Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ahaliii hersey yolunda di miigenel sayım yaptım herkes burdabu arada benim bacaklarım cok agrıyor bugün poffff

Asayiş berkemal patron. Ben şimdi yine bir derdim var topiğine kaçıyorum. Oradakilere yardımcı olabilecek bir iki cümle yazmak bile mutlu ediyor beni. Bir de okudukça şükrüm artıyor. Gelirim gene. Çok konuştum bugün kalbimi geri versinelr diye ama hala ikide:)

kızımı öğle uykusuna yatırdm sonra gectim mutfaga biberlerim vardı dolma doldurdm koydm ocaga onlar pişerken kızım uyurken bende hooop buraya kactm

bir ara bende oraya cok takılıyordm sonra baktım asırı üzülüp yıpratıyorum kendimi bakmamaya basladm

benimde midem yanıyorr bi kaç zamandır artık mideme baskı mı yapıyr nedirrr

ne bilim kuzu bende anlamıyorum normalde iyiyim ama bugün bi bastı beni hem işler hem ofis gelen giden bitmedi yemektende kalkmak zorunda kaldım biri geldi e sonra iice bulandı midem akşam olsa da eve atsam kendimi

ahaliii hersey yolunda di miigenel sayım yaptım herkes burdabu arada benim bacaklarım cok agrıyor bugün poffff
benim akşamları çok ağrıyo,akşam uzundık eşimle koltuğa,dönmek istedim bacağımın ağrısından dönemedim,eşimden yardım alıyorum artık...
benimde midem yanıyorr bi kaç zamandır artık mideme baskı mı yapıyr nedirrr

aynen ya benim tam hafiflemişti yine başladı,dün baya yanmıştı öğlen yemğinden sonra,yaz geldi ya artık hep hafif şeyler yemek lazım...bi de yukarı çıktıkça baskı artıyo...sanki yediklerim boğazımda kalıyo gibi oluyo...
arkadaşım büyüdükçe daha çok oluyo diyo,korkuyorum:18::18::18:
mide yanmasına badem iyi geliyo canım bana faydası oluyo dene istersn fatoşummmmm...

doğru diyosun ablacım bu ramazan çok zor gececek bende eşime üzülüyorum tek başına yiyecek bende kalkıcam ama bende onla yersem fil gibi olurum

Bence ye, kahvaltıyı hafif yapar dengelersin. Valla ben böyle olunca herkes hiç durmadan yesin bebeğini geliştirsin istiyorum. Tabi bu bebeleri çıkarması da var yani:))

asıl o mide yanmaları 7. aydan sonra hoplattırıyo kızcelerim Allah yardımcımıız olsn helede benim gibi midesi problemli olanların kat kat yardmcısı olsn

ne bilim kuzu bende anlamıyorum normalde iyiyim ama bugün bi bastı beni hem işler hem ofis gelen giden bitmedi yemektende kalkmak zorunda kaldım biri geldi e sonra iice bulandı midem akşam olsa da eve atsam kendimi

olur olur arada evde dinlenirsin geçer giderr

gebelikte midesi yananın bebişi saçlı olurmuş. Ben de tuttu ama bu topik kuralları yerle bir etmekte maharetli:))

öyle diyolar ama acaba şimdi çıkmaya başlarmı ki benim tosunun saçları anası gibi olursa kıvırcık kurba olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…