Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kendi fotomu atamıyom ama...ebat olarak büyük geldik herhalde...
anlayın ne kaddan şişgo olduğumu fotom bile yüklenmiyo fazla diyo..

bebe takımına bayıldım, rengi tam erkikin için
serap kendini de ekle bebişini de. ben sanki senin yavrunun ultrason resmini hiç görmedim gibi, yanlış mı hatırlıyommm...:44::44:

Eki Görüntüle 704631

kuzumun ilk kıyafetleriiiii.....

Deneme bir iki....

aannnnnüüüüüü yerim onun cicileriniiiii çok güzelllerrrr çokkkk güle güle giysin paşaaaaaammmm

kendi fotomu atamıyom ama...ebat olarak büyük geldik herhalde...
Anlayın ne kaddan şişgo olduğumu fotom bile yüklenmiyo fazla diyo..

hımm haklısın bacımmm senin durum daha özellll siz başka yöntemlerlen

canın ne istiyorsa onu ye bence kuzum akşamda peynir ye ben çok biliyorum akşamları yumurta kaynatıp yediğimi

ben niye foto yükleyemiyom yaaaa....sayfada tuhaf şeyler oluyo ...önceki kaydettiğim fotoları atabiliyorum yeni ekleyemiyorum...

evet dun aldım haberını. Mujdeyı vrmıssın hepımıze.

Cek cek bakalım sana ve oglusuna.

UUHHHHH NASIL YANİ KIZZZZZZZZ NE GÜZEL GÖBÜŞÜN VAR SENİNNNNNN ANAMM BEN BAYILDIM YA LAAAA YERİM YERİMMMM SENİDE İÇİNDEKİ OĞLUŞUNUDA YERİMMMMM

ben boşuna demiyom kimse benimle göbek yarıştıramaz diye...doktor bile şaşırdı aldığın 600 gram bu göbek ne diyo...

aannnnnüüüüüü yerim onun cicileriniiiii çok güzelllerrrr çokkkk güle güle giysin paşaaaaaammmm

hımm haklısın bacımmm senin durum daha özellll siz başka yöntemlerlen
aynen öyle başka yöntemlerlennnnnnnn

yine yükleyemiyom ya sinir oldum...

oğlum beni gıdıklıyor olabilir mi kızlarrrr
aynı şeyi ben de düşünmedim değil,onun dokunuşu şimdi gıdıklama gibi olur ki zaten ne kadarcık gücü var....

Eki Görüntüle 704652 Eki Görüntüle 704653

aradaki yedi farkı bulun bir ay aralıklarla çekilmiş iki resim...

Eki Görüntüle 704655 Eki Görüntüle 704656

son haalllerimmmm...ben her an kaçabilirim saat 11 gibi doktorumuza geçcez...
ohhhhhhh maşallahhhhhhhhhhh.... tam hamiş göbüşü olmuş bu ya. ben de hamileyim diye ortalıkta dolaşıyom.... allah nazarlardan saklasın sizi.........

canım senin göbüş baya yukarda, neden? benimki aşağıda...

kız dün tosunumun resmini attım ya dur bi daha atayım da bak teyzesi...

Eki Görüntüle 704642
serabıııımmmmm sen benim bu şaşkınlığımı bulantılarıma ver bacım. sana yazdıktan sonra jeton düştü bende, düne baktım, hatta kendime oha diyom bi de yorum yapmışım dün sana

kıssss ben o göbüşe içindeki minik adama kurban olurum, ay ne güzel göbekkkk. darısı benim başımaaaa
maşallahhh bacımmmm
bak yarın unutup senden tekrar bi göbek pozu isteyebilirim hazırlıklı ol

yuppiii bende çok mutlu oldumm diyodum ki koca göbek oldum diyeee ama herkes benim gibiymişşşşşşşşş

e herhal bacımmmm. sen de koy bi foto, hep içini gördük azcık dışını da seyredelim
he he bu arada seni gıdılayan oğluşunu yirim ben

MAŞŞALLLAHH SİZE NASIL SEVESİM GELDİİİİ BENDE KENDİM İÇİN ÇOK MU ÇIKTIM DİYODUM AMA SEN BİZDEN ÖNDESİN PEŞİNDEN HIZLA GELİYORUM BEBİŞİMMMM

ben boşuna demiyom kimse benimle göbek yarıştıramaz diye...doktor bile şaşırdı aldığın 600 gram bu göbek ne diyo...

YERİM SENİ YERRR ÇOK GÜZELSİNİZ MAAŞŞALLAHHHH

benden bi tane daha var dedin di mi şimdi...

BENDE VARIMMM FATMİK VE SENİN PEŞİNDEN GELİYORUMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…