Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

benim burda bi hamiş var ( hep işyerinden örnek veriyom da ben dahil 7 hamileyiz) benden 1 hafta önde. her gece kocasına banyo yaptırıyomuş bi ara "adam kokuyo burnuma" diyip duruyodu. nerdeyse odalardan kovacaktı adamcağızı.
bana da eşimin parfüm kokuları ağır geliyo, bazen sarılamıyom.

evet sallanma özelliği var ayrıca tekerlekli çekmesi ve itmeside kolay görünümü çok şık canlısınıda gördüm zaten bunu görünce park yataktan vazgeçer gibi oldum yoksa bende kesin park yatak diyodumm

aynı senin dediğin örneği vercem aşırı burun hassasiyetiyle tiksinen var bir dönem eşinde bende iş yerimi örnek vercem maalesef

kocamın parfümüne takığım ben bulantılarım geçti ama bitsin ilk iş değiştircem o parfümü yenisini alcam

anladım canım ben düz beşikler gibi sandım bir an ama diğer ek malzemeleri de düşününce fiyatta güzel güle güle kullansın şehzaden inşallah

kızlar bi şey danışıcamm size. şimdi benim hem sedef hastalığım var hem de güneş alerjim. güneş gören yerlerim ki şu an sadece yüzüm ve ellerimin üzeri, kızarıp kaşınmaya başladı. yani güneş kremi mevsimini açıcam yakında.
eski kremimi kullanmıyım diyom, zira kullandığımız kozmetiklerde parabensiz ibaresi olmalıymış, benimkinde öle bi ibare yok.
siz dr. unuza danıştınız mı veya ne kullanıyosunu, özelden bana yazsanıza. ben perşembe de sorcam Dr.uma aama kamuoyu araştırması yapıyom. burdaki hamişler bana bi kaç marka ismi verdiler...

kızlar belki yarın sessizleri oynarım doğru düzgün hiç iş yapmadım yarın bitirmem lazım en azından masamdakileri

sorma akşam ben ağzını burnunu yerim babası da totsunu yesin diyom gülüyo...

bende seviyom da eşim deyiverince uyuz oluyom...bende aç kendi göbeğine bak...benden fazla göbeği çıktı herifin...
ben yemek yerken bana çok gülüyo eşim.. obur diyo......

valla hep bakıyom ama almıyom bişey,aslında almak istiyom da ne bileyim karışık bişey işte...

çok mu dobik görünüyorum yaaa? 66 kiloyum şuan 167 boy...ama göböüşümü seviyorum ben ya...

bende bulantı olmadı ama koku hassasiyeti hala var... ben de eşime zırt pırt duş al,dişlerini fırçala,sonra da sakız çiğne deyip duruyom... hele oda parfümü kokusu çok ağır geliyo hala.....

ben yarın sorcam kuzu hem şu çatlak kremini hem yüzümde leke kalmasın diye yüz kremini...

benim eşimde sedef konuşmuştuk geçen sene tatile giderken biz anywayden aldık biraz pahalıydı ama çok güzel korudu hatta bende kullandım hiç yanmadım sinir oldumm ama parabensiz mi bilmiyorum doğal olduğunu biliyorum ama

babasıda ikna olursa fiyat konusunda prensipte anlaştık ama fiyatta takılmış durumdayızz

senin o beşiği transfer etme dönemin gelmiş fatmacım, aşkla bahsediyosun.
ben yorum yapamadım zira daha bu konuda hiç araştırma yapmadım
ama şeye dikkat etmek lazım kızlar: böle ızgaralı beşiklerde araya çocuğun kafası girmeyecek darlıkta olsun ızgara araları. çocuk dışarı bakcam diye kafasını oraya sokmaya çalışıyomuş. benim eşimin küçükkene kafası kalmış öle arada

canım ben güneş kremi kullanmıyorum açıkçası zaten pek açıkta yerim olmuyo burdada güneş yakmıyo zaten ....

canım ben çok beyazım die benim drum evden çıkarken mutlaka 50 faktör sür yüzüne kollarına acık yerlerine işte ama marka vermedi

ben yarın sorcam kuzu hem şu çatlak kremini hem yüzümde leke kalmasın diye yüz kremini...
bana da haber ver bebişim dr.un sana dediğini.

bizim burdaki hamişler üzerinde arı figürü olan sarı kutulu bi şey kullanmışlar. o markanın aynı zamanda çatlama kremi ve bebek ürünleri de varmış. onları incelicem ben bi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…