- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.481
ben hiç bakmadım oralara ama 30 falansa uğraşmayacaktım neyse ben tadilatlarımı toplayım en iyisi
canım ben en son siyahı 30 tl ye lcwden aldım defactodan aldıklarımda o civardaydı renkliler yani kot olup pahalı olanlarıda var ama ben kot almadımGecenkinden kalma hamiş şortlarımda var çıkarırız biz bunlarla
ayy alın alınn ben bebişe bişey alıcağımız zaman çok mutlu oluyorummm
erken mi acaba diye düşünmüyorda değilim bakalım kısmettt
kızlar ben geldimm.....
Kremleri sordum doktoruma kendinde bir krem vardı onu önerdi..kendine fazladan getirtmiş al kullan dedi...tamamen organikmiş...ismide değişik geldi bana çatlak kreminin ismi dermo mommmy's diye bir krem pembe kutuda hamilelikğin boyunca yeter dedi.
Güneş kremini de iki tane yazdı...birinin ismini hatırlıyom bioderin tamamen organiği varmış hamileler için birde p.ye başlayan bir krem hatırlamıyorum eşim almaya gitti kağıdı ona verdim..eczacıya sor dedim hangisini önerirse onu al dedim..eczacı da hamileyse bioderi kullansın demiş içerisinde hiç bi kimyasal yok demiş...
kızlar ben geldimm.....
kremleri sordum doktoruma kendinde bir krem vardı onu önerdi..kendine fazladan getirtmiş al kullan dedi...tamamen organikmiş...ismide değişik geldi bana çatlak kreminin ismi dermo mommmy's diye bir krem pembe kutuda hamilelikğin boyunca yeter dedi.
güneş kremini de iki tane yazdı...birinin ismini hatırlıyom bioderin tamamen organiği varmış hamileler için birde p.ye başlayan bir krem hatırlamıyorum eşim almaya gitti kağıdı ona verdim..eczacıya sor dedim hangisini önerirse onu al dedim..eczacı da hamileyse bioderi kullansın demiş içerisinde hiç bi kimyasal yok demiş...
kuzu çatlak kremini gördüm güneş kremide almam lazım bu iki markaya bakarım
üçlü için ne dedi dr???
bence değil be güzelimmm
kuzu çatlak kremini gördüm güneş kremide almam lazım bu iki markaya bakarım
üçlü için ne dedi dr???
ya serabım benim bi tek yüzüm ortada kalıyor eşim kısa kollu filan giydirmez bana acaba yüze süremeyede gerek varmıymış bu güneş kremini
bu arada sen hangi şehirdeydin unutttumm
ne bilem işte alışık olmadığımızdan,görmemişiz ablam napalımFitoş baktım senin göbeğine de:)) Valla çok fit görünüyorsun. Nesine koca diyorsun anlamadım:) Gayet usturuplu bir göbiş:)) Ben öyle seviyorum, ramazan davulu yani benimki gibi olması pek hoş değil:))
Eki Görüntüle 704754 Eki Görüntüle 704756 Eki Görüntüle 704757 Eki Görüntüle 704758 Eki Görüntüle 704759
Sanırsam oldu. İlk üstten çekilen lacivert badili foto bir ay önceydi, ayaklarım görülebiliyordu. Farkındaysanız bebiş de bir tarafa toplanmış. Ondan sonraki üstten göbişi az önce çektim ve artık ayakalrım asla görünmüyor:)) Bir de sultanımın 2 hafta önceki halini ekledim görmeyenler için teyzeleri
benim de bi tane var bebekli,yumurtadan bebek çıkanlardan klasik yani,arkadaşım hediye almıştı,ama giydigimde herkes bakıyomus gibi geliyo ki bakıylar da,o yüzden eşim de ben de pek istemiyoruz giymemi, ama defactodakiler dediğin gibi çok abartılı değil... ben lcw dan bitane buldum,çok hoşuma gitti onu aldım... fotosunu eklerim birazdan...kız defactodan al onlarınki daha sevimli gözüne sokmuyo adamın bana göre öyle daha güzeller al bitane hevesini almış olursun
Bravo sanaaaaaaaa
Bende bebek odalarına baktım eğer erkek se beğendim bitane bakalım netleşsin paylaşırım sizinlede
kuzu ben yüz için aldım kremin birisini zaten leke kalıyormuş ister istemez.bende kapalıyım.benim herifte giydirmez...ben kahramanmaraştayım bura şimdiden alev gibi yanıyo yazı hiç düşünemiyorum...
bende bakıyım o zaman yüz için olanlara
doğru ya hatırladım sen maraştaydın
testte sıkıntı yok canım herşey normal sadece 6 gün ileriden gidiyon yine dedi...
ne bilem işte alışık olmadığımızdan,görmemişiz ablam napalımama teşkkür ederim güzel gördüğün için...
maşallah ablam çok tatlısınız...
ben çok seviyorum bu bahcıvan pantolonlar,bi tane giymiştim ama o zman karnım pek yoktu hoş durmadı..
şmdi denk gelirse almak istiyorum bi tane...
benim de bi tane var bebekli,yumurtadan bebek çıkanlardan klasik yani,arkadaşım hediye almıştı,ama giydigimde herkes bakıyomus gibi geliyo ki bakıylar da,o yüzden eşim de ben de pek istemiyoruz giymemi, ama defactodakiler dediğin gibi çok abartılı değil... ben lcw dan bitane buldum,çok hoşuma gitti onu aldım... fotosunu eklerim birazdan...
nan niye konuşmuyonuzzaten uykum var ...sessiz sessiz durunca yığılıp kalcam bir yerde...
güneş ve leke için olan kremide bioderminkini aldım eczacı da onu önermiş..bakalım artık faydası olcak mı?
Eki Görüntüle 704883 işte bu tişörtü aldım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?