- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.201
Ammmaaaa çalıştımm beeee bide midem tuhaf yiyemedim doğru düzgün yemek böhüüüüü
ahaliii hersey yolunda di miigenel sayım yaptım herkes burda bu arada benim bacaklarım cok agrıyor bugün poffff
benimde midem yanıyorr bi kaç zamandır artık mideme baskı mı yapıyr nedirrr
kızımı öğle uykusuna yatırdm sonra gectim mutfaga biberlerim vardı dolma doldurdm koydm ocaga onlar pişerken kızım uyurken bende hooop buraya kactm
Asayiş berkemal patron.Ben şimdi yine bir derdim var topiğine kaçıyorum. Oradakilere yardımcı olabilecek bir iki cümle yazmak bile mutlu ediyor beni. Bir de okudukça şükrüm artıyor. Gelirim gene. Çok konuştum bugün kalbimi geri versinelr diye ama hala ikide:)
benim akşamları çok ağrıyo,akşam uzundık eşimle koltuğa,dönmek istedim bacağımın ağrısından dönemedim,eşimden yardım alıyorum artık...ahaliii hersey yolunda di miigenel sayım yaptım herkes burda bu arada benim bacaklarım cok agrıyor bugün poffff
doğru diyosun ablacım bu ramazan çok zor gececek bende eşime üzülüyorum tek başına yiyecek bende kalkıcam ama bende onla yersem fil gibi olurum
Sen hala haftada 3 gün mü çalışıyorsun canım? Bir de bu ara doktora gidecektin sanki ben mi yanlış hatırlıyorum.
benim akşamları çok ağrıyo,akşam uzundık eşimle koltuğa,dönmek istedim bacağımın ağrısından dönemedim,eşimden yardım alıyorum artık...
aynen ya benim tam hafiflemişti yine başladı,dün baya yanmıştı öğlen yemğinden sonra,yaz geldi ya artık hep hafif şeyler yemek lazım...bi de yukarı çıktıkça baskı artıyo...sanki yediklerim boğazımda kalıyo gibi oluyo...
arkadaşım büyüdükçe daha çok oluyo diyo,korkuyorum:18::18::18:
mide yanmasına badem iyi geliyo canım bana faydası oluyo dene istersn fatoşummmmm...
günün sorusuuuuuu...
göğsünden süt gelen ya da süt belirtisi olan var mı?:44::44::44:
günün sorusuuuuuu...
göğsünden süt gelen ya da süt belirtisi olan var mı?:44::44::44:
ne bilim kuzu bende anlamıyorum normalde iyiyim ama bugün bi bastı beni hem işler hem ofis gelen giden bitmedi yemektende kalkmak zorunda kaldım biri geldi e sonra iice bulandı midem akşam olsa da eve atsam kendimi
gebelikte midesi yananın bebişi saçlı olurmuş. Ben de tuttu ama bu topik kuralları yerle bir etmekte maharetli:))
evet abla 3 gün ordaym 2 gün evde ama sürekli iş yerıyle irtibat halındeymyooo benım kontrolüm taaaaaa 29 mayısta
olur olur arada evde dinlenirsin geçer giderr
öyle diyolar ama acaba şimdi çıkmaya başlarmı ki benim tosunun saçları anası gibi olursa kıvırcık kurba olur
olur olur arada evde dinlenirsin geçer giderr
öyle diyolar ama acaba şimdi çıkmaya başlarmı ki benim tosunun saçları anası gibi olursa kıvırcık kurba olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?