- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.121
kızlar bizim teoriler neydi
1 tatlı yemedim kızım değil oğlum oldu bu teori çöktü
yaş meselesinde bölüm kocamın büyüktü o tuttu bizde
bizim ofise göre kırmızı bi leke gelmişti o erkeğe işaretti o tuttu
ben ikili yaptırmadım betadan bişi diyemem
kocam benle kilo aldı o da tuttu
oyyyy maşallah,şimdi çok hızlı büyüyo onlar,görürsün bi gahakinde ileri bile çıkıcak
anaaaaaaaammmmmmmm bi erkek daha,valla futbol takımı kucaz haaaaa gerçekten.... maşallah kuzum,ense,burun normal çıktıysa kan da güzel çıkar... kurban olurum ben senin erkekine....
oyyyyyy maşallah..... tam tosun bu tam tosunnnnnn... ben de yüklücektim resim ama hiç net değil benimki,ben bile bişey anlamadım yani... güzel poz verememiş paşam....
kesen nasıldı yuvarlak mı patlıcan mı , seroda oda tuttu hatırlıyom sanki onun ki patlıcandı
Ne kadar neşeli bir topiğiz böyle hamdolsun maşallah bize
Ben 1,5 cm oldum tam 8 haftalığım maşallah diyin bana annemde çok sulugöz ya benim
geçmişe göz attım canlar maşallah bereketli topicerkekler baş kaldırmış bakalım cinsiyet belli oldukça eşitlik olucak herhalde ...
Hemen özet geçeyim...
Dr.um en fazla 5 hafta sonra 2 li testimi yaptırabileceğimi söledi istersen yaptır dedi ama ben her türlü çocuğumu doğururum diyosan yaptırma dedi down senduromu içinmiş (Allah korusun) testler verdi işte birkaç tane 1 ay içinde bunları yaptırmış ol dedi mevlam o kalp atışlarını duymayı herkeze nasip etsin ...inş. (özellikle umut a )hmm bide dedi 5 hafta sonra geldiğinde uyuzluk yapmassa cinsiyetini sölerim dedi Rabbime şükürler olsun hepimizin yavrularını sağlıkla bağışlasın elleri ayakları düzgün sağlıklı evlat olsunlar inş.
patlıcan kese canım bariz patlıcandı
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
fulim bu sefer afyonum patladı seronun günü bugünnnbu arada dün havalar bozmasına rağmen yazlıklarımı çıkarttım ben bile üşenmediğime şaştım galiba normalleşmeye başladım :13: 2 haftadırda kendi evimde yemek yiyorum kıyafetleri çıkarttığım gibi çoğunu geri kaldırdım hiç biri olmuyo denerken resmimide çektim ,kızçeler işte size popomun başka tarafa göbüşün başka tarafa gittiği resmim bu elbisemide bu sene giyerim diye almıştım yeniden rafa kalktı :106::106:
Eki Görüntüle 703775 Eki Görüntüle 703776
Günaydın herkese. Bugün bendenizinde büyük günü. 10 günlük karnemizi alacağız sultanımla:) Bakalım yedik yedik yağ mı bağladık, sultanımı mı büyüttük:)) Ayrıca tetanoz aşım da var saat 10 da. Biraz tırsıyorum, çok ağrı yapıyormuş sonradan...Neyse görüşürüz inşallah. Bugün doktora gidecek herkese hayırlı haberlerle gelmeyi asip etsin Allahım.
Kızzzzlllllaaaarrrrrrrr pipisini yediğim geliyomuş...
paşam geliyo paşammmmmmmmmm
topikimin güzel hatunları nasılsınızzz....
ben hemen geçmişe dalıyom, bakalım ben yokken neler olmuş hafta sonu...
fatmamın haberini faceden aldım, anammm erkikler bastı buralarııı
Sizler görünce ilk bebeğim geliyor aklıma kızlar:) Ne heyecanlanırdım karnım çıkacak diye:)) Ama en güzeli ne biliyor musunuz. Bebeğini kucağına alıp eş dost akraba ziyaretine gitmek. Bunun keyfi hiçbir şeyde yok. İnsan içten içe bir gurur duyuyor kendiyle. Hoş bizlik birşey değil, herşey Rabbimizin lütfu ama... Fatmacım, gülücüğüm, sizin göbekleri de görelim artık:)) Fulya irem sırasını savdı. Bu arada iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Valla çok heyecanlı ve endişeliyim. 2,30 da doktor. Daha çoook var. Fulya da gidecekti bugün dimi. Ben ce o da cinsiyet öğrenip gelecek inşallah.
ikili test kaçıncı haftada yapılıyo kızlar...
annam sevsinler kuzunu senin , kız sende mi erkek anası olcan uyy kaynana çoğaldı burdaaa
benim normalde bayramdan sonraydı 22si..ama 6 gün ileri çektik..16sı benimde ..ikinci günü...:18:
valla doğsunlar nerelerini yemeyecem ki...
benim gıcık hemşire söylememişti...bende eşimi yollamıştım..
hadi gözün aydın canım...bir erkek daha geliyo desene...
oyyyy maşallah,şimdi çok hızlı büyüyo onlar,görürsün bi gahakinde ileri bile çıkıcak
anaaaaaaaammmmmmmm bi erkek daha,valla futbol takımı kucaz haaaaa gerçekten.... maşallah kuzum,ense,burun normal çıktıysa kan da güzel çıkar... kurban olurum ben senin erkekine....
