Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kesen nasıldı yuvarlak mı patlıcan mı , seroda oda tuttu hatırlıyom sanki onun ki patlıcandı

fitoşş yaa benimde karnımda küçük sivilceler çıktı ama ben bebe yağıda kullanmıyorum acaba yediklerimden filan mı

MAŞALLAH BEBEİŞİNE İNŞALLAH RAHATLAMIŞSINDIR BİRAZ OLSADA

günaydın iremiommmm senin göbüşünü yerim ben yerrr maşşallah sizeee bitanemmmm

günaydın ablammmmmmm seninde güzel haberini bekliyoruz 4 gözleee sultanımız etlenip butlanmıştır sen merak etme

Kızzzzlllllaaaarrrrrrrr pipisini yediğim geliyomuş...
paşam geliyo paşammmmmmmmmm

pipisine kurban olduğummmmmm yer onu teyzesii yerrrrrr

topikimin güzel hatunları nasılsınızzz....
ben hemen geçmişe dalıyom, bakalım ben yokken neler olmuş hafta sonu...
fatmamın haberini faceden aldım, anammm erkikler bastı buralarııı

günaydın ballı lokmammmmmm

ablammmmmm erkeğe benziyo dedi değişirmi bilemem ben ısrar edince söyledi dr kurban olurum ona benn

ikili test kaçıncı haftada yapılıyo kızlar...

11-14 hafta arasında kuzum biz 12+3 iken bugün yaptırdık

annam sevsinler kuzunu senin , kız sende mi erkek anası olcan uyy kaynana çoğaldı burdaaa

ayy galibe bende paşa anası olucammmmm daha sonra gol atmazsa bize pipisini yediğimmmmm

inşallahhhhh bebikommmm negüzeldi yaaaaa 10-15 dk evirdi çevirdi baktı

ya ben çok heyecanlıyım ağzım kulaklarımdaaaaa

maşallahhh bebeğimeee ahaaaa bi erkek daha geliyorrr sanki

ayyy sankiiiii sankiiiiiii

gözün aydın denizimmmmm hadi artık tasalanmana gerek yok tadını çıkart

oyyyyyy maşallah..... tam tosun bu tam tosunnnnnn... ben de yüklücektim resim ama hiç net değil benimki,ben bile bişey anlamadım yani... güzel poz verememiş paşam....

benim ki poz verme konusunda anasıan çekmş

bende kablomu unutmuşum atıcaktım size resmimizi durun bulursam atıyım bi foto

maşallah oğluşunaaa
sağol kuuz hadi sende sıra ekle fotusunu...

kesen nasıldı yuvarlak mı patlıcan mı , seroda oda tuttu hatırlıyom sanki onun ki patlıcandı
benim ki aynı hıyar gibiydi...

pipisine kurban olduğummmmmm yer onu teyzesii yerrrrrr

anam dünürlük kalkacak mı şimdi ortadaan...:18:

sağ salim gelsinler de yeter ki bayram da olsa,çifte bayram kutlarız artık... kendi doktorumuz denk gelmez ama napalım artık,eskiden dr. mu varmış

fitoşş yaa benimde karnımda küçük sivilceler çıktı ama ben bebe yağıda kullanmıyorum acaba yediklerimden filan mı

canım ben de sürekli takipteyim,benim de ilk sivilce gibi çıktı,sonra kızarıklıklar büyüdü şimdi aşağı doğru çizgi halini almaya başladı,yani sanırsam çatlak onlar...ama ben bebe yağını bıraktım,dr. madecassol diye bi krem verdi onu kullanıyorum...
yeni doğum yapan arkadaşıma gösterdim karnımı,o çok çatlamış,benim de öyleydi dedi,gittikçe büyücek korkma dedi,yani çatlıcaksa önüne geçilmiyo malesef.... yalnız kaşımamak lazım,ben çok kaşındığı zman avuç içimle masaj yapıyorum biraz rahatlatıyo,zaten dr. da dairesel hareketlerle masaj yap mutlaka her gece dedi...tabi gece farkında olmadan kaşıdığım da olmuyo değil...

oda tuttu o zaman benim ki yuvarlaktı bak şimdi nası heyecan yaptım
benim yuvarlaktı ama erkekkkkkkk...
kız ne heyecan yapıyon biz normal değiliz ki

benim ki poz verme konusunda anasıan çekmş

sağol kuuz hadi sende sıra ekle fotusunu...

benim ki aynı hıyar gibiydi...

anam dünürlük kalkacak mı şimdi ortadaan...:18:
benim ki de anasına çekmiş poz veremiyo....

oy maşallah nasıl güzel çıkmış yaaaaaaaaaa... rabbim e emanet olsun inşallah......

ama alt karnımda değil üst karnımda seninde öyle mi üstten çatlıcak demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…