Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hadi ya şekerin öyle bir etkisimi var ben tansiyon dedim de ne yapacağımı bilemedim valla :44:

kızlarrr nasılsınızzz benim annem babam yerinde hasret gideriyyorum giremiyoruym pek fazla. çalışmalarımı bikaç gün daha sürdürcem sonra beklicem bakalım 18-19u gibi sonucumu yazarım size gün sayıyorum ya bitmek bilmiyo bu ay. üzerimde de gereksiz bi rahatlık var nedendir bilmem

o zaman tansiyon değil şekerdi belki, şekerse meyve suyuyla gezsem daha iyi aslında

aman canım cok dikkat et hamılelikte cok sık olur bu durum ..cantanda hem tuzlu hemde tatlı bişeyler bulundur sürekli...ben azcık ac kalayım önce tansiyonum düşer soguk bir ter boşalmaya baslar sonrada hızla şekerim düşer hipoglisemi var bende ara ara hortluyor özellikle hamılelikte yakamı bırakmıyor

senden de güzel haberi bekliyoruz canım bak herkes birer birer mutlu haberlerle dönüyor sıra sende Allahın izniyle

senden de güzel haberi bekliyoruz canım bak herkes birer birer mutlu haberlerle dönüyor sıra sende Allahın izniyle

amiiiinnnnnnn canım benim amin benim ilk ay daha bu ama sanki ilk aydan olcakmış gibi kaptırdım kendimi hayırlısı olsun bakalımmm... senin nasıl gidiyo canımmm baya olmuş senin de yakında cinsiyeti de öğreniriz inşaallah bikaç haftayaa

bu arada göbeciklerinize bayıldım yaaaaa bende koymak istıyorumda bizimkinin inadından nerdeeeeeaman neyse bir göbek için adamla papaz olmaym dimi amaa

pozitif düşün cnm neden ilk aydan olmasın ki rabbim istedikten sonraabu arada mayıs ayının sonu gibi inşallah öğrenicz cinsiyeti bana kız gibi geliyor ama hayırlısı tabi

mideni mi yoksa gribal mi dikkat et kuzum

midemi tabiki de....sar başa yaptık bugün....

banyo mu yaptın ben üşütme deyince banyo geliyo aklıma direk .......................

cumartesi ben açılışı yaptım çarptım adamı ama o günün üşütmesi değil..dün gece uyuyamadım ya onun sersemliği ve üşütüklüğü...

belli mi olur ilk aydanda kalabilirsin yavrum inşallah güzel haberler vereceksin bize

sabah hava kötü diye trenckotla gitmiştim o an soğukta değil sıcak bişeyler bastı beni , tşk kızlar çantam artık hazır ve nazır olacak tabi yaşamayalım hiç inşallah.....

pozitif düşün cnm neden ilk aydan olmasın ki rabbim istedikten sonraabu arada mayıs ayının sonu gibi inşallah öğrenicz cinsiyeti bana kız gibi geliyor ama hayırlısı tabi

belli mi olur ilk aydanda kalabilirsin yavrum inşallah güzel haberler vereceksin bize

ayyyy inşaallah kuzucuklarım ağzınızdan bal damlıyor aslında stressli değilim sadece heyecanlıyım yani böyle ille de olsun demiyorum çünkü rabbim bilir ama beklemek zor oluyo. oğluma 2. ayda hamile kalmıştım bakalım bu bebişimiz ne zaman gelecek. ben de güzel bi haber vermek istiyorum tabiki size. en son 18 inde adet olmuştum dayanabilirsem 20 sine kadra beklicem test için tabi son günlerde insan hemen yapmak istiyo ama sabrederim inşaallahhhh

Dobişlerrrr göbişlerinize bayıldımmmm bayıldımmmm yaaaa Rabbim tubişle bana da nasip etsin bu günleri ( tabi dileğen tüm kadınlarada) DEMEK 12-13 haftalarda böyle olucaz yuppiiii ben şimdiden bebişimi merak ediyorum minnak fasülyemi offf 5 hafta nasıl geçecek çatlarım yaaa Rabbim kolaylık gösterir inş. Çok yoğunluk vardı neler neler kaçırmışım ama geçmişi bir çırpıda okuyuverdim...Bende didem in karnını merak ediyorum onun ki hepinizinkinden kocamaaannn olmuştur herhalde sağlıklı doğumlarımız olsun Allah'ın izniyle inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…