Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

selam
tecrübeli hamişler yardıma ihtitacım var sorularımı cevaplar mısınız

1.Hamilelikte cinsellik zararı olur mu?
2.Ben çok erik yiyorum sakınclımıdır?
3.Hamilelikte akıntı normal midir? Beyaz akıntı:44:

Son düzenleme:

Canım ultra tecrübeli anne olarak cevap veriyorum:

1- Kalp atışlarını duana kadar bekle derim. Normalde zararı yoktur ama doktorlar da beklemeyi tavsiye ederler. Sonraki zamanlarda da kontrollü bir şekilde abartmadan ilişkiye devam edilebilir. Kanama ya da ağrı olmadığı sürece.

2- Erik çok faydalı bir meyve. Suyunda önemli miktarda Demir var. Özellikle benim gibi et yemeyenler için alternatif bir demir kaynağı. Ye elşiyi doğur Ayşeyi :))

3- Akıntı gayet normal. Beyaz kokusuz ve yanma hissi olmadığı sürece. Ben de ilk günden beri bol miktarda var. Bu hamilelik belirtisidir aynı zamanda. Beni muayene eden ebe de, doktorum da beaz akıntının sulu kıvamda olduğu sürece normal olduğunu söylediler canım.

çooook teşekkür ederimm ablacım
en çok eriğe sevindim

günaydınnnn hatunlar nasılsınızzzzz
ben yarııınnnnnnnnn bu saatlerrrr bebişimi görcemmmmmmmmmm

amannnn günaydınnn bebekkk ne kadar heyecanlı bir durummmmm erken olmadı mı senin neden böyleydi kuzummm

ben pek ii değilim dün yatakta sıtma krizi geçirdim titremekten bi hal oldum kocam zor ısıttı beni hasta olucam diye korkuyorum

şimdi fuli gelir bende der , kız her doktora gidenle gidiyo bak şimdi çok kıskandımmm

hadi gör bakalım tontişini bal olmuştur o ağzını burnunu kol bacağını gösterir doktorun

geçmiş olsun fatoşcum ya biz kışlık giyiniyoz derken biz kısa kollu diyodunuz az sıkı giyinin herkesle açılmayın kız

günaydın milletttt :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

günaydınnnn iremooooommmmmm

anaaamm yerler seni heyecanınıııı bizde yarın bu saatlerde seni heyecanla bekliyor olucazzzz

günaydın fatmikimm ikigündür hava döndü resmen soğuk dikkat etmek lazımmm

heeee geldim şimdiiiii bizde gitcez işte yarın dra sonrada 1 ay sonrasına çağırır zaten yarın anamıda götürcem inşallah bakar ultrasonlaaa :18::18::18:

ondn oldu heralde kuzum hava sabah soğuk öğlen çok sıcak akşamm soğuktu dün bide okula gittik gelirken otobüs beklerken çok üşüdümmmm

anamı getirdim görmek istiyo dersen bakar canım, birde diğer doktor erkek olabilir dedi sizcede öyle mi de kesin konuşma kıllanmasın

anamı getirdim görmek istiyo dersen bakar canım, birde diğer doktor erkek olabilir dedi sizcede öyle mi de kesin konuşma kıllanmasın

artık onun için bi yüzsüzlük yapıcaz ama dediğin gibi diğer drun dediklerini hiç karıştırmıyımmm zaten bayan drum cadılığı tutar falan yok yere gerenk yok belkim kendiliğinden der ama sanmıyom o ay sonuna diodu

günaydın kuzum doğru diyon bu istanbulun bir ortası yokk yaaa

off bi ay beklemek çok zorr

günaydın kızlar...
burda hava baya sıcak...
ben dün gece duş aldım biraz tv. karşısında uzanayım dedim,balkon kapısı da açıktı,saçlarımı da kurutmadım,uyuyup kalmışım,uyandım bi tuhaf hissettim kendimi,hemen kalktım süt ısıttım içtim(normalde soğuk içerim) ama iyi geldi...
sonra gece bi terliyom bi üşüyom,üzerimi örtüyom sıcak basıyo açıyom üşüyom,ince pikeleri çıkarma zamanı geldi sanırsam... üstelik kapı açık uyuyoruz biz artık...
acayip acayip rüyalar gördüm,elimi balık ısırdı annem balığı çekiyo bıramıyo nasıl dişlemiş,sonra zorla çekti ama elimden parça koptu...:18::18::18:çok tırstım...

valla sorma sabah eşime diyom yarın bu saatler falan diyeee... ya ben duygularımı bastırmıştım, sabah sabah demeyeydin bana, akşama diyeydin, bugün nasıl geçer şimdi diyo
benim geçen gebeliğimden dolayı kalp atışlarının devam edip etmediğini kontrol etcek canım, ondan 2 hafta sonra hemen çağırdı. eğer bu kontrolde sıkıntı çıkmazsa, normal aylık rutine dönerim ben de
ben geçen hafta yaşadım o sıtma krizini, 2 gece, gece battaniyeyi kaldırıp tekrar yorgana döndüm, öle atlattım üşümeyi. havalar ısındı diye boş koyma tatlım kendini, hamişiz biz, her ne kadar normal olsa da herşey hassas bi dönemdeyiz

günaydın kuzum doğru diyon bu istanbulun bir ortası yokk yaaa

off bi ay beklemek çok zorr

evet 1 ay beklemek ben bu sefer derim şunu 3 hafta yapalım die amma çok şey ister oldum yaa

ya dün kasım annelerinde olumsuz bişeyde okudum canım sıkıldı , ya hadi bekliyoz hareketlerini hissetseydimde varlığını bilseydim beklemek dayanılır olsaydı

o zaman sana müjde verem Eğer benimki gibi olursa bir 15 gün sonra yine gider 2 li için ondan sonra aylığa geçersin işte o zaman görcem havanı senin Bu arada diğer randevularımız aynı olabilir yine , kaldı 15 günnnn

canım burdada sıcaktı havalar ama 2 gündür çok rüzgar var

sende üşütmüş olabilrisin dikkat et kendine bide bi açıp bi kapamaktan toton açık kalmıştır senin ondan mı korktun yoksa kıyamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…