- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.241
oyyy oyyy yerim ben onun kıvır saçlarını
ohoooooo şafak karanlık kardeşşş 8 haziran
görüşürüz ablacımmm sende kendine iyi bakkkkk
kızlar zaten kıvırcık saç ağır basrmış,bi yerde okumuştum bence doğru,benim babam da kıvırcık ben deeeee
ha renkli göz de etkiliymiş ama babam yeşil gözlü ablam da ben de kahverengi....
gerçi biz boşnak olduğumuzdan sülale hep mavi yeşil gözlü ama biz nerden çıktık bilmiyom....
eşim geçen akşam bana da aordu ismi ne koycaz, bizimkilere soracaz mı diye.İrem, isim işini hiç sorma ya... Üç çocuk yaptım bari bunun adını ben koyayım dedi bir sürü isim nası çıktı ailede. Kimse ismimi beğenmedi, herkes birşey diyor. Özellikle annemi kırmadan nasıl atlatacağım bu işi bilemedim. Biz çok sevdik eşimle kesin karar verdik ama annem hala ben koyacağım diye ısrarcı:)) Halbuki küçüğümün adını da o koymuştu. İsim işine bir bulaşın da bak ne kadar taliplisi çıkıyor:)))
yesinler kıs senin uçuşan kelebeğiniKızlar bebek şimdi şu an nerde olabilir...benim sol göğsümün az altında kelebek uçuyo sanki...ve baskı var...
bizim izmirde de öle bi ekmek var, küçük tencere şeklinde, içini oyar annem, etli veya kıymalı harç koyar, et suyunda tencerede pişirir ve ramazanda yapar hep. ufff aklıma geldi şimdidolmalık denir izmittee ramazanda içine bişeyler koyup kızartırlar
sizi cingeneden almışlarrrbiz kardeşimi böyle kandırırdıkkk
ohoooooo şafak karanlık kardeşşş 8 haziran
görüşürüz ablacımmm sende kendine iyi bakkkkk
bide arkadan iki kuyruk yapıyoruz çok datlu oluyo kuzum masalllllaaah
bu arada şimdiden anneler gününüz kutlu olsn bacılarııııımm
sizi cingeneden almışlarrrbiz kardeşimi böyle kandırırdıkkk
ben geldim be yaaaa
eşim geçen akşam bana da aordu ismi ne koycaz, bizimkilere soracaz mı diye.
ben de dedim hiç karıştırma, sonra bi isim söylerler beğenmeyiz koymayız olay çıkar. benim eşimin ailesi iki çocuklarına da kendileri isim vermemeişler, büyüklerine sormuşlar. şimdi o heveslerini torunlarından almak istiyolar galiba ama, eşimin vidasını şimdiden sıktım
yesinler kıs senin uçuşan kelebeğini
bizim izmirde de öle bi ekmek var, küçük tencere şeklinde, içini oyar annem, etli veya kıymalı harç koyar, et suyunda tencerede pişirir ve ramazanda yapar hep. ufff aklıma geldi şimdimidem bulanıyo ama kokusu burnuma geldi. küçüklüğümden beri sayıklarım dolma ekmek diye hep....
ayyy bugün yemeğim yok benimm, ne pişirsem kiiii
canım kahvaltılık istiyo aslında ama eşime bööö geldi yazıkkk
ben geldim be yaaaa
eşim geçen akşam bana da aordu ismi ne koycaz, bizimkilere soracaz mı diye.
ben de dedim hiç karıştırma, sonra bi isim söylerler beğenmeyiz koymayız olay çıkar. benim eşimin ailesi iki çocuklarına da kendileri isim vermemeişler, büyüklerine sormuşlar. şimdi o heveslerini torunlarından almak istiyolar galiba ama, eşimin vidasını şimdiden sıktım
yesinler kıs senin uçuşan kelebeğini
bizim izmirde de öle bi ekmek var, küçük tencere şeklinde, içini oyar annem, etli veya kıymalı harç koyar, et suyunda tencerede pişirir ve ramazanda yapar hep. ufff aklıma geldi şimdimidem bulanıyo ama kokusu burnuma geldi. küçüklüğümden beri sayıklarım dolma ekmek diye hep....
ayyy bugün yemeğim yok benimm, ne pişirsem kiiii
canım kahvaltılık istiyo aslında ama eşime bööö geldi yazıkkk
senin de bacımmm. sabah eşimle hediye mevzusunu konuştuk bizimkilere...
izmire çok uzağa gitme burda bi anne adyı var diye taşı fırlattııııııııııııımmmm... tam isabet "mesaj alınmıştır" dedi
biri patates ve et mi dediiiii????? hani nerdeeeeeee
ben ikisine de bayılıyommmm... benim gibi etli patates yiyin,ben eti patatesle çok severim,hiç bişey olmasa da haşlayıp etle yerim....
galibaaaa
kuzenlerim falan rengarenkbi bizzzzzzzz
ben 17 mayısa randevu aldım.. dr%80 erkek ama istersen 2 hafta sonra yine gel dedi. ben de hemen atladım tabi tabi diyeeeee... fırsat bu fırsat kaçar mı? aaaaa doktorumumu kırcam giderim tabi....
halbuki diğer doktor kesin erkek dedi,çaktırmayın.......
valla ben kahvaltı simit moduna giriyorum bu akşam kaçta çıkarım belli olmaz zaten
isim konusuna gelince bizde kimseyi karıştırmıyoruz biz kız olursa ZEYNEP MİRA erkek olursa KERİM EREN dedik geçen kvalide bizdeyken dedi EREN eski isim başka isim koyun die eşim direk dediki isim koymaya hevesliysen doğur bitane beyaaa bizim çocuğun isminden ne istiyon dedi kesti hoşuma gitmedi değil
dünde annem sordu söyledik isimleri oda eren i beğendi mira neymiş dedi dedim neyse ne bizim çooooccccuumuuzzzzzzzoda dio banane beyaaa adı pişt çocuk bile olsa benim kıymetlim ne karısıcam dio
benim annem esmer bildiğin esmer fatmik sen gördün resimleri eşim nasıl esmer annemde öyle çocukken amcam sen hastanede karıştın derdi ne ağlardımallahtan annanemin kopyasıyımmmm
oooffff nasıl güzel olur benim annem de yapar onu..onu görmüştümmm bi yerde ama izmirin olduğunu bilmiyodum
bu arada şimdiden anneler gününüz kutlu olsn bacılarııııımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?