- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.141
Eki Görüntüle 703904 Eki Görüntüle 703905 Eki Görüntüle 703906 Eki Görüntüle 703907 Eki Görüntüle 703908
tipini yediğimin ağzına burnuna bakın heleee
maşallaaahhhh
Eki Görüntüle 703904 Eki Görüntüle 703905 Eki Görüntüle 703906 Eki Görüntüle 703907 Eki Görüntüle 703908
maşallaaahhhh
hadi hayırlısı bayan kuruntu bak benim aslan yeğenimm nasılda atarmış kalbiii
benim yuvarlaktı ama erkekkkkkkk...
Kız ne heyecan yapıyon biz normal değiliz ki
Benim ki de anasına çekmiş poz veremiyo....
Oy maşallah nasıl güzel çıkmış yaaaaaaaaaa... Rabbim e emanet olsun inşallah......
kız ben korkuyorum doktorun girmeme ihtimali varmış ebeler yaptırabilirmiş...doğumu bayrama gelirse...:18:
maşallaaahhhh
benim yuvarlaktı ama erkekkkkkkk...
kız ne heyecan yapıyon biz normal değiliz ki
benim ki de anasına çekmiş poz veremiyo....
oy maşallah nasıl güzel çıkmış yaaaaaaaaaa... rabbim e emanet olsun inşallah......
kız yerim ben onun pozlarını...
oiyyy maşallahhhh ya ben foto yükleyemiyorum kociş kızıyo yazmama bile kızıyordağıtıcam ağzını yüzünü
Allah'a şükür Allah hepimizin kini tamamına erdirsin inş.ayyy fatma gerçekten dediğin gibi nasıl belli çenesi filan Allah'ım ya
maşallaaahhhh
oyyy kurban olurumm ben onaaa maşallahhhhkeyfi yerinde
BİR TEK BEN HİSSETTİĞİM İÇİN ISRAR EDEMİYOM AMA KIZ OLURSA BÜYÜK BOMBA OLACAK BİZDEBELKİ DE TERBİYELİYDİ O YÜZDEN BACAKLARINI TOPLADI YAVRUMMM
YERİM ONUN CİCİŞLERİNİ BEN YAW ÇOK DATLU HEY MAŞALLAH
ye yeee bende bakıp bakıp öpüyorummmmm kurban olduğummmmmmu
oiyyy maşallahhhh ya ben foto yükleyemiyorum kociş kızıyo yazmama bile kızıyordağıtıcam ağzını yüzünü
Allah'a şükür Allah hepimizin kini tamamına erdirsin inş.ayyy fatma gerçekten dediğin gibi nasıl belli çenesi filan Allah'ım ya
canım şöyle diyim göbek deliğimin her iki tarafında var,yani kasıkta değil,şimdi yukarısı kaşınıyo,mideye doğru.. sinyaller geliyo...ama alt karnımda değil üst karnımda seninde öyle mi üstten çatlıcak demekki
kızım sonucu merakımdan heyecanlanıyomNihayetinde burda istatistik yapıyoz sen hariç
KIZ YERİM BEN ONU ELLER KAFANIN ALTINDA KEYİF Mİ YAPIYO O SIPAAAÖLÜNMEZ Mİ BUNLARIN YOLUNA YAWWW
kızsa eğer malı meydana sermemesi daha hayırlı yavrumm
Saol teyzesi
rabbim olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu...
ölünür iremiom ölünürrr şuan benim surat ifademi görmenizi isterdimmm şapşik gibiyimmmmm
canım şöyle diyim göbek deliğimin her iki tarafında var,yani kasıkta değil,şimdi yukarısı kaşınıyo,mideye doğru.. sinyaller geliyo...
benim hiç biri tutmadı zaten..
bende çatlama olmadı ya ama benim tenim nemlidir yağlı yani...göbeğimin ortadan aşağı doğru hafiften bir çizgi belirmiş...sabah farkettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?