- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.401
yuppiii bende çok mutlu oldumm diyodum ki koca göbek oldum diyeee ama herkes benim gibiymişşşşşşşşş
benden bi tane daha var dedin di mi şimdi...
fatmikkkk senden de artık bi göbek şow bekliyoruzzzzz
yuppiii bende çok mutlu oldumm diyodum ki koca göbek oldum diyeee ama herkes benim gibiymişşşşşşşşş
durun lavaboya gidiyim kimse yoksa bi foto çekip geliyimmm
Eki Görüntüle 704706 Eki Görüntüle 704707
ay ben deliyim sizin yüzünüzden yakalansam çok gülerlerdi bana işte çektim geldim allahtan kimse yoktu
oğluşlara gellllllll oğluşlaraaaaaaaaaaa
heyyyyyyy be nasıl güzel bi göbüş bu böyleeeeeee....
yerim siziiiiiii... fatma sen de beni geçmişin heeeaaaaa sanki...
fatmaaaaa sen tam hamiş olmuşsun bebekimmmmEki Görüntüle 704706 Eki Görüntüle 704707
ay ben deliyim sizin yüzünüzden yakalansam çok gülerlerdi bana işte çektim geldim allahtan kimse yoktu
süt içme saatiiiiiii
Eki Görüntüle 704706 Eki Görüntüle 704707
fatmaaaaa sen tam hamiş olmuşsun bebekimmmmmaşallah hem sana, sivri göbüşüne hem oğluşunaaa
:120::120:ıyyykkkk
AAALLLAAAHIIIMMM ÇOK PİS CANIM ÇEKTİ BENDE ÇEKİCEM RESİMMMM KIZ NE KAA GÜZEL OLDUK BİZLER BÖYLE YAAAAA MAŞŞALLAHH SANA MİNİK PAŞAMA
kimin göbeği daha büyük hadi bakimm.....
olsun canım en azından benim gibi 6 kilo almadın...kız zaten benim normaldede vardı içime çekiyodum şimdi bebiş var diye saldım çayıra 73-74 ile hamile kaldım benn
ıykk deme kız ıyk deme,ben hergün 2 bardak içiyom...fatmaaaaa sen tam hamiş olmuşsun bebekimmmmmaşallah hem sana, sivri göbüşüne hem oğluşunaaa
:120::120:ıyyykkkk
kimin göbeği daha büyük hadi bakimm.....
73.5 en son gittiğimde 72.9 kiloymuşum...kaç kilosun bebeğim sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?