- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.081
,Tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Mürürvvetini de gör:) Kızım bir erkek daha geldiğini duyunca tekmelemeye başladı :))) Sanırım ürktü bu kadar erkekin arasında:))
iremim maşallahhh canım göbiş bebiş göbüşü olmuş sende özellikle ilk resim siyah boydan elbiselide
ben yine tembellik ettim hafta sonu yazlıkları çıkarnmadım, ama iyi ki daha çıkarmamaışım bu sabah gömlekle işyerinde üşüyorum şu an, şalımı attım yine omuzlarıma..
canım geçmiş olsun, hamileliğin ilk dönemlerinde iki sebepten kama olurmuş. bir yerleşme kanaması ikincisi de bebek beslemesi yolk sac denen oluşumdan plesantaya geçerken. her kadın farklı tepkiler veriyo bu aşamalarda. Dr.unla da konuşmuşsun zaten. Aynur ablanın dediği gibi progestan kullananlar kulübüne hoş geldin. belirti yok yok diyodun ya progestanı içmeye başlayınca hafiften bi kayma yaşarsın
oy maşallahhh diar tebrik ederim canım. eniz gibi yeni ev sana da uğur getirdi. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bu sabah hep güzel haberler aldık, darısı diğer doktora gitçek arkadaşların başına. bugün fuli ve Aynur abla vardı , başka var mı ki:44:
günaydın ablacım. bence yemek yiyerek güzel bi 10 gün geçirdin en azından şimdiye kadar ki zamnlarına oranla iyi bi performans sergiledinbence topiğimizin gözbebeği prensesimiz de kilo almıştır. güzel haberlerini bekliyoruz.
aşı herkeste aynı etkiyi yapmıyor ablacım. mesela bizim burda 3 hamiş arkadaş tetenos olduve çk hafif atlattılar. ki onlarında gözünü korkutmuşlardı.. bi şeycik olmaz...
,
ay kıyamam kuzuma eee napsın bu kadar erkek arasında...
anaaaaammmmm bi paşa dahaKızzzzlllllaaaarrrrrrrr pipisini yediğim geliyomuş...
paşam geliyo paşammmmmmmmmm
ben de eklicem abla özendim ama önce çekmeyi başarayım da sonraSizler görünce ilk bebeğim geliyor aklıma kızlar:) Ne heyecanlanırdım karnım çıkacak diye:)) Ama en güzeli ne biliyor musunuz. Bebeğini kucağına alıp eş dost akraba ziyaretine gitmek. Bunun keyfi hiçbir şeyde yok. İnsan içten içe bir gurur duyuyor kendiyle. Hoş bizlik birşey değil, herşey Rabbimizin lütfu ama... Fatmacım, gülücüğüm, sizin göbekleri de görelim artık:)) Fulya irem sırasını savdı. Bu arada iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Valla çok heyecanlı ve endişeliyim. 2,30 da doktor. Daha çoook var. Fulya da gidecekti bugün dimi. Ben ce o da cinsiyet öğrenip gelecek inşallah.
eeeeee bundan sonra böyleeeee...biz hamişizzzzzzben geçen otobüste çıngar çıkardım hamileyim ben oturabilirmiyim diye adama bi bağırdım önden adam korktu
bide alışveriş merkezinde yandan geçerken kimse artık neden ordan geçiyorsun demiyorlarrakşama çekiyim yarın yüklerim
serap bebeğin kilosu boyu posu nasılmuşşş
anaaaaammmmm bi paşa daha
topiğin soyunu sürdürcek bu paşalar.........
ben de eklicem abla özendim ama önce çekmeyi başarayım da sonra
eeeeee bundan sonra böyleeeee...biz hamişizzzzzz
Kızzzzlllllaaaarrrrrrrr pipisini yediğim geliyomuş...
