Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hemen deniyorum şuan hatta tuzsuz bademim varrr

Bence ye, kahvaltıyı hafif yapar dengelersin. Valla ben böyle olunca herkes hiç durmadan yesin bebeğini geliştirsin istiyorum. Tabi bu bebeleri çıkarması da var yani:))

artık nasıl bir süreç geçircez bakalım bu bizim ikinci ramazanımız ilkinde geçen sene düğünden 20 gün sonraydı çok zorlanmıştım ben

Ne güzel. İyi ki bulmuşsun bu işi canım ya. Doğum iznin olacak değil mi

evet abla 32. haftada cıkarım büyük olasılıkla sonrasıda bana kalmış doğumdan sonra acık izin çünkü şanslıyımki her türlü işimi evde bilgisayar basından aksatmadan yapabılıyormpatronda memnun bende gözüne girdm

asıl o mide yanmaları 7. aydan sonra hoplattırıyo kızcelerim Allah yardımcımıız olsn helede benim gibi midesi problemli olanların kat kat yardmcısı olsn
deme öyle deme öyleeeeeeeee
ben de duydum onu malesef benim de mide hassastır,ne hikmetse bulanmadım hiç ama en başından beri nerdeyse yanma var,gaz var... napalım paşamın canı sağolsun ben katlanırım.....

Süt değil de su gibi bir sıvı gelebilir normaldir. Galiba göğsüm sıkışınca geldi benden de bir kaç kere. Daha çok son ayda olur ama. Yine de göğsünü sıkma sakın.
evet bende prolaktin yüksekliği vardı hamilelikten önce... o yüzden merakımdan bakayım dedim ucunu sıktım çok az,sıvı geldi,hemen bıraktım tabi,zararlıymış diyolar allah korusun,ama öyle kendiliğinden gelmedi hiç...
eşime de yasak koydum uzak dursun diye...

benden banyo esnasında geliyor süt sütün en büyük belirtisi de gögsünüzün zamanla taş gibi olması

evet hiç olmadı başlarda ama şimdi büyümeye ve hassaslaşmaya başladı,millette başta hassas olur,ben ayrı vakayım iremle tabi...
16.haftada süt üretimi başlıyomuş o yüzden sanırsam,ama bak aynur abla ne dedi sakın sıkmayın agideşler

Oh ne güzel. Şu evden çalışma işi memurlarda da başlasa artık. Güya tercihe bağlı yapacaklardı. Parası düşerse de düşsün valla ben de isterim evden çalışmak...Ev gibisi var mı ya..

Ay saçı bir yana, gözleri sana benzese yeter be ya:)) Bence çıkabilir saçı. Tamamen ırsi birşey bu.

allahım dualarımı ters anlamasın önce sağlıklı olsun ama sonra gözü bana benzesin diye dua ediyorum eşimde yeşil gözlü iki renkliden renkli doğması çok yüksek ama bakalım soya çekim tutar dedesine çeker (eşimin babası) benim annemde babamda renkli gözlü

benim tahmin tutmadı fuli hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı olsun ilk dileğimiz

Bu arada hatunlar bende inanılmaz şilik var yaf :44: patlıcam sanki 2. adet dönemin yaklaşıyor ondan mı acaba dün akşam bomba gibiydim semsertti karnım şimdi yumuşak :44:

Sıkmayın, sıktırmayın Onlar artık bebelerin

%80 dedi kuzu hala %20lik ihtimalin var

ara ara şişlik oluyo yawrum wc ye çıkamadıysan falan olur

fatoşum benım eşimin sacları kıvırcıktır mervemde kıvırck koyun

kızlar zaten kıvırcık saç ağır basrmış,bi yerde okumuştum bence doğru,benim babam da kıvırcık ben deeeee

ha renkli göz de etkiliymiş ama babam yeşil gözlü ablam da ben de kahverengi....
gerçi biz boşnak olduğumuzdan sülale hep mavi yeşil gözlü ama biz nerden çıktık bilmiyom....

elbette önce sağlıkla doğsun. Gözleri görsün de ne renk olursa olsun. Ama ne bileyim biz de hiç mavi yok ben çok seviyorum mavi gözü. Eşimin de benim de gözüm yeşildir. Kızlarımız kahverengi çıktı anneanneye çekti yani.

Herkese şindiden iyi mutlu sağlıklı tekmeli bir hafta sonu diliyorum kızlar. Benim mesaim bitti. Öpüyorum hepinizi. Ve herbirinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Allaha emanet olun.

%80 dedi kuzu hala %20lik ihtimalin var

ara ara şişlik oluyo yawrum wc ye çıkamadıysan falan olur

hayırlısıyla gelsinlerde gelsinler fulim dediğin gibi henüz lavaboya çıkmadım ama ilk kez bu kadar şiştim ayyy ben 40. haftaya kadar tekerlek gibi olucam galiba annem de öyle olmuş bana hamişken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…