Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

İrem, isim işini hiç sorma ya... Üç çocuk yaptım bari bunun adını ben koyayım dedi bir sürü isim nası çıktı ailede. Kimse ismimi beğenmedi, herkes birşey diyor. Özellikle annemi kırmadan nasıl atlatacağım bu işi bilemedim. Biz çok sevdik eşimle kesin karar verdik ama annem hala ben koyacağım diye ısrarcı:)) Halbuki küçüğümün adını da o koymuştu. İsim işine bir bulaşın da bak ne kadar taliplisi çıkıyor:)))

ben de anlatmayla anlamıyorum illa yaparken göreceğim. Ama her işte böyleyim ben, biraz geç çalışıyor kafam yani

görsel zekamız varsa suç bizim mi be abla

ya söylemesi ayıp ben biraz cadıyımdır Eşimin onayı benim için önemli olan açıkçası fikrimi çelen bir isim gelmezse kimseyi tınlamam , zaten erkek olursa eşim kesin tamam demedide ben ömer yılmaz olsun istiyom, kızı düşünmedim hiç ama onuda ben koyarım Eşime diyorum adı benden soyadı senden diye

İşte bu elimdeki işlerden biri. Bunu Öyle bir geçer zamankiyi izlerken örüyorum, diğeri daha çetrefilli ve entrikalı olduğu için Hürremi izlerken ördüğüm. Bubu kırmızıyla devam ettirsem mi, beyaz mı kalsa ne dersiniz..

Ablacım öyle garip bir duygu ki inan kendimi unuttum içimdeki bir parça canlının derdine düştüm herşeyimi ona göre ayarlıyorum tanımadığım yavrumu öle bir koruma içgüdüsü verdiki mevlam gülüyorum kendi kendime Allah'ın izniyle bir aksilik çıkmadan kavuşuruz inş. bebeklerimize. Hızlı adım atsam ay bişi oldumu diyorum nebilim mesela dr. fazla turşu yeme dedi dayanamayıp yiyorum ya bir suçluluk hissediyorum ki dediğin gibi tamamen tecrubesizlik...Hele ki olumsuz şeyler okumak benim bünyeme tamamen ters! Denk geldi kan pıhtılaşmasıyla düşük yaşayanlara denk geldim hemen üzerime çekebiliyorum o olumsuzluğu Ama hafta sonu izlediğim anne bebek programı resmen bana cvptı dr. kızıyor hamileler nette kirli haberlerle olumsuzlaştırmayın gebeliğinizi diyor...HEr kadının gebeliği kendine özeldir onda bu oldu bende neden olmadı diye yakınmayın çünkü diyor bir anne yaşadığı birden fazla gebeliği bile farklı yaşayabilir ee bu sözler bana iyi geldi

Ne bileyim, ben öyle değilim işte. Yok demek lugatımda yok:)) Ama sen en iyisini yapıyorsun. Ömer Yılmaz da çok güzel. Ad soyad gibi duruyor. Söylenişi de kolay olur, anlamları da güzel daha ne olsun...

Son düzenleme:

Bizde dediydik sana bunları ama demekki İlk Nefes programını izlemen gerekiyormuş:)) Ben de izlerim o programı, faydalı şeyler var içeriğinde. Hele o kadınların doğum anlarını göstermelerine bayılıyorum...

Canımcım, Allah o içgüdüyü bize vermeseydi onca zorluğa asla tahammül edemezdik. Hormon diyorlar ama hikaye. Onların homon yükselmesi dediği Allahın bize bağışladığı annelik güdüsü.Babalarda bu güdü olmadığı için bizim kadar sabırlı ve duyarlı değiller. Hem annelik geni diye bir gen bulmuş doktorlar. İşte bu gen bizi bu kadar pimpirikli ama güçlü yapan. Benim üçüncü olduğu halde sabırsızlıkla hayal ediyorum ilk göreceğim anı, sizlerin sevinci endişesi, heyecanı hayet normal İlk defa anniş olacaksınız...Hele dillenip size anne dediği zaman...Onu geç ilk emzirmek için göğsünüze aldığınız zaman bambaşka bir insan olacaksınız...Bir eliyle göğsünüze tutacak, gözlerini gözlerinize dikecek emerken, ağzından süt sızacak arada size gülerken...

Son düzenleme:

sen beni güldürdün allahta seni güldürsün demek çetrefilli hürremde sorunu anlamadım neresini kırmızı devam ediyon :44::44: açık konuş abla anlamıyom

Ne bileyim, ben öyle değilim işte. Yok demek lugatımda yok:)) Ama sen en iyisini yapıyorsun. Ömer Yılmaz da çok güzel. Ad soyad gibi duruyor. Söylenişi de kolay olur, anlamları da güzel daha ne olsun...

ömeri hz. ömerden dolayı istiyorum, yılmazda rahmetli kayın pederimin adı inşallah erkek olursa adı gibi hem adil hem yılmaz bir uşağım olur

bence beyaz olsun ...Benim kaynanam sürekli hırka yelek örüp çevresine satardı satamadıkları kalmış koca bir poşet dolusu pempe yelek ve hırka bakalım kız olursa şimdiden minnakım uykudan kalkınca sırtına takacağım yelekleri hazır

Kızlar bu arada hamilelik takvimi en büyük sıkıntımı giderdi kız olursa safiye sultan belki hürreme değiştirirm erkekse ali galip koycam

deliiii

Sende benim gibisin bende isim olaylarında çok fenayım hiç fırsat vermiyorum dalga geçiyor benim ki ben çok nadir duyulmuş isimler tercih ediyorum ya hadi sölede gülelim diyor

akşam ne yemek yapıcisunuz bacılarrr fikir verin hele pratik ve kolay olsun

kuzucum benim bir kaç akşamdır canm çekiyordu misket bulgur köfte ben ona sosyete köftesi diyorum kaynanam civelek köfte diyor çok kolay yapımı ama damak tadına uyarmı bilmem :44:

çok merak ettim şimdi biz sana ne demiştik acaba yada kamerasız konuştuk ondan mı oldu

İnşallah adıyla yaşar canım. Ömer efendimiz gibi güçlü ve adil olsun inşallah. Kız olsa da erkek olsa da. Kıza da güç lazım. Adalet lazım:)) Kayınpederinin ismini düşünmen de büyük jest. Takdir ettim. Eşin de sevinir bu işe.

Bu elbise yakadan başlıyor canım. Etekleri örüyorum şu an. Hani fırfır gibi olacak kısma kırmızı mı yapsam diyorum acep. Bu model tamamen kendi uyduruğum da:))

ayyy ablaaaa mahvettin beni resmen ağlıcaktım tüylerim diken diken oldu mevlam o günlere çarçabuk kavuştursun inş. ölürüm onun canına ya hala anne olucam fikri bile rüya gibi Rabbime binlerce kez hamdolsun ...

uuyyyyyyyy yerim ben sizi yerimmmmmmm Kuzucummm bilmem diyenden korkucaksın mmaşşallahh negüzel örmüşsün bide botları var diyosun ikisini bir hayal ettim bayıldımmmm

tavuğu yarım saatte düdüklüde haşla sonra malzemeleriyle sotele, çok daha hızlı oluyor. Ben hep öyle yaparım. O yarım saatte pialvın da hazır olur. Simit mi var buzlukta, nasıl yani

abla migroslarda var istanbul simidi die satılıyo 5 li donrurulmuş simit evde sen pişiriyosun 8 dk falan oluyo ama bildiğin çıtır çıtır özendirmek gibi olmasın kahvaltılıkla çok güzel gdiyo tembel avrat işi

kızlar bu arada hamilelik takvimi en büyük sıkıntımı giderdi kız olursa safiye sultan belki hürreme değiştirirm erkekse ali galip koycam

ahahahahahahahahaha

annem yapacak bu akşam fikir yok bende

oyyy anasınada gidicekmiş benim boncuğummmmmmm

bence ismi çok güzel ablacım anneyi ikna et değişmesin

bence resimdeki hali çok güzel ablacımmmmmmmmmm

Valla siz taze anneler bu kadar aşkla doğurur doğurmaz bebikleri yiyceksiniz diye ödüm kopuyor hee:))) O kadar aşıksınız ki, o kadar heyecanlısınız ki 41 kere maşallah. Geçer bu günler, gün de görür, murad da alırsın inşallah yavrundan canım. Hepimiz inşallah tabi.

deniz beyaz demiş ama bence kırmızı olsun belide kemer gibi kırmızı olunca bir gitsin kızıma biraz akıl biraz cadılık barındıran bir isim bulcam babasıyla kocası güç göstersin uyanık olur kızım bütün yükü üstüne almaz anası gibi :

Tamam şimdi anladım, bizim fırında da yapıyor eşim uzun kıymalı bişey. Ya da kaşar da koyuyorlar. Ramazan simidi diyorlar bizimkiler. Afiyet olsun, yarasın canım. Ama yanına sulu birşey de ye...

Ben de öyle düşünmüştüm model için.

Sen merak etme canım, Karadeniz kızı kızma ama, öyle sinik olmaz o. Emin ol erkekten erkek olur yeri geldi mi:))) Tabi siizn o taraflara çekerse sakin uysal olur herhalde, öylelerini de çok eziyor hayat ama sonunda sakinlik kazanır daima...Ne dedim ben şimdi yahu Kendi kendimi anlamadım...Neyse gidip biraz bir derdim var forumunu okuyayım..

Merhaba kızlar,ben sabah bi cıktım işlerim olduğu için bi daha giremedim... Sanırım küçük bi tatsızlık olmus,gerci konu kapanmıs maksadım tekrar acmak değil ama o oğlan anaları olsun lafını ben söylediğim için kendimi yazzmak için borclu gördüm,öncelikle bu tamamen bir espriydi,fakat espri de kırıcı olabilir,aynur abla farkında olmadan üzdüysem özür dilerim..
Belki başka topiklerde erkek bebeğe daha cok sevinenler vardır ama burda asla böyle bir durumun olmayacagını biliyorum... Demişsiniz ya biçoğumuz düşükler yaşadık,evet doğru,ben daha önce de anlatmıştım yaşadıklarımı,belki de en ağır acıyı yaşayan bendim burda,ama şükür tekrar hamileyim .... Ben ilk bebeğime hamileyken hep benim,eşimin,kv.min,annemin herkesin içinden kız geçmişti yalan değil.. Ama bebeğimin cinsiyetini bi türlü öğrenememiştik,pozisyon yakalamak değil bebeğim hareket etmiyodu,haftalarca bekledik,sonra kendimize kızdık neden kız diye tutturduk diye kaybetmenin acısını yaşaynca erkek yada kız farketmediğini her ikisininde cannnn olduğunu anladık ama malesef cok gecti belki de bu bi sınavdı,o haftalarda cinsiyet öğrenmek için değilde bebeğim hareket ediyor mu dlye ultrasona girlyordum ama her seferinde hüsran,sonunda malesef 17.haftada kaybettik....... Erkekti bebeğim ama acısı birdi.....

Simdi yine cok sükür hamileyim ama en basından beri kız yada erkek hiç önemli değil,öyleki 2li tarama sırasında dr.kız dedi mutluluktan ağladım,en son gittiğimde kesin erkek dedi yine mutluluktan ağladım....
Burda sadece erkek daha fazla olduğu için öyle bi espri yapmıstım,hatta okuduysanız sonradan oğlan anaları ve gelin anaları demiştim,,,, sadece espriydi... Nereye gideceğini bilemedim belki de,tekrar özür dilerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…