Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

oiyyy maşallahhhh ya ben foto yükleyemiyorum kociş kızıyo yazmama bile kızıyor dağıtıcam ağzını yüzünü

hadi hayırlısı bayan kuruntu bak benim aslan yeğenimm nasılda atarmış kalbiii

kızım sonucu merakımdan heyecanlanıyom Nihayetinde burda istatistik yapıyoz sen hariç

bende çatlama olmadı ya ama benim tenim nemlidir yağlı yani...göbeğimin ortadan aşağı doğru hafiften bir çizgi belirmiş...sabah farkettim...

aminnn teyzoşuu aminnnnnnnnnn

kız yerim ben onun pozlarını...

ye yeee bende bakıp bakıp öpüyorummmmm kurban olduğummmmmmu

kız koy kocan ne bilcek foto koyduğunu benimkide bilmiyo bilse kıyamet koparır

kızsa eğer malı meydana sermemesi daha hayırlı yavrumm
saol teyzesi

evet kuzum en belirgin yeri cenesi şimdilikk:

ama alt karnımda değil üst karnımda seninde öyle mi üstten çatlıcak demekki
canım şöyle diyim göbek deliğimin her iki tarafında var,yani kasıkta değil,şimdi yukarısı kaşınıyo,mideye doğru.. sinyaller geliyo...

kızım sonucu merakımdan heyecanlanıyom Nihayetinde burda istatistik yapıyoz sen hariç

benim hiç biri tutmadı zaten..

canım şöyle diyim göbek deliğimin her iki tarafında var,yani kasıkta değil,şimdi yukarısı kaşınıyo,mideye doğru.. sinyaller geliyo...

benim hiç biri tutmadı zaten..

canım benim işte göbek değilimle alakası yok gögsümün altı dediğin gibi midemin üstü ayy ordan mı çatlıcakk off offf

kızlar bu arada benim arkadasım vardı 8 aydır deniyolardı en son ben ona şu silkeletme işini söylemiştim bizim bebiş bu ay kendisi gelmeseydi bizde yapıcaktık demiştimmmm o yapmışş dün güzel haber aldımmmmm hamileymişşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…