Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bu oğlan karnıma bi ağrı yapıyor şimdi neden ki yaaa

yawrum ya ben dillendirmeyeyim diyorum da benimde var karnımda ağrı ama wc sebeplimi bilmiyorum bi tuhafım bugün birde benim h.sonundan beri rahmime bıcak saplıyolar sanki genişliyo die düşünüp içimi ferah tutuyorum bende

karnımın bi yerinde vardı ama wcle alakalı değil bebek yapıyorr elimle dairesel masaj yaptım geçti

senin rahmin büyüyodur canım endişe etme

karnımın bi yerinde vardı ama wcle alakalı değil bebek yapıyorr elimle dairesel masaj yaptım geçti

senin rahmin büyüyodur canım endişe etme

işte bende öyle teselli ediyorum kendimi seninde geçtiyse sen hep öyle masaj yap karnına hoşunada gider oğlanın

[video=youtube;oaFeEqxsvTY]http://www.youtube.com/watch?v=oaFeEqxsvTY[/video]

murat dalkılıç

Verilen hangi söz tutuldu ki
Söyle şimdi hangimiz mutlu ki
Tek taraflı bittiğine değdi mi?
Hangimiz başını önüne eğdi
Kimi sever gider

Kimi üzer gider
Kişiye göre de değişebiliyor
Kimine can feda
Kimi bi elveda diyemeden de bitirebiliyor
Görmeyeli ne çok oldu demişsin
Kim bilir nasıl nicedir halin
Hatırımı da sorar olmuş değişmişsin
Zamanla sen de bi hayli
Sen gideli çok oldu alıştın
Verilen hangi söz tutuldu ki
Söyle şimdi hangimiz mutlu ki
Tek taraflı bittiğine değdi mi?
Hangimiz başını önüne eğdi
Kimi sever gider
Kimi üzer gider
Kişiye göre de değişebiliyor
Kimine can feda
Kimi bi elveda diyemeden de bitirebiliyor
Görmeyeli ne çok oldu demişsin
Kim bilir nasıl nicedir halin
Hatırımı da sorar olmuş değişmişsin
Zamanla sen de bi hayli
Sen gideli çok oldu alıştın
Bendeki hüznün çocuksu halin
İçimde sen varsın bu yüzden
Kendime iyi baktım bi hayli

çenenizin düşmemesi tuttu bugün...
herkesin işi var herhalde...
ben kaçtım kızlar...accık uyuyayım...

Teşekkür ederim kızlar:) Göbek sade bakınca güzel görünüyor ama genel vucut hantal bir görünüşe sahip artık. Hem de hiiiç kilo almadığım halde. Son tartıda da kilo almamışım. Ama bu aydan sonra hıslı kilo alınır zaten. Herhalde 6-7 kilo ile tamamlarım ben

:44: Anaa kimseler yok...

ben geldim , bu arada gece çok acayip bir rüya gördüm, fatoş hamile kalmaya çalıştığımız zamanı konuştuk ondan mı bilmem, rüyamda hamile olarak kendimi görüyorum veeeeee güya 2 ay arayla yine hamile kalmışım Diyorum 2 ay arayla doğururum napalım Sonrada birini doğururken diğeri nasıl kalsın içimde 7 aylık doğurcam görüyon mu Eşime diyorum 2. Yi ne zaman düşünyon hemen hamile kalabilirim Bir yerde anlamına baktım güzel başka yere bakmadım

allah hayra çıkarsın konuştuk ya etkisinde kalmışsın ben de kötü rüya gördüm dişçide dolgu yaptırdım ama çok canım yandı ağzım kapanmadı bu aralar hep kabus görüyomm

allah hayra çıkarsın konuştuk ya etkisinde kalmışsın ben de kötü rüya gördüm dişçide dolgu yaptırdım ama çok canım yandı ağzım kapanmadı Bu aralar hep kabus görüyomm

dişinde sıkıntı mı var onu mu taktın kafana , hayrolsun seninkide , ben genelde görmem , dün birde noldu tansiyonum düştü galiba servisi beklerken, gözüm karardı bir dünya adam var göremiyorum kimseyi oturdum gözlerimi kapadım kafamdan eşimi arayımda alsın beni falan diye geçiriyom o dereceyim , sonra az durunca düzeldim serviste geldi hemen ev yakın ama bayağı korktum ha eve gidincede yedim yattım uykuyu alınca rüya görüyorum bu gecekide buydu ..................

yok aslında ama hayır olsun
cantanda mutlaka şeker gibi bişey bulundur hamilelikte oluyor snaırım böyle şeyler geçen sene bi arkadaşta baygınlık geçirmişti yolda biri şeker vermiş gözü açılmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…