oyyyyyy maşallah..... tam tosun bu tam tosunnnnnn... ben de yüklücektim resim ama hiç net değil benimki,ben bile bişey anlamadım yani... güzel poz verememiş paşam....
maşallahhh bebeğimeee ahaaaa bi erkek daha geliyorrr sanki
MAŞALLAH BEBEİŞİNEİNŞALLAH RAHATLAMIŞSINDIR BİRAZ OLSADA
Ne kadar neşeli bir topiğiz böyle hamdolsun maşallah bize
Ben 1,5 cm oldum tam 8 haftalığım maşallah diyin bana annemde çok sulugöz ya benim
geçmişe göz attım canlar maşallah bereketli topicerkekler baş kaldırmış bakalım cinsiyet belli oldukça eşitlik olucak herhalde ...
Hemen özet geçeyim...
Dr.um en fazla 5 hafta sonra 2 li testimi yaptırabileceğimi söledi istersen yaptır dedi ama ben her türlü çocuğumu doğururum diyosan yaptırma dedi down senduromu içinmiş (Allah korusun) testler verdi işte birkaç tane 1 ay içinde bunları yaptırmış ol dedi mevlam o kalp atışlarını duymayı herkeze nasip etsin ...inş. (özellikle umut a )hmm bide dedi 5 hafta sonra geldiğinde uyuzluk yapmassa cinsiyetini sölerim dedi Rabbime şükürler olsun hepimizin yavrularını sağlıkla bağışlasın elleri ayakları düzgün sağlıklı evlat olsunlar inş.
gözün aydın denizimmmmm hadi artık tasalanmana gerek yok tadını çıkart
oda tuttu o zaman benim ki yuvarlaktı bak şimdi nası heyecan yaptım
sağol kuuz hadi sende sıra ekle fotusunu...bende kablomu unutmuşum atıcaktım size resmimizi durun bulursam atıyım bi foto
maşallah oğluşunaaa
benim ki aynı hıyar gibiydi...kesen nasıldı yuvarlak mı patlıcan mı , seroda oda tuttu hatırlıyom sanki onun ki patlıcandı
pipisine kurban olduğummmmmm yer onu teyzesii yerrrrrr
Allah'a şükürler olsun progestan ı sordum hiç bişiyim yok dedim sadece belli belirsizdi panikledim dedim olsun devam et ona dedi okadar :44:
sağ salim gelsinler de yeter ki bayram da olsa,çifte bayram kutlarız artık... kendi doktorumuz denk gelmez ama napalım artık,eskiden dr. mu varmışbenim normalde bayramdan sonraydı 22si..ama 6 gün ileri çektik..16sı benimde ..ikinci günü...:18:
valla doğsunlar nerelerini yemeyecem ki...
benim gıcık hemşire söylememişti...bende eşimi yollamıştım..
hadi gözün aydın canım...bir erkek daha geliyo desene...
fitoşş yaa benimde karnımda küçük sivilceler çıktı ama ben bebe yağıda kullanmıyorum acaba yediklerimden filan mı
sağ salim gelsinler de yeter ki bayram da olsa,çifte bayram kutlarız artık... kendi doktorumuz denk gelmez ama napalım artık,eskiden dr. mu varmış
...
aha bi gelin adayı buldum sanki kendimeee
kesen nasıldı yuvarlak mı patlıcan mı , seroda oda tuttu hatırlıyom sanki onun ki patlıcandı
benim yuvarlaktı ama erkekkkkkkk...oda tuttu o zaman benim ki yuvarlaktı bak şimdi nası heyecan yaptım
benim ki de anasına çekmiş poz veremiyo....benim ki poz verme konusunda anasıan çekmş
sağol kuuz hadi sende sıra ekle fotusunu...
benim ki aynı hıyar gibiydi...
anam dünürlük kalkacak mı şimdi ortadaan...:18:
oy maşallah nasıl güzel çıkmış yaaaaaaaaaa... rabbim e emanet olsun inşallah......Eki Görüntüle 703904 Eki Görüntüle 703905 Eki Görüntüle 703906 Eki Görüntüle 703907 Eki Görüntüle 703908
tipini yediğimin ağzına burnuna bakın heleee
maşallaaahhhh
sağ salim gelsinler de yeter ki bayram da olsa,çifte bayram kutlarız artık... kendi doktorumuz denk gelmez ama napalım artık,eskiden dr. mu varmış
canım ben de sürekli takipteyim,benim de ilk sivilce gibi çıktı,sonra kızarıklıklar büyüdü şimdi aşağı doğru çizgi halini almaya başladı,yani sanırsam çatlak onlar...ama ben bebe yağını bıraktım,dr. madecassol diye bi krem verdi onu kullanıyorum...
yeni doğum yapan arkadaşıma gösterdim karnımı,o çok çatlamış,benim de öyleydi dedi,gittikçe büyücek korkma dedi,yani çatlıcaksa önüne geçilmiyo malesef.... yalnız kaşımamak lazım,ben çok kaşındığı zman avuç içimle masaj yapıyorum biraz rahatlatıyo,zaten dr. da dairesel hareketlerle masaj yap mutlaka her gece dedi...tabi gece farkında olmadan kaşıdığım da olmuyo değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?