Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Günaydın canım benim. İnşallah dediğin gibidir. Şimdi aşıya gidiyorum. Biraz tansiyonum düştü sanki. Yaptırayım da çıksın aradan. Hade öptüm hepinizi...

Kızzzzlllllaaaarrrrrrrr pipisini yediğim geliyomuş...
paşam geliyo paşammmmmmmmmm
anaaaaammmmm bi paşa daha
topiğin soyunu sürdürcek bu paşalar.........

ben de eklicem abla özendim ama önce çekmeyi başarayım da sonra

eeeeee bundan sonra böyleeeee...biz hamişizzzzzz

serap bebeğin kilosu boyu posu nasılmuşşş

canım kilosunu bizzat sordum ama boyunu sormadım kilosu 156 gram dedi...ama hemşireye söylerken bişiye 13.6 dedi acaba boyu olabilir mi bilmiyom..:44:üçlü testi sordu yaptıralım mı dedi...eşim her zaman ki gibi yaptıralım eksik bişisi kalmasın diye lafa daldı. yaptırdık işte bugün saat 12 gibi çıkar dedi ama ben okul yolunda oluyom yarın gelirim hocam dedim..ilaç yazcakmış testin sonucuna göre...eleviti beslenmem iyi diyorsan iki günde bire düşürelim dedi...olur bana uyar dedim...

anaaaaammmmm bi paşa daha
topiğin soyunu sürdürcek bu paşalar.........

ben de eklicem abla özendim ama önce çekmeyi başarayım da sonra

eeeeee bundan sonra böyleeeee...biz hamişizzzzzz

valla topikte kızlar azaldı dengelememiz lazım...yoksa bizimkiler abaza kalcaklar...

Kızzzzlllllaaaarrrrrrrr pipisini yediğim geliyomuş...
paşam geliyo paşammmmmmmmmm

hayırlı olsun datlummmm , rabbim sağlık versin , nedir bu paşa çokluğu gerçekten erkek senesi lafı boşa değil ağırlık erkek olacak demekki , kızçeler kız senesini kaçırmayın arkayı dörtlemek için

sağol canım cümlemizin kuzularına sağlık uzun ömür versin Rabbim...bu sene zaten erkek senesi...ben peşine hemen yapmayı düşünüyom arayı fazla açmayacam zaten kuzuma bir kardeş gelsin canı sıkılmasın bugün çok sessiz gördüm kuzumu...

maşallah kilosu iimiş bende boyunu sormayı unuttum ama sanki 10 cm bişi duydum bendee

banada sordu 3lü test 2li yaptırmadık diye onuda yaptırmadık
dedim bana kan ilacı verme güldü bi daha ki sefer veriyim dedi elevit kabız yapıyor dedim 2 günde bir iç dedi

Canım o üçlü testi ben de yaptırdım sonuç bir ay sonra çıkacak dediler.Seninki nasıl hemen çıkacak beni mi salladılar nedir:)) Bu arada maşallah bebeğin kilosu iyi. 13 dediği de boyudur:)) Maşallah.

tosunum o benim tosunum olcak...ama gözleri kocaman kocaman çok belliydi bu sefer...eşim diyo ki gözleri de pörtlek pörtlek...
lan dedim bir sana bak bir bana bak ikimizin gözleri de pörtlek..kime çekecek bu uşak ya sana ya bana..pörtlek olmasından başka şansı yok ki...bende kabızlığı söyledim doktorumda sık yaşarmış..siyah kuru erik ye dedi..bende o kar etmedi hocam ama kivi iyi geldi dedim..tamam dedi devam et ama eleviti gebeliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi

maşallah canım kilosu çok güzel... eee tabi ne de olsa erkek tosun tosun maşallah....
eleviti ben de2 günde hatta 3 günde bir içiyorum...

usg resminde boyu yazmıyo mu ya :44::44::44:

Canım o üçlü testi ben de yaptırdım sonuç bir ay sonra çıkacak dediler.Seninki nasıl hemen çıkacak beni mi salladılar nedir:)) Bu arada maşallah bebeğin kilosu iyi. 13 dediği de boyudur:)) Maşallah.

valla canım ikilisi bir hafta sonraya çıktı da bunu saat 12 gibi alabilrisniz dedi..kağıtta da bazı bilgileri doldurdu hemşire...tüp bebek falan onu sordu tek mi çift mi onu sordu doğum tarihimi falan sordu...kağıtta da üçlüyü gördüm birde tirimester falan yazıyodu ama dikkat etmedim...zaten bir hafta daha ileriye gitmişiz takvimi yenilesem mi ne yapsam. normalde 15+6 Günlük olmamız gerekiyo..ama şimdi 16+4 günlük çıktık..

bugün yoğun bi günüm kızlar, sipariş günüm, oda arkadaşım da izinli olsada bi şey farketmiyo zaten. o yüzden böle arada yırtık dondan çıkar gibi çıkıcam hepp
sizin yazdıklarınızı da okudum ben elevit ile birlikte b12 de alıyom ondan mı acep bu kadar kabızım. kividen allah razı olsun ama yinede sıkıntı...
biz de perşembe gidiyoz Dr.umuza. şimdiye kadar bi şey yoktuda, hafta başlayınca sizde sırayla Dr.a gidince bende heyecan başladı... hemencik perşembe oluversin

yenileme daha çok ileri gitcek o hızlı gonzales Bende yenilemedim benimkide öyle .....

doktora dedim ki elevit çok büyük içemiyom ben onu küçüğü yok maaleseff dedi içeceksin dedi bizim tosunun ceneside sivri kardeşime benziyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…