- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.161
akşam ne yemek yapıcisunuz bacılarrr fikir verin hele pratik ve kolay olsun
ama düz ters be abla öyle model çıkaramam yani anlık modeli anlatırlarsa yaparım sonra pır uçuyo bilgiler
ben de anlatmayla anlamıyorum illa yaparken göreceğim. Ama her işte böyleyim ben, biraz geç çalışıyor kafam yani
irem, isim işini hiç sorma ya... üç çocuk yaptım bari bunun adını ben koyayım dedi bir sürü isim nası çıktı ailede. Kimse ismimi beğenmedi, herkes birşey diyor. özellikle annemi kırmadan nasıl atlatacağım bu işi bilemedim. Biz çok sevdik eşimle kesin karar verdik ama annem hala ben koyacağım diye ısrarcı:)) halbuki küçüğümün adını da o koymuştu. Isim işine bir bulaşın da bak ne kadar taliplisi çıkıyor:)))
Sen de benim gibi takvimle alakasızsın demek ki:)) Bir hafta arayı kapatrısın sen canım. Fatmikin de öyleydi maşallah kapandı. Çok geç döllenme olmadı ve bebeğini iyi baktığın sürece ara kapanır. Merak etmekte haklısın. İlk sonuçta tecrübesizlik de çok kötü. Ama ikinci de daha iyi olacaksın inşallah.
görsel zekamız varsa suç bizim mi be abla
ya söylemesi ayıp ben biraz cadıyımdırEşimin onayı benim için önemli olan açıkçası fikrimi çelen bir isim gelmezse kimseyi tınlamam , zaten erkek olursa eşim kesin tamam demedide ben ömer yılmaz olsun istiyom, kızı düşünmedim hiç ama onuda ben koyarım Eşime diyorum adı benden soyadı senden diye
Ablacım öyle garip bir duygu ki inan kendimi unuttum içimdeki bir parça canlının derdine düştüm herşeyimi ona göre ayarlıyorum tanımadığım yavrumu öle bir koruma içgüdüsü verdiki mevlam gülüyorum kendi kendime Allah'ın izniyle bir aksilik çıkmadan kavuşuruz inş. bebeklerimize. Hızlı adım atsam ay bişi oldumu diyorum nebilim mesela dr. fazla turşu yeme dedi dayanamayıp yiyorum ya bir suçluluk hissediyorum kidediğin gibi tamamen tecrubesizlik...Hele ki olumsuz şeyler okumak benim bünyeme tamamen ters! Denk geldi kan pıhtılaşmasıyla düşük yaşayanlara denk geldim hemen üzerime çekebiliyorum o olumsuzluğu Ama hafta sonu izlediğim anne bebek programı resmen bana cvptı dr. kızıyor hamileler nette kirli haberlerle olumsuzlaştırmayın gebeliğinizi diyor...HEr kadının gebeliği kendine özeldir onda bu oldu bende neden olmadı diye yakınmayın çünkü diyor bir anne yaşadığı birden fazla gebeliği bile farklı yaşayabilir ee bu sözler bana iyi geldi
Eki Görüntüle 707947
İşte bu elimdeki işlerden biri. Bunu Öyle bir geçer zamankiyi izlerken örüyorum, diğeri daha çetrefilli ve entrikalı olduğu için Hürremi izlerken ördüğüm. Bubu kırmızıyla devam ettirsem mi, beyaz mı kalsa ne dersiniz..
Ne bileyim, ben öyle değilim işte. Yok demek lugatımda yok:)) Ama sen en iyisini yapıyorsun. Ömer Yılmaz da çok güzel. Ad soyad gibi duruyor. Söylenişi de kolay olur, anlamları da güzel daha ne olsun...
