- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.161
aminnn teyzoşuu aminnnnnnnnnn
ye yeee bende bakıp bakıp öpüyorummmmm kurban olduğummmmmmu
kız koy kocan ne bilcek foto koyduğunu benimkide bilmiyo bilse kıyamet koparır
rabbim sağlıkla göndersin inşallah neyse şunun surası 18 günüm kaldı yaw
offf keşke benim kocişle masalarım yanyana benim pc nin ekranı ona dönük yani ne yazıldığını seçemez ama foto yüklesem anlar bide üzerine basa basa söledi ya şimdi yakalansam onu çıngarını çekememama fırsatını bulim hemen
aminnnnnnnnnnn tez zamanda rabbim nerede isteyen varsa hayırlısıyla nasip etsin
silkeletme bayağı işe yaradı hııııkızlar bu arada benim arkadasım vardı 8 aydır deniyolardı en son ben ona şu silkeletme işini söylemiştim bizim bebiş bu ay kendisi gelmeseydi bizde yapıcaktık demiştimmmm o yapmışş dün güzel haber aldımmmmm hamileymişşşşş
benim de yağlıydı ama karnım şuan kupkuru hatta pul pul dökülüyo...
offf yaaaa ben şimdi bir ay beklicemmm
silkeletme bayağı işe yaradı hıııı
benim şu an nemli elimi sürdüğüm zaman yumuşacık...
canım benim işte göbek değilimle alakası yok gögsümün altı dediğin gibi midemin üstü ayy ordan mı çatlıcakk off offf
silkeletme bayağı işe yaradı hıııı
benim şu an nemli elimi sürdüğüm zaman yumuşacık...
biz perşembe akşamı gidicez dokorumuza sonrasında oda 1 ay sonra gel der annaammmmm
eskiden 3 hafta derdi şimdi 1 ay oldu
bu arada benim tansiyonum yüksek çıktı doktor takip verdi ölçüyorum sabah akşammm
eskiden 3 hafta derdi şimdi 1 ay oldu
bu arada benim tansiyonum yüksek çıktı doktor takip verdi ölçüyorum sabah akşammm
tişekküğr ederim bacım.Tubişim 2 li test 11-14 hafatalar arasında yapılıyo ben 12 dolduktan sonra yaptırdım, bu arada 2 li sonucum çıkmış ama internetten dökümünü göremiyom beta kaç çıktı bilemedim
biz geldikkkkkk anaaammm titpini yediğiiimmmmmmmm şekline şemaline kurban olduğum kocaman olmuş 61.8mm oluş eller ayaklar bi büzüşüyo bi açılıyo hele bi ara ayaklarını kastı uzattı böyle ne tatlıydıkalbini duyguk güm güm güm güm güm başladım ağlamaya evirdik çevirdik bi ara totosunu döndü eşşek sıpası burnumuz ve ensemiz normal dedi drumuz değerleri güzel kanımızı verdik cinsiyeti sordukkk daha erken ama erkek gibi dedi kesin sonucu drunuz söyler dedi Allahım sana şükürler olsunnnnn nasıl güzel bi duygu
maşallahhh serap harbi tosun gibi maşallahhhh. kıs neylen büyüttün bu kadannn tüyo ver bana da
ben de ağzıma tatlı koyamıyom.kızlar bizim teoriler neydi
1 tatlı yemedim kızım değil oğlum oldu bu teori çöktü
yaş meselesinde bölüm kocamın büyüktü o tuttu bizde
bizim ofise göre kırmızı bi leke gelmişti o erkeğe işaretti o tuttu
ben ikili yaptırmadım betadan bişi diyemem
kocam benle kilo aldı o da tuttu
denizzz hoş geldin bebeğim. gözün aydn canım. bak o kadar pimpiriklenmeye gerek yokmuş dimiiiiNe kadar neşeli bir topiğiz böyle hamdolsun maşallah bize
Ben 1,5 cm oldum tam 8 haftalığım maşallah diyin bana annemde çok sulugöz ya benim
geçmişe göz attım canlar maşallah bereketli topicerkekler baş kaldırmış bakalım cinsiyet belli oldukça eşitlik olucak herhalde ...
Hemen özet geçeyim...
