- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.441
utanma fuliiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmSana da maşallahhh kuzummmm
Benim de çıksın göbüşümmm koycam ben deee
Senin göbiş yalnız kız göbüşü gibi yayvan bacım, demek ki sivri göbek=erkek muhabbeti yalannn
bizzz sana yetişmisiz valla kuzummmmmMaşallahhh
ben de yazayım kilomu bali, aylık gelişmeleri takip edelim di mi..
Bende boy 1,76 kilo sabah kıyafetlerle tartıldım 71,2ydiGaliba 1 kilo vermişim.
maşallah valla herkes sermiş tezgaha göbeği:)) kırmızı beyazlı kombin pek yakışmış cici karına fulya, maşallah.
maşlalah kuzuuuummmmmmm.. ne güzelsiniz öleeeee...Eki Görüntüle 704726 Eki Görüntüle 704727 Eki Görüntüle 704728 Eki Görüntüle 704729
Hepinizin göbüşleri görünce kocamannn artık utanmıyorummmm ulleeeeyyynnnnnnnnnnnnnn
ama benim facem yokki....Ben faceye bir sürü eklemiştim. Grubumuza yani. Artık tek kare eklemem be ya. Hem sizin karnınızla benimkini yarıştırmak adaletsizlik olur:)) Gözleriniz pörtler:))
Valla döbür kızlar alınmasın ama en çok seninkini beğendim:)) Gerçi fitoşunkini göremedim. Serabınki de maşallah benim kadar olmuş haa:)) Fulya da ekleyecek bakalım, değerlendirme sonuçlarını bildiririm size:)) Ah Didem de olsaydı keşke...
ayyy utandımm ablam tşekkürr ederimmm:26::26::26::26: hepimizinkinin ayrı ayrı güzelliği var
didoşun kulakları çınlasınnn leblebi yutmuş solucan gibiydi incecik beden minik karınnn
kızlar öğle arasında bebiş ziyaretine gidiyoz hastaneye arkadaşlarla... Iş yerinden bi arkadaş baba oldu. Dün sezeryanla doğum yaptı eşi. Minik bi kuzuck görcezz
öğleden sonrada olmam herhalde kızlar. Başka bi kuruluşa geçicem...
valla hergün iyice şişiyo sankiBilemiyorumm dr yanılmadıysa kızda çıkabülüüü nede olsa net değillll ama normalde görenlerde önde toplanmış dio bende diyorum şuanki durum değil ilerleyen zamanki durum önemli
kız sizin benden önde olmanız lazım ama ben sizde kgli ve iriyim + bebiş sonuç bu
kız ne güzel kg vermişiniz ben aldım habireee daha da ne olurum bilinmez :18::18::18::18:
ablammm çok sağol ben renkli giyinmeyi çok severim vede spor aahh ahh eskidendi o zayıf olup platform topuklularla işe gelmekkk
maşlalah kuzuuuummmmmmm.. Ne güzelsiniz öleeeee...
Nerden buluyon sen böle tatlı tatlı hamiş kıyafetlerini,kırmızı pantolonunu yirim senin....
Ama benim facem yokki....
Ablacım benim sayfa 2424 imiş.... Senin içn baktım...
leblebi yutmuş solucan mı, ay öldüm kıs gülmekten, allah da seni güldürsün
hamiş pantolonu aldın mı kuzum sen sıkma sakın bebeğini
o kadan kusmaya daha vermesem bali. Gerçi bulantılarım geçsin ben de başlayım yemeye, yarışırım sizinle.
Ayyy keşke bizim burda da kıyafet spor olsaydıöğleden sonra karnım şişmeye başlayınca klasik pantolanlarım kasıyo benii. Düşük bellileri giyemiyom zaten artık, yüksek belde daha rahat ediyom.
hihihihihi deyyorum size defactoya bakın dieee ordaki modeller herkeşlerde yok bide benim gibi cıvıl cıvıl giyinmeyi seviyosanızzzz delirirsiniz ben gibi defactoya girince
ama burda defacto yokkkkk..
Bu ayın sonunda açılcak diyolar bende onu bekliyom. Lcw da hep aynı şeyler.
Severim ben rengarenk giyinmeyi....
Diğer bazı kıyafetlerini de gördüm ama en çok bu kırmızı beyazı yakıştırdım...
ayyyyyy fatmaaaaa çok güldüm... leblebi yutmuş solucan.....
diidoş geldiğinde ilk işim bunu sölemek olcak.. o da çok gülecek..
o değil de şimdi o baya büyümüş bi halde gelir.köyde alır kiloları...
bu arada benimki de hep solda,bir de solda olunca kız derler.. hıııııhhhhhhhhhhhh
evet ya kocaman olur onun sıpa gelene kadar 2 hafta oldu mu o gideli ne zaman gelecek yaaaa
sen ben serap hepimiz bozduk teoriyi hepimizin solda ve erkek
bende hala soru işareti var ama ya değişirse cinsiyeti diye
kuz ben 8. Haftadan beri hamiş pant giyiyorummmmAma totom küçülmüş h.sonu lcw ye girdim koyu renk alım bitane die siyah buldum yoktu benim hep kırmızı saxmavi vizon bu üçü vardı hayatta giremem içine dedim normalde lcw 44 giyiyorum 42 ye şak die girdim bacak popo ayrı gezegen göğüslerle kasık arası ayrı gezegen oldu bende
ben çok rahatım eskiden acayip kokoştum topuksuz dısarı çıkmazdım eray taktuk taktuk sinir bozunca alıştım düz giymeyeöyle işime geliyoki bide pantçlar hamiş pant oohhh eşofman gibi rahatım
ohhhh göbeklr yarışmışşşHadi ben çapsızım bir leblebi yutanda benimde Beni geçtinde seroyla fatoşuda sollamışın fulim yaw , maşallah hepinizin göbüşüneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?