- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.281
yaw ben sizin göbüşünüzü yerim yerrr maşşallahhhhepimizzzzzzzin göbüşüneeee
maşallahhhhh maşallahhhhh... kız tam tosunnnnnn... 1 ay öncesi bile süper...şimdi düşünemiyorum.....nasıl güzel olmuştur şimdi o göbüş... fitoş teyzesi yer onu yaaaaaa....
rabbim nazarlardan saklasın... yeni foto da koyda farkı görelim...
kızlar ben taktımm beşiğe size derken ben yakında alırsam şaşırmayınn bebeklerrr beğendiğim beşik 670 lira fiyat kafamı karıştrıyorum
ay ben daha paşama bir iğne bile almadım...
çok mu kötü bi anneyim ben
kız bu bir ay öncesiyse diycemde zaten aramızda 18 gün vardı demi neyse güzelsin aşırı değilbu bebişlerin göbüş hali bile süper ya çok datlular maşallah sana kuzu ..............
yok işte benimkiler dediği için inandım
ay ben daha paşama bir iğne bile almadım...
çok mu kötü bi anneyim ben
kırkımız karışacak haaa....öyle eşim seviyo...etipufum diyo...sinir ediyo beni...
oiyy maşallah sana ama eşin esmer sanırım annemde bana diyo ayva ye sarı sarı olsundedim annene kadar sarı olabilir baba kara kaş kara göz anne öyle ok tenlerimiz koyu değil ama ne kadar sarı olabilir
ayy fuli senin ki ortaya karışık olacak desene
eti pufkuzular bu bir ay önceki halimiz gerisini siz düşünün...ama toplam 600 gram almışım..göbek bir metreden ileriden duruyo...
kötü olur mu ya zaten yeni öğrendin paşa olduğunu şimdi başlıycan zaten bende öğreneyim o zaman başlıycam inşallah
hayır bebeğim bende almadım daha dayısı bi yelek aldı daha erken almak için ben sadece bi beşik beğendim onu taktım kafama onu almak istiorum
BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi
hayır bebeğim bende almadım daha dayısı bi yelek aldı daha erken almak için ben sadece bi beşik beğendim onu taktım kafama onu almak istiorum
sadece beşik miii
sorma akşam ben ağzını burnunu yerim babası da totsunu yesin diyom gülüyo...bir anda pırtlayınca farklı geliyodurbenimkide ben severken halime gülüyo diye sinir ediyo bir de delisin demiyo mu boğcam bebeğe şükretsin
eti pufdaha önce de demiştin,çok sevmiştim ben bu tabiri....
bunun çekmecelileri falan var niye düşünmüyon fiyatta yüksek geldi bana ebatı ne bunun büyümüyo demi
çok güzelmiş fatmikimmmm oda takımı almıycaksın nasılsa bence alınabilir
çok güzelmiş canım beiş ben beğendim doğrusu.kullanışlı gibi görünüyo...
herşey dahil yatağı , cibinliği korumaları uyku seti yorganı yastığı herşeyi çok güzel linke baksana bi
bu arada sana özelden bişi yazdım
eşim esmer kuzummmm benim içime doğan erayın kopyası olucak ben rüyamda görüyorum hep aynı bebeği rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
eti pufdaha önce de demiştin,çok sevmiştim ben bu tabiri....
ama ben henüz bişey almayı düşünmüyorum.7 aylık falan olsun anca o zman alırım...
nacizane fikrim:87:
büyümüyo bu park yatak mantığı ile yapmışlar iki kademesi var aşağıda ve yukarıda çekmeceli olanlar iki kademeli olmuyor hem bunun boyutları tam odama göre park yatak ölçüsünde
oda takımı almıcam bebek sonra oğlan 2 yaşına filan gelince diyorum o da yaparım en güzel yanı iki kademeli olması ve büyüklüğünün park yatak gibi görünmesi
herşey dahil yatağı , cibinliği korumaları uyku seti yorganı yastığı herşeyi çok güzel linke baksana bi
bu arada sana özelden bişi yazdım
büyümüyo bu park yatak mantığı ile yapmışlar iki kademesi var aşağıda ve yukarıda çekmeceli olanlar iki kademeli olmuyor hem bunun boyutları tam odama göre park yatak ölçüsünde
oda takımı almıcam bebek sonra oğlan 2 yaşına filan gelince diyorum o da yaparım en güzel yanı iki kademeli olması ve büyüklüğünün park yatak gibi görünmesi
rabbim gönlüne göre versin inş. ben eşimin tipine aşık olup evlendim açıkcası uzun süre çıktık ama kızdırsa bile içimden tpine kurban olduğum diyodum şimdi çocuk bana tipsiz geliyo bu aralarayy niye acaba oiyy kocişim benim ahahhh
ay bu adam beni hamile bıraktı sanırsammmmhalbuki ceketini atmıştı
deli kızlarrrkuzu o sen misin demek adam ceketini atsa hamile kalıyo denenInanmazsın ben sadece ceketini tutmuştum bende şüpheleniyom kendimden bir çıkıntım var sanki
oy maşallahhh fitoşumm, valla klasik erkek göbüşüüü... ayrıca hiç toto öle garip durmuyo şekerEki Görüntüle 704117 işte size koca bi göbüş,bebiş ve gaz....
ha ha arkama dönüp bakıyom da ne günler kalmış geride. bi bakmışınız sıradan doğurmalara başlıyoruz. zaman geçiyo be yaaa...ne cabuk unuttuk dimi silkele parçala gün say takvim yap bilmem neeee
ben size diyim biz de bu üşengeçlik varken yakında topikçene bitlenirizayyy iro albendende okadar ya nefret eder oldum banyodan nasıl üşeniyorum dediğin gibi çalışmıyo olmasam yıkanmıcam kociş ite ite götürüyo banyoya
dövüşmeyin tokuşturun gari sizinkiler o aşamaya gelmeye başlamışşşkız nasıl dövsün yaaaa....
yirim ben o göbüşü yirimmmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?