- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.101
ablacımmmm tek tek cinsiyetler öğrenildi, çoğu da erkek olunca böle muhabbetler döndü. ama kızların hiçbirinde art niyet olmadığını biliyoz. amaç ERKEK muhabbeti yapmak deildi bence, ERKEK CİNSİYET çoğunluğunun muhabbetini yapmaktı. sen diğer topiklerden ve çevrenden çok etkilenmişsin. evet bu topikte olmasa da maalesef Türkiyenin etnografik yapısında bi OĞLANCILIK var. ama hepimiz bi bayanız, o övünülen erkekleri de, soyun devamını sağlayan kızları da biz doğuruyoruz, kadının bi çok hakkı ödenmez..Canım ben anlatamadım sanırım, diğer girdiğim topiklerde bir oğlan sevdasıdır gidiyor millette. Orada bu tip sözler okudum. Zaten normal hayatta da hergün aynı şeyle karşılaşıyorum "aaa yine mi kız. Olsun. Allah böyle istemiş" gibi sözler. Oğlu olana şatafatlı iltifatlar kızı olana sadece hayırlı olsun demeler teselli etmeler. Bunları görmekten duymaktan gına geldi bana artık. Ben hep kızım olsun istedim. Hayatımda bir kere olsun oğlan çocuğu istemedim hayal etmedim. Bunun için sebeplerim var. Bu bebek erkek olsaydı eşim adına sevinecektim. Ama benim kalbim hep kız istedi bunun dışında siz de biliyorsunuz. Yani birileri çıkıp yine beni yanlış anlar ve kıskandı mı acaba gibi düşünebilir diye yazdım bunları. Beni hala tanıyamayanlara diyecek sözüm yok. Benimki sadece o yöne doğru gitmesin konuşmaklar demek içindi. Ben bilmiyor muyum burdaki kızların içlerinde asla art niyet olmaz. Zaten öyle birşey olamaz. Sadece anlayış bekledim o kadar.
kız bizim evlilik yıl dönümlerimiz aynıymışşşş
saol bebeğimmfuliiii senden de oğluş haberi gelmiş gözünaydın şekerim
canım hepimiz hassasız benıımde su erkek mevzusu içimde yaradır hep ama şükürler olsn rabbime mervişim 10 tane erkekge bedellütfen hepimiz biraz daha anlayıslı olalım yoksa yönetim tarafından ceza alabiliriz:26:
ablacımmmm tek tek cinsiyetler öğrenildi, çoğu da erkek olunca böle muhabbetler döndü. ama kızların hiçbirinde art niyet olmadığını biliyoz. amaç ERKEK muhabbeti yapmak deildi bence, ERKEK CİNSİYET çoğunluğunun muhabbetini yapmaktı. sen diğer topiklerden ve çevrenden çok etkilenmişsin. evet bu topikte olmasa da maalesef Türkiyenin etnografik yapısında bi OĞLANCILIK var. ama hepimiz bi bayanız, o övünülen erkekleri de, soyun devamını sağlayan kızları da biz doğuruyoruz, kadının bi çok hakkı ödenmez..
ayrıca senin prensesin bu topiğin gözbebeği. biricik kızımız ayol...
bak daha benim de kutum açılmadıki kamuoyu yoklamalarının %70i kız diyo bana ister ilk ister 5. çocuk olsun, ister kız ister erkek olsun yeterki sağlıklı olsun..
hadi yaaaa, yaz gelinleri biziii
sanırım erkek geliyo kuzu %80 dedi
nabalım beya cuma yoğunluğuuuu
ablam çok teşekkürederim herşeyin hayırlısı sen bizim sevincimizi mazur gör elbetteki bi kızımız olsaydı onada bu kadar çok sevinecektik Fatmamında dediği gibi bizlerin ilk bebekleri kızı da bi erkeği de ama insan ilk günden içine düşeni hissedip birde hissettiğinin olmasına seviniyor işte oysa ben kızım olsaydı ismi çok güzel olacaktı die seviniyordum asla ve asla erkek bir müjde kız ise hayal kırıklığı olmaz çünkü bizler kadınız ana olma yolundayız doğmamış bebeğe nasıl evlat ayrımı yapalım böyle denk gelince çok erkek muhabbeti döndü dısardan farklı gözüktüyse affola... kimseyi kırmak istemem özellikle büyüklerimi.. hepiniz canımsınız bebişlerimizde öyle
kız anası yukarıda sözlerim senin içinde geçerli
Elbette sevineceksiniz, Allah görüyor ki her birinizle ben de sevindim. Sizin için ne dualar ediyorum, asla asla sevincinizi yadırgamadım. Olur mu öyle saçmalıK. aMAN KONU NEREYE VARDI. Ben başka topiklerde böyle şeyler söyleniyor burda söylenmesin demek istedim. Çünkü artık öğk oldum gene mi kız muhabbetinden. Telefon eden bile beni teselli etmeye çalışıyor niyeyse :)) İnanın her birinizin gönlündeki olduğu için Allaha şükür dedim, mutlusunuz diye sevinDİM. Kızınız olduğunda da sevineceğinizden eminim canım.
