Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ablacımmmm tek tek cinsiyetler öğrenildi, çoğu da erkek olunca böle muhabbetler döndü. ama kızların hiçbirinde art niyet olmadığını biliyoz. amaç ERKEK muhabbeti yapmak deildi bence, ERKEK CİNSİYET çoğunluğunun muhabbetini yapmaktı. sen diğer topiklerden ve çevrenden çok etkilenmişsin. evet bu topikte olmasa da maalesef Türkiyenin etnografik yapısında bi OĞLANCILIK var. ama hepimiz bi bayanız, o övünülen erkekleri de, soyun devamını sağlayan kızları da biz doğuruyoruz, kadının bi çok hakkı ödenmez..
ayrıca senin prensesin bu topiğin gözbebeği. biricik kızımız ayol...
bak daha benim de kutum açılmadı ki kamuoyu yoklamalarının %70i kız diyo bana ister ilk ister 5. çocuk olsun, ister kız ister erkek olsun yeterki sağlıklı olsun..
kız bizim evlilik yıl dönümlerimiz aynıymışşşş

hadi yaaaa, yaz gelinleri biziii

fuliiii senden de oğluş haberi gelmiş gözünaydın şekerim
saol bebeğimm

kuzucum ben zaten kimseye bi laf çarpıtmadım bugün topiğin muayyen günü herhalde evlat bu ya kızı erkeği varmı olsun die gecelerce dua etmedik mi bu duaları ederken hiç birimiz Rabbim vereceksen erkek ver yada kız ver demedik kızınada oğlanınada kurban olurum lan bennnn toplasın bakımmmm hepinizi öpcem

bizimde 10 haziran evlilik yıldönümümüz

Elbette sevineceksiniz, Allah görüyor ki her birinizle ben de sevindim. Sizin için ne dualar ediyorum, asla asla sevincinizi yadırgamadım. Olur mu öyle saçmalıK. aMAN KONU NEREYE VARDI. Ben başka topiklerde böyle şeyler söyleniyor burda söylenmesin demek istedim. Çünkü artık öğk oldum gene mi kız muhabbetinden. Telefon eden bile beni teselli etmeye çalışıyor niyeyse :)) İnanın her birinizin gönlündeki olduğu için Allaha şükür dedim, mutlusunuz diye sevinDİM. Kızınız olduğunda da sevineceğinizden eminim canım.

Serapcım, yaşım 34. Sağolun ablalığa layık gördüğünüz için. Ben herkesi biliyorum canım. İlk olduğu için herşeyi en dibine kadar yaşadığınızı da biliyorum...Allah mutluluğunuzu asla bozmasın. Evet belki de Fatmam haklı. Ben alınganım. En iyisi çıkmak burdan.

Öptüm hepinizi.

ablamm benimmmmm sen gitmeeee biz ne dediğini anladık hem sen basımızın tacısın hem diğer iki kızınla birlikte ZEYNEP NARİN basımızın tacı

selam kuzularr.. yapıyonuz görüyorum k, ufak ufak geerilmeler var kızarım size hee bebişlerinizi germeyin ayrıca benim gerilme zamanım 11 mayıs bat. ve benim acayip ve manasız bir şekilde bulantım var

senin kaç kalbini silmişler kuzu...
benim 1 tane silmişler
beeenn geldim öp beniiiii

bizimde 10 haziran evlilik yıldönümümüz
sen kaç yıllıksın kübrammm...

bizimde 3 aralık ne olmuş ki kihkihhhkihhhh zaten ben 3 aralıkta girdim aranıza herhalde öyle hatırlıyorum

sen kışşş gelünüsünnn hıhhh
benim de doğum günüm 4 aralık, aynı yerde olsak arka arkaya pastaları indirirdik mideye

benim heralde ceza alacak o yüzden giderim çünkü aynur abla etrafından çok duymuş bu sözleri biz kendi bebeklerimize sevindik
haftalar önce onun kızı oluncada sevinmiştik çok iyi hatırlıyorum 3 kızı olan cennete gider diye ben demiştim aynur ablayı biz gerici bağnaz insanlar değiliz ki şükür müslümanız kız çocuğumuz olsa toprağa gömmücezz heralde bence çok saçma oldu

ablamm benimmmmm sen gitmeeee biz ne dediğini anladık hem sen basımızın tacısın hem diğer iki kızınla birlikte ZEYNEP NARİN basımızın tacı

