- 27 Kasım 2012
- 952
- 375
- 323
- 42
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.121
yoksaaaaaaa ayyy hadi inşallah yaaaa
hoş geldin bebekkkk.
canım benim de batımdan 1 hafta önce bulantılarım başlamıştı, hatta ben kullandığım ilaçlardan sanmıştım. minicik haplara mana bulmuştum. allahım inşallah sende de bendeki gibi olur, bulantılarının sebebi bebiştir.
bu güzel cuma gününün hürmetine dualarım seninle, inşallah bi kaç güne müjdeli haberi verirsin bize
Ay hadi bakalım, inşallah bir güzel haber de senden gelir canım. Umutan gamyoncudan da inşallah. Aslında test yapsan çıkar be gülüm...Uf ne sabırsızız:))
Kuzum biz 5 bini çoktan geçmemiş miyizdirAylardır konuşuyoruz Hiç bilmiyordum öyle olduğunu. Valla o kalplerin bir şey ifade ettiğini de bilmiyordum:) Siz deyince fark ettim.
selam kuzularr.. yapıyonuz görüyorum k, ufak ufak geerilmeler var kızarım size hee bebişlerinizi germeyin ayrıca benim gerilme zamanım 11 mayıs bat. ve benim acayip ve manasız bir şekilde bulantım var
benim 1 tane silmişler
beeenn geldim öp beniiiii
sen kaç yıllıksın kübrammm...
sen kışşş gelünüsünnnhıhhh
benim de doğum günüm 4 aralık, aynı yerde olsak arka arkaya pastaları indirirdik mideye
Yok bebeğim, çıkmak derken bu ruh halindeyken burada kalmayıp başka topiklere geçmekten bahsetmiştim. Yanlış kelimeler kullandıysam hepinizden ÖZÜR DİLERİM. Kimseyi yok yere kırmak istemem. Kırılan ben olayım önemli değil. Yanlış anlaşılacağımı düşünseydim yazmazdım o sözleri. Ama nazım geçer diye ümit etmiştim işte...seviyorum her birinizi de oğluşlarınızı verene de kurban olurum ben. Bakmayın siz bana. Dokunsalar ağlayacak bir ruh halindeyim zaten bu ara. Bulantılar kusmalar, bebekteki gerilik, iş stersi, etrafımdaki insanların garip tesellileri derken derken bu hale geldim.
Bu arada benim de kalbim silinmiş:)
Canım, ceza alacak ne yaptık. Öyle deme. Tamam sen haklısın, ben alınganlık ettim diyeyim kapansın konu. Yeterince anlattım kendimi, anladığınızdan eminim. Yani senden yuh beklemezdim asla:) O yüzden biraz ağlayacak gibi oldum ne yalan söyleyim. Hadi öptüm güzel gözlerinden. Yok bir şey.
yok ablacm kendi yazdgmz msj sayısından bahsediyorm ben :26:
çileğimmm hoşgeldinnnn hayırlara vesile olsun rabbim su mubarek cuma gününde bize müjdeni almayı nasip etsin
ballo lokmam ben seni öpmelere doyamam kiiiii kurban olduğummmm
evet ben kıs geliniyimmmm soğuktan titremek yerine koca koynundatövvbe tööövvvbeee
pasta deme bana canım çok çekiyo
bide benim iki galbimi silmişler
ablammmmm valla bende dokunsan ağlıycam da afedersin hani derler ya içimdeki piç terketme beni hiç die ona vuruyom işte hamilelik hormonlarını bastırmaya çalışıyommm gel seni koccaman bi öpimmmm
ablişkommmm fatmikim yuhhh derkene senin öyle ordan okuduğun manada demedi hani seni çok sever sen ayrısındır onun içinde abla sende mi bizi yanlış anladın gibilerinden bişidiii ay anlatabildimmi bilmiyorumda bence hepimiz birbirimizi anladık işte
acaba bu rütbeleri niye düşürdüler kiii:44:bilmeden bir kusur mu yaptık aceep
kızlar ayağım düzeldi sayılır bu arada , kurum doktoruna vitamini yazdırdım , ayağım için bişey demedim zaten korkak bişeydi kesin uzmana git derdiNetten de 2 bebek battaniyesi modeli beğendim ama birini yapabilirim diğerini inşallah ablam anlatır , şu 24 mayıs gelsene artık yaaaa :106::106::106:
ceza alacak kişiye ben karar veremiyorum ayrıca ben senin ismini söylemedim ki canım neyse cuma saati tartısma uzamasın bence
Yerim seni ben be ya:) "piç terketme beni hiç" ne orjinal bir espri kız yahu:)) Bunca yıllık edebiyatçıyım, ilk defa duyuyorumArtık kullanırım bunu ben izninle:))
Ben anladım Fatmamı, o da kesinlikle benim için ayrı güzeldir ve özeldir. Ama pes yani deseydi bari yahuMavişimdir o benim..
