Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yoksaaaaaaa ayyy hadi inşallah yaaaa

Ay hadi bakalım, inşallah bir güzel haber de senden gelir canım. Umutan gamyoncudan da inşallah. Aslında test yapsan çıkar be gülüm...Uf ne sabırsızız:))

inşallah güzel dilekleriniz gibidir benimde içimde gecen o ama kendimi o yönde kaptırmak istemiyorum.. Aynur ablacım yok yapmıcam test erkenden bir kaç gün geçin ondan sonra hep erken yaptım bu güne kadar hayırlı gelmedi bide böyle deneyelim :)

selam kuzularr.. yapıyonuz görüyorum k, ufak ufak geerilmeler var kızarım size hee bebişlerinizi germeyin ayrıca benim gerilme zamanım 11 mayıs bat. ve benim acayip ve manasız bir şekilde bulantım var

çileğimmm hoşgeldinnnn hayırlara vesile olsun rabbim su mubarek cuma gününde bize müjdeni almayı nasip etsin

ballo lokmam ben seni öpmelere doyamam kiiiii kurban olduğummmm

evet ben kıs geliniyimmmm soğuktan titremek yerine koca koynunda tövvbe tööövvvbeee

pasta deme bana canım çok çekiyo

bide benim iki galbimi silmişler

ablammmmm valla bende dokunsan ağlıycam da afedersin hani derler ya içimdeki piç terketme beni hiç die ona vuruyom işte hamilelik hormonlarını bastırmaya çalışıyommm gel seni koccaman bi öpimmmm

ablişkommmm fatmikim yuhhh derkene senin öyle ordan okuduğun manada demedi hani seni çok sever sen ayrısındır onun içinde abla sende mi bizi yanlış anladın gibilerinden bişidiii ay anlatabildimmi bilmiyorumda bence hepimiz birbirimizi anladık işte

Yerim seni ben be ya:) "piç terketme beni hiç" ne orjinal bir espri kız yahu:)) Bunca yıllık edebiyatçıyım, ilk defa duyuyorum Artık kullanırım bunu ben izninle:))

Ben anladım Fatmamı, o da kesinlikle benim için ayrı güzeldir ve özeldir. Ama pes yani deseydi bari yahu Mavişimdir o benim..

acaba bu rütbeleri niye düşürdüler kiii:44:bilmeden bir kusur mu yaptık aceep

kızlar ayağım düzeldi sayılır bu arada , kurum doktoruna vitamini yazdırdım , ayağım için bişey demedim zaten korkak bişeydi kesin uzmana git derdi Netten de 2 bebek battaniyesi modeli beğendim ama birini yapabilirim diğerini inşallah ablam anlatır , şu 24 mayıs gelsene artık yaaaa :106::106::106:

Geçmiş olsun canım. Bebek battaniyesi dokumak çok zevkli, anlatımlı videolar var onlardan da takip edebilirsin. maşallah hamarat kız:) Cinsiyetini öğren öyle başla bence.

ceza alacak kişiye ben karar veremiyorum ayrıca ben senin ismini söylemedim ki canım neyse cuma saati tartısma uzamasın bence

yavrum ben sen yetkilisin demedim ki öyle yazmışsın bende alıntı yaptım ki konu ile alakalı olsun diye bağımsız yazmak istemedim ayrıca hakkaten giderim bi daha da gelmem kimsenin huzurunu bozmam

aaaaa abblaaaa ben biraaz abimle büyüdüm yetiştim ayıptır söylemesi bilirim böyle şeyleri amma edepsizim demiiiii

kuzuşummmm ayağıda geçiyomuşşş merhemin olimmmm sür beniii herbiyerlerine iyi gelirim ki ben

bebek battaniyesi dedinde benim hiç öyle örgü becerim yoktur elektrik tesisatı çekerim o işten anlamam ama çok beğendiğim bi tane var ahanda bak buuuuuu Eki Görüntüle 707817 dün anama bahsettimmmm ona ördürcem inşallahhh

yavrum ben sen yetkilisin demedim ki öyle yazmışsın bende alıntı yaptım ki konu ile alakalı olsun diye bağımsız yazmak istemedim ayrıca hakkaten giderim bi daha da gelmem kimsenin huzurunu bozmam

sen ne diyon kız mavişşş sarar sarmalarım seni heeeeee eziliverirsin kollarımın arasında

ama ama ama kapandı mevzuuuu geçti gittiii attaaa gittiiii bebikommmmm

terbiyesiizzzz soğuktan titremek neyim hıhhhh ben elimi çabuk tutmuşum yazdan ayarlamışım adamı, zira ben sonbaharda da çok üşürüm
bana da dr.um yaş pasta mide bulantılarına iyi geliyor demişti, ben de pasta duyunca midem bulanıyo, deil iyi gelmesiii...

