- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.361
Kızlar ben geldim bu gece hiç uyuyamadım...sabah namazından sonra uyuyakalmışım...
saat 11 de doktorumuza gitcez dua edin bişi çıkmasın...
canım dualarımız sizinle ama ne için gidiyodunuz bugün dr. a ben kaçırdım:44::44::44::44:
bizde iyiyiz allah'a şükür güne ayılmaya çalışıyoruzzzz kihkihkihhh
üçlü testin sonuçlarını almak için canım...
Olsun olsun normal doguma faydasi varmis zaten ben simdi ucuncda banyo var havalar duzelsin ifadesini alcam
oyyy kuzum ya...çabuk atlatırsın inşallah..günaydın kızlarrr, nasılsınız.
bulantılı ve yoğun bi sabah yaşıyorum.
dün akşam da bi şey yiyemedim... o yüzden mayışık mayışıkım
yaaa bende öyleyim bugün sarhoş modelindeserviste bile uyudum
hayırlı haberlerle dön serabımmm
canım hiç takma kafana senin bebiş maşallah tosun gibi,allahın izniyle topaç gibidir o... bişey çıkmaz üçlüde....üçlü testin sonuçlarını almak için canım...
ay canım yaaaa.... sabır canım sabır,geçecek bugünler de sen de balayı dönemine gelicen inşallah... beyaz leblebi,kraker falan atıştır canım mideni tutsun en azından...günaydın kızlarrr, nasılsınız.
bugün denemedim...Kızlar resim ekleyebiliyonuz mu?
bugün denemedim...
resim mi eklicen yoksa... hadi bekliyoz
Kızlar resim ekleyebiliyonuz mu?
allah iyiliğini versin kız.....
Ama biz tırsıyoz....:18::18::18:
kızlar ben geldim bu gece hiç uyuyamadım...sabah namazından sonra uyuyakalmışım...
Saat 11 de doktorumuza gitcez dua edin bişi çıkmasın...
günaydın herkesler......
Nasılsınız bugün?
günaydın kızlarrr, nasılsınız.
Bulantılı ve yoğun bi sabah yaşıyorum.
Dün akşam da bi şey yiyemedim... O yüzden mayışık mayışıkım
havada kasvetli onunda etkisi var sanırımmmmyaaa bende öyleyim bugün sarhoş modelindeServiste bile uyudum
Kızlar ben geldim bu gece hiç uyuyamadım...sabah namazından sonra uyuyakalmışım...
saat 11 de doktorumuza gitcez dua edin bişi çıkmasın...
günaydın herkesler......
nasılsınız bugün?
günaydın kızlarrr, nasılsınız.
canım işte benim durum biraz farklı,tırsmakta biraz haklıyız,burda bi çok kişi düşük yapmış ama,ben 16 haftalık kaybettim,baya büyüktü,ve tam dr. yasak kalktı demişti biz başlamıştık azar azar ondan sonra kanama olunca insan ister istemez korkuyo.. keşke dememek için tedbiri elden bırakmıyoz... ha tamamen boşlamıyoz canımtırcak bişi yok beyaaaaa
canım dualarımız seninle yüreğini ferah tut herşey güzel çıkıcak merak etme bitanemmm
gügügügügügügügügüüünaydınnnnnnnnnn
günaydın ballılokmammmmmmm çabuk geçsina rtık bulantıların dicem ama benim hala hafif bulanıyo çıkartmıyorum ben ama ben burdayım dio hala mesela dün iyiydim bugün yine var c.tesi kötüydüm pazar bomba kuzenim derki ben 7,5 ay çektim :18::18::18::18: Değişiyo işte kişiden kişiye
havada kasvetli onunda etkisi var sanırımmmm
kendi fotomu atamıyom ama...ebat olarak büyük geldik herhalde...
Anlayın ne kaddan şişgo olduğumu fotom bile yüklenmiyo fazla diyo..
bugün enerjikim biraz sankim,ilerleyen saatlerde ne olur bilinmez tabi....günaydın kuzucuklar serapcım inşallah güzel sonuçlarla dönersin
fitoşş maşallah enerjik gördüm seniii
tubim yemek yemezsen enerjin iyice düşer dahada halsizleşirsinnnnn
ama bunlar çoooookkkkkkkkk güzelllllllll:119::119::119::119::119::119::119::119:
kız allah seni napmasınkendi fotomu atamıyom ama...ebat olarak büyük geldik herhalde...
anlayın ne kaddan şişgo olduğumu fotom bile yüklenmiyo fazla diyo..
guzel annecık dun okudum oglusun olacakmıs maasallah annesı ve oglusuna. Allah saglıklı hayırlı bır erkek evladın olmasını nasıp etsın ınsaallah canım sana. Gozunaydın.
Resmını beklıyorum 110 kılo ben resımlere sıgıyorsam sen haydı haydı sıgarsınnnnnn deme oyle sakın haaaaaa fıstık gıbısın sen fıstık
günaydın kuzucuklar serapcım inşallah güzel sonuçlarla dönersin
fitoşş maşallah enerjik gördüm seniii
tubim yemek yemezsen enerjin iyice düşer dahada halsizleşirsinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?