Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evt ya kırmızı geldi mi gelmedi mi neler yaşadık neler yaptıkkkk şimdi keyfini çıkarıyoruzz

ayyy iro albendende okadar ya nefret eder oldum banyodan nasıl üşeniyorum dediğin gibi çalışmıyo olmasam yıkanmıcam kociş ite ite götürüyo banyoya

galiba dediğin gibi,bir de ekran daha geniş gösteriyo ya ondan da olabilir,tel de bakıyom bu kadar değil...
kız hani sende kalça falanda vardı sende resmen erkek göbüşü var maşallah sadece göbek

ya evet ben de 1 haftadır bakıyom kendime,sanki göbüş büyüdükçe diğer taraflar küçük kaldı,kalça gördüğünden ibaret işte... göğüste büyümedi,mide,göbek kısmı aldı başını gidiyo,sivrilmeye başladı sanki

diğer belirtiler olmasada göbüş ben irkekim irkek diyo deseneeee

aaaaaaaaa teyzoşlar söylemeyi unuttuk... biz dün ne yaptık biliyonuz mu????
köye gittik... bahçeye bi daldık... offffff Allah ne verdiyse dalından yedik...:111::111::111::111::111::111:

evet artık öyle diyo erkekim benim.....

ha bir de erkek bebekte tüylenme artışı olurmuş derler,bende olmaya başladı malesef,ilk hamileliğimde de olmuştu o da erkekti,ama sonradan geçiyo...

ben normalde tüysüzüm kaşım bıyığım bile çıkmazdı sarıyım 1,5 bazen 2 aydan önce alınmazdı hamile kaldığımdan beri haftada bir gitsem yeri heleki kusumda hiç çıkmazdı fışkırıyolar sanki bacaklarımı hiç aldığımı bilmem temizlyorum artık

Son düzenleme:

bak bu da eklendi istatistiğe kız fatoş sen ne durumdasın irkek anası Fulim bende sen gibiyim bacağım normalde etek giymiyorum çok, yazın efil fil giydiğim için alıyom o kadar düşün ama bende henüz ne artış ne azalış var gel 24 mayıs gellllll Du bir doktoru arayam 2 li için

ben tüysüzüm diyemem ama baya baya arttı,haftada bir kaş bıyık çene operasyonu yapıyorum...
erkek bebekte testesteron hormonu salgılanıyo ya,sonuçta kanımız bir o yüzden anneye çok etkisi olurmuş.. bu koca karı değil bilimsel bi teori...

valla benim kıllarımda bariz artış var annem eşim köse die dalga geçerlerdi benimle kuaför bile 2 ayda çıkan kaşımı beğenmezdi az çıkmış die şimdi 10 günde 1 uğramam gerekiyo alt tarladan bahsetmiyorum yakında göremiycezde orayı nasıl alcaz bilmiyorum hayatımda ilk kez bacaklarımı aldım düşün annem hep der ananem böyleymiş benim ona çekmişsin die şuan tarzan rıfkı gibiyim heryerimden fışkırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…