Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

erken mi acaba diye düşünmüyorda değilim bakalım kısmettt

kuzu çatlak kremini gördüm güneş kremide almam lazım bu iki markaya bakarım

üçlü için ne dedi dr???

ya serabım benim bi tek yüzüm ortada kalıyor eşim kısa kollu filan giydirmez bana acaba yüze süremeyede gerek varmıymış bu güneş kremini

bu arada sen hangi şehirdeydin unutttumm

kuzu çatlak kremini gördüm güneş kremide almam lazım bu iki markaya bakarım

üçlü için ne dedi dr???

kuzum güneş kremini bende görmedim ama eşim almış 80 lira imiş..birde kuponu mu ne varmış içinde...benim doktorum bunu önerdi ...teyzemi aradım...kullan en sağlıklısı bunlar dedi kimyasal ve paraben yokmuş ikisinde de..

ya serabım benim bi tek yüzüm ortada kalıyor eşim kısa kollu filan giydirmez bana acaba yüze süremeyede gerek varmıymış bu güneş kremini

bu arada sen hangi şehirdeydin unutttumm

kuzu ben yüz için aldım kremin birisini zaten leke kalıyormuş ister istemez.bende kapalıyım.benim herifte giydirmez...ben kahramanmaraştayım bura şimdiden alev gibi yanıyo yazı hiç düşünemiyorum...

Fitoş baktım senin göbeğine de:)) Valla çok fit görünüyorsun. Nesine koca diyorsun anlamadım:) Gayet usturuplu bir göbiş:)) Ben öyle seviyorum, ramazan davulu yani benimki gibi olması pek hoş değil:))
ne bilem işte alışık olmadığımızdan,görmemişiz ablam napalımama teşkkür ederim güzel gördüğün için...

maşallah ablam çok tatlısınız...
ben çok seviyorum bu bahcıvan pantolonlar,bi tane giymiştim ama o zman karnım pek yoktu hoş durmadı..
şmdi denk gelirse almak istiyorum bi tane...
benim de bi tane var bebekli,yumurtadan bebek çıkanlardan klasik yani,arkadaşım hediye almıştı,ama giydigimde herkes bakıyomus gibi geliyo ki bakıylar da,o yüzden eşim de ben de pek istemiyoruz giymemi, ama defactodakiler dediğin gibi çok abartılı değil... ben lcw dan bitane buldum,çok hoşuma gitti onu aldım... fotosunu eklerim birazdan...

Son düzenleme:
kuzu ben yüz için aldım kremin birisini zaten leke kalıyormuş ister istemez.bende kapalıyım.benim herifte giydirmez...ben kahramanmaraştayım bura şimdiden alev gibi yanıyo yazı hiç düşünemiyorum...

bende bakıyım o zaman yüz için olanlara

doğru ya hatırladım sen maraştaydın

testte sıkıntı yok canım herşey normal sadece 6 gün ileriden gidiyon yine dedi...

ohh şükür yawrumm önden önden gidiyosunuzzz

ekle kuzum bakalım hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…