paşam geliyo paşammmmmmmmmm
hayırlı olsun datlummmm , rabbim sağlık versin , nedir bu paşa çokluğu gerçekten erkek senesi lafı boşa değil ağırlık erkek olacak demekki , kızçeler kız senesini kaçırmayın arkayı dörtlemek için
canım kilosunu bizzat sordum ama boyunu sormadım kilosu 156 gram dedi...ama hemşireye söylerken bişiye 13.6 dedi acaba boyu olabilir mi bilmiyom..:44:üçlü testi sordu yaptıralım mı dedi...eşim her zaman ki gibi yaptıralım eksik bişisi kalmasın diye lafa daldı. yaptırdık işte bugün saat 12 gibi çıkar dedi ama ben okul yolunda oluyom yarın gelirim hocam dedim..ilaç yazcakmış testin sonucuna göre...eleviti beslenmem iyi diyorsan iki günde bire düşürelim dedi...olur bana uyar dedim...
valla topikte kızlar azaldı dengelememiz lazım...yoksa bizimkiler abaza kalcaklar...
canım kilosunu bizzat sordum ama boyunu sormadım kilosu 156 gram dedi...ama hemşireye söylerken bişiye 13.6 dedi acaba boyu olabilir mi bilmiyom..:44:üçlü testi sordu yaptıralım mı dedi...eşim her zaman ki gibi yaptıralım eksik bişisi kalmasın diye lafa daldı. yaptırdık işte bugün saat 12 gibi çıkar dedi ama ben okul yolunda oluyom yarın gelirim hocam dedim..ilaç yazcakmış testin sonucuna göre...eleviti beslenmem iyi diyorsan iki günde bire düşürelim dedi...olur bana uyar dedim...
valla topikte kızlar azaldı dengelememiz lazım...yoksa bizimkiler abaza kalcaklar...
maşallah kilosu iimiş bende boyunu sormayı unuttum ama sanki 10 cm bişi duydum bendee
banada sordu 3lü test 2li yaptırmadık diye onuda yaptırmadık
dedim bana kan ilacı verme güldü bi daha ki sefer veriyim dedi elevit kabız yapıyor dedim 2 günde bir iç dedi
maşallah kilosu iimiş bende boyunu sormayı unuttum ama sanki 10 cm bişi duydum bendee
banada sordu 3lü test 2li yaptırmadık diye onuda yaptırmadık
dedim bana kan ilacı verme güldü bi daha ki sefer veriyim dedi elevit kabız yapıyor dedim 2 günde bir iç dedi
Canım o üçlü testi ben de yaptırdım sonuç bir ay sonra çıkacak dediler.Seninki nasıl hemen çıkacak beni mi salladılar nedir:)) Bu arada maşallah bebeğin kilosu iyi. 13 dediği de boyudur:)) Maşallah.
usg resminde boyu yazmıyo mu ya :44::44::44:
maşallah canım kilosu çok güzel... eee tabi ne de olsa erkek tosun tosun maşallah....
eleviti ben de2 günde hatta 3 günde bir içiyorum...
valla canım ikilisi bir hafta sonraya çıktı da bunu saat 12 gibi alabilrisniz dedi..kağıtta da bazı bilgileri doldurdu hemşire...tüp bebek falan onu sordu tek mi çift mi onu sordu doğum tarihimi falan sordu...kağıtta da üçlüyü gördüm birde tirimester falan yazıyodu ama dikkat etmedim...zaten bir hafta daha ileriye gitmişiz takvimi yenilesem mi ne yapsam. Normalde 15+6 günlük olmamız gerekiyo..ama şimdi 16+4 günlük çıktık..
sen söyledikten sonra baktım... 13.0 cm gen yazıyo bu mu acaba...ben resme odaklandığım için genine menine bakmadım..
tosunum o benim tosunum olcak...ama gözleri kocaman kocaman çok belliydi bu sefer...eşim diyo ki gözleri de pörtlek pörtlek...
lan dedim bir sana bak bir bana bak ikimizin gözleri de pörtlek..kime çekecek bu uşak ya sana ya bana..pörtlek olmasından başka şansı yok ki...bende kabızlığı söyledim doktorumda sık yaşarmış..siyah kuru erik ye dedi..bende o kar etmedi hocam ama kivi iyi geldi dedim..tamam dedi devam et ama eleviti gebeliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?