- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.261
ben normalde tüysüzüm kaşım bıyığım bile çıkmazdı sarıyım 1,5 bazen 2 aydan önce alınmazdı hamile kaldığımdan beri haftada bir gitsem yeri heleki kusumda hiç çıkmazdı fışkırıyolar sanki bacaklarımı hiç aldığımı bilmem temizlyorum artık
yaradı galiba göbüşten belli olmuyo mu
dalından yemek bi başka yaaaaa....taze,hormonsuz...
çok yakın 15 km,falan.... hafta sonu bi daha gidicem kısmetse
valla benim kıllarımda bariz artış var annem eşim köse die dalga geçerlerdi benimle kuaför bile 2 ayda çıkan kaşımı beğenmezdi az çıkmış die şimdi 10 günde 1 uğramam gerekiyo alt tarladan bahsetmiyorum yakında göremiycezde orayı nasıl alcaz bilmiyorum hayatımda ilk kez bacaklarımı aldım düşün annem hep der ananem böyleymiş benim ona çekmişsin dieşuan tarzan rıfkı gibiyim heryerimden fışkırıyo
Test güzel çıkmış onun için bir ohhh çektimAma sonuç olarak bakmışlar detaylı çıktı gelince olurmuş betayı söylemediler Gel 24 mayıs gelll Neyse hem cinsiyeti söylerim hem istatistik bilgiyi aynı anda veririm bende napam
ben sana dedim gıcıklık edip söylemiyorlar telefonda...ben kavga etmiştim kadınla...
ben tüysüzüm diyemem ama baya baya arttı,haftada bir kaş bıyık çene operasyonu yapıyorum...
erkek bebekte testesteron hormonu salgılanıyo ya,sonuçta kanımız bir o yüzden anneye çok etkisi olurmuş.. bu koca karı değil bilimsel bi teori...
wayyyy beeee öyle hatunlar var demek kendimi bildim bileli kıllarımla uğraşırım en sonunda lazer epilasyona gittim dehşet manyak canım yanıyodu ama sonucunu aldım yarım kaldı ama minik balığımdan sonrainş. bende de nüksetmez yoksa vay halime
ayyy ne gzel ya edirne tarafında mı köyün ?
Test güzel çıkmış onun için bir ohhh çektimAma sonuç olarak bakmışlar detaylı çıktı gelince olurmuş betayı söylemediler Gel 24 mayıs gelll Neyse hem cinsiyeti söylerim hem istatistik bilgiyi aynı anda veririm bende napam
wayyyy beeee öyle hatunlar var demek kendimi bildim bileli kıllarımla uğraşırım en sonunda lazer epilasyona gittim dehşet manyak canım yanıyodu ama sonucunu aldım yarım kaldı ama minik balığımdan sonrainş. bende de nüksetmez yoksa vay halime
ayyy ne gzel ya edirne tarafında mı köyün ?
kız benden çok mu yoksam....
ekle de görelim ya lüffeeeeeennnnn
evet kuzum bunu bende okumuştummm
Kız bembayazım işte tüysüz hazır avrat pambık gibiTabi gibiydimmmmm
Kuzum şükür testlerin iyiymiş 24 mayısa sabredicen artıkk ikisini bir söylersin artık bize
sistemden bakıp söylediler ben oraya gidince çıktı veriyolar hep belki dedikleri gibidir diye düşündüm, çünkü ses tonları itici değildi :44::44::44:
kız ben okuldayım şimdi...fotoğraf makinesi evde geçince çekemde yükleyem...ama 3 hafta önceki resmi bulabilirsem yükleyeyim...
veriyolarda kuzum söylemiyolar telefonda...
aaa son durumla beraberbizde 7 farkı buluruz bu bebişin kolu bu bacağı bu pipisi gibi
bilmem daha önce benimkiler telde kan sonucumla ilgili detay vermişlerdi sağlık ocağı bir kaç şey dedi şunları öğren söyle bana diye o zaman demişlerdi :44::44::44: neyse dayanırız ne kaldı ki ..............
kız ben okuldayım şimdi...fotoğraf makinesi evde geçince çekemde yükleyem...ama 3 hafta önceki resmi bulabilirsem yükleyeyim...
evet kuzum bunu bende okumuştummm
kız bembayazım işte tüysüz hazır avrat pambık gibitabi gibiydimmmmm
kuzum şükür testlerin iyiymiş 24 mayısa sabredicen artıkk ikisini bir söylersin artık bize
kızlar ben taktımm beşiğe size derken ben yakında alırsam şaşırmayınn bebeklerrr beğendiğim beşik 670 lira fiyat kafamı karıştrıyorum
son durumu kuzu eve geçince atayım...
kan sonucunu da demiyordu benim uyuzlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?