kızlar ayağım düzeldi sayılır bu arada , kurum doktoruna vitamini yazdırdım , ayağım için bişey demedim zaten korkak bişeydi kesin uzmana git derdiNetten de 2 bebek battaniyesi modeli beğendim ama birini yapabilirim diğerini inşallah ablam anlatır , şu 24 mayıs gelsene artık yaaaa :106::106::106:
yavrum ben sen yetkilisin demedim ki öyle yazmışsın bende alıntı yaptım ki konu ile alakalı olsun diye bağımsız yazmak istemedim ayrıca hakkaten giderim bi daha da gelmem kimsenin huzurunu bozmam
terbiyesiizzzz soğuktan titremek neyim hıhhhhçileğimmm hoşgeldinnnn hayırlara vesile olsun rabbim su mubarek cuma gününde bize müjdeni almayı nasip etsin
ballo lokmam ben seni öpmelere doyamam kiiiii kurban olduğummmm
evet ben kıs geliniyimmmm soğuktan titremek yerine koca koynundatövvbe tööövvvbeee
pasta deme bana canım çok çekiyo
bide benim iki galbimi silmişler
ablammmmm valla bende dokunsan ağlıycam da afedersin hani derler ya içimdeki piç terketme beni hiç die ona vuruyom işte hamilelik hormonlarını bastırmaya çalışıyommm gel seni koccaman bi öpimmmm
ablişkommmm fatmikim yuhhh derkene senin öyle ordan okuduğun manada demedi hani seni çok sever sen ayrısındır onun içinde abla sende mi bizi yanlış anladın gibilerinden bişidiii ay anlatabildimmi bilmiyorumda bence hepimiz birbirimizi anladık işte
geçmiş olsun canım. Bebek battaniyesi dokumak çok zevkli, anlatımlı videolar var onlardan da takip edebilirsin. Maşallah hamarat kız:) cinsiyetini öğren öyle başla bence.
terbiyesiizzzz soğuktan titremek neyim hıhhhhBen elimi çabuk tutmuşum yazdan ayarlamışım adamı, zira ben sonbaharda da çok üşürüm
Bana da dr.um yaş pasta mide bulantılarına iyi geliyor demişti, ben de pasta duyunca midem bulanıyo, deil iyi gelmesiii...
Oh gelmiş geçmiş olsun irem, sen yine de boşlama, çok yüklenme ayağının üzerine, hafta sonu iyice dinlenirsin...
Haa haaa hava atayım mı sanaaaaBen de 29 mayısda gitceemmm, benim iki kontrol arası daha az
Ama bi sonraki randevumu sorma sölemem
randevudan sonra alırım renkleride birini kesin yeşil yapcam papatyalı bir modelde detaylı anlatımını bir türlü bulamadım bir yeri nasıl yapılıyo çözemedim, çok anlamadığım için örgüden yapınca resim atarım inşallah
yavrum ben sen yetkilisin demedim ki öyle yazmışsın bende alıntı yaptım ki konu ile alakalı olsun diye bağımsız yazmak istemedim ayrıca hakkaten giderim bi daha da gelmem kimsenin huzurunu bozmam
terbiyesiizzzz soğuktan titremek neyim hıhhhhben elimi çabuk tutmuşum yazdan ayarlamışım adamı, zira ben sonbaharda da çok üşürüm
bana da dr.um yaş pasta mide bulantılarına iyi geliyor demişti, ben de pasta duyunca midem bulanıyo, deil iyi gelmesiii...
oh gelmiş geçmiş olsun irem, sen yine de boşlama, çok yüklenme ayağının üzerine, hafta sonu iyice dinlenirsin...
haa haaa hava atayım mı sanaaaaben de 29 mayısda gitceemmm, benim iki kontrol arası daha az
ama bi sonraki randevumu sorma sölemem
yerim senin havanıda esas havan 29. Mayıstan sonra 15 güne gidiyom dersen olur biliyorsun 12. Haftaya kadar bende 15 güne bir gidiyodumBu arada benim neyim eksik sizden bizde 17 temmuzda 2 yılımızı doldurcaz koyun koyuna olmamızın , amaaaaa esas havam burda bizim nikah yıldönümümüz 28 mart darbesi Bebişiminde temelini 14 şubatta atıp 28 şubatta kocişime hediye olarak vermiştim
Ben çooook kafa yorarsam çözüyorum işi:)) Bir ara resmi paylaş da bakalım.
Fulyacım, yavrum o model çok ince işçilik istiyor ya, yazık anneciğine:)) Ama rengarenk çok da güzel. Gerçi oğluşlar için çok örgü model seçeneği de yok, ama çiçekli böcekli mavi birşeyler de iyi gider bence. Oğlan çocuğudur diye çiçekten mahrum mu kalsın yani:))
aaaaa abblaaaa ben biraaz abimle büyüdüm yetiştim ayıptır söylemesi bilirim böyle şeyleriAmma edepsizim demiiiii
Kuzuşummmm ayağıda geçiyomuşşş merhemin olimmmm sür beniii herbiyerlerine iyi gelirim ki ben
Bebek battaniyesi dedinde benim hiç öyle örgü becerim yoktur elektrik tesisatı çekerim o işten anlamamAma çok beğendiğim bi tane var ahanda bak buuuuuu Eki Görüntüle 707817 dün anama bahsettimmmm ona ördürcem inşallahhh
Hayırlı Cumalar Bacılarım..
Hayırlı Cumalar Bacılarım..
yerim seni ben ya tatlışım benimmm , yazdın ya böyle olan sızıda gitti şükürrrBenim annem anlarda böyle uzun sürecek motifli işleri yapacak durumu yok bel rahatsızlığından uzun süre bir işide yapmıyo kafa karışıklığınada gelmiyo kıyamam ona o yüzden, ama çok güzelmiş inşallah yapılır senin ki Benimkiler basit modellerde ben bir yerini çözemedim kendim yaparım allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?