- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.501
çok güzelmiş gülücüğümmm güle güle giyinnnnn
güzelmiş bebeğim güle güle giyyy
çok sıkıldım ben yaaaa
bu oğlan karnıma bi ağrı yapıyor şimdi neden ki yaaa
yawrum ya ben dillendirmeyeyim diyorum da benimde var karnımda ağrı ama wc sebeplimi bilmiyorum bi tuhafım bugün birde benim h.sonundan beri rahmime bıcak saplıyolar sanki genişliyo die düşünüp içimi ferah tutuyorum bende
karnımın bi yerinde vardı ama wcle alakalı değil bebek yapıyorr elimle dairesel masaj yaptım geçti
senin rahmin büyüyodur canım endişe etme
işte bende öyle teselli ediyorum kendimi seninde geçtiyse sen hep öyle masaj yap karnına hoşunada gider oğlanın
çenenizin düşmemesi tuttu bugün...
herkesin işi var herhalde...
ben kaçtım kızlar...accık uyuyayım...
:44: Anaa kimseler yok...
ben geldim , bu arada gece çok acayip bir rüya gördüm, fatoş hamile kalmaya çalıştığımız zamanı konuştuk ondan mı bilmem, rüyamda hamile olarak kendimi görüyorum veeeeee güya 2 ay arayla yine hamile kalmışımDiyorum 2 ay arayla doğururum napalım Sonrada birini doğururken diğeri nasıl kalsın içimde 7 aylık doğurcam görüyon mu Eşime diyorum 2. Yi ne zaman düşünyon hemen hamile kalabilirim Bir yerde anlamına baktım güzel başka yere bakmadım
allah hayra çıkarsın konuştuk ya etkisinde kalmışsın ben de kötü rüya gördüm dişçide dolgu yaptırdım ama çok canım yandı ağzım kapanmadıBu aralar hep kabus görüyomm
dişinde sıkıntı mı var onu mu taktın kafana , hayrolsun seninkide , ben genelde görmem , dün birde noldu tansiyonum düştü galiba servisi beklerken, gözüm karardı bir dünya adam var göremiyorum kimseyi oturdum gözlerimi kapadım kafamdan eşimi arayımda alsın beni falan diye geçiriyom o dereceyim , sonra az durunca düzeldim serviste geldi hemen ev yakın ama bayağı korktum ha eve gidincede yedim yattım uykuyu alınca rüya görüyorum bu gecekide buydu ..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?