Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende bebei çook istiyorum ama polikistik overim ve çikolata kistim var ( eşimin sperm sayısıı çook düşük çıktı ikimizinde hayalleri suya düştü çok üzülüyorumm

aminnn teyzoşuu aminnnnnnnnnn

ye yeee bende bakıp bakıp öpüyorummmmm kurban olduğummmmmmu

kız koy kocan ne bilcek foto koyduğunu benimkide bilmiyo bilse kıyamet koparır

offf keşke benim kocişle masalarım yanyana benim pc nin ekranı ona dönük yani ne yazıldığını seçemez ama foto yüklesem anlar bide üzerine basa basa söledi ya şimdi yakalansam onu çıngarını çekemem ama fırsatını bulim hemen

aminnnnnnnnnnn tez zamanda rabbim nerede isteyen varsa hayırlısıyla nasip etsin

silkeletme bayağı işe yaradı hıııı
benim de yağlıydı ama karnım şuan kupkuru hatta pul pul dökülüyo...

benim şu an nemli elimi sürdüğüm zaman yumuşacık...

canım benim işte göbek değilimle alakası yok gögsümün altı dediğin gibi midemin üstü ayy ordan mı çatlıcakk off offf

benim şimdi başladı orda... sürekli nemlendir canım doğal şeylerle,mesela zeytinyağı... ben ilacım bitince zeytinyağı kullancam..

eskiden 3 hafta derdi şimdi 1 ay oldu

bu arada benim tansiyonum yüksek çıktı doktor takip verdi ölçüyorum sabah akşammm

BANA 5 hafta maximum dedi en haftalar dedi :44: çok mu acaba bu arada fatmam tuzlu fazla yeme kuzum tansiyonu tetikliyo

yaff bende adetlerime yakın özellikle tatlı canavarına dönüşürdüm jelibonsuz bir günüm geçmezdi şimdi tatlıyla aram bozuldu sanki olmasada olur gibi

ama çene çalmışınız beya . oku oku gözlerim döndü. çenesi düşükler siziiiiii
ama olsunnn topiğimiz pek bi hareketli, pek bi şennn. çok güzel haberler varrr
darısı perşembe günü bana inşallahhh
Tubişim 2 li test 11-14 hafatalar arasında yapılıyo ben 12 dolduktan sonra yaptırdım, bu arada 2 li sonucum çıkmış ama internetten dökümünü göremiyom beta kaç çıktı bilemedim
tişekküğr ederim bacım.
betaya göre cinsiyet nasıl oluyor. ben bayağı geride kalmışım

fulimmmmmmmmmmmmm ben senin sıpanın dönen totosunu ıssırayım yiyim emiii.. maşallah bebekim hem sana hem de oğluşuna dicem (daha erken ama olsun)

maşallahhh serap harbi tosun gibi maşallahhhh. kıs neylen büyüttün bu kadannn tüyo ver bana da

ben de ağzıma tatlı koyamıyom.
kocamla yaş konusunda ben eşitiz o muamma...
ben de lekelenme olmadı.
daha kocam da ben de hiç kilo almadık
ayuyyy sizinle birlikte beni de heyecan sardı fatmammm.. bana da atladı elentrik, ben daha çoooookkk bekliycemm

denizzz hoş geldin bebeğim. gözün aydn canım. bak o kadar pimpiriklenmeye gerek yokmuş dimiiii
maşallahhh hem sana hem bebeişine

veren allah a kurban olurum ben, bak hele şunun tipine bak hele, ağzına burnuna, ay nasılda belli yavrum

baktıkça gözlerim doluyo benimmmm ne büyük bi nimetttt Rabbim sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri göstersin

pimpirikli anası olucak yavrumun sen benden 1-2 hafta evvel gitmiştim dimi canm perşembe yine gidiyosun :44: beni teeee 1 ay sonra çağırdı nerdeyse:44:

kızlar bu arada ben galiba bebeğimi artık hissediyorum...
özellikle yemek yediğim zaman hissediyorum...
çok muhteşem bi duygu...

benim de yağlıydı ama karnım şuan kupkuru hatta pul pul dökülüyo...
ya benim yüzüm kurudu kaşınmada bacagımda bazen oluyo ama çatlama yok

bende bebei çook istiyorum ama polikistik overim ve çikolata kistim var ( eşimin sperm sayısıı çook düşük çıktı ikimizinde hayalleri suya düştü çok üzülüyorumm

canım hayalleriniz suya düşmesin hiç pko olup hamile kalan çok doktor ne dedi sperm sayısı içinde ilaçlar var ve sabah akşam keçi boynuzu pekmezi yada kürü yap eşine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…