Yok bebeğim, çıkmak derken bu ruh halindeyken burada kalmayıp başka topiklere geçmekten bahsetmiştim. Yanlış kelimeler kullandıysam hepinizden ÖZÜR DİLERİM. Kimseyi yok yere kırmak istemem. Kırılan ben olayım önemli değil. Yanlış anlaşılacağımı düşünseydim yazmazdım o sözleri. Ama nazım geçer diye ümit etmiştim işte...seviyorum her birinizi de oğluşlarınızı verene de kurban olurum ben. Bakmayın siz bana. Dokunsalar ağlayacak bir ruh halindeyim zaten bu ara. Bulantılar kusmalar, bebekteki gerilik, iş stersi, etrafımdaki insanların garip tesellileri derken derken bu hale geldim.

Bu arada benim de kalbim silinmiş:)

ceza alacak kişiye ben karar veremiyorum ayrıca ben senin ismini söylemedim ki canım neyse cuma saati tartısma uzamasın bence

selam kuzularr.. yapıyonuz görüyorum k, ufak ufak geerilmeler var kızarım size hee bebişlerinizi germeyin ayrıca benim gerilme zamanım 11 mayıs bat. ve benim acayip ve manasız bir şekilde bulantım var

hoş geldin bebekkkk.
canım benim de batımdan 1 hafta önce bulantılarım başlamıştı, hatta ben kullandığım ilaçlardan sanmıştım. minicik haplara mana bulmuştum. allahım inşallah sende de bendeki gibi olur, bulantılarının sebebi bebiştir.
bu güzel cuma gününün hürmetine dualarım seninle, inşallah bi kaç güne müjdeli haberi verirsin bize

Canım, ceza alacak ne yaptık. Öyle deme. Tamam sen haklısın, ben alınganlık ettim diyeyim kapansın konu. Yeterince anlattım kendimi, anladığınızdan eminim. Yani senden yuh beklemezdim asla:) O yüzden biraz ağlayacak gibi oldum ne yalan söyleyim. Hadi öptüm güzel gözlerinden. Yok bir şey.

Ay hadi bakalım, inşallah bir güzel haber de senden gelir canım. Umutan gamyoncudan da inşallah. Aslında test yapsan çıkar be gülüm...Uf ne sabırsızız:))

bütün mesajları okumadım konu kapandıysada şunu söylemek istiyorum sadece, ablam birincisi bebişinin kız olduğunu biliyorum ama mesajı eksik yazmışım kusura bakma , ama bu mesajından anladığım diğer topiklerde gördüğün yorumları burda da var saymışsın sanki ve bugün biraz alıngansın galiba , burda kimsenin surat ifadesini görmüyoruz o yüzden yazdıklarımızdaki niyeti belli etmek için en azından bir gülücük ikonu koyuyoruz ki ben senin mesajları okuyunca sert bir giriş hissettim niyetin takılmaksada yoksa ciddi alındınsada sert geldi yazdıkların, ayrıca burda çok azımız sıkıntısız direk hamile kaldı beklemekten daha zoru bence kaybın olması , genelde düşüklerimiz var ki kimsenin kız olsa üzüleceği yada erkek olsa soy devam ettireceği yok, ama tabiki fulim nası erkek demişse ben dediyorum hep kız hissediyorum diye insanın hissettiğinin çıkmasıda ayrı güzel, o hisle yazılmış ve devamında espiriler yapılmış mesajları yanlış anlamışsın bence ......................

canım blki şey olmustur örneğin 5bininci mesajda 5 kalp oluyordu ya o sayıyı yükseltmişlerdir rütbe atlama sayısını

Kuzum biz 5 bini çoktan geçmemiş miyizdir Aylardır konuşuyoruz Hiç bilmiyordum öyle olduğunu. Valla o kalplerin bir şey ifade ettiğini de bilmiyordum:) Siz deyince fark ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…