- 27 Kasım 2012
- 952
- 375
- 323
- 42
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.141
Sana da canımmmm. Bizi merakta bırakma olur mu? Cumalar hürmetine inşallah en kısa zamanda muradına erersin tatlım.
Fulyacım, benim kızkardeşlerim aynı haftada hamile kaldılar. Kendileri bir büyüdükelri için zilliler ayarlamış aynı ay korunmayı bırakmışlar. Birinin bir kızı var, ama o kadar çok erkek bebek istiyordu ki ta bekarlığından beri. Diğerinin ilk çocuğu olacaktı. O da deliler gibi kız çocuğu meraklısı. Kız meraklısı olanın oğluşu oldu, öbürünün yine kızı:))Aynı hafta doğum yaptılar. Hatta biri diğerine refakatçi kaldığı sırada sancılandı doğurdu:)) Öz cümle, oğluşu olan kardeşim bana ne dedi, oğluma pembe de giydireceğim kırmızı da, çiçekli de. Ayy göreceksin o çocuğu, resmen karizma. Kırmızı pabuçlar papyonlar, saçında sporcu taçları:)) Saçlarını da uzattı çocuğun:)) Sen de onun gibi olacaksın galiba. Bence de en güzeli rengarenk olmak...Hayırlısıyla bir doğsalar daa..
Eki Görüntüle 707862 çok anlamlı..
Nasılsınız anneler ve bebişleri bugün çok şükür enerjiyim uykulu hasta gibi dolaşmadım ortalıkta eski halim gibi ortama karıştım şirkette nasıl oldu anlamadım ama :44: dipçik gibiyim bu gün
Maşallah 10. haftaya girmişsin canım. Sıkıntıların geçecek elbet. Şükret şanslı kısımdansın maşallah canım...Kısa sürdü sıkıntıların.
göbek deiğimin 4 parmak kadar altında hafif hafif ağrı var normal mi sizce :44:
ya bebek nerde şimdi daha mı aşağıda merak ediyorum
aynur abla bende ordan izleyince acayip hoşuma giriyor ama beim sat a göre gitmiyor şuan 9 olduk aslında hayırlısıyla geçicek inş.dr. a gitme günüm gelsin diye sabırsızlanıyorum çok psikopatım acaba nefes alıyomu nasıl kalbi atıyomu rahatmı sürekli aklımda...deli sorular
akşam ne yemek yapıcisunuz bacılarrr fikir verin hele pratik ve kolay olsun
Evet canım, gerçekten çok anlamlı. Gel de ağlama şimdi, duygulandım...
du bende resimlerini koyayım beğendiğimin içinede polar astar geçircem kısmet olur bitirirsemmm
Eki Görüntüle 707896 Eki Görüntüle 707895
du bende resimlerini koyayım beğendiğimin içinede polar astar geçircem kısmet olur bitirirsemmm
Çok şükür iki haftadır yemek derdim yok. gidince hazıra konuyorum. Ama sana tavsiye verebilirim: Sebzeli bulgur pilavı ve tavuk sote yapabilirsin canımcım..
grisi çok basit ama papatyalısı bir harika canım. O da basit, sadece çiçekleri seni birazcık uğraştırır bir de motif işi sıkabilir seni. Ama çok güzel gerçekten bayıldım...inşallah yapar sararsın bebişine..
ay çok güzellermişşşşşşş güle güle ör güle gülle kullanınnnnn bayıldımmm
hımm olabilir aslında ama ben eve gidince saat oluyo 7:30- 8:00 tam saatimdde çıkarsam yapabilirim onu bugün cuma geçe kalabiliriz eğer öyle olursada simit var buzluğumda onu pişişiririm yanınada kahvaltı artık h.sonuda yemek yaparım bol bol zor oluyo h.içi
ben örgü bilmem ve örmem heves edersem bir onu yapmak için çabalıyorum ,papatyalının beyaz kısmı nasıl onu çözememiştim ama burdan fulime koca bir öpücükResmi bulmaya çalışırken daha detaylı anlatan bir yer buldum hemen resimlerini aldım anladım nasıl yapıldığını Gri yide farklı tatlı bir renkle yaparsam daha güzel görünür gibi geldi birde aynı renk polar astar tadından yenmez diye gözümde canlanıyo şuan
Bu arada geçen almanyada bir arkadaşım doğum yaptı demiştim ya onun oğluşuna şunu ördüm basit bişey buda ,bunun bot gibi patikleride var
Eki Görüntüle 707919
anlamam diyorsun ama basbaya hırka örmüşsün kuzum ya...çok güzelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?