- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.301
sorma akşam ben ağzını burnunu yerim babası da totsunu yesin diyom gülüyo...
bende seviyom da eşim deyiverince uyuz oluyom...bende aç kendi göbeğine bak...benden fazla göbeği çıktı herifin...
maşallahhh serabımmson bir ayda da büyümüştür herhalde
rabbim gönlüne göre versin inş. ben eşimin tipine aşık olup evlendim açıkcası uzun süre çıktık ama kızdırsa bile içimden tpine kurban olduğum diyodum şimdi çocuk bana tipsiz geliyo bu aralarayy niye acaba oiyy kocişim benim ahahhh
bende sen gül fitlemezsem kuzumu ne zaman sevsen üstüne işetcem diyom
BENDE 6. AYDA ANNEME GİDİNCE BAŞLIYCAM AMA ARTIK GÖZÜNÜN KESTİĞİ UFAK TEFEK PAPYONLU BİŞEYLER ALIRSIN YAW
HII KADEMELİ OLMASI ÇOK GÜZELMİŞ BENDE DİYORUM NİYE BU KADAR AŞAĞIDA ACABA DİYEPARK YATAK KADAR ÖZELLİĞİ VAR MI CANIM SALLANMASI FALAN BEN İLK DİDOŞTAN DUYDUKTAN SONRA AZ ARAŞTIRINCA PARK YATAK BAYAĞI MANTIKLI GELDİ BANA BENDE ODA YAPMAYCAM BÜYÜK İHTİMAL YA PİERRE CARDİN YADA CHİCCO NUN PARK YATAĞINI ALCAM GİBİ FİKRİM DEĞİŞMEZSE TABİ .....
benim burda bi hamiş var ( hep işyerinden örnek veriyom da ben dahil 7 hamileyiz) benden 1 hafta önde. her gece kocasına banyo yaptırıyomuş bi ara "adam kokuyo burnuma" diyip duruyodu. nerdeyse odalardan kovacaktı adamcağızı.
bana da eşimin parfüm kokuları ağır geliyo, bazen sarılamıyom.
benim burda bi hamiş var ( hep işyerinden örnek veriyom da ben dahil 7 hamileyiz) benden 1 hafta önde. her gece kocasına banyo yaptırıyomuş bi ara "adam kokuyo burnuma" diyip duruyodu. nerdeyse odalardan kovacaktı adamcağızı.
evet sallanma özelliği var ayrıca tekerlekli çekmesi ve itmeside kolay görünümü çok şık canlısınıda gördüm zaten bunu görünce park yataktan vazgeçer gibi oldum yoksa bende kesin park yatak diyodumm
anladım canım ben düz beşikler gibi sandım bir an ama diğer ek malzemeleri de düşününce fiyatta güzel güle güle kullansın şehzaden inşallah
ben yemek yerken bana çok gülüyo eşim.. obur diyo......sorma akşam ben ağzını burnunu yerim babası da totsunu yesin diyom gülüyo...
bende seviyom da eşim deyiverince uyuz oluyom...bende aç kendi göbeğine bak...benden fazla göbeği çıktı herifin...
valla hep bakıyom ama almıyom bişey,aslında almak istiyom da ne bileyim karışık bişey işte...BENDE 6. AYDA ANNEME GİDİNCE BAŞLIYCAM AMA ARTIK GÖZÜNÜN KESTİĞİ UFAK TEFEK PAPYONLU BİŞEYLER ALIRSIN YAW
HII KADEMELİ OLMASI ÇOK GÜZELMİŞ BENDE DİYORUM NİYE BU KADAR AŞAĞIDA ACABA DİYEPARK YATAK KADAR ÖZELLİĞİ VAR MI CANIM SALLANMASI FALAN BEN İLK DİDOŞTAN DUYDUKTAN SONRA AZ ARAŞTIRINCA PARK YATAK BAYAĞI MANTIKLI GELDİ BANA BENDE ODA YAPMAYCAM BÜYÜK İHTİMAL YA PİERRE CARDİN YADA CHİCCO NUN PARK YATAĞINI ALCAM GİBİ FİKRİM DEĞİŞMEZSE TABİ .....
çok mu dobik görünüyorum yaaa? 66 kiloyum şuan 167 boy...ama göböüşümü seviyorum ben ya...son siparişim de geldi bugünlük işlerimi hallettimmm.
işyerinden bi arkadaş tatlı getirmiş, sevdiğim bi tatlıdır da, hamişsin ye kızım dedi, yedim ama pişman oldum... sadece tatlı çıksa iyiydi öğlen yediklerimi de kaybettimm
Aynur abla ne yaptıki 14:30 du randevusu, ondan da iyi haberleri alıp günü güzel tamamlayalımmm
deli kızlarrr
oy maşallahhh fitoşumm, valla klasik erkek göbüşüüü... ayrıca hiç toto öle garip durmuyo şeker
ha ha arkama dönüp bakıyom da ne günler kalmış geride. bi bakmışınız sıradan doğurmalara başlıyoruz. zaman geçiyo be yaaa...
ben size diyim biz de bu üşengeçlik varken yakında topikçene bitleniriz
dövüşmeyin tokuşturun gari sizinkiler o aşamaya gelmeye başlamışşş
maşallahhh serabımmson bir ayda da büyümüştür herhalde
kızlar bi şey danışıcamm size. şimdi benim hem sedef hastalığım var hem de güneş alerjim. güneş gören yerlerim ki şu an sadece yüzüm ve ellerimin üzeri, kızarıp kaşınmaya başladı. yani güneş kremi mevsimini açıcam yakında.
eski kremimi kullanmıyım diyom, zira kullandığımız kozmetiklerde parabensiz ibaresi olmalıymış, benimkinde öle bi ibare yok.
siz dr. unuza danıştınız mı veya ne kullanıyosunu, özelden bana yazsanıza. ben perşembe de sorcam Dr.uma aama kamuoyu araştırması yapıyom. burdaki hamişler bana bi kaç marka ismi verdiler...
kızlar bi şey danışıcamm size. şimdi benim hem sedef hastalığım var hem de güneş alerjim. güneş gören yerlerim ki şu an sadece yüzüm ve ellerimin üzeri, kızarıp kaşınmaya başladı. yani güneş kremi mevsimini açıcam yakında.
eski kremimi kullanmıyım diyom, zira kullandığımız kozmetiklerde parabensiz ibaresi olmalıymış, benimkinde öle bi ibare yok.
siz dr. unuza danıştınız mı veya ne kullanıyosunu, özelden bana yazsanıza. ben perşembe de sorcam Dr.uma aama kamuoyu araştırması yapıyom. burdaki hamişler bana bi kaç marka ismi verdiler...
babasıda ikna olursa fiyat konusunda prensipte anlaştık ama fiyatta takılmış durumdayızz
ben yarın sorcam kuzu hem şu çatlak kremini hem yüzümde leke kalmasın diye yüz kremini...
kızlar belki yarın sessizleri oynarım doğru düzgün hiç iş yapmadım yarın bitirmem lazım en azından masamdakileri
bana da haber ver bebişim dr.un sana dediğini.ben yarın sorcam kuzu hem şu çatlak kremini hem yüzümde leke kalmasın diye yüz kremini...
benim eşimde sedef konuşmuştuk geçen sene tatile giderken biz anywayden aldık biraz pahalıydı ama çok güzel korudu hatta bende kullandım hiç yanmadım sinir oldummama parabensiz mi bilmiyorum doğal olduğunu biliyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?