oh gelmiş geçmiş olsun irem, sen yine de boşlama, çok yüklenme ayağının üzerine, hafta sonu iyice dinlenirsin...
haa haaa hava atayım mı sanaaaa ben de 29 mayısda gitceemmm, benim iki kontrol arası daha az
ama bi sonraki randevumu sorma sölemem

geçmiş olsun canım. Bebek battaniyesi dokumak çok zevkli, anlatımlı videolar var onlardan da takip edebilirsin. Maşallah hamarat kız:) cinsiyetini öğren öyle başla bence.

randevudan sonra alırım renkleride birini kesin yeşil yapcam papatyalı bir modelde detaylı anlatımını bir türlü bulamadım bir yeri nasıl yapılıyo çözemedim, çok anlamadığım için örgüden yapınca resim atarım inşallah

yerim senin havanıda esas havan 29. Mayıstan sonra 15 güne gidiyom dersen olur biliyorsun 12. Haftaya kadar bende 15 güne bir gidiyodum Bu arada benim neyim eksik sizden bizde 17 temmuzda 2 yılımızı doldurcaz koyun koyuna olmamızın , amaaaaa esas havam burda bizim nikah yıldönümümüz 28 mart darbesi Bebişiminde temelini 14 şubatta atıp 28 şubatta kocişime hediye olarak vermiştim

Ben çooook kafa yorarsam çözüyorum işi:)) Bir ara resmi paylaş da bakalım.

Fulyacım, yavrum o model çok ince işçilik istiyor ya, yazık anneciğine:)) Ama rengarenk çok da güzel. Gerçi oğluşlar için çok örgü model seçeneği de yok, ama çiçekli böcekli mavi birşeyler de iyi gider bence. Oğlan çocuğudur diye çiçekten mahrum mu kalsın yani:))

kızlşar ben acıktım, yemeğe gidiyorummm

kızmadım kızmadım valla kızarım şimdiii kimse bi yere gitmesin yaaa.
konu kapandı tımamdır.. dönelim bebişlerimize tekrardannn

ay yok ikigündür canım fena istiyo ama bi yerden yarın yerım artık

oooo bebiş senin yıldönümü hediyesi serabın 14 şubat hediyesi benim de 8 mart kadınlar günü hediyesi

abalm ben çok renkliyimdir ezelden beri severim rengarenk şeyleri erkekte olsa renklendirim ben onu battaiyeyi çok beğendim annem yaparsa seve seve kullnaırım vallaaa çok bayıldım çünkü

yerim seni ben ya tatlışım benimmm , yazdın ya böyle olan sızıda gitti şükürrr Benim annem anlarda böyle uzun sürecek motifli işleri yapacak durumu yok bel rahatsızlığından uzun süre bir işide yapmıyo kafa karışıklığınada gelmiyo kıyamam ona o yüzden, ama çok güzelmiş inşallah yapılır senin ki Benimkiler basit modellerde ben bir yerini çözemedim kendim yaparım allahın izniyle

Hayırlı Cumalar Bacılarım..

Sana da canımmmm. Bizi merakta bırakma olur mu? Cumalar hürmetine inşallah en kısa zamanda muradına erersin tatlım.

Fulyacım, benim kızkardeşlerim aynı haftada hamile kaldılar. Kendileri bir büyüdükelri için zilliler ayarlamış aynı ay korunmayı bırakmışlar. Birinin bir kızı var, ama o kadar çok erkek bebek istiyordu ki ta bekarlığından beri. Diğerinin ilk çocuğu olacaktı. O da deliler gibi kız çocuğu meraklısı. Kız meraklısı olanın oğluşu oldu, öbürünün yine kızı:))Aynı hafta doğum yaptılar. Hatta biri diğerine refakatçi kaldığı sırada sancılandı doğurdu:)) Öz cümle, oğluşu olan kardeşim bana ne dedi, oğluma pembe de giydireceğim kırmızı da, çiçekli de. Ayy göreceksin o çocuğu, resmen karizma. Kırmızı pabuçlar papyonlar, saçında sporcu taçları:)) Saçlarını da uzattı çocuğun:)) Sen de onun gibi olacaksın galiba. Bence de en güzeli rengarenk olmak...Hayırlısıyla bir doğsalar daa..

Hayırlı Cumalar Bacılarım..

hayırlı cumalar çileğimmmmm

canımmmmmmm

yapılırsa benimki mutlaka paylaşıcam sizinle ama ben eminimki senin elinden gelir yapıverir anası kuzusunaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…