- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.181
Ben de öyle düşünmüştüm model için.
Sen merak etme canım, Karadeniz kızı kızma ama, öyle sinik olmaz o. Emin ol erkekten erkek olur yeri geldi mi:))) Tabi siizn o taraflara çekerse sakin uysal olur herhalde, öylelerini de çok eziyor hayat ama sonunda sakinlik kazanır daima...Ne dedim ben şimdi yahuKendi kendimi anlamadım...Neyse gidip biraz bir derdim var forumunu okuyayım..
Kızlar bebek şimdi şu an nerde olabilir...benim sol göğsümün az altında kelebek uçuyo sanki...ve baskı var...
Tamam şimdi anladım, bizim fırında da yapıyor eşim uzun kıymalı bişey. Ya da kaşar da koyuyorlar. Ramazan simidi diyorlar bizimkiler. Afiyet olsun, yarasın canım. Ama yanına sulu birşey de ye...
Merhaba kızlar,ben sabah bi cıktım işlerim olduğu için bi daha giremedim... Sanırım küçük bi tatsızlık olmus,gerci konu kapanmıs maksadım tekrar acmak değil ama o oğlan anaları olsun lafını ben söylediğim için kendimi yazzmak için borclu gördüm,öncelikle bu tamamen bir espriydi,fakat espri de kırıcı olabilir,aynur abla farkında olmadan üzdüysem özür dilerim..
Belki başka topiklerde erkek bebeğe daha cok sevinenler vardır ama burda asla böyle bir durumun olmayacagını biliyorum... Demişsiniz ya biçoğumuz düşükler yaşadık,evet doğru,ben daha önce de anlatmıştım yaşadıklarımı,belki de en ağır acıyı yaşayan bendim burda,ama şükür tekrar hamileyim .... Ben ilk bebeğime hamileyken hep benim,eşimin,kv.min,annemin herkesin içinden kız geçmişti yalan değil.. Ama bebeğimin cinsiyetini bi türlü öğrenememiştik,pozisyon yakalamak değil bebeğim hareket etmiyodu,haftalarca bekledik,sonra kendimize kızdık neden kız diye tutturduk diye kaybetmenin acısını yaşaynca erkek yada kız farketmediğini her ikisininde cannnn olduğunu anladık ama malesef cok gecti belki de bu bi sınavdı,o haftalarda cinsiyet öğrenmek için değilde bebeğim hareket ediyor mu dlye ultrasona girlyordum ama her seferinde hüsran,sonunda malesef 17.haftada kaybettik....... Erkekti bebeğim ama acısı birdi.....
Simdi yine cok sükür hamileyim ama en basından beri kız yada erkek hiç önemli değil,öyleki 2li tarama sırasında dr.kız dedi mutluluktan ağladım,en son gittiğimde kesin erkek dedi yine mutluluktan ağladım....
Burda sadece erkek daha fazla olduğu için öyle bi espri yapmıstım,hatta okuduysanız sonradan oğlan anaları ve gelin anaları demiştim,,,, sadece espriydi... Nereye gideceğini bilemedim belki de,tekrar özür dilerim....
bende kaç gündür göbeğimde arıyom kuzumu demek ki yukarı kaçmışsenin ki orda olabilir
sen beni sakin uysal bil abla tek başıma gelip o karadenizli sinik olmayan kadınları sindirdiğimi bilme
dolmalık denir izmittee ramazanda içine bişeyler koyup kızartırlar
Kızlar bebek şimdi şu an nerde olabilir...benim sol göğsümün az altında kelebek uçuyo sanki...ve baskı var...
Te onlar sana misafirsin diye birşey demiyorlardır kuzum:)) Ya da daha dişlisine çatmadın:)) Şaka bir yana, kadının cıngarını da hiç sevmem. Yeri geldi mi dişli yeri geldi mi sakin olacan. Ben ya gülerim ya bağırırım, ortası nadir:))
Göğsün baya beline kadar sarkık değilse bu mümkün gözükmüyor canım ya:) Ama belki de bebişini hissetmeye başladın, etkisi göğüs altına vuruyor olabilir.
Göğsün baya beline kadar sarkık değilse bu mümkün gözükmüyor canım ya:) Ama belki de bebişini hissetmeye başladın, etkisi göğüs altına vuruyor olabilir.
Ama fırında yapılıyor bizim dediğimiz di mi:) Ben de İzmitte gördüm, bizim orda yok öyle birşey.
onun göğüs belde değilde göbüş göğüste sankibence bebişindir o sero değilse bile o zannet bence , keşke bende bişeyleri ona yorsam :106::106:
Geçti gitti, kapattık konuyu canım. Ben de alınganlık ettim biraz. Okumuşsundur sebeplerimi. Sadece başka topikler değil, kendimizden pay biçelim hayat eziyor kızı en başta, daha doğar doğmaz gereksiz bulan ziniyetler eziyor. Üç kızım var diye millete üzgün olmadığımı anlatmaya çalışmak bile zoruma gidiyor artık. Daha sabah otobüste Allaha gözyaşlarıyla üç kız evlat nasip ettiği için şükrettim. Dedim ki, Allahım eğer bir erkek bizim için hayırlı olsaydı bize nasip ederdin. Değildi ki, içimize öyle bir istek bile vermedin. Eşim erkek olsun istedi ne yalan söyleyeyim. Ama kız oluşuna da üzülmedi. Ama dedim ya, kız doğmak da zor kadın olmak da. Beni etraf sıktı, buraya döktüm içimi. Alındım sanki biraz evet. Ama yanlış anlaşılmadığıma sevindim. Tamam mı canım. Ben sizin oğluşlarınıza da seviniyorum Allah görüyor...Hoş geldin.
he abla ben 1,5 senedir misafirim yerli ne zaman olcam bakalım heralde kara lahanayı seversem yerleşirim
kocaman oval bir halka izmite özel ekmek fırınlarında yapılıyor içi boş evde dolduruyosun senin eşin fırıncı olduğu için orda doldurup getiriodur abla
yok canım gögüslerim dik sarkma yok füze gibi dermişim...
ya demek istediğim sol göğsümün hizasında ölçtüm şimdi 5 parmak aşağısı...
Evet evet, simit dolması diyorlar bir de kuzum. Eşim her akşam getirir ramazanda, ben de gizli gizli komşuya yolların onu:) Kıymayla aram yok ya. Ramazan dedim de, bu ramazandan muaf olduğuma seviniyorum ne yalan söyleyeyim, Allah inşallah borcumu tutmayı nasip eder de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?