Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

baştan popoya ölçtüğü resimde yazar hem boy hem kilosu bende öyle oluyo en azından günüde yazıyo hatta :44::44:

valla kuzu yeni dikkat ettim ben yazılara ama gr diye bişi yazmıyo ama cm yazıyo 13.0 cm yazıyo bi yerde o zaman ayakları kuuzmun çok küçükmüş 0. 6 cm...yerim ben onun ayaklarını...MI=0.7 Tls 0.1 yazıyo birde bugünün tarihini yazıyo 102 db yazıyo per6 yazıyo anlamadım valla...:44:

Tubişim 2 li test 11-14 hafatalar arasında yapılıyo ben 12 dolduktan sonra yaptırdım, bu arada 2 li sonucum çıkmış ama internetten dökümünü göremiyom beta kaç çıktı bilemedim

Tubişim 2 li test 11-14 hafatalar arasında yapılıyo ben 12 dolduktan sonra yaptırdım, bu arada 2 li sonucum çıkmış ama internetten dökümünü göremiyom beta kaç çıktı bilemedim

neden göremiyon dökümünü canım yazıcın varsa hemen yazdır ekranda mı çıkmıyo yoksa döküm mü yok...benim beta değerine göre cinsiyet tuttu ama..

ay ben içerken zorlanıyom kuzu çok değişik bir tadı da var 3 bardak su gidiyo peşine...
evet aslında benim doktor,elevite bile gerek yok dedi,sadece sonuna kadar folbiol kullansan o bile yeter dedi ama ben arada da olsa elevit alıyom işte,çok ta üstüne düşümüyom açıkçası...
maşşallah güzel besleniyom diye umut ediyorum....

canım takvimi yenilemene gerek yok benimki de hep ileri çıkıyo bırak aynı kalsın..benim tahmini doğum 18 ekim zaten ve bayramın 4. günü,şimdilik önde gidiyo ya bayramdan önce yada tam bayramda olursa şaşırmam... :26::26::26:

benimki de gerideydi ya gününe yetişmişş

biz geldikkkkkk anaaammm titpini yediğiiimmmmmmmm şekline şemaline kurban olduğum kocaman olmuş 61.8mm oluş eller ayaklar bi büzüşüyo bi açılıyo hele bi ara ayaklarını kastı uzattı böyle ne tatlıydı kalbini duyguk güm güm güm güm güm başladım ağlamaya evirdik çevirdik bi ara totosunu döndü eşşek sıpası burnumuz ve ensemiz normal dedi drumuz değerleri güzel kanımızı verdik cinsiyeti sordukkk daha erken ama erkek gibi dedi kesin sonucu drunuz söyler dedi Allahım sana şükürler olsunnnnn nasıl güzel bi duygu

kızlar bizim teoriler neydi
1 tatlı yemedim kızım değil oğlum oldu bu teori çöktü
yaş meselesinde bölüm kocamın büyüktü o tuttu bizde
bizim ofise göre kırmızı bi leke gelmişti o erkeğe işaretti o tuttu
ben ikili yaptırmadım betadan bişi diyemem
kocam benle kilo aldı o da tuttu

Ne kadar neşeli bir topiğiz böyle hamdolsun maşallah bize

Ben 1,5 cm oldum tam 8 haftalığım maşallah diyin bana annemde çok sulugöz ya benim

geçmişe göz attım canlar maşallah bereketli topic erkekler baş kaldırmış bakalım cinsiyet belli oldukça eşitlik olucak herhalde ...
Hemen özet geçeyim...

Dr.um en fazla 5 hafta sonra 2 li testimi yaptırabileceğimi söledi istersen yaptır dedi ama ben her türlü çocuğumu doğururum diyosan yaptırma dedi down senduromu içinmiş (Allah korusun) testler verdi işte birkaç tane 1 ay içinde bunları yaptırmış ol dedi mevlam o kalp atışlarını duymayı herkeze nasip etsin ...inş. (özellikle umut a ) hmm bide dedi 5 hafta sonra geldiğinde uyuzluk yapmassa cinsiyetini sölerim dedi Rabbime şükürler olsun hepimizin yavrularını sağlıkla bağışlasın elleri ayakları düzgün sağlıklı evlat olsunlar inş.

annam sevsinler kuzunu senin , kız sende mi erkek anası olcan uyy kaynana çoğaldı burdaaa

benim normalde bayramdan sonraydı 22si..ama 6 gün ileri çektik..16sı benimde ..ikinci günü...:18:

oyy doğsunlarrr yiyelim bitirelimmm tosun olsunlar
valla doğsunlar nerelerini yemeyecem ki...

döküm çıkmıyo idrar kan sonucu var o yok Telde sorcam sekretere mecbur

benim gıcık hemşire söylememişti...bende eşimi yollamıştım..

hadi gözün aydın canım...bir erkek daha geliyo desene...

benimki de gerideydi ya gününe yetişmişş
oyyyy maşallah,şimdi çok hızlı büyüyo onlar,görürsün bi gahakinde ileri bile çıkıcak

anaaaaaaaammmmmmmm bi erkek daha,valla futbol takımı kucaz haaaaa gerçekten.... maşallah kuzum,ense,burun normal çıktıysa kan da güzel çıkar... kurban olurum ben senin erkekine....

oyyyyyy maşallah..... tam tosun bu tam tosunnnnnn... ben de yüklücektim resim ama hiç net değil benimki,ben bile bişey anlamadım yani... güzel poz verememiş paşam....

maşallahhh bebeğimeee ahaaaa bi erkek daha geliyorrr sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…