Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sen beni sakin uysal bil abla tek başıma gelip o karadenizli sinik olmayan kadınları sindirdiğimi bilme

Kızlar bebek şimdi şu an nerde olabilir...benim sol göğsümün az altında kelebek uçuyo sanki...ve baskı var...

Geçti gitti, kapattık konuyu canım. Ben de alınganlık ettim biraz. Okumuşsundur sebeplerimi. Sadece başka topikler değil, kendimizden pay biçelim hayat eziyor kızı en başta, daha doğar doğmaz gereksiz bulan ziniyetler eziyor. Üç kızım var diye millete üzgün olmadığımı anlatmaya çalışmak bile zoruma gidiyor artık. Daha sabah otobüste Allaha gözyaşlarıyla üç kız evlat nasip ettiği için şükrettim. Dedim ki, Allahım eğer bir erkek bizim için hayırlı olsaydı bize nasip ederdin. Değildi ki, içimize öyle bir istek bile vermedin. Eşim erkek olsun istedi ne yalan söyleyeyim. Ama kız oluşuna da üzülmedi. Ama dedim ya, kız doğmak da zor kadın olmak da. Beni etraf sıktı, buraya döktüm içimi. Alındım sanki biraz evet. Ama yanlış anlaşılmadığıma sevindim. Tamam mı canım. Ben sizin oğluşlarınıza da seviniyorum Allah görüyor...Hoş geldin.

sen beni sakin uysal bil abla tek başıma gelip o karadenizli sinik olmayan kadınları sindirdiğimi bilme

Te onlar sana misafirsin diye birşey demiyorlardır kuzum:)) Ya da daha dişlisine çatmadın:)) Şaka bir yana, kadının cıngarını da hiç sevmem. Yeri geldi mi dişli yeri geldi mi sakin olacan. Ben ya gülerim ya bağırırım, ortası nadir:))

he abla ben 1,5 senedir misafirim yerli ne zaman olcam bakalım heralde kara lahanayı seversem yerleşirim

Göğsün baya beline kadar sarkık değilse bu mümkün gözükmüyor canım ya:) Ama belki de bebişini hissetmeye başladın, etkisi göğüs altına vuruyor olabilir.

onun göğüs belde değilde göbüş göğüste sanki bence bebişindir o sero değilse bile o zannet bence , keşke bende bişeyleri ona yorsam :106::106:

Göğsün baya beline kadar sarkık değilse bu mümkün gözükmüyor canım ya:) Ama belki de bebişini hissetmeye başladın, etkisi göğüs altına vuruyor olabilir.

yok canım gögüslerim dik sarkma yok füze gibi dermişim...
ya demek istediğim sol göğsümün hizasında ölçtüm şimdi 5 parmak aşağısı...

doğru diyosun abla bahsettiğin durumlar toplumda malesef var ama benim büyüdüğüm ortamda böyle bişeyle hiç karşılaşmadım,biz 2kız kardeşiz ve babam,annem hep şükreder....
Neyse konu tatlıya bağlanmış daha uzatmayayım...
Hepinizi seviyom.....

he abla ben 1,5 senedir misafirim yerli ne zaman olcam bakalım heralde kara lahanayı seversem yerleşirim

Misafir derken dışardan geldin anlamında canımcım. Ona bakarsan geçmiş olsun sen artık yerliden de yerlisin, gelin olduğun yere aitsin:)) Acı ama öyle ne yapalım. Hayat kadınları hep bir yere yamamaya bayılıyor. Bize de gelin gidip el memleketine karışmak düşmüş Baksana kız isimlerine Ali-ye, Hayri-ye, Necmi-ye, Fikri-ye. Hep birine hep birine niye Ayşeye yok, Emineye yok! Allah Allah ya.

kocaman oval bir halka izmite özel ekmek fırınlarında yapılıyor içi boş evde dolduruyosun senin eşin fırıncı olduğu için orda doldurup getiriodur abla

Evet evet, simit dolması diyorlar bir de kuzum. Eşim her akşam getirir ramazanda, ben de gizli gizli komşuya yolların onu:) Kıymayla aram yok ya. Ramazan dedim de, bu ramazandan muaf olduğuma seviniyorum ne yalan söyleyeyim, Allah inşallah borcumu tutmayı nasip eder de.

doğru diyosun ablacım bu ramazan çok zor gececek bende eşime üzülüyorum tek başına yiyecek bende kalkıcam ama bende onla yersem fil gibi olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…