- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.461
bugün benim sipariş günüm kızlar yoğunum azcuk. o yüzden bi giriyom bi çıkıyom
bu arada geçmişi okudum bir sürü alıntı yaptım ama konuya cevap ver diyince uçup gitmiş hepsi. alıntı yapmadan yazayım bari
hülya abla ay kes bi garibana ver lafına ne güldüm anlatamamkocayı iyi dürtüceksin yani. ben de senle aynı ilaçları kullandım biliyosun ama ben de o şişliği yapmadı, en azından adet olunca geçmesi gerekirdi. akıntım da var diyince acaba gıdaklıyor musun diye düşündüm. bu ay da adet olursan ki inşallah olmazsın, bi Dr.a sor bakalım.
fulim kızların dediği gibi safrayı çıkartmadan rahat edemezsin. safra da boş boş çıkartırsan tüm yemek borunu asidiyle yakar. kusacağını bile bile bi şey ye iç, daha rahat çıkar.
bu arada helal olsun enişteme, balonlar neyim. benim ki de kutladı, yemeğe falan çıktık ama o kaaa. romantik deil benim baba adayım
fatmam ben de selopedi hamişlerde çok severim karnım büyüsün ben de istiyorum almak
bende sabırsızlanıyorum alışveriş için dr bi kesin desin başlıycam bende
oohhh paşamın beşiğide geliyo annanesi yesin onuuuu güle güle kullan bebeğimmmmmm
kuzum yaptım dediğinizi ve dediğiniz gibi oldu sanırım içim tamamen boşaldı ama canım bşi yemek istemiyo öyle mal mal bakınıyorum
ablam hiç belli olmaz bizimkide teknik olarak imkansızdıumutlandırmak istemem ama tutacak bebiş tutuyo agaaaa
ayyyyy cnm çok teşekkür ederim pıtırcığım benim.......izmire bakıcan artık kesin bulursun orda istersen ben gönderiyim benimkinden alıyım
kuzucum aynen bende öyleyim biliyomusun kociş şok oluyo dün hatta dedim ki yavrum tatlısız kalmasın yemekten önce midem kazındı ülker in üzerinde twety olan çikolatası var miniş bi lokmacık onu yedim pişman oldum hep normal yemekler istiyor canm ben aburcubur cuydum aslında:44: bide deliler gibi çiğköfte istiyor canm deli olucam ama zararlıymış diye zor tutuyorum kendimi
dikkat et yavru havaların hali fena dün yazdı bugün nasıl baksana :44:
canmcım boşver okadar dalma halıydı camdı ya da yavaş yavaş çok yorulursunuz eline sağlık bu arada miss evinde tadı başka olur
ben park beşiklerden alıcam canım. kısmetse doğumdan bir yıl sonra sonrada kendi evimize geçicez, direk genç odası alıcam o zamanda.Beşikte ne düşünüyonuz kızlar...:44::44::44::44::44:
kuzucum aynen bende öyleyim biliyomusun kociş şok oluyo dün hatta dedim ki yavrum tatlısız kalmasın yemekten önce midem kazındı ülker in üzerinde twety olan çikolatası var miniş bi lokmacık onu yedim pişman oldum hep normal yemekler istiyor canm ben aburcubur cuydum aslında:44: bide deliler gibi çiğköfte istiyor canm deli olucam ama zararlıymış diye zor tutuyorum kendimi
dikkat et yavru havaların hali fena dün yazdı bugün nasıl baksana :44:
canmcım boşver okadar dalma halıydı camdı ya da yavaş yavaş çok yorulursunuz eline sağlık bu arada miss evinde tadı başka olur
bende sabırsızlanıyorum alışveriş için dr bi kesin desin başlıycam bende
oohhh paşamın beşiğide geliyo annanesi yesin onuuuu güle güle kullan bebeğimmmmmm
kuzum yaptım dediğinizi ve dediğiniz gibi oldu sanırım içim tamamen boşaldı ama canım bşi yemek istemiyo öyle mal mal bakınıyorum
ablam hiç belli olmaz bizimkide teknik olarak imkansızdıumutlandırmak istemem ama tutacak bebiş tutuyo agaaaa
hehe öyle bişey olsa süpriz yumurta olur
benim kocişde kıpkırmızı olur tek seferde yakaladım diye
Kızlar selamlarrr bebişleriniz kocaman olmuş maşallah hepisineee..
Nasılsınızz ne var ne yokkk?
fulimmm canım benim, bak sen ilk 3 