Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

wayyyy beeee öyle hatunlar var demek kendimi bildim bileli kıllarımla uğraşırım en sonunda lazer epilasyona gittim dehşet manyak canım yanıyodu ama sonucunu aldım yarım kaldı ama minik balığımdan sonra inş. bende de nüksetmez yoksa vay halime

yaradı galiba göbüşten belli olmuyo mu

dalından yemek bi başka yaaaaa....taze,hormonsuz...

çok yakın 15 km,falan.... hafta sonu bi daha gidicem kısmetse

ayyy ne gzel ya edirne tarafında mı köyün ?

Test güzel çıkmış onun için bir ohhh çektim Ama sonuç olarak bakmışlar detaylı çıktı gelince olurmuş betayı söylemediler Gel 24 mayıs gelll Neyse hem cinsiyeti söylerim hem istatistik bilgiyi aynı anda veririm bende napam

benim de annanem öyle ama kadında hiç yok bende var yine de keşke olmasaydı

ben sana dedim gıcıklık edip söylemiyorlar telefonda...ben kavga etmiştim kadınla...

evet kuzum bunu bende okumuştummm

kız bembayazım işte tüysüz hazır avrat pambık gibi tabi gibiydimmmmm

kuzum şükür testlerin iyiymiş 24 mayısa sabredicen artıkk ikisini bir söylersin artık bize

yok canım manisadayım ben...

inşallah canım söylerim benim tembel kuzum saklanmazsa

kızlar ben taktımm beşiğe size derken ben yakında alırsam şaşırmayınn bebeklerrr beğendiğim beşik 670 lira fiyat kafamı karıştrıyorum

aaa son durumla beraber bizde 7 farkı buluruz bu bebişin kolu bu bacağı bu pipisi gibi

son durumu kuzu eve geçince atayım...

kan sonucunu da demiyordu benim uyuzlar...

kız ben okuldayım şimdi...fotoğraf makinesi evde geçince çekemde yükleyem...ama 3 hafta önceki resmi bulabilirsem yükleyeyim...

Eki Görüntüle 704165

bu 2 nisandaki halimiz...sonraki resmi bulamadım...

maşallahhhhh maşallahhhhh... kız tam tosunnnnnn... 1 ay öncesi bile süper...şimdi düşünemiyorum.....nasıl güzel olmuştur şimdi o göbüş... fitoş teyzesi yer onu yaaaaaa....
rabbim nazarlardan saklasın... yeni foto da koyda farkı görelim...

oiyy maşallah sana ama eşin esmer sanırım annemde bana diyo ayva ye sarı sarı olsun dedim annene kadar sarı olabilir baba kara kaş kara göz anne öyle ok tenlerimiz koyu değil ama ne kadar sarı olabilir

ayy fuli senin ki ortaya karışık olacak desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…