- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.241
benm göbüş seninkini döver amaaaaa
benm göbüş seninkini döver amaaaaa
SEVERİM BE O KARIŞIMI MAŞALLAH
YA BANADA RESİMDE ÇIKAN KADAR DEĞİL GİBİ GELİYODA, GALİBA KUŞ BAKIŞI BAKIYOZ ONDAN OLUYO GALİBABUGÜN ANLADIM Kİ VAR GALİBA BANA GÖBÜŞ ÇIKMIŞ DEDİLER
ASLINDA NE KADAR SİTRESLİYMİŞİZ DEMİ ŞUAN ALLAH VAR BEBİŞİN GÜNÜNÜ BEKLEMEK BENİM İÇİN DAHA STRESSİZ SADECE HEYECANLI
bak o banyo işi yok bende ben resmen nefret ettim ya , çalışıyo olmasam bir ay yıkanmasam yıkanmam heraldeMidem bulanıyo üşütüyom hala ben banyodan sonra yaw iyice ısınsa şu havalar c.tesi erteledim dünde hava bozdu yine bahtsız bedeviyim be
galiba dediğin gibi,bir de ekran daha geniş gösteriyo ya ondan da olabilir,tel de bakıyom bu kadar değil...SEVERİM BE O KARIŞIMI MAŞALLAH
YA BANADA RESİMDE ÇIKAN KADAR DEĞİL GİBİ GELİYODA, GALİBA KUŞ BAKIŞI BAKIYOZ ONDAN OLUYO GALİBABUGÜN ANLADIM Kİ VAR GALİBA BANA GÖBÜŞ ÇIKMIŞ DEDİLER
ASLINDA NE KADAR SİTRESLİYMİŞİZ DEMİ ŞUAN ALLAH VAR BEBİŞİN GÜNÜNÜ BEKLEMEK BENİM İÇİN DAHA STRESSİZ SADECE HEYECANLI
kız hani sende kalça falanda vardı sende resmen erkek göbüşü var maşallah sadece göbek
dövmezzz dövemmmeeezzz severrrrrrrrrr annesiiiiii
galiba dediğin gibi,bir de ekran daha geniş gösteriyo ya ondan da olabilir,tel de bakıyom bu kadar değil...
Ya evet ben de 1 haftadır bakıyom kendime,sanki göbüş büyüdükçe diğer taraflar küçük kaldı,kalça gördüğünden ibaret işte... Göğüste büyümedi,mide,göbek kısmı aldı başını gidiyo,sivrilmeye başladı sanki
aaaaaaaaa teyzoşlar söylemeyi unuttuk... biz dün ne yaptık biliyonuz mu????
köye gittik... bahçeye bi daldık... offffff Allah ne verdiyse dalından yedik...:111::111::111::111::111::111:
aaaaaaaaa teyzoşlar söylemeyi unuttuk... Biz dün ne yaptık biliyonuz mu????
Köye gittik... Bahçeye bi daldık... Offffff allah ne verdiyse dalından yedik...:111::111::111::111::111::111:
diğer belirtiler olmasada göbüş ben irkekim irkek diyo deseneeee
aaaaaaaaa teyzoşlar söylemeyi unuttuk... biz dün ne yaptık biliyonuz mu????
köye gittik... bahçeye bi daldık... offffff Allah ne verdiyse dalından yedik...:111::111::111::111::111::111:
evet artık öyle diyo erkekim benim.....
ha bir de erkek bebekte tüylenme artışı olurmuş derler,bende olmaya başladı malesef,ilk hamileliğimde de olmuştu o da erkekti,ama sonradan geçiyo...
yaradı galiba göbüşten belli olmuyo muooohhhh yarasın erkekimeeeeeeeeeeeee
dalından yemek bi başka yaaaaa....taze,hormonsuz...bende temmuzda memlekete gidince aynını yapmayı düşünyom inşallah olur
köyün yakın galiba biz gitsek anca 10 gün gerek bize
ben normalde tüysüzüm kaşım bıyığım bile çıkmazdı sarıyım 1,5 bazen 2 aydan önce alınmazdı hamile kaldığımdan beri haftada bir gitsem yeri heleki kusumda hiç çıkmazdı fışkırıyolar sanki bacaklarımı hiç aldığımı bilmem temizlyorum artık
offffff burda çok kocaman çıkmış ya aslında bu kadar değil...ama hoşuma gitti
ben normalde tüysüzüm kaşım bıyığım bile çıkmazdı sarıyım 1,5 bazen 2 aydan önce alınmazdı hamile kaldığımdan beri haftada bir gitsem yeri heleki kusumda hiç çıkmazdı fışkırıyolar sanki bacaklarımı hiç aldığımı bilmem temizlyorum artık
sen benim göbekimi görmemişsin şekerim...
bak bu da eklendi istatistiğe kız fatoş sen ne durumdasın irkek anasıFulim bende sen gibiyim bacağım normalde etek giymiyorum çok, yazın efil fil giydiğim için alıyom o kadar düşün ama bende henüz ne artış ne azalış var gel 24 mayıs gellllll Du bir doktoru arayam 2 li için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?