- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.221
hamişliğin son aylarında daha çok tüketiliyormuş ya biz artık 5lik kesmez damacana ile gezerizbende iş yerinde iyi tüketiyorumda evde o kadar düzenli değil hemen idrar rengimden anlaşılıyo görünce yapışıyom suya o zamandaIş yerinde 5 litre su alıyom yarısını bir gün diğeri ertesi gün bitiryom , evde de 3 hapla zaten 3 bardak su demek yemektede kesin içiyom arada da attırıyom bende 3 litre kesin içiyom özeti
ayıp ya ayıp... koskoca tosun paşa var karnında...bi daha olmasın
sen de aynı ben tubiş.. ben de çok içiyorum... evden çıkmadan 2-3 bardak,işyerinde 1,5lt.... eve gidince en az 1 lt... gece de kalkıyom,önce wc sonra mutfak,gece bazen içmiyeyim diyorum çok uyanp tuvalete gidiyorum diye,ama bu sefer ağzım kuruyo aklım suda kalıyo içiorum... birde hergün hatta günde 2 defa duş almaya bile başladım... suyu seviyorum ben yaa....:119::119::119::119::119::119:
hamişliğin son aylarında daha çok tüketiliyormuş ya biz artık 5lik kesmez damacana ile gezeriz
Ha haa aynı beni anlattın şeker. Gece profilimiz aynıBen daha üşüyorum her gün dahi alamıyorum duş. Burası da daha serin gibi. özellikle saçımı kurutmasına çok üşeniyom. Dün duş aldım mesela, saçım ıslak ama uyku bastı nerdeyse kafamda havluyla kalıyodum eşim dürttü.
üşütüyosan dikkat et canım,burası çok sıcak oldu artık,duş almasan olmuyo,almayınca karnım daha çok kaşınıyo birde...bak o banyo işi yok bende ben resmen nefret ettim ya , çalışıyo olmasam bir ay yıkanmasam yıkanmam heraldeMidem bulanıyo üşütüyom hala ben banyodan sonra yaw iyice ısınsa şu havalar c.tesi erteledim dünde hava bozdu yine bahtsız bedeviyim be
hamişliğin son aylarında daha çok tüketiliyormuş ya biz artık 5lik kesmez damacana ile gezeriz
ha haa aynı beni anlattın şeker. gece profilimiz aynıben daha üşüyorum her gün dahi alamıyorum duş. burası da daha serin gibi. özellikle saçımı kurutmasına çok üşeniyom. dün duş aldım mesela, saçım ıslak ama uyku bastı nerdeyse kafamda havluyla kalıyodum eşim dürttü.
üşütüyosan dikkat et canım,burası çok sıcak oldu artık,duş almasan olmuyo,almayınca karnım daha çok kaşınıyo birde...
ben de öyle diyorum,19lt.lik damacanayı el arabasına koycan,onunla dolaşcan,pompasına basıp basıp içicen...
burası çok sıcak canım ya anlatmama gerek yok zaten bilirsin..
ben 2-3 seferdir saçımı bile kurutmuyorum kendi kendine kuruyo
ayyy kuzularr ayyyyy napıyosunuzzz benim karnım çok geriliyorrrr yaaaaaaaaaaaaaaaa gün geçtikçe şişiyorumm hamile olabilir miyimm
ayıp ya ayıp... koskoca tosun paşa var karnında...bi daha olmasın
yaaa bu banyoo meselesini bende hiç sevmiyorum son limitine kadar duruyorum 2 günde bir yıkanıyom ama son saate kadar duruyorum
ben deeeeeeayyy kuzularr ayyyyy napıyosunuzzz benim karnım çok geriliyorrrr yaaaaaaaaaaaaaaaa gün geçtikçe şişiyorumm hamile olabilir miyimm
yaaa bu banyoo meselesini bende hiç sevmiyorum son limitine kadar duruyorum 2 günde bir yıkanıyom ama son saate kadar duruyorum
ayyyyy ne tatlı olur o uyku....kızlar bi şi dicem gülmeyim kafamı masaya koymuştum içim geçmiş, terasta müdürün sesini duyunca uyandımgene başladı uyku hali ben de
mi acabaaaaaaaaaaaaa
ayyy kuzularr ayyyyy napıyosunuzzz benim karnım çok geriliyorrrr yaaaaaaaaaaaaaaaa gün geçtikçe şişiyorumm hamile olabilir miyimm
kızlar bi şi dicem gülmeyim kafamı masaya koymuştum içim geçmiş, terasta müdürün sesini duyunca uyandımgene başladı uyku hali ben de
Mi acabaaaaaaaaaaaaa
senin saçlar da zor kurur fatmam, kışın ne yapcaz, çoluk cocuk tombalak derken:18::18::18:
ben deeeeee
bi seven ben miyim ya topikte...
ayyyyy ne tatlı olur o uyku....
kız ne iş yoksa bebiş mi
canım ben yeni yeni kendime geldim ki 16 hafta dolmanı bence silkelenip ayağa kalkmam için normal
ay bu adam beni hamile bıraktı sanırsammmmHalbuki ceketini atmıştı
Eki Görüntüle 704117 işte size koca bi göbüş,bebiş ve gaz....
kuzu o sen misin demek adam ceketini atsa hamile kalıyo denenInanmazsın ben sadece ceketini tutmuştum bende şüpheleniyom kendimden bir çıkıntım var sanki
bebişine kurban olduğummmmmmm bebiş o artık bebiş ne gazıııı şaka maka benim göbek senlen yarışır
offffff burda çok kocaman çıkmış ya aslında bu kadar değil...ama hoşuma gitti
ne cabuk unuttuk dimi silkele parçala gün say takvim yap bilmem neeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?