Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

valla hergün iyice şişiyo sanki Bilemiyorumm dr yanılmadıysa kızda çıkabülüüü nede olsa net değillll ama normalde görenlerde önde toplanmış dio bende diyorum şuanki durum değil ilerleyen zamanki durum önemli

bizzz sana yetişmisiz valla kuzummmmm Maşallahhh

kız sizin benden önde olmanız lazım ama ben sizde kgli ve iriyim + bebiş sonuç bu

kızlar öğle arasında bebiş ziyaretine gidiyoz hastaneye arkadaşlarla... iş yerinden bi arkadaş baba oldu. dün sezeryanla doğum yaptı eşi. minik bi kuzuck görcezz
öğleden sonrada olmam herhalde kızlar. başka bi kuruluşa geçicem...

ben de yazayım kilomu bali, aylık gelişmeleri takip edelim di mi..
Bende boy 1,76 kilo sabah kıyafetlerle tartıldım 71,2ydi Galiba 1 kilo vermişim.

kız ne güzel kg vermişiniz ben aldım habireee daha da ne olurum bilinmez :18::18::18::18:

maşallah valla herkes sermiş tezgaha göbeği:)) kırmızı beyazlı kombin pek yakışmış cici karına fulya, maşallah.

ablammm çok sağol ben renkli giyinmeyi çok severim vede spor aahh ahh eskidendi o zayıf olup platform topuklularla işe gelmekkk

Eki Görüntüle 704726 Eki Görüntüle 704727 Eki Görüntüle 704728 Eki Görüntüle 704729

Hepinizin göbüşleri görünce kocamannn artık utanmıyorummmm ulleeeeyyynnnnnnnnnnnnnn
maşlalah kuzuuuummmmmmm.. ne güzelsiniz öleeeee...
nerden buluyon sen böle tatlı tatlı hamiş kıyafetlerini,kırmızı pantolonunu yirim senin....
Ben faceye bir sürü eklemiştim. Grubumuza yani. Artık tek kare eklemem be ya. Hem sizin karnınızla benimkini yarıştırmak adaletsizlik olur:)) Gözleriniz pörtler:))
ama benim facem yokki....

ablacım benim sayfa 2424 imiş.... senin içn baktım...

görüşürüz ballı lokmammmmm bebişin kokusundan getir yarın bize

hamiş pantolonu aldın mı kuzum sen sıkma sakın bebeğini

o kadan kusmaya daha vermesem bali. gerçi bulantılarım geçsin ben de başlayım yemeye, yarışırım sizinle.
ayyy keşke bizim burda da kıyafet spor olsaydıöğleden sonra karnım şişmeye başlayınca klasik pantolanlarım kasıyo benii. düşük bellileri giyemiyom zaten artık, yüksek belde daha rahat ediyom.

hihihihihi deyyorum size defactoya bakın dieee ordaki modeller herkeşlerde yok bide benim gibi cıvıl cıvıl giyinmeyi seviyosanızzzz delirirsiniz ben gibi defactoya girince

ayyyyyy fatmaaaaa çok güldüm... leblebi yutmuş solucan.....
diidoş geldiğinde ilk işim bunu sölemek olcak.. o da çok gülecek..
o değil de şimdi o baya büyümüş bi halde gelir.köyde alır kiloları...
bu arada benimki de hep solda,bir de solda olunca kız derler.. hıııııhhhhhhhhhhhh

hamiş pantolonu aldın mı kuzum sen sıkma sakın bebeğini

kuz ben 8. Haftadan beri hamiş pant giyiyorummmm Ama totom küçülmüş h.sonu lcw ye girdim koyu renk alım bitane die siyah buldum yoktu benim hep kırmızı saxmavi vizon bu üçü vardı hayatta giremem içine dedim normalde lcw 44 giyiyorum 42 ye şak die girdim bacak popo ayrı gezegen göğüslerle kasık arası ayrı gezegen oldu bende

ben çok rahatım eskiden acayip kokoştum topuksuz dısarı çıkmazdım eray taktuk taktuk sinir bozunca alıştım düz giymeye öyle işime geliyoki bide pantçlar hamiş pant oohhh eşofman gibi rahatım

hihihihihi deyyorum size defactoya bakın dieee ordaki modeller herkeşlerde yok bide benim gibi cıvıl cıvıl giyinmeyi seviyosanızzzz delirirsiniz ben gibi defactoya girince

ama burda defacto yokkkkk..
bu ayın sonunda açılcak diyolar bende onu bekliyom. lcw da hep aynı şeyler.
severim ben rengarenk giyinmeyi....
diğer bazı kıyafetlerini de gördüm ama en çok bu kırmızı beyazı yakıştırdım...

evet ya kocaman olur onun sıpa gelene kadar 2 hafta oldu mu o gideli ne zaman gelecek yaaaa

sen ben serap hepimiz bozduk teoriyi hepimizin solda ve erkek

bende hala soru işareti var ama ya değişirse cinsiyeti diye

ohhhh göbeklr yarışmışşş hadi ben çapsızım bir leblebi yutanda benimde beni geçtinde seroyla fatoşuda sollamışın fulim yaw , maşallah hepinizin göbüşüneeee

evet ya kocaman olur onun sıpa gelene kadar 2 hafta oldu mu o gideli ne zaman gelecek yaaaa

sen ben serap hepimiz bozduk teoriyi hepimizin solda ve erkek

bende hala soru işareti var ama ya değişirse cinsiyeti diye

bende didoşu özledimmm ama didoş diyodu ilk sağda sonra soldaydı die Ben hep sağda görürdüm dün soldaydı bebiş İÇERİYİ YAYLA GİBİ KULLANIYOLAR SANIRIM ŞUANNN

Son düzenleme:

lcvnin kalıpları çok büyük bende 40 giydimm oldu ama 42 aldım o da bol geliyor şimdi

defactoda bi tane beğendim incecik tiril tiril ama bedenini bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…