- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.321
senin o beşiği transfer etme dönemin gelmiş fatmacım, aşkla bahsediyosun.
ben yorum yapamadım zira daha bu konuda hiç araştırma yapmadım
ama şeye dikkat etmek lazım kızlar: böle ızgaralı beşiklerde araya çocuğun kafası girmeyecek darlıkta olsun ızgara araları. çocuk dışarı bakcam diye kafasını oraya sokmaya çalışıyomuş. benim eşimin küçükkene kafası kalmış öle arada
bana d dr. kullan dedi ama marka söylemedi. ben de ne kullanacağımı bilmiyorum...kızlar bi şey danışıcamm size. şimdi benim hem sedef hastalığım var hem de güneş alerjim. güneş gören yerlerim ki şu an sadece yüzüm ve ellerimin üzeri, kızarıp kaşınmaya başladı. yani güneş kremi mevsimini açıcam yakında.
eski kremimi kullanmıyım diyom, zira kullandığımız kozmetiklerde parabensiz ibaresi olmalıymış, benimkinde öle bi ibare yok.
siz dr. unuza danıştınız mı veya ne kullanıyosunu, özelden bana yazsanıza. ben perşembe de sorcam Dr.uma aama kamuoyu araştırması yapıyom. burdaki hamişler bana bi kaç marka ismi verdiler...
mustela çatlak kremi güzelmiş canım güneş kremi almam lazım benimde yok yüzüm için
babasıda ikna olursa fiyat konusunda prensipte anlaştık ama fiyatta takılmış durumdayızz
ben yarın sorcam kuzu hem şu çatlak kremini hem yüzümde leke kalmasın diye yüz kremini...
benim burda bi hamiş var ( hep işyerinden örnek veriyom da ben dahil 7 hamileyiz) benden 1 hafta önde. her gece kocasına banyo yaptırıyomuş bi ara "adam kokuyo burnuma" diyip duruyodu. nerdeyse odalardan kovacaktı adamcağızı.
bana da eşimin parfüm kokuları ağır geliyo, bazen sarılamıyom.
yanda korumaları var ya sokamaz heralde ama bakmam lazım doğru dedinn
bu arada galatasaray şampiyon olmuşken ben bu beşiği renklerime katıyım tebrik edin hatunlar şampiyon belli ikinci kim
bana da haber ver bebişim dr.un sana dediğini.
bizim burdaki hamişler üzerinde arı figürü olan sarı kutulu bi şey kullanmışlar. o markanın aynı zamanda çatlama kremi ve bebek ürünleri de varmış. onları incelicem ben bi de...
ben adama ne alcamı gösteriyom kredi kartıyla 2 cırt cırta bakar ödesin
ya ben doktora çatlak için bir krem tavsiyesi olacak mı diye sordum bacaklarım kaşınıyo şüphelendim ama doktor 6. aydan itibaren dedi :44::44::44: telde olunca uzatmadım bu randevumuz bayağı uzun olacak anlaşılan ..................
Ahahh tubişim biz şirkette hatun sayısı olarak azınlıktayız 10 tane kız var alayı erkek ahahhh şuan 3 hamile var benimle birlikte bir 6 aylık biri 3 ben 2 aylık 3 aylık bebeği olan arkadaş 6 aylık hamiş arkadaşla aynı kiloyu almış 3 ayda 8 kilo inanılmaz ya ...hemde safra çıkarana kadar kusuyomuş ama yine böyle Allah'tan bide bulantım yok ama ara ara böyle antikalıklar geliyo bana :44: az önce bana espri yapıyo dedim tipsiz şey bana kurban ol diyo fuli dedi geçici neyse geçsede sevsem kocişi...Bide dr. ilişki konusunda yasak yok dedi ya bayram etti off kafam rahattı diyorum sinirleniyo
yanda korumaları var ya sokamaz heralde ama bakmam lazım doğru dedinn
bu arada galatasaray şampiyon olmuşken ben bu beşiği renklerime katıyım tebrik edin hatunlar şampiyon belli ikinci kim
ben fenerliyim şekerimmm bana sorma ikinciyiiiiiiiiiii
modeline filan karışmaz ama fiyatta en uygununu alıyım ister tipik erkek
bende ilk 3 ay dükkan kapalı canım, bi de benim başlarda düşük riskim vardı bizimki tırstı zaten
ben 4 aylık hamişim kocam hala temkinli uzak duruyo benden sanırım bu böyle gidicek
bizim evdeki cimri benim, ona kalsa ki korkuyorum cinsiyetten sonra ne haltlar yiyecek kim bilir, küçük bir hamsi gardrobumuz olacak galiba , ben hesabı tutarım ona kalsa uçuyo
biliyorum ondan sana sordum zaten kızma amaBu arada ikincilikte bize bağlıymış eşim öyle diyodu feneri yenersek bjk ikinci olcakmış
ben 4 aylık hamişim kocam hala temkinli uzak duruyo benden sanırım bu böyle gidicek
Ben geldim kızlar. Ne yazık ki ara kapanmadı. Ama bunu geç döllenmeye bağladı doktor. Çünkü ilk muayenelerde de ara iki haftaydı sonradan 7-8 güne düşmüştü. Adet tarihimi değitirdi. 25 aralık yaptı:)) Yani benim normal haftam 19. haftaymış. 21 değilmiş. 19. haftaya göre bebeğim gayet gürbüzmüş maşallah. Doktorun dedikleri bunlar. 10 günde 80 gr almış. Bu da normalmiş. Bir ay sonraya çağırdı, kafana takman gereken hiçbir şey yok dedi gönderdi. Hareketlerini sordu ben de maşallahı var dedim. Öyle işte...Çok şükür kötü birşey çıkmadı ama niye bu sözler beni tatmin etmedi anlamadım. Ama kocaman olmuştu maşallah. Yüzünü gördüm ilk defa:))
Ben geldim kızlar. Ne yazık ki ara kapanmadı. Ama bunu geç döllenmeye bağladı doktor. Çünkü ilk muayenelerde de ara iki haftaydı sonradan 7-8 güne düşmüştü. Adet tarihimi değitirdi. 25 aralık yaptı:)) Yani benim normal haftam 19. haftaymış. 21 değilmiş. 19. haftaya göre bebeğim gayet gürbüzmüş maşallah. Doktorun dedikleri bunlar. 10 günde 80 gr almış. Bu da normalmiş. Bir ay sonraya çağırdı, kafana takman gereken hiçbir şey yok dedi gönderdi. Hareketlerini sordu ben de maşallahı var dedim. Öyle işte...Çok şükür kötü birşey çıkmadı ama niye bu sözler beni tatmin etmedi anlamadım. Ama kocaman olmuştu maşallah. Yüzünü gördüm ilk defa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?