Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yanda korumaları var ya sokamaz heralde ama bakmam lazım doğru dedinn

bu arada galatasaray şampiyon olmuşken ben bu beşiği renklerime katıyım tebrik edin hatunlar şampiyon belli ikinci kim

bana d dr. kullan dedi ama marka söylemedi. ben de ne kullanacağımı bilmiyorum...

babasıda ikna olursa fiyat konusunda prensipte anlaştık ama fiyatta takılmış durumdayızz

ben adama ne alcamı gösteriyom kredi kartıyla 2 cırt cırta bakar ödesin

ben yarın sorcam kuzu hem şu çatlak kremini hem yüzümde leke kalmasın diye yüz kremini...

ya ben doktora çatlak için bir krem tavsiyesi olacak mı diye sordum bacaklarım kaşınıyo şüphelendim ama doktor 6. aydan itibaren dedi :44::44::44: telde olunca uzatmadım bu randevumuz bayağı uzun olacak anlaşılan ..................

Ahahh tubişim biz şirkette hatun sayısı olarak azınlıktayız 10 tane kız var alayı erkek ahahhh şuan 3 hamile var benimle birlikte bir 6 aylık biri 3 ben 2 aylık 3 aylık bebeği olan arkadaş 6 aylık hamiş arkadaşla aynı kiloyu almış 3 ayda 8 kilo inanılmaz ya ...hemde safra çıkarana kadar kusuyomuş ama yine böyle Allah'tan bide bulantım yok ama ara ara böyle antikalıklar geliyo bana :44: az önce bana espri yapıyo dedim tipsiz şey bana kurban ol diyo fuli dedi geçici neyse geçsede sevsem kocişi...Bide dr. ilişki konusunda yasak yok dedi ya bayram etti off kafam rahattı diyorum sinirleniyo

modeline filan karışmaz ama fiyatta en uygununu alıyım ister tipik erkek

bende ilk 3 ay dükkan kapalı canım, bi de benim başlarda düşük riskim vardı bizimki tırstı zaten

bizim evdeki cimri benim, ona kalsa ki korkuyorum cinsiyetten sonra ne haltlar yiyecek kim bilir, küçük bir hamsi gardrobumuz olacak galiba , ben hesabı tutarım ona kalsa uçuyo

herkese bi idareci lazım bana da kalsa evin yolunu bulamayız

bu arada mesaim bitti kızlar ben gidiorum öpüldünüz

Ben geldim kızlar. Ne yazık ki ara kapanmadı. Ama bunu geç döllenmeye bağladı doktor. Çünkü ilk muayenelerde de ara iki haftaydı sonradan 7-8 güne düşmüştü. Adet tarihimi değitirdi. 25 aralık yaptı:)) Yani benim normal haftam 19. haftaymış. 21 değilmiş. 19. haftaya göre bebeğim gayet gürbüzmüş maşallah. Doktorun dedikleri bunlar. 10 günde 80 gr almış. Bu da normalmiş. Bir ay sonraya çağırdı, kafana takman gereken hiçbir şey yok dedi gönderdi. Hareketlerini sordu ben de maşallahı var dedim. Öyle işte...Çok şükür kötü birşey çıkmadı ama niye bu sözler beni tatmin etmedi anlamadım. Ama kocaman olmuştu maşallah. Yüzünü gördüm ilk defa:))

ben 4 aylık hamişim kocam hala temkinli uzak duruyo benden sanırım bu böyle gidicek

bize 8 haftadan sonra olabilir sıkıntı olursa 3. ayı doldurmayı bekleyin demişti sezonuda açmıştık ama benim adam göbüş belirdikçe kaçıyo benden orda bebeği varmış hamilelikten önce de 9. ayda bile olabilir diyodu kazın ayağı öyle değilmiş demi diyorum

doktor güzel şeyler söylemiş abla boşuna stres anca sana zarar sen doğru yoldasın devam tam gaz maşallah kuzucuğunada yerler o suratı

HOŞGELDİN ABLACIM. BAK 10 GÜNDE 80 GR ALMIŞ PRENSESİMİZ, BENCE HIZLI KİLO ALMIŞ DOKTOR DA SORUN YOK DEMİŞ, RAHATLA VE YEMEĞE DE DEVAM ET. TABİ ŞİN İÇİNDE KOCA BİR AY BEKLEMESİ VAR Dİ Mİ... AYYY ÖZLER İNSAN YAAA..
YÜZÜNÜ GÖRÜNCE AKLINDAN İLK KİM GEÇTİ ABLA KİME BENZETTİN İLK BAKIŞTA. BENİM KOMŞUM İLK YÜZÜNÜ GÖRDÜĞÜNDE KOCASINA BENZETMİŞTİ, KOCASININ KOPYASINI DOĞURDU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…