Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ablaammm maşşallahhhh herşey yolundaaaa keyfini kaçırıcak hiçbişey yok geç döllenme olduğun zaten belliydi hiç sıkma canını prense almışta kg yerim totosunu maşşallahhhh

ablacım maşallah narin kızımız iyiymiş,neden tatmin olmadın ki,ne güzel kilo da almış.dr. da bi sorun yok demiş.. sakın canını sıkma...

bizde de hala yok olmayacak ta....9 ay bitecek,sonra lohusalık bitecek... taaaaaa o zaman

bende ilk 3 ay dükkan kapalı canım, bi de benim başlarda düşük riskim vardı bizimki tırstı zaten

ben 4 aylık hamişim kocam hala temkinli uzak duruyo benden sanırım bu böyle gidicek

biz normal hayatımıza döndük ama haftada 1 belki 2

ya benim ki hiç temkinli değil ok bu zamana kadar yaklaştırmadım ama zor tuttu bugünde dr. yasak koymuyorum diyince bayram etti baştan beri tırsmadı nolcak ki diyip durdu

bizim adamlar hapı yutmuş desenize. Bi fulininkine bayram var.
Adam bana bakıyo bakıyo ve sadece bakıyooo Bebiş olana kadar yakasından düşmüyodum şimdi tırsıyom :18:
Neyse şu 3 ay bitsin bi hele bakalımmm

ya benim ki hiç temkinli değil ok bu zamana kadar yaklaştırmadım ama zor tuttu bugünde dr. yasak koymuyorum diyince bayram etti baştan beri tırsmadı nolcak ki diyip durdu

canım bize dr kalp atışını gördükten sonra normal hayatınıza döneblirsiniz dedi ama biz yeni yeni başladık işte zaten k.valide vardı haftada 1 ii bence herif iyice boşlanmasın

hadi gözün aydın canım bak doktorunda söylemiş..herşey yolundaymış kafana takma artık kuzunu...

hoşgeldiniz maşallah size sağlıklı olsun da haftası mühim değil

canım bize dr kalp atışını gördükten sonra normal hayatınıza döneblirsiniz dedi ama biz yeni yeni başladık işte zaten k.valide vardı haftada 1 ii bence herif iyice boşlanmasın

bende 3 ay dolduktan sonra taraftarıydım ama du bakalım neler olucak

kızlar benim mesaim bitiyo, ben çıkıyorum.
bugün odamda yalnızdım ama sayenizde hiç yalnızlık hissetmedim, güzel haberlerle çok güzel bi gün geçirdim. muhabbet de çok sardı bugün.
hepiciğinizi ve bebişlerinizi tek tek öpüyom, kendinize iyi bakın anacığımmmmm
iyi akşamlarrrr

bize gittiğim 2 dr. da serbest dedi ama biz korkuyoruz...eşim benden çok korkuyo,alan razı veren razı yani sorun yok.

görüşürüz ballı lokmammmmmm Bizde öpüyoruz bebişindennn

Olsun olsun normal doguma faydasi varmis zaten ben simdi ucuncda banyo var havalar duzelsin ifadesini alcam

ablacım cok şükür bak ne güzel kilo almış yemeğe devam edersen dahada iyi olur yavrunnn

Kızlar ben geldim bu gece hiç uyuyamadım...sabah namazından sonra uyuyakalmışım...
saat 11 de doktorumuza gitcez dua edin bişi çıkmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…