Dr.um en fazla 5 hafta sonra 2 li testimi yaptırabileceğimi söledi istersen yaptır dedi ama ben her türlü çocuğumu doğururum diyosan yaptırma dedi down senduromu içinmiş (Allah korusun) testler verdi işte birkaç tane 1 ay içinde bunları yaptırmış ol dedi mevlam o kalp atışlarını duymayı herkeze nasip etsin ...inş. (özellikle umut a )hmm bide dedi 5 hafta sonra geldiğinde uyuzluk yapmassa cinsiyetini sölerim dedi Rabbime şükürler olsun hepimizin yavrularını sağlıkla bağışlasın elleri ayakları düzgün sağlıklı evlat olsunlar inş.
Eki Görüntüle 703904 Eki Görüntüle 703905 Eki Görüntüle 703906 Eki Görüntüle 703907 Eki Görüntüle 703908
tipini yediğimin ağzına burnuna bakın heleee
maşallaaahhhh
ama çene çalmışınız beya . oku oku gözlerim döndü. çenesi düşükler siziiiiii
ama olsunnn topiğimiz pek bi hareketli, pek bi şennn. çok güzel haberler varrr
darısı perşembe günü bana inşallahhh
tişekküğr ederim bacım.
betaya göre cinsiyet nasıl oluyor. ben bayağı geride kalmışım
fulimmmmmmmmmmmmm ben senin sıpanın dönen totosunu ıssırayım yiyim emiii.. maşallah bebekim hem sana hem de oğluşuna dicem (daha erken ama olsun )
maşallahhh serap harbi tosun gibi maşallahhhh. kıs neylen büyüttün bu kadannn tüyo ver bana da
ben de ağzıma tatlı koyamıyom.
kocamla yaş konusunda ben eşitiz o muamma...
ben de lekelenme olmadı.
daha kocam da ben de hiç kilo almadık
ayuyyy sizinle birlikte beni de heyecan sardı fatmammm.. bana da atladı elentrik, ben daha çoooookkk bekliycemm
denizzz hoş geldin bebeğim. gözün aydn canım. bak o kadar pimpiriklenmeye gerek yokmuş dimiiii
maşallahhh hem sana hem bebeişine
veren allah a kurban olurum ben, bak hele şunun tipine bak hele, ağzına burnuna, ay nasılda belli yavrum
ama çene çalmışınız beya . oku oku gözlerim döndü. çenesi düşükler siziiiiii
ama olsunnn topiğimiz pek bi hareketli, pek bi şennn. çok güzel haberler varrr
darısı perşembe günü bana inşallahhh
tişekküğr ederim bacım.
betaya göre cinsiyet nasıl oluyor. ben bayağı geride kalmışım
fulimmmmmmmmmmmmm ben senin sıpanın dönen totosunu ıssırayım yiyim emiii.. maşallah bebekim hem sana hem de oğluşuna dicem (daha erken ama olsun )
ben de ağzıma tatlı koyamıyom.
kocamla yaş konusunda ben eşitiz o muamma...
ben de lekelenme olmadı.
daha kocam da ben de hiç kilo almadık
ayuyyy sizinle birlikte beni de heyecan sardı fatmammm.. bana da atladı elentrik, ben daha çoooookkk bekliycemm
denizzz hoş geldin bebeğim. gözün aydn canım. bak o kadar pimpiriklenmeye gerek yokmuş dimiiii
maşallahhh hem sana hem bebeişine
veren allah a kurban olurum ben, bak hele şunun tipine bak hele, ağzına burnuna, ay nasılda belli yavrum
kızlar bu arada ben galiba bebeğimi artık hissediyorum...
özellikle yemek yediğim zaman hissediyorum...
çok muhteşem bi duygu...
pimpirikli anası olucak yavrumunsen benden 1-2 hafta evvel gitmiştim dimi canm perşembe yine gidiyosun :44: beni teeee 1 ay sonra çağırdı nerdeyse:44:
ya benim yüzüm kurudu kaşınmada bacagımda bazen oluyo ama çatlama yokbenim de yağlıydı ama karnım şuan kupkuru hatta pul pul dökülüyo...
bende bebei çook istiyorum ama polikistik overim ve çikolata kistim var( eşimin sperm sayısıı çook düşük çıktı ikimizinde hayalleri suya düştü çok üzülüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?