- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.181
canım bizide senin zamanında 5 hafta sonra çağırmıştı
benim dr. her gidişimde kilo ve tansiyona bakıyo. geçen sefer dedim, kalp atışlarını duyunca ölçseniz, kanım çok hızlı akıyo şu aneskiden 3 hafta derdi şimdi 1 ay oldu
bu arada benim tansiyonum yüksek çıktı doktor takip verdi ölçüyorum sabah akşammm
jelibooonnnnBANA 5 hafta maximum dedi en haftalar dedi :44: çok mu acaba bu arada fatmam tuzlu fazla yeme kuzum tansiyonu tetikliyo
yaff bende adetlerime yakın özellikle tatlı canavarına dönüşürdüm jelibonsuz bir günüm geçmezdi şimdi tatlıyla aram bozuldu sanki olmasada olur gibi
canım ben 25 nisanda gittim. ama benim durumum özel o yüzden 2 hafta sonra tekrar çağırdı beni. eğer bu randevuda bi sıkıntı olmazsa (ki inşallah olmaz ) beni de 1 ay sonra çağırır, ikili test için senin gibi.pimpirikli anası olucak yavrumunsen benden 1-2 hafta evvel gitmiştim dimi canm perşembe yine gidiyosun :44: beni teeee 1 ay sonra çağırdı nerdeyse:44:
kızlar bu arada ben galiba bebeğimi artık hissediyorum...
özellikle yemek yediğim zaman hissediyorum...
çok muhteşem bi duygu...
ben yemeğe gidiyom kızlar
hepiciğinize afiyet olsun
benim dr. her gidişimde kilo ve tansiyona bakıyo. geçen sefer dedim, kalp atışlarını duyunca ölçseniz, kanım çok hızlı akıyo şu an
hamilelikte tansiyon ve şeker ölçümü önemli bi şey. çünkü sırf gebelik dönemine ait hipertansiyon ve diyabet olabiliyomuş. ihmal etme ölç hep fatmam.
jelibooonnnncanım tatlı yemeye yeniden başlasan bile (ki son aylarda oluyomuş tatlı krizleri) jelibon asla yeme. hatta vazgeçmek için yapılışını felan izle bi daha yiyesin gelmez.
canım ben 25 nisanda gittim. ama benim durumum özel o yüzden 2 hafta sonra tekrar çağırdı beni. eğer bu randevuda bi sıkıntı olmazsa (ki inşallah olmaz ) beni de 1 ay sonra çağırır, ikili test için senin gibi.
oy maşallahh. her şeyden çok (cinsiyetten bile çok) o hareketler,i merak ediyorum fitoşum. bizim burda 37 haftalık hamiş vardı, doğum iznine çıktı şimdi, anammm yemek bi yerdi sanırsın göbüşü çamaşır makinası kazanı. bi o yana bi bu yana
heey ahaliiiii bu ne yaw herkes erkek dio bu kaaaaa erkeğe ben kesin bir kız haberi veririm size
fatmacım tosun pasamız geliomuş hayırlı olsn gönlünden gecen oldu galiba
fulyacm seninde oğluş olma olasılığı varmıs inşallah persembe netlelir yiğenimn cinsiyeti
bizim doktor kontrolüne kaldı 23 güün offff off
küboşum hoşgeldin bebikommmmmmm bende nublara bakıyodummmmperşembe kendi doktorumuz neder bilmiyorum bekletmez inşallahhhhhhhh
canım kız babylerde bacak arası kısmı beyaz gibi oluyor..erkeklerde koyu renk birazda çıkıntı gibi bişey oluyoryaaaa bende cinsiyetini öğrenmek istiyorum ama daha coook var neyse hamilelik sabır işi değil mi zaten
jelibonu bıraktım kuzum eskiden yamyam gibi tek besin kaynağımdı :44: benim dr da özel o yüzden sordum nese hayırlsı ben dayanamassam 4 hafta sonra giderim
heey ahaliiiii bu ne yaw herkes erkek dio bu kaaaaa erkeğe ben kesin bir kız haberi veririm size
fulyacm seninde oğluş olma olasılığı varmıs inşallah persembe netlelir yiğenimn cinsiyeti
canım kız babylerde bacak arası kısmı beyaz gibi oluyor..erkeklerde koyu renk birazda çıkıntı gibi bişey oluyoryaaaa bende cinsiyetini öğrenmek istiyorum ama daha coook var neyse hamilelik sabır işi değil mi zaten
hoş geldin kübraaaa
Nasılsınnn.
Anamm senin gün çokmuş. Benim bu günü saymazsak 2 gün, perşembe sabah görcem sıpamı
aaaa dikkat et kuzum benim hiç ölçmedi ama sende takip et bebeğimmm
BANA 5 hafta maximum dedi en haftalar dedi :44: çok mu acaba bu arada fatmam tuzlu fazla yeme kuzum tansiyonu tetikliyo
yaff bende adetlerime yakın özellikle tatlı canavarına dönüşürdüm jelibonsuz bir günüm geçmezdi şimdi tatlıyla aram bozuldu sanki olmasada olur gibi
ne kaldı şurda ortalama 3 hafta bekleriz be küboşşş :106::106::106:
sevsinler havanı senin , bende sen gibi sekiyodum 12. Haftada görürüm bir ayı duyunca
ben de ağzıma tatlı koyamıyom.
kocamla yaş konusunda ben eşitiz o muamma...
ben de lekelenme olmadı.
daha kocam da ben de hiç kilo almadık
ayuyyy sizinle birlikte beni de heyecan sardı fatmammm.. bana da atladı elentrik, ben daha çoooookkk bekliycemm
:
kuzum benim doktorum özel demedim ki, DURUMUM özel. o yüzden sık çağırıyo
benim dr. her gidişimde kilo ve tansiyona bakıyo. geçen sefer dedim, kalp atışlarını duyunca ölçseniz, kanım çok hızlı akıyo şu an
hamilelikte tansiyon ve şeker ölçümü önemli bi şey. çünkü sırf gebelik dönemine ait hipertansiyon ve diyabet olabiliyomuş. ihmal etme ölç hep fatmam.
jelibooonnnncanım tatlı yemeye yeniden başlasan bile (ki son aylarda oluyomuş tatlı krizleri) jelibon asla yeme. hatta vazgeçmek için yapılışını felan izle bi daha yiyesin gelmez.
canım ben 25 nisanda gittim. ama benim durumum özel o yüzden 2 hafta sonra tekrar çağırdı beni. eğer bu randevuda bi sıkıntı olmazsa (ki inşallah olmaz ) beni de 1 ay sonra çağırır, ikili test için senin gibi.
oy maşallahh. her şeyden çok (cinsiyetten bile çok) o hareketler,i merak ediyorum fitoşum. bizim burda 37 haftalık hamiş vardı, doğum iznine çıktı şimdi, anammm yemek bi yerdi sanırsın göbüşü çamaşır makinası kazanı. bi o yana bi bu yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?