- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.101
usg resminde boyu yazmıyo mu ya :44::44::44:
yenileme daha çok ileri gitcek o hızlı gonzalesBende yenilemedim benimkide öyle .....
baştan popoya ölçtüğü resimde yazar hem boy hem kilosu bende öyle oluyo en azından günüde yazıyo hatta :44::44:
doktora dedim ki elevit çok büyük içemiyom ben onu küçüğü yok maaleseff dedi içeceksin dedibizim tosunun ceneside sivri kardeşime benziyorr
Tubişim 2 li test 11-14 hafatalar arasında yapılıyo ben 12 dolduktan sonra yaptırdım, bu arada 2 li sonucum çıkmış ama internetten dökümünü göremiyom beta kaç çıktı bilemedim
evet aslında benim doktor,elevite bile gerek yok dedi,sadece sonuna kadar folbiol kullansan o bile yeter dedi ama ben arada da olsa elevit alıyom işte,çok ta üstüne düşümüyom açıkçası...ay ben içerken zorlanıyom kuzu çok değişik bir tadı da var 3 bardak su gidiyo peşine...
valla canım ikilisi bir hafta sonraya çıktı da bunu saat 12 gibi alabilrisniz dedi..kağıtta da bazı bilgileri doldurdu hemşire...tüp bebek falan onu sordu tek mi çift mi onu sordu doğum tarihimi falan sordu...kağıtta da üçlüyü gördüm birde tirimester falan yazıyodu ama dikkat etmedim...zaten bir hafta daha ileriye gitmişiz takvimi yenilesem mi ne yapsam. normalde 15+6 Günlük olmamız gerekiyo..ama şimdi 16+4 günlük çıktık..
çenesini yerim ben o kuzunun...
neden göremiyon dökümünü canım yazıcın varsa hemen yazdır ekranda mı çıkmıyo yoksa döküm mü yok...benim beta değerine göre cinsiyet tuttu ama..
evet aslında benim doktor,elevite bile gerek yok dedi,sadece sonuna kadar folbiol kullansan o bile yeter dedi ama ben arada da olsa elevit alıyom işte,çok ta üstüne düşümüyom açıkçası...
maşşallah güzel besleniyom diye umut ediyorum....
canım takvimi yenilemene gerek yok benimki de hep ileri çıkıyo bırak aynı kalsın..benim tahmini doğum 18 ekim zaten ve bayramın 4. günü,şimdilik önde gidiyo ya bayramdan önce yada tam bayramda olursa şaşırmam... :26::26::26:
biz geldikkkkkk anaaammm titpini yediğiiimmmmmmmm şekline şemaline kurban olduğum kocaman olmuş 61.8mm oluş eller ayaklar bi büzüşüyo bi açılıyo hele bi ara ayaklarını kastı uzattı böyle ne tatlıydıKalbini duyguk güm güm güm güm güm başladım ağlamaya evirdik çevirdik bi ara totosunu döndü eşşek sıpası Burnumuz ve ensemiz normal dedi drumuz değerleri güzel kanımızı verdik cinsiyeti sordukkk daha erken ama erkek gibi dedi Kesin sonucu drunuz söyler dedi Allahım sana şükürler olsunnnnn nasıl güzel bi duygu
evet aslında benim doktor,elevite bile gerek yok dedi,sadece sonuna kadar folbiol kullansan o bile yeter dedi ama ben arada da olsa elevit alıyom işte,çok ta üstüne düşümüyom açıkçası...
maşşallah güzel besleniyom diye umut ediyorum....
canım takvimi yenilemene gerek yok benimki de hep ileri çıkıyo bırak aynı kalsın..benim tahmini doğum 18 ekim zaten ve bayramın 4. günü,şimdilik önde gidiyo ya bayramdan önce yada tam bayramda olursa şaşırmam... :26::26::26:
valla doğsunlar nerelerini yemeyecem ki...oyy doğsunlarrr yiyelim bitirelimmm tosun olsunlar
döküm çıkmıyo idrar kan sonucu var o yokTelde sorcam sekretere mecbur
biz geldikkkkkk anaaammm titpini yediğiiimmmmmmmm şekline şemaline kurban olduğum kocaman olmuş 61.8mm oluş eller ayaklar bi büzüşüyo bi açılıyo hele bi ara ayaklarını kastı uzattı böyle ne tatlıydıkalbini duyguk güm güm güm güm güm başladım ağlamaya evirdik çevirdik bi ara totosunu döndü eşşek sıpası burnumuz ve ensemiz normal dedi drumuz değerleri güzel kanımızı verdik cinsiyeti sordukkk daha erken ama erkek gibi dedi kesin sonucu drunuz söyler dedi Allahım sana şükürler olsunnnnn nasıl güzel bi duygu
oyyyy maşallah,şimdi çok hızlı büyüyo onlar,görürsün bi gahakinde ileri bile çıkıcakbenimki de gerideydi ya gününe yetişmişş
anaaaaaaaammmmmmmm bi erkek daha,valla futbol takımı kucaz haaaaa gerçekten.... maşallah kuzum,ense,burun normal çıktıysa kan da güzel çıkar... kurban olurum ben senin erkekine....biz geldikkkkkk anaaammm titpini yediğiiimmmmmmmm şekline şemaline kurban olduğum kocaman olmuş 61.8mm oluş eller ayaklar bi büzüşüyo bi açılıyo hele bi ara ayaklarını kastı uzattı böyle ne tatlıydıkalbini duyguk güm güm güm güm güm başladım ağlamaya evirdik çevirdik bi ara totosunu döndü eşşek sıpası burnumuz ve ensemiz normal dedi drumuz değerleri güzel kanımızı verdik cinsiyeti sordukkk daha erken ama erkek gibi dedi kesin sonucu drunuz söyler dedi Allahım sana şükürler olsunnnnn nasıl güzel bi duygu
biz geldikkkkkk anaaammm titpini yediğiiimmmmmmmm şekline şemaline kurban olduğum kocaman olmuş 61.8mm oluş eller ayaklar bi büzüşüyo bi açılıyo hele bi ara ayaklarını kastı uzattı böyle ne tatlıydıkalbini duyguk güm güm güm güm güm başladım ağlamaya evirdik çevirdik bi ara totosunu döndü eşşek sıpası burnumuz ve ensemiz normal dedi drumuz değerleri güzel kanımızı verdik cinsiyeti sordukkk daha erken ama erkek gibi dedi kesin sonucu drunuz söyler dedi Allahım sana şükürler olsunnnnn nasıl güzel bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?