Serapcım, yaşım 34. Sağolun ablalığa layık gördüğünüz için. Ben herkesi biliyorum canım. İlk olduğu için herşeyi en dibine kadar yaşadığınızı da biliyorum...Allah mutluluğunuzu asla bozmasın. Evet belki de Fatmam haklı. Ben alınganım. En iyisi çıkmak burdan.
Öptüm hepinizi.
bizimde 10 haziran evlilik yıldönümümüz
benim 1 tane silmişlersenin kaç kalbini silmişler kuzu...
beeenn geldim öp beniiiiisaol bebeğimm
kuzucum ben zaten kimseye bi laf çarpıtmadım bugün topiğin muayyen günü herhalde evlat bu ya kızı erkeği varmı olsun die gecelerce dua etmedik mi bu duaları ederken hiç birimiz Rabbim vereceksen erkek ver yada kız ver demedik kızınada oğlanınada kurban olurum lan bennnn toplasın bakımmmm hepinizi öpcem
sen kaç yıllıksın kübrammm...bizimde 10 haziran evlilik yıldönümümüz
bizimde 3 aralık ne olmuş ki kihkihhhkihhhh zaten ben 3 aralıkta girdim aranıza herhalde öyle hatırlıyorum
canım hepimiz hassasız benıımde su erkek mevzusu içimde yaradır hep ama şükürler olsn rabbime mervişim 10 tane erkekge bedellütfen hepimiz biraz daha anlayıslı olalım yoksa yönetim tarafından ceza alabiliriz:26:
acaba bu rütbeleri niye düşürdüler kiii:44:bilmeden bir kusur mu yaptık aceep
selam kuzularr.. yapıyonuz görüyorum k, ufak ufak geerilmeler var kızarım size hee bebişlerinizi germeyin ayrıca benim gerilme zamanım 11 mayıs bat. ve benim acayip ve manasız bir şekilde bulantım var
ablamm benimmmmm sen gitmeeee biz ne dediğini anladık hem sen basımızın tacısın hem diğer iki kızınla birlikte ZEYNEP NARİN basımızın tacı
benim heralde ceza alacak o yüzden giderim çünkü aynur abla etrafından çok duymuş bu sözleri biz kendi bebeklerimize sevindik
haftalar önce onun kızı oluncada sevinmiştik çok iyi hatırlıyorum 3 kızı olan cennete gider diye ben demiştim aynur ablayı biz gerici bağnaz insanlar değiliz ki şükür müslümanız kız çocuğumuz olsa toprağa gömmücezz heralde bence çok saçma oldu
selam kuzularr.. yapıyonuz görüyorum k, ufak ufak geerilmeler var kızarım size hee bebişlerinizi germeyin ayrıca benim gerilme zamanım 11 mayıs bat. ve benim acayip ve manasız bir şekilde bulantım var
benim heralde ceza alacak o yüzden giderim çünkü aynur abla etrafından çok duymuş bu sözleri biz kendi bebeklerimize sevindik
haftalar önce onun kızı oluncada sevinmiştik çok iyi hatırlıyorum 3 kızı olan cennete gider diye ben demiştim aynur ablayı biz gerici bağnaz insanlar değiliz ki şükür müslümanız kız çocuğumuz olsa toprağa gömmücezz heralde bence çok saçma oldu
diğer topiklerde durum nasıl ki... sadece bize has deildir herhall :44::44::44:
başak topiklere giren arkadaşlar bi sorsalar ya ordakilere
canım ben anlatamadım sanırım, diğer girdiğim topiklerde bir oğlan sevdasıdır gidiyor millette. Orada bu tip sözler okudum. Zaten normal hayatta da hergün aynı şeyle karşılaşıyorum "aaa yine mi kız. Olsun. Allah böyle istemiş" gibi sözler. Oğlu olana şatafatlı iltifatlar kızı olana sadece hayırlı olsun demeler teselli etmeler. Bunları görmekten duymaktan gına geldi bana artık. Ben hep kızım olsun istedim. Hayatımda bir kere olsun oğlan çocuğu istemedim hayal etmedim. Bunun için sebeplerim var. Bu bebek erkek olsaydı eşim adına sevinecektim. Ama benim kalbim hep kız istedi bunun dışında siz de biliyorsunuz. Yani birileri çıkıp yine beni yanlış anlar ve kıskandı mı acaba gibi düşünebilir diye yazdım bunları. Beni hala tanıyamayanlara diyecek sözüm yok. Benimki sadece o yöne doğru gitmesin konuşmaklar demek içindi. Ben bilmiyor muyum burdaki kızların içlerinde asla art niyet olmaz. Zaten öyle birşey olamaz. Sadece anlayış bekledim o kadar.
canım blki şey olmustur örneğin 5bininci mesajda 5 kalp oluyordu ya o sayıyı yükseltmişlerdir rütbe atlama sayısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?