Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sizi cingeneden almışlarrr biz kardeşimi böyle kandırırdıkkk

ben geldim be yaaaa
eşim geçen akşam bana da aordu ismi ne koycaz, bizimkilere soracaz mı diye.
ben de dedim hiç karıştırma, sonra bi isim söylerler beğenmeyiz koymayız olay çıkar. benim eşimin ailesi iki çocuklarına da kendileri isim vermemeişler, büyüklerine sormuşlar. şimdi o heveslerini torunlarından almak istiyolar galiba ama, eşimin vidasını şimdiden sıktım
Kızlar bebek şimdi şu an nerde olabilir...benim sol göğsümün az altında kelebek uçuyo sanki...ve baskı var...
yesinler kıs senin uçuşan kelebeğini
dolmalık denir izmittee ramazanda içine bişeyler koyup kızartırlar
bizim izmirde de öle bi ekmek var, küçük tencere şeklinde, içini oyar annem, etli veya kıymalı harç koyar, et suyunda tencerede pişirir ve ramazanda yapar hep. ufff aklıma geldi şimdi midem bulanıyo ama kokusu burnuma geldi. küçüklüğümden beri sayıklarım dolma ekmek diye hep....

Eki Görüntüle 708068

konunun üstünden geçti ama görünce paylaşayım dedim

ayyy bugün yemeğim yok benimm, ne pişirsem kiiii
canım kahvaltılık istiyo aslında ama eşime bööö geldi yazıkkk

biri patates ve et mi dediiiii????? hani nerdeeeeeee
ben ikisine de bayılıyommmm... benim gibi etli patates yiyin,ben eti patatesle çok severim,hiç bişey olmasa da haşlayıp etle yerim....

sizi cingeneden almışlarrr biz kardeşimi böyle kandırırdıkkk

galibaaaa
kuzenlerim falan rengarenk bi bizzzzzzzz

valla ben kahvaltı simit moduna giriyorum bu akşam kaçta çıkarım belli olmaz zaten

isim konusuna gelince bizde kimseyi karıştırmıyoruz biz kız olursa ZEYNEP MİRA erkek olursa KERİM EREN dedik geçen kvalide bizdeyken dedi EREN eski isim başka isim koyun die eşim direk dediki isim koymaya hevesliysen doğur bitane beyaaa bizim çocuğun isminden ne istiyon dedi kesti hoşuma gitmedi değil

dünde annem sordu söyledik isimleri oda eren i beğendi mira neymiş dedi dedim neyse ne bizim çooooccccuumuuzzzzzzz oda dio banane beyaaa adı pişt çocuk bile olsa benim kıymetlim ne karısıcam dio

onu görmüştümmm bi yerde ama izmirin olduğunu bilmiyodum

ben 17 mayısa randevu aldım.. dr%80 erkek ama istersen 2 hafta sonra yine gel dedi. ben de hemen atladım tabi tabi diyeeeee... fırsat bu fırsat kaçar mı? aaaaa doktorumumu kırcam giderim tabi....
halbuki diğer doktor kesin erkek dedi,çaktırmayın.......

dedim ben sana kabul et seni sokaktan geçen cingeneden almışlarrr

bizimkide 3 hafta sorada gelebilirsin istersen dedi ben 1 ay diyince istemsiz 1 ay mııııı die tepki verince ama benim ketum koca az daha büyüsün popişini yediğimmm dedi bide ben hazirandan sonra c.tesileri çalışmayabilirim rahat rahat gideriz dedi daha almadım randevuyu ama 8 hazirana alıcaz işte

biz de dedesinin ismini koyalım dedik cümletten,hatta ben teklif etmiştim....
yanına bi isim daha düşünelim dedik ben alp dedim herkes bütün aile beğendi,ona karar kıldık,kimse kırılmadı... kız olsaydı da nilsu istiyodum....

benim annem esmer bildiğin esmer fatmik sen gördün resimleri eşim nasıl esmer annemde öyle çocukken amcam sen hastanede karıştın derdi ne ağlardım allahtan annanemin kopyasıyımmmm

torunlar büyük ailelerine çekerler daha çok anne babadan senin oğlanın esmer olma ihtimali var demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…