- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.461
ohhhh göbeklr yarışmışşşhadi ben çapsızım bir leblebi yutanda benimde beni geçtinde seroyla fatoşuda sollamışın fulim yaw , maşallah hepinizin göbüşüneeee
lcvnin kalıpları çok büyük bende 40 giydimm oldu ama 42 aldım o da bol geliyor şimdi
defactoda bi tane beğendim incecik tiril tiril ama bedenini bulamadım
Malesefmfoto yükleyemiyorum kızlar...Çok mu büyük fotolar acaba...Ne yapsam bilemedim
işte o büyük kalıplardan 44 e giriyodum benBunun kalıbıyla oynamış olabilirlermi bilemedim diğerleride totomdan düşüyo zati bol bol giyiyorum şimdilik Hangidi kız bol kesim ince ama kot rengi olan mı?
kont rengi ama koyu kot rengi mavi gibi değil lacivert 212de görmüşüm tek bedeni vardı başka bi yerede bakmadım lcwden aldım çok bişi almayıda düşünmüyorum sonra elime kalıcak hepsi
kocam bana o bebişli tişörtleri giydirmiyorr ayıp oluırmuş görmemiş gibi olurmuşş
Eki Görüntüle 704754 Eki Görüntüle 704756 Eki Görüntüle 704757 Eki Görüntüle 704758 Eki Görüntüle 704759
Sanırsam oldu. İlk üstten çekilen lacivert badili foto bir ay önceydi, ayaklarım görülebiliyordu. Farkındaysanız bebiş de bir tarafa toplanmış. Ondan sonraki üstten göbişi az önce çektim ve artık ayakalrım asla görünmüyor:)) Bir de sultanımın 2 hafta önceki halini ekledim görmeyenler için teyzeleri
bende bakmıştım dao yüzden sordum marmaraforumda vardı sanırım bedeni yada torıumda ikisinden birinde işte daha iri gösterir die almadım ben ben giyorum valla çokta hoşuma gidiyo anca şimdi giyilir zaten daha da koca göbek olunca giyilmez benim bu tişörtlerimde
kandırıyımda alıyımmm bari bi taneeeee
Kandırmış derken ben beşik konusunda kandırdımmm kocamııı
kont rengi ama koyu kot rengi mavi gibi değil lacivert 212de görmüşüm tek bedeni vardı başka bi yerede bakmadım lcwden aldım çok bişi almayıda düşünmüyorum sonra elime kalıcak hepsi
kocam bana o bebişli tişörtleri giydirmiyorr ayıp oluırmuş görmemiş gibi olurmuşş
pantolanu kaça aldınız kızlar ya , ben doğumdan sonra giyemeyeceğime karar verdiğim 2 pantolonumu terziye vercem, 15 lira dediler yapmaya, belden lastikli şifon etekler aldım doğumdan sonrada giyilir yazı uzun elbiselerim ve onlarla geçircem büyük ihtimal bende .............
kız defactodan al onlarınki daha sevimli gözüne sokmuyo adamın bana göre öyle daha güzeller al bitane hevesini almış olursun
Bravo sanaaaaaaaa
Bende bebek odalarına baktım eğer erkek se beğendim bitane bakalım netleşsin paylaşırım sizinlede
pantolonlar çok pahalı sen öyle yaptır 15 lira iyi fiyat
50 liraya aldım düşün bide lcwden
pantolonlar çok pahalı sen öyle yaptır 15 lira iyi fiyat
50 liraya aldım düşün bide lcwden
canım ben en son siyahı 30 tl ye lcwden aldım defactodan aldıklarımda o civardaydı renkliler yani kot olup pahalı olanlarıda var ama ben kot almadımpantolanu kaça aldınız kızlar ya , ben doğumdan sonra giyemeyeceğime karar verdiğim 2 pantolonumu terziye vercem, 15 lira dediler yapmaya, belden lastikli şifon etekler aldım doğumdan sonrada giyilir yazı uzun elbiselerim ve onlarla geçircem büyük ihtimal bende .............
maaşımızı alınca gidelim bari belki beşiği bile alırız o arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?