- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.221
benim akşamları çok ağrıyo,akşam uzundık eşimle koltuğa,dönmek istedim bacağımın ağrısından dönemedim,eşimden yardım alıyorum artık...
aynen ya benim tam hafiflemişti yine başladı,dün baya yanmıştı öğlen yemğinden sonra,yaz geldi ya artık hep hafif şeyler yemek lazım...bi de yukarı çıktıkça baskı artıyo...sanki yediklerim boğazımda kalıyo gibi oluyo...
arkadaşım büyüdükçe daha çok oluyo diyo,korkuyorum:18::18::18:
mide yanmasına badem iyi geliyo canım bana faydası oluyo dene istersn fatoşummmmm...
Bence ye, kahvaltıyı hafif yapar dengelersin. Valla ben böyle olunca herkes hiç durmadan yesin bebeğini geliştirsin istiyorum. Tabi bu bebeleri çıkarması da var yani:))
Ne güzel. İyi ki bulmuşsun bu işi canım ya. Doğum iznin olacak değil mi
deme öyle deme öyleeeeeeeeeasıl o mide yanmaları 7. aydan sonra hoplattırıyo kızcelerim Allah yardımcımıız olsn helede benim gibi midesi problemli olanların kat kat yardmcısı olsn
evet bende prolaktin yüksekliği vardı hamilelikten önce... o yüzden merakımdan bakayım dedim ucunu sıktım çok az,sıvı geldi,hemen bıraktım tabi,zararlıymış diyolar allah korusun,ama öyle kendiliğinden gelmedi hiç...Süt değil de su gibi bir sıvı gelebilir normaldir. Galiba göğsüm sıkışınca geldi benden de bir kaç kere. Daha çok son ayda olur ama. Yine de göğsünü sıkma sakın.
benden banyo esnasında geliyor sütsütün en büyük belirtisi de gögsünüzün zamanla taş gibi olması
evet abla 32. haftada cıkarım büyük olasılıkla sonrasıda bana kalmış doğumdan sonra acık izinçünkü şanslıyımki her türlü işimi evde bilgisayar basından aksatmadan yapabılıyorm patronda memnun bende gözüne girdm
Ay saçı bir yana, gözleri sana benzese yeter be ya:)) Bence çıkabilir saçı. Tamamen ırsi birşey bu.
Annişlerimmm teyzoşlarım günaydınnnn hayırlı cumalarrrrr
testimizi aldık çok şükür temiz herşeyimiz annem olmasaydı bakmayacaktı ama annanemiz geldi diyince e annanemiz bebişi görmek ister dedi beni ultrason odasına aldıBiraz anneme gösterdi elini yüzünü ayaklarını bakarken dediki radyoloji dru bi tahminde bulundumu cinsiyet için dedik erkeğe benziyo dedi ama kesin kararı size bıraktı bıyık altından güldü drumuz bak dedi çıkıntısı %80 erkek ama yanılma payı herzaman bırakırız dedi Yüzden boydan foto vermedi bu alttan olnaıda ben istedim bi sürü resim vermiş radyoloji die basmadım diğer resimleri ama dedi dedim yok bunu istiyorum verebilirmisiniz güldü verdi onuda
deme öyle deme öyleeeeeeeee
ben de duydum onu malesef benim de mide hassastır,ne hikmetse bulanmadım hiç ama en başından beri nerdeyse yanma var,gaz var... napalım paşamın canı sağolsun ben katlanırım.....
evet bende prolaktin yüksekliği vardı hamilelikten önce... o yüzden merakımdan bakayım dedim ucunu sıktım çok az,sıvı geldi,hemen bıraktım tabi,zararlıymış diyolar allah korusun,ama öyle kendiliğinden gelmedi hiç...
eşime de yasak koydum uzak dursun diye...
evet hiç olmadı başlarda ama şimdi büyümeye ve hassaslaşmaya başladı,millette başta hassas olur,ben ayrı vakayım iremle tabi...
16.haftada süt üretimi başlıyomuş o yüzden sanırsam,ama bak aynur abla ne dedi sakın sıkmayın agideşler
benim tahmin tutmadı fulihayırlısı olsun sağlıklı hayırlı olsun ilk dileğimiz
Bu arada hatunlar bende inanılmaz şilik var yaf :44: patlıcam sanki 2. adet dönemin yaklaşıyor ondan mı acaba dün akşam bomba gibiydim semsertti karnım şimdi yumuşak :44:
fatoşum benım eşimin sacları kıvırcıktır mervemde kıvırck koyun
kızlar zaten kıvırcık saç ağır basrmış,bi yerde okumuştum bence doğru,benim babam da kıvırcık ben deeeeeallahım dualarımı ters anlamasın önce sağlıklı olsun ama sonra gözü bana benzesin diye dua ediyorum eşimde yeşil gözlü iki renkliden renkli doğması çok yüksek ama bakalım soya çekim tutar dedesine çeker (eşimin babası) benim annemde babamda renkli gözlü
allahım dualarımı ters anlamasın önce sağlıklı olsun ama sonra gözü bana benzesin diye dua ediyorum eşimde yeşil gözlü iki renkliden renkli doğması çok yüksek ama bakalım soya çekim tutar dedesine çeker (eşimin babası) benim annemde babamda renkli gözlü
Sıkmayın, sıktırmayınOnlar artık bebelerin
çok enteresan ama canım hergün patates yemek istiyor bu neye işaret acaba
fatoşum benım eşimin sacları kıvırcıktır mervemde kıvırck koyun
kız etten patatese ne zaman geçtinben hala et istiyom et yiyince sanki içimdeki takla atıyo
%80 dedi kuzu hala %20lik ihtimalin var
ara ara şişlik oluyo yawrum wc ye çıkamadıysan falan olur
ohoooooo şafak karanlık kardeşşş 8 hazirankardeşşşşş bir dahaki kontrolün ne zaman
Herkese şindiden iyi mutlu sağlıklı tekmeli bir hafta sonu diliyorum kızlar. Benim mesaim bitti. Öpüyorum hepinizi. Ve herbirinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?