Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kamuoyu yoklamalarının %70 i kız diyo bakalım ben de merakla bekliyom. eğer kızım olursa tüm topiğin erkiklerini sıraya dizcez Aynur ablayla he he. bu kontrolümde de sağsağlim göreyim onu daha bi rahatlıycam
didemi ben de merak ediyom, aklıma geliyo. umarım keyfi yerindedir. canı sıkılmıyodur korktuğu kadar.

bu arada fatmam sen de eleviti zor yutanlardanmışsın. çok büyük yaaa. boğazıma dikey giriş yaparsa sıkıntı yok ama es kaza yatay denk gelirse sürtüp geçiyo ıykkk

keşke bizim ofise gelme imkanın olsaydı çok iyi tutturuyorlarrr

anam siz şimdi kız evi naz evi yaparsınız bizee

evet ya ben progestandan sonra ilaçlara kıl kapmaya başladım bide kocaman olunca su içsemde sanki boğazımda kalıyorrr

ayyyy bi kaç hafta sonra bizde hissedicezzzzzz o zamannnn inşallahhhh
inşallahhhhh kuzum inşallahhhhhhhhhh.....

ay ne güzel ya evet dışardan bile belli oluyomuş son zamanlarda....

ben de özledim didoşu yaaaaaa... kocaman olmuştur şimdi o...

havalar ısınalı beri su kuşu oldum kızlar sürekli içesim var yaaa..
eskiden işyerinde sadece 1,5 litrelik suyu bitirirdim o da son bardağı işten çıkarken içerdim. şu saat itibarıyla 1,5 litrelik şişenin dibinde 4 parmak kaldı. tabi tuvalete de çok sık gidiyom:44::44::44:

çok normal canım hem su içmek çok iyi iç bol bol

en az 2 litre yap o miktarı tatlım , ben en son gittiğimde 3 litre ye çıkardı bile benim doktor, o su bebeğinin suyunun yenilenmesi ve oksijenini arttırıyo biliyon demi

bizde geldikk kiiiiii mamamızıda yedikkk kiii azcıkta iş yapsak hiç fena olmıycakkk kiiii

çift çekirdekli işlemci fuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iş yap azcık dicem ama sora bizle muhabbet edemezsin. amaaann boşver pazartersi otur azcık. ben işlerimi sabahtan hallettim, öğleden sonra uyku basıyo çünkü beni. tek bi siparişim gelmedi onu bekliyorum bi tekkk

en az 2 litre yap o miktarı tatlım , ben en son gittiğimde 3 litre ye çıkardı bile benim doktor, o su bebeğinin suyunun yenilenmesi ve oksijenini arttırıyo biliyon demi

evde içtiklerim hariç canım. mesela sabah koca 2 bardak su içtim. içmeye eve gidince devam ediyom. su sarhoşu olucam gece bile dilim damağım kuruduysa önce wc sonra mutfak yapıp içip yatıyom

evde içtiklerim hariç canım. Mesela sabah koca 2 bardak su içtim. Içmeye eve gidince devam ediyom. Su sarhoşu olucam Gece bile dilim damağım kuruduysa önce wc sonra mutfak yapıp içip yatıyom

bende iş yerinde iyi tüketiyorumda evde o kadar düzenli değil hemen idrar rengimden anlaşılıyo görünce yapışıyom suya o zamanda Iş yerinde 5 litre su alıyom yarısını bir gün diğeri ertesi gün bitiryom , evde de 3 hapla zaten 3 bardak su demek yemektede kesin içiyom arada da attırıyom bende 3 litre kesin içiyom özeti

H e biz diyecektim teyzesi unutmuşum pardon...
ayıp ya ayıp... koskoca tosun paşa var karnında...bi daha olmasın

evde içtiklerim hariç canım. mesela sabah koca 2 bardak su içtim. içmeye eve gidince devam ediyom. su sarhoşu olucam gece bile dilim damağım kuruduysa önce wc sonra mutfak yapıp içip yatıyom

sen de aynı ben tubiş.. ben de çok içiyorum... evden çıkmadan 2-3 bardak,işyerinde 1,5lt.... eve gidince en az 1 lt... gece de kalkıyom,önce wc sonra mutfak,gece bazen içmiyeyim diyorum çok uyanp tuvalete gidiyorum diye,ama bu sefer ağzım kuruyo aklım suda kalıyo içiorum... birde hergün hatta günde 2 defa duş almaya bile başladım... suyu seviyorum ben yaa....:119::119::119::119::119::119:

ben şu masamdaki evrakları bi ayıklıyım bakim ne nerenin sonra hem laf yetiştirir hem işlerim bende parasal işlemlerimi hallediyorum da ardını toplamak kalıyo işte yani işler görülüyo ama işleme işlemini sonraya bırakıyorum

bak o banyo işi yok bende ben resmen nefret ettim ya , çalışıyo olmasam bir ay yıkanmasam yıkanmam heralde Midem bulanıyo üşütüyom hala ben banyodan sonra yaw iyice ısınsa şu havalar c.tesi erteledim dünde hava bozdu yine bahtsız bedeviyim be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…