Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın kızlarrr, nasılsınız.
bulantılı ve yoğun bi sabah yaşıyorum.
dün akşam da bi şey yiyemedim... o yüzden mayışık mayışıkım

Olsun olsun normal doguma faydasi varmis zaten ben simdi ucuncda banyo var havalar duzelsin ifadesini alcam

senin bu yazdığını okuyunca babaannem geldi aklıma.. benim karnım davul gibiydi deden hep sataşırdı bana derdi rahmetli. kolay doğum yapmasını ona bağlıyodu hep. bana da tavsiye ederdi son haftalarda yasak gelene kadar 300 500 300 500 diye yapışalım bence adamlara

oyyy kuzum ya...çabuk atlatırsın inşallah..

yaaa bende öyleyim bugün sarhoş modelinde serviste bile uyudum

sen serviste uyumuşsun ben ayakta uyuyorum resmen...

hayırlı haberlerle dön serabımmm

amin canım inşallah dua edin nolur..

üçlü testin sonuçlarını almak için canım...
canım hiç takma kafana senin bebiş maşallah tosun gibi,allahın izniyle topaç gibidir o... bişey çıkmaz üçlüde....

ay canım yaaaa.... sabır canım sabır,geçecek bugünler de sen de balayı dönemine gelicen inşallah... beyaz leblebi,kraker falan atıştır canım mideni tutsun en azından...

Kızlar resim ekleyebiliyonuz mu?
bugün denemedim...
resim mi eklicen yoksa... hadi bekliyoz

Kızlar resim ekleyebiliyonuz mu?

ben ekleyebiliyorum şeker....
ileti yazdığın sayfada insert image (resim çerçevesi şeklinde ikonu) denen yeri tıklarsan ordan ekrana nerden yükleme yapmak istediğini soran pencere açılıyo. ama resmin belli bi boyutun üzerinde ise yüklemiyo. resmin mg veya gb tını küçültmen gerek canım.

allah iyiliğini versin kız.....

Ama biz tırsıyoz....:18::18::18:

tırcak bişi yok beyaaaaa

kızlar ben geldim bu gece hiç uyuyamadım...sabah namazından sonra uyuyakalmışım...
Saat 11 de doktorumuza gitcez dua edin bişi çıkmasın...

canım dualarımız seninle yüreğini ferah tut herşey güzel çıkıcak merak etme bitanemmm

günaydın herkesler......

Nasılsınız bugün?

gügügügügügügügügüüünaydınnnnnnnnnn

Bulantılı ve yoğun bi sabah yaşıyorum.
Dün akşam da bi şey yiyemedim... O yüzden mayışık mayışıkım

günaydın ballılokmammmmmmm çabuk geçsina rtık bulantıların dicem ama benim hala hafif bulanıyo çıkartmıyorum ben ama ben burdayım dio hala mesela dün iyiydim bugün yine var c.tesi kötüydüm pazar bomba kuzenim derki ben 7,5 ay çektim :18::18::18::18: Değişiyo işte kişiden kişiye

yaaa bende öyleyim bugün sarhoş modelinde Serviste bile uyudum
havada kasvetli onunda etkisi var sanırımmmm

Kızlar ben geldim bu gece hiç uyuyamadım...sabah namazından sonra uyuyakalmışım...
saat 11 de doktorumuza gitcez dua edin bişi çıkmasın...

günaydın herkesler......

nasılsınız bugün?

günaydın kuzucuklar serapcım inşallah güzel sonuçlarla dönersin

fitoşş maşallah enerjik gördüm seniii

tubim yemek yemezsen enerjin iyice düşer dahada halsizleşirsinnnnn

kendi fotomu atamıyom ama...ebat olarak büyük geldik herhalde...
anlayın ne kaddan şişgo olduğumu fotom bile yüklenmiyo fazla diyo..

canım işte benim durum biraz farklı,tırsmakta biraz haklıyız,burda bi çok kişi düşük yapmış ama,ben 16 haftalık kaybettim,baya büyüktü,ve tam dr. yasak kalktı demişti biz başlamıştık azar azar ondan sonra kanama olunca insan ister istemez korkuyo.. keşke dememek için tedbiri elden bırakmıyoz... ha tamamen boşlamıyoz canım

Anlayın ne kaddan şişgo olduğumu fotom bile yüklenmiyo fazla diyo..

guzel annecık dun okudum oglusun olacakmıs maasallah annesı ve oglusuna. Allah saglıklı hayırlı bır erkek evladın olmasını nasıp etsın ınsaallah canım sana. Gozunaydın.

Resmını beklıyorum 110 kılo ben resımlere sıgıyorsam sen haydı haydı sıgarsınnnnnn deme oyle sakın haaaaaa fıstık gıbısın sen fıstık

bugün enerjikim biraz sankim,ilerleyen saatlerde ne olur bilinmez tabi....
burda hava güzel herkes kasvetli demiş ama egemin gözünü seveyim beeeeeeeee....

Eki Görüntüle 704631

kuzumun ilk kıyafetleriiiii.....

deneme bir iki....
ama bunlar çoooookkkkkkkkk güzelllllllll:119::119::119::119::119::119::119::119:

anlayın ne kaddan şişgo olduğumu fotom bile yüklenmiyo fazla diyo..
kız allah seni napmasın
ebatı küçült öyle koy canım.... merak ettim yawwwwww. bana en yakın sen varsın yamerak ediyom sen ne kadan büyüdün diye..

sağol canım benim evet oğluşumuz olacakmış dün kesinleştirdik iyice..amin canım en önemlisi hayırlı evlat olması..dur bi daha yeniden çekeyim...yakından çekem ben bari kendimi bunu eşime çektirdim uzak olunca ebat büyük oldu yani benim kilomla hiç alakası yok...

canım zorluyorum kendimi yemek için ama yedikten sonra tutamıyom çıkartıyom. özellikle öğleden sonra saat 2 den sonra çok kötü oluyom, hep kahvaltılık yiyesim var. akşamları çoğunlukla yemek yemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…