Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

eskiden 3 hafta derdi şimdi 1 ay oldu

bu arada benim tansiyonum yüksek çıktı doktor takip verdi ölçüyorum sabah akşammm
benim dr. her gidişimde kilo ve tansiyona bakıyo. geçen sefer dedim, kalp atışlarını duyunca ölçseniz, kanım çok hızlı akıyo şu an
hamilelikte tansiyon ve şeker ölçümü önemli bi şey. çünkü sırf gebelik dönemine ait hipertansiyon ve diyabet olabiliyomuş. ihmal etme ölç hep fatmam.

jelibooonnnn canım tatlı yemeye yeniden başlasan bile (ki son aylarda oluyomuş tatlı krizleri) jelibon asla yeme. hatta vazgeçmek için yapılışını felan izle bi daha yiyesin gelmez.

pimpirikli anası olucak yavrumun sen benden 1-2 hafta evvel gitmiştim dimi canm perşembe yine gidiyosun :44: beni teeee 1 ay sonra çağırdı nerdeyse:44:
canım ben 25 nisanda gittim. ama benim durumum özel o yüzden 2 hafta sonra tekrar çağırdı beni. eğer bu randevuda bi sıkıntı olmazsa (ki inşallah olmaz ) beni de 1 ay sonra çağırır, ikili test için senin gibi.

kızlar bu arada ben galiba bebeğimi artık hissediyorum...
özellikle yemek yediğim zaman hissediyorum...
çok muhteşem bi duygu...

oy maşallahh. her şeyden çok (cinsiyetten bile çok) o hareketler,i merak ediyorum fitoşum. bizim burda 37 haftalık hamiş vardı, doğum iznine çıktı şimdi, anammm yemek bi yerdi sanırsın göbüşü çamaşır makinası kazanı. bi o yana bi bu yana

jelibonu bıraktım kuzum eskiden yamyam gibi tek besin kaynağımdı :44: benim dr da özel o yüzden sordum nese hayırlsı ben dayanamassam 4 hafta sonra giderim

heey ahaliiiii bu ne yaw herkes erkek dio bu kaaaaa erkeğe ben kesin bir kız haberi veririm size
fatmacım tosun pasamız geliomuş hayırlı olsn gönlünden gecen oldu galiba
fulyacm seninde oğluş olma olasılığı varmıs inşallah persembe netlelir yiğenimn cinsiyeti
bizim doktor kontrolüne kaldı 23 güün offff off

küboşum hoşgeldin bebikommmmmmm bende nublara bakıyodummmm perşembe kendi doktorumuz neder bilmiyorum bekletmez inşallahhhhhhhh

küboşum hoşgeldin bebikommmmmmm bende nublara bakıyodummmm perşembe kendi doktorumuz neder bilmiyorum bekletmez inşallahhhhhhhh

canım kız babylerde bacak arası kısmı beyaz gibi oluyor..erkeklerde koyu renk birazda çıkıntı gibi bişey oluyoryaaaa bende cinsiyetini öğrenmek istiyorum ama daha coook var neyse hamilelik sabır işi değil mi zaten

kız şimdi bizimkinde ne görüyon dr erkeğe benzetti ama bende bakınca sankii öyle görüyorum şu nublarla karşılaştırınca

hoş geldin kübraaaa
nasılsınnn.
anamm senin gün çokmuş. benim bu günü saymazsak 2 gün, perşembe sabah görcem sıpamı

ne kaldı şurda ortalama 3 hafta bekleriz be küboşşş :106::106::106:
hoş geldin kübraaaa
Nasılsınnn.
Anamm senin gün çokmuş. Benim bu günü saymazsak 2 gün, perşembe sabah görcem sıpamı

sevsinler havanı senin , bende sen gibi sekiyodum 12. Haftada görürüm bir ayı duyunca

haklısın canım tuzu kesmem lazım bak aklıma gelmemişti tuzu kesmek

ilk zamanlar hepimiz öyle olduk canım yavaş avaş yemeye başlarsın tatlı ki yemesek daha iyi yararı yok

du bakalım senin ki ne çıkacak ama bence senin kızın olacakmış gibi geliyorrr

kız böyle sıra sıra hamiş olmamızda çok güzel her ay bi heyecan var kimin nesi olacak diye

didemi özledim bu arada ilk hamişimizzz napıyo kuzucuk

keşke bende öyle deseydim çünkü cinsiyeti görcez diye heyecanlıydım dedim hatta ben heyecanlıyım şuan ama takip verdi

evet kuzum gönlüme göre oldu canım darısı başınızaa inşallahhh
kız doğurda oğullarımıza kız bulamıcaz bu sene kız kıtlığı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…