- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.421
olsun canım en azından benim gibi 6 kilo almadın...
ıykk deme kız ıyk deme,ben hergün 2 bardak içiyom...
sende iç.....
bence senin
olsun canım en azından benim gibi 6 kilo almadın...
ıykk deme kız ıyk deme,ben hergün 2 bardak içiyom...
sende iç.....
bence senin
hadi koy koy koyBi sürü resim çektim sizeeeee
Günaydın kızlar. Nasılsınız bakalım
73.5 en son gittiğimde 72.9 kiloymuşum...
haydi koy koyyyBi sürü resim çektim sizeeeee
hadi koy koy koy
iyiyiz ablacım göbüş yarıştırıyoz....
sen de eklesene...
zayıflamışmısın ben mi yanlış anladımm benden azsın ben 77 kiloyum şimdi boyumda 1.68
o da doğru cnm... ben de ilk 3 ay pek üstüne düşmedim... dr. da önemli değil demişti...içip içip kusmaktansa artık içmiyorum fitoşum iyice tiksinmeyim diye. şimdi ayran, beyaz peynir ve yoğurda dadandım hergün hepsinden tüketiyom.
bebeğim sizin gibi zayıf olunca 6 kilonuın esamesi okunmaz boşver al verirsin doğurunca
zayıflamışmısın ben mi yanlış anladımm benden azsın ben 77 kiloyum şimdi boyumda 1.68
günaydın abla sanal göbek tokuşturuyoruzzzz
Eki Görüntüle 704726 Eki Görüntüle 704727 Eki Görüntüle 704728 Eki Görüntüle 704729
Hepinizin göbüşleri görünce kocamannn artık utanmıyorummmm ulleeeeyyynnnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 704726 Eki Görüntüle 704727 Eki Görüntüle 704728 Eki Görüntüle 704729
Hepinizin göbüşleri görünce kocamannn artık utanmıyorummmm ulleeeeyyynnnnnnnnnnnnnn
görüşürüz bebekimmmm iyi haberlerini bekliyoruzzzzkızlar ben buçukta kaçarım doktora gider sonra okula geçerim...ikinci saatimden sonrası boş denememiz var...girer gelişmeleri yazarım size...hadi kendinize iyi bakın göbüşlü bayanlar...
ben faceye bir sürü eklemiştim. Grubumuza yani. Artık tek kare eklemem be ya. Hem sizin karnınızla benimkini yarıştırmak adaletsizlik olur:)) gözleriniz pörtler:))
anammm güç bende 1,73 boy kg 85-86 arası
klozetle olan aşkımın sonucu bu şekerim...baktım beni çok sarstı tekmeyi vurdum ....
pipisini yediğim sol tarafımda bişiler ediyo teyzeleri...
Valla döbür kızlar alınmasın ama en çok seninkini beğendim:)) Gerçi fitoşunkini göremedim. Serabınki de maşallah benim kadar olmuş haa:)) Fulya da ekleyecek bakalım, değerlendirme sonuçlarını bildiririm size:)) Ah Didem de olsaydı keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?