- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.381
kendi fotomu atamıyom ama...ebat olarak büyük geldik herhalde...
anlayın ne kaddan şişgo olduğumu fotom bile yüklenmiyo fazla diyo..
kendi fotomu atamıyom ama...ebat olarak büyük geldik herhalde...
Anlayın ne kaddan şişgo olduğumu fotom bile yüklenmiyo fazla diyo..
canım işte benim durum biraz farklı,tırsmakta biraz haklıyız,burda bi çok kişi düşük yapmış ama,ben 16 haftalık kaybettim,baya büyüktü,ve tam dr. Yasak kalktı demişti biz başlamıştık azar azar ondan sonra kanama olunca insan ister istemez korkuyo.. Keşke dememek için tedbiri elden bırakmıyoz... Ha tamamen boşlamıyoz canım
canım zorluyorum kendimi yemek için ama yedikten sonra tutamıyom çıkartıyom. özellikle öğleden sonra saat 2 den sonra çok kötü oluyom, hep kahvaltılık yiyesim var. akşamları çoğunlukla yemek yemiyorum...
sağol canım benim evet oğluşumuz olacakmış dün kesinleştirdik iyice..amin canım en önemlisi hayırlı evlat olması..dur bi daha yeniden çekeyim...yakından çekem ben bari kendimi bunu eşime çektirdim uzak olunca ebat büyük oldu yani benim kilomla hiç alakası yok...
ben niye foto yükleyemiyom yaaaa....sayfada tuhaf şeyler oluyo ...önceki kaydettiğim fotoları atabiliyorum yeni ekleyemiyorum...
Eki Görüntüle 704652 Eki Görüntüle 704653
aradaki yedi farkı bulun bir ay aralıklarla çekilmiş iki resim...
canım painte al resmi farklı kaydet de mg düşer o zaman bide öyle dene bakim
Eki Görüntüle 704655 Eki Görüntüle 704656
son haalllerimmmm...ben her an kaçabilirim saat 11 gibi doktorumuza geçcez...
UUHHHHH NASIL YANİ KIZZZZZZZZ NE GÜZEL GÖBÜŞÜN VAR SENİNNNNNNANAMM BEN BAYILDIM YA LAAAA YERİM YERİMMMM SENİDE İÇİNDEKİ OĞLUŞUNUDA YERİMMMMM
yuppiii bende çok mutlu oldumm diyodum ki koca göbek oldum diyeee ama herkes benim gibiymişşşşşşşşş
aynen öyle başka yöntemlerlennnnnnnnaannnnnüüüüüü yerim onun cicileriniiiii çok güzelllerrrr çokkkk güle güle giysin paşaaaaaammmm
hımm haklısın bacımmm senin durum daha özellll siz başka yöntemlerlen
yine yükleyemiyom ya sinir oldum...
aynı şeyi ben de düşünmedim değil,onun dokunuşu şimdi gıdıklama gibi olur ki zaten ne kadarcık gücü var....oğlum beni gıdıklıyor olabilir mi kızlarrrr
Eki Görüntüle 704652 Eki Görüntüle 704653
aradaki yedi farkı bulun bir ay aralıklarla çekilmiş iki resim...
ohhhhhhh maşallahhhhhhhhhhh.... tam hamiş göbüşü olmuş bu ya. ben de hamileyim diye ortalıkta dolaşıyom....Eki Görüntüle 704655 Eki Görüntüle 704656
serabıııımmmmm sen benim bu şaşkınlığımı bulantılarıma ver bacım. sana yazdıktan sonra jeton düştü bende, düne baktım, hatta kendime oha diyom bi de yorum yapmışım dün sana
kıssss ben o göbüşe içindeki minik adama kurban olurum, ay ne güzel göbekkkk. darısı benim başımaaaaEki Görüntüle 704655 Eki Görüntüle 704656
yuppiii bende çok mutlu oldumm diyodum ki koca göbek oldum diyeee ama herkes benim gibiymişşşşşşşşş
Eki Görüntüle 704655 Eki Görüntüle 704656
ben boşuna demiyom kimse benimle göbek yarıştıramaz diye...doktor bile şaşırdı aldığın 600 gram bu göbek ne diyo...
benden bi tane daha var dedin di mi şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?