- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.341
ben geldim kızlar. Ne yazık ki ara kapanmadı. Ama bunu geç döllenmeye bağladı doktor. çünkü ilk muayenelerde de ara iki haftaydı sonradan 7-8 güne düşmüştü. Adet tarihimi değitirdi. 25 aralık yaptı:)) yani benim normal haftam 19. Haftaymış. 21 değilmiş. 19. Haftaya göre bebeğim gayet gürbüzmüş maşallah. Doktorun dedikleri bunlar. 10 günde 80 gr almış. Bu da normalmiş. Bir ay sonraya çağırdı, kafana takman gereken hiçbir şey yok dedi gönderdi. Hareketlerini sordu ben de maşallahı var dedim. öyle işte...çok şükür kötü birşey çıkmadı ama niye bu sözler beni tatmin etmedi anlamadım. Ama kocaman olmuştu maşallah. Yüzünü gördüm ilk defa:))
ablacım maşallah narin kızımız iyiymiş,neden tatmin olmadın ki,ne güzel kilo da almış.dr. da bi sorun yok demiş.. sakın canını sıkma...Ben geldim kızlar. Ne yazık ki ara kapanmadı. Ama bunu geç döllenmeye bağladı doktor. Çünkü ilk muayenelerde de ara iki haftaydı sonradan 7-8 güne düşmüştü. Adet tarihimi değitirdi. 25 aralık yaptı:)) Yani benim normal haftam 19. haftaymış. 21 değilmiş. 19. haftaya göre bebeğim gayet gürbüzmüş maşallah. Doktorun dedikleri bunlar. 10 günde 80 gr almış. Bu da normalmiş. Bir ay sonraya çağırdı, kafana takman gereken hiçbir şey yok dedi gönderdi. Hareketlerini sordu ben de maşallahı var dedim. Öyle işte...Çok şükür kötü birşey çıkmadı ama niye bu sözler beni tatmin etmedi anlamadım. Ama kocaman olmuştu maşallah. Yüzünü gördüm ilk defa:))
bize 8 haftadan sonra olabilir sıkıntı olursa 3. ayı doldurmayı bekleyin demişti sezonuda açmıştık amabenim adam göbüş belirdikçe kaçıyo benden orda bebeği varmış hamilelikten önce de 9. ayda bile olabilir diyodu kazın ayağı öyle değilmiş demi diyorum
bende ilk 3 ay dükkan kapalı canım, bi de benim başlarda düşük riskim vardı bizimki tırstı zaten
ben 4 aylık hamişim kocam hala temkinli uzak duruyo benden sanırım bu böyle gidicek
biz normal hayatımıza döndük ama haftada 1 belki 2
ablacım maşallah narin kızımız iyiymiş,neden tatmin olmadın ki,ne güzel kilo da almış.dr. Da bi sorun yok demiş.. Sakın canını sıkma...
Bizde de hala yokOlmayacak ta....9 ay bitecek,sonra lohusalık bitecek... Taaaaaa o zaman
ya benim ki hiç temkinli değilok bu zamana kadar yaklaştırmadım ama zor tuttu bugünde dr. yasak koymuyorum diyince bayram etti baştan beri tırsmadı nolcak ki diyip durdu
bizim adamlar hapı yutmuş desenize. Bi fulininkine bayram var.
Adam bana bakıyo bakıyo ve sadece bakıyoooBebiş olana kadar yakasından düşmüyodum şimdi tırsıyom :18:
Neyse şu 3 ay bitsin bi hele bakalımmm
Ben geldim kızlar. Ne yazık ki ara kapanmadı. Ama bunu geç döllenmeye bağladı doktor. Çünkü ilk muayenelerde de ara iki haftaydı sonradan 7-8 güne düşmüştü. Adet tarihimi değitirdi. 25 aralık yaptı:)) Yani benim normal haftam 19. haftaymış. 21 değilmiş. 19. haftaya göre bebeğim gayet gürbüzmüş maşallah. Doktorun dedikleri bunlar. 10 günde 80 gr almış. Bu da normalmiş. Bir ay sonraya çağırdı, kafana takman gereken hiçbir şey yok dedi gönderdi. Hareketlerini sordu ben de maşallahı var dedim. Öyle işte...Çok şükür kötü birşey çıkmadı ama niye bu sözler beni tatmin etmedi anlamadım. Ama kocaman olmuştu maşallah. Yüzünü gördüm ilk defa:))
Ben geldim kızlar. Ne yazık ki ara kapanmadı. Ama bunu geç döllenmeye bağladı doktor. Çünkü ilk muayenelerde de ara iki haftaydı sonradan 7-8 güne düşmüştü. Adet tarihimi değitirdi. 25 aralık yaptı:)) Yani benim normal haftam 19. haftaymış. 21 değilmiş. 19. haftaya göre bebeğim gayet gürbüzmüş maşallah. Doktorun dedikleri bunlar. 10 günde 80 gr almış. Bu da normalmiş. Bir ay sonraya çağırdı, kafana takman gereken hiçbir şey yok dedi gönderdi. Hareketlerini sordu ben de maşallahı var dedim. Öyle işte...Çok şükür kötü birşey çıkmadı ama niye bu sözler beni tatmin etmedi anlamadım. Ama kocaman olmuştu maşallah. Yüzünü gördüm ilk defa:))
canım bize dr kalp atışını gördükten sonra normal hayatınıza döneblirsiniz dedi ama biz yeni yeni başladık işte zaten k.valide vardı haftada 1 ii bence herif iyice boşlanmasın
bizim adamlar hapı yutmuş desenize. Bi fulininkine bayram var.
Adam bana bakıyo bakıyo ve sadece bakıyoooBebiş olana kadar yakasından düşmüyodum şimdi tırsıyom :18:
Neyse şu 3 ay bitsin bi hele bakalımmm
kızlar benim mesaim bitiyo, ben çıkıyorum.
Bugün odamda yalnızdım ama sayenizde hiç yalnızlık hissetmedim, güzel haberlerle çok güzel bi gün geçirdim. Muhabbet de çok sardı bugün.
Hepiciğinizi ve bebişlerinizi tek tek öpüyom, kendinize iyi bakın anacığımmmmm
Iyi akşamlarrrr
ablacım maşallah narin kızımız iyiymiş,neden tatmin olmadın ki,ne güzel kilo da almış.dr. da bi sorun yok demiş.. sakın canını sıkma...
bizde de hala yokolmayacak ta....9 ay bitecek,sonra lohusalık bitecek... taaaaaa o zaman
günaydın
günaydın
günaydın iremioooommmmm
günaydın fatmikimmmmmmmm
günaydın bebikolarrrrrrr nassıınnızzzz
günaydın fulimmmm biz iyiyiz sen nasılsınnn
Olsun olsun normal doguma faydasi varmis zaten ben simdi ucuncda banyo var havalar duzelsin ifadesini alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?