Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Kızlar ben buçukta kaçarım doktora gider sonra okula geçerim...ikinci saatimden sonrası boş denememiz var...girer gelişmeleri yazarım size...hadi kendinize iyi bakın göbüşlü bayanlar...

içip içip kusmaktansa artık içmiyorum fitoşum iyice tiksinmeyim diye. şimdi ayran, beyaz peynir ve yoğurda dadandım hergün hepsinden tüketiyom.
o da doğru cnm... ben de ilk 3 ay pek üstüne düşmedim... dr. da önemli değil demişti...
ben bulanmadım ama tiksinmelerim oldu... o yüzden ne yiyeybiliyosan onu ye...
ayran peynir yoğurtta karşılar zaten ihtiyacını...

bebeğim sizin gibi zayıf olunca 6 kilonuın esamesi okunmaz boşver al verirsin doğurunca

ben de öle diyom da inşallah veririz....

günaydın abla sanal göbek tokuşturuyoruzzzz

Valla döbür kızlar alınmasın ama en çok seninkini beğendim:)) Gerçi fitoşunkini göremedim. Serabınki de maşallah benim kadar olmuş haa:)) Fulya da ekleyecek bakalım, değerlendirme sonuçlarını bildiririm size:)) Ah Didem de olsaydı keşke...

kızlar ben buçukta kaçarım doktora gider sonra okula geçerim...ikinci saatimden sonrası boş denememiz var...girer gelişmeleri yazarım size...hadi kendinize iyi bakın göbüşlü bayanlar...
görüşürüz bebekimmmm iyi haberlerini bekliyoruzzzz

ben faceye bir sürü eklemiştim. Grubumuza yani. Artık tek kare eklemem be ya. Hem sizin karnınızla benimkini yarıştırmak adaletsizlik olur:)) gözleriniz pörtler:))

ablam günaydınnnn ama ben grupta yokim ki hiç görmedim o resimlerini bak mahrum kaldımmmm

ayyy utandımm ablam tşekkürr ederimmm:26::26::26::26: hepimizinkinin ayrı ayrı güzelliği var
didoşun kulakları çınlasınnn leblebi yutmuş solucan gibiydi incecik beden minik karınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…