- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.201
du bakalım senin ki ne çıkacak ama bence senin kızın olacakmış gibi geliyorrr
kız böyle sıra sıra hamiş olmamızda çok güzel her ay bi heyecan var kimin nesi olacak diye
didemi özledim bu arada ilk hamişimizzz napıyo kuzucuk
ahahhhhayyy Allah beni netsin sarhoş etti benim minnak beni diğer durumdan dolayımı özel durumun anlamadım :44:
kamuoyu yoklamalarının %70 i kız diyobakalım ben de merakla bekliyom. eğer kızım olursa tüm topiğin erkiklerini sıraya dizcez Aynur ablayla he he. bu kontrolümde de sağsağlim göreyim onu daha bi rahatlıycam
didemi ben de merak ediyom, aklıma geliyo. umarım keyfi yerindedir. canı sıkılmıyodur korktuğu kadar.
bu arada fatmam sen de eleviti zor yutanlardanmışsın. çok büyük yaaa. boğazıma dikey giriş yaparsa sıkıntı yok ama es kaza yatay denk gelirse sürtüp geçiyo ıykkk
bebiş sarhoşu seni
evet canım kalp atışları devam ediyo mu ona bakacak... sonra rutine döneriz
inşallahhhhh kuzum inşallahhhhhhhhhh.....ayyyy bi kaç hafta sonra bizde hissedicezzzzzz o zamannnn inşallahhhh
ay ne güzel ya evet dışardan bile belli oluyomuş son zamanlarda....benim dr. her gidişimde kilo ve tansiyona bakıyo. geçen sefer dedim, kalp atışlarını duyunca ölçseniz, kanım çok hızlı akıyo şu an
hamilelikte tansiyon ve şeker ölçümü önemli bi şey. çünkü sırf gebelik dönemine ait hipertansiyon ve diyabet olabiliyomuş. ihmal etme ölç hep fatmam.
jelibooonnnncanım tatlı yemeye yeniden başlasan bile (ki son aylarda oluyomuş tatlı krizleri) jelibon asla yeme. hatta vazgeçmek için yapılışını felan izle bi daha yiyesin gelmez.
canım ben 25 nisanda gittim. ama benim durumum özel o yüzden 2 hafta sonra tekrar çağırdı beni. eğer bu randevuda bi sıkıntı olmazsa (ki inşallah olmaz ) beni de 1 ay sonra çağırır, ikili test için senin gibi.
oy maşallahh. her şeyden çok (cinsiyetten bile çok) o hareketler,i merak ediyorum fitoşum. bizim burda 37 haftalık hamiş vardı, doğum iznine çıktı şimdi, anammm yemek bi yerdi sanırsın göbüşü çamaşır makinası kazanı. bi o yana bi bu yana
du bakalım senin ki ne çıkacak ama bence senin kızın olacakmış gibi geliyorrr
kız böyle sıra sıra hamiş olmamızda çok güzel her ay bi heyecan var kimin nesi olacak diye
didemi özledim bu arada ilk hamişimizzz napıyo kuzucuk
kuşum ya ona neden bakıyo ki tekrardan farklı bir durum mu var yoksa eski gebelikle alakası yoktur herhalde :44:
biz diyecektin dilin sürçtü herhalde
havalar ısınalı beri su kuşu oldum kızlar sürekli içesim var yaaa..
eskiden işyerinde sadece 1,5 litrelik suyu bitirirdim o da son bardağı işten çıkarken içerdim. şu saat itibarıyla 1,5 litrelik şişenin dibinde 4 parmak kaldı. tabi tuvalete de çok sık gidiyom:44::44::44:
şu an sıkıntı yok canım allaha şükür sadece benim dr. sağlamcı. tüm riskleri değerlendiriyor. ilkinin sebebi bilinmediği için.
Eskiden işyerinde sadece 1,5 litrelik suyu bitirirdim o da son bardağı işten çıkarken içerdim. şu saat itibarıyla 1,5 litrelik şişenin dibinde 4 parmak kaldı. Tabi tuvalete de çok sık gidiyom:44::44::44:
bizde geldikk kiiiiii mamamızıda yedikkk kiii azcıkta iş yapsak hiç fena olmıycakkk kiiii
en az 2 litre yap o miktarı tatlım , ben en son gittiğimde 3 litre ye çıkardı bile benim doktor, o su bebeğinin suyunun yenilenmesi ve oksijenini arttırıyo biliyon demi
evde içtiklerim hariç canım. Mesela sabah koca 2 bardak su içtim. Içmeye eve gidince devam ediyom. Su sarhoşu olucamGece bile dilim damağım kuruduysa önce wc sonra mutfak yapıp içip yatıyom
ayıp ya ayıp... koskoca tosun paşa var karnında...bi daha olmasınH e biz diyecektim teyzesi unutmuşum pardon...
eskiden işyerinde sadece 1,5 litrelik suyu bitirirdim o da son bardağı işten çıkarken içerdim. şu saat itibarıyla 1,5 litrelik şişenin dibinde 4 parmak kaldı. tabi tuvalete de çok sık gidiyom:44::44::44:
evde içtiklerim hariç canım. mesela sabah koca 2 bardak su içtim. içmeye eve gidince devam ediyom. su sarhoşu olucamgece bile dilim damağım kuruduysa önce wc sonra mutfak yapıp içip yatıyom
çift çekirdekli işlemci fuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iş yap azcık dicem ama sora bizle muhabbet edemezsin. amaaann boşver pazartersi otur azcık. ben işlerimi sabahtan hallettim, öğleden sonra uyku basıyo çünkü beni. tek bi siparişim gelmedi onu bekliyorum bi tekkk
ayıp ya ayıp... Koskoca tosun paşa var karnında...bi daha olmasın
Sen de aynı ben tubiş.. Ben de çok içiyorum... Evden çıkmadan 2-3 bardak,işyerinde 1,5lt.... Eve gidince en az 1 lt... Gece de kalkıyom,önce wc sonra mutfak,gece bazen içmiyeyim diyorum çok uyanp tuvalete gidiyorum diye,ama bu sefer ağzım kuruyo aklım suda kalıyo içiorum... Birde hergün hatta günde 2 defa duş almaya bile başladım... Suyu seviyorum ben yaa....:119::119::119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?