Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hamişliğin son aylarında daha çok tüketiliyormuş ya biz artık 5lik kesmez damacana ile gezeriz

ha haa aynı beni anlattın şeker. gece profilimiz aynı ben daha üşüyorum her gün dahi alamıyorum duş. burası da daha serin gibi. özellikle saçımı kurutmasına çok üşeniyom. dün duş aldım mesela, saçım ıslak ama uyku bastı nerdeyse kafamda havluyla kalıyodum eşim dürttü.

son zamanımızı bilmem de yazın kesin damacana olur hafta sonu eşimle gezmeye gittik su içmesem olmuyo içince wc sıkıntısı (ben dışarda da gidemem ) dedim bundan sonra uzun süreli dışarı çıkışlar iptal

üşütüyosan dikkat et canım,burası çok sıcak oldu artık,duş almasan olmuyo,almayınca karnım daha çok kaşınıyo birde...

ben de öyle diyorum,19lt.lik damacanayı el arabasına koycan,onunla dolaşcan,pompasına basıp basıp içicen...

burası çok sıcak canım ya anlatmama gerek yok zaten bilirsin..
ben 2-3 seferdir saçımı bile kurutmuyorum kendi kendine kuruyo

ayyy kuzularr ayyyyy napıyosunuzzz benim karnım çok geriliyorrrr yaaaaaaaaaaaaaaaa gün geçtikçe şişiyorumm hamile olabilir miyimm

yaaa bu banyoo meselesini bende hiç sevmiyorum son limitine kadar duruyorum 2 günde bir yıkanıyom ama son saate kadar duruyorum

kızlar bi şi dicem gülmeyim kafamı masaya koymuştum içim geçmiş, terasta müdürün sesini duyunca uyandım gene başladı uyku hali ben de

ayyy kuzularr ayyyyy napıyosunuzzz benim karnım çok geriliyorrrr yaaaaaaaaaaaaaaaa gün geçtikçe şişiyorumm hamile olabilir miyimm

mi acabaaaaaaaaaaaaa

ben deeeeee
yaaa bu banyoo meselesini bende hiç sevmiyorum son limitine kadar duruyorum 2 günde bir yıkanıyom ama son saate kadar duruyorum

bi seven ben miyim ya topikte...

kızlar bi şi dicem gülmeyim kafamı masaya koymuştum içim geçmiş, terasta müdürün sesini duyunca uyandım gene başladı uyku hali ben de

mi acabaaaaaaaaaaaaa
ayyyyy ne tatlı olur o uyku....

kız ne iş yoksa bebiş mi

Mi acabaaaaaaaaaaaaa

canım ben yeni yeni kendime geldim ki 16 hafta dolmanı bence silkelenip ayağa kalkmam için normal

Eki Görüntüle 704117 işte size koca bi göbüş,bebiş ve gaz....

SEVERİM BE O KARIŞIMI MAŞALLAH

offffff burda çok kocaman çıkmış ya aslında bu kadar değil...ama hoşuma gitti

YA BANADA RESİMDE ÇIKAN KADAR DEĞİL GİBİ GELİYODA, KUŞ BAKIŞI BAKIYOZ ONDAN OLUYO GALİBA BUGÜN ANLADIM Kİ VAR , BANA GÖBÜŞ ÇIKMIŞ DEDİLER

ne cabuk unuttuk dimi silkele parçala gün say takvim yap bilmem neeee

ASLINDA NE KADAR SİTRESLİYMİŞİZ DEMİ ŞUAN ALLAH VAR BEBİŞİN GÜNÜNÜ BEKLEMEK BENİM İÇİN DAHA STRESSİZ SADECE HEYECANLI

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…