Eki Görüntüle 707947
İşte bu elimdeki işlerden biri. Bunu Öyle bir geçer zamankiyi izlerken örüyorum, diğeri daha çetrefilli ve entrikalı olduğu için Hürremi izlerken ördüğüm. Bubu kırmızıyla devam ettirsem mi, beyaz mı kalsa ne dersiniz..
görsel zekamız varsa suç bizim mi be abla
ya söylemesi ayıp ben biraz cadıyımdırEşimin onayı benim için önemli olan açıkçası fikrimi çelen bir isim gelmezse kimseyi tınlamam , zaten erkek olursa eşim kesin tamam demedide ben ömer yılmaz olsun istiyom, kızı düşünmedim hiç ama onuda ben koyarım Eşime diyorum adı benden soyadı senden diye
Kızlar bu arada hamilelik takvimi en büyük sıkıntımı giderdi kız olursa safiye sultan belki hürreme değiştirirm erkekse ali galip koycam
akşam ne yemek yapıcisunuz bacılarrr fikir verin hele pratik ve kolay olsun
Ablacım öyle garip bir duygu ki inan kendimi unuttum içimdeki bir parça canlının derdine düştüm herşeyimi ona göre ayarlıyorum tanımadığım yavrumu öle bir koruma içgüdüsü verdiki mevlam gülüyorum kendi kendime Allah'ın izniyle bir aksilik çıkmadan kavuşuruz inş. bebeklerimize. Hızlı adım atsam ay bişi oldumu diyorum nebilim mesela dr. fazla turşu yeme dedi dayanamayıp yiyorum ya bir suçluluk hissediyorum kidediğin gibi tamamen tecrubesizlik...Hele ki olumsuz şeyler okumak benim bünyeme tamamen ters! Denk geldi kan pıhtılaşmasıyla düşük yaşayanlara denk geldim hemen üzerime çekebiliyorum o olumsuzluğu Ama hafta sonu izlediğim anne bebek programı resmen bana cvptı dr. kızıyor hamileler nette kirli haberlerle olumsuzlaştırmayın gebeliğinizi diyor...HEr kadının gebeliği kendine özeldir onda bu oldu bende neden olmadı diye yakınmayın çünkü diyor bir anne yaşadığı birden fazla gebeliği bile farklı yaşayabilir ee bu sözler bana iyi geldi
sen beni güldürdün allahta seni güldürsün demek çetrefilli hürremdesorunu anlamadım neresini kırmızı devam ediyon :44::44: açık konuş abla anlamıyom
ömeri hz. ömerden dolayı istiyorum, yılmazda rahmetli kayın pederimin adı inşallah erkek olursa adı gibi hem adil hem yılmaz bir uşağım olur
Bizde dediydik sana bunları ama demekki İlk Nefes programını izlemen gerekiyormuş:)) Ben de izlerim o programı, faydalı şeyler var içeriğinde. Hele o kadınların doğum anlarını göstermelerine bayılıyorum...
Canımcım, Allah o içgüdüyü bize vermeseydi onca zorluğa asla tahammül edemezdik. Hormon diyorlar ama hikaye. Onların homon yükselmesi dediği Allahın bize bağışladığı annelik güdüsü.Babalarda bu güdü olmadığı için bizim kadar sabırlı ve duyarlı değiller. Hem annelik geni diye bir gen bulmuş doktorlar. İşte bu gen bizi bu kadar pimpirikli ama güçlü yapan. Benim üçüncü olduğu halde sabırsızlıkla hayal ediyorum ilk göreceğim anı, sizlerin sevinci endişesi, heyecanı hayet normalİlk defa anniş olacaksınız...Hele dillenip size anne dediği zaman...Onu geç ilk emzirmek için göğsünüze aldığınız zaman bambaşka bir insan olacaksınız...Bir eliyle göğsünüze tutacak, gözlerini gözlerinize dikecek emerken, ağzından süt sızacak arada size gülerken...
çok merak ettim şimdi biz sana ne demiştik acaba yada kamerasız konuştuk ondan mı oldu
ben örgü bilmem ve örmem heves edersem bir onu yapmak için çabalıyorum ,papatyalının beyaz kısmı nasıl onu çözememiştim ama burdan fulime koca bir öpücükResmi bulmaya çalışırken daha detaylı anlatan bir yer buldum hemen resimlerini aldım anladım nasıl yapıldığını Gri yide farklı tatlı bir renkle yaparsam daha güzel görünür gibi geldi birde aynı renk polar astar tadından yenmez diye gözümde canlanıyo şuan
Bu arada geçen almanyada bir arkadaşım doğum yaptı demiştim ya onun oğluşuna şunu ördüm basit bişey buda ,bunun bot gibi patikleride var
Eki Görüntüle 707919
tavuğu yarım saatte düdüklüde haşla sonra malzemeleriyle sotele, çok daha hızlı oluyor. Ben hep öyle yaparım. O yarım saatte pialvın da hazır olur. Simit mi var buzlukta, nasıl yani
kızlar bu arada hamilelik takvimi en büyük sıkıntımı giderdi kız olursa safiye sultan belki hürreme değiştirirm erkekse ali galip koycam
annem yapacak bu akşam fikir yok bende
irem, isim işini hiç sorma ya... üç çocuk yaptım bari bunun adını ben koyayım dedi bir sürü isim nası çıktı ailede. Kimse ismimi beğenmedi, herkes birşey diyor. özellikle annemi kırmadan nasıl atlatacağım bu işi bilemedim. Biz çok sevdik eşimle kesin karar verdik ama annem hala ben koyacağım diye ısrarcı:)) halbuki küçüğümün adını da o koymuştu. Isim işine bir bulaşın da bak ne kadar taliplisi çıkıyor:)))
Eki Görüntüle 707947
işte bu elimdeki işlerden biri. Bunu öyle bir geçer zamankiyi izlerken örüyorum, diğeri daha çetrefilli ve entrikalı olduğu için hürremi izlerken ördüğüm. Bubu kırmızıyla devam ettirsem mi, beyaz mı kalsa ne dersiniz..
ayyy ablaaaa mahvettin beni resmen ağlıcaktım tüylerim diken diken oldu mevlam o günlere çarçabuk kavuştursun inş. ölürüm onun canına ya hala anne olucam fikri bile rüya gibi Rabbime binlerce kez hamdolsun ...
İnşallah adıyla yaşar canım. Ömer efendimiz gibi güçlü ve adil olsun inşallah. Kız olsa da erkek olsa da. Kıza da güç lazım. Adalet lazım:)) Kayınpederinin ismini düşünmen de büyük jest. Takdir ettim. Eşin de sevinir bu işe.
Bu elbise yakadan başlıyor canım. Etekleri örüyorum şu an. Hani fırfır gibi olacak kısma kırmızı mı yapsam diyorum acep. Bu model tamamen kendi uyduruğum da:))
uuyyyyyyyy yerim ben sizi yerimmmmmmmKuzucummm bilmem diyenden korkucaksın mmaşşallahh negüzel örmüşsün bide botları var diyosun ikisini bir hayal ettim bayıldımmmm
abla migroslarda var istanbul simidi die satılıyo 5 li donrurulmuş simit evde sen pişiriyosun 8 dk falan oluyo ama bildiğin çıtır çıtır özendirmek gibi olmasın kahvaltılıkla çok güzel gdiyo tembel avrat işi
ahahahahahahahahaha
oyyy anasınada gidicekmiş benim boncuğummmmmmm
bence ismi çok güzel ablacım anneyi ikna et değişmesin
bence resimdeki hali çok güzel ablacımmmmmmmmmm
deniz beyaz demiş ama bence kırmızı olsun belide kemer gibi kırmızı olunca bir gitsinkızıma biraz akıl biraz cadılık barındıran bir isim bulcam babasıyla kocası güç göstersin uyanık olur kızım bütün yükü üstüne almaz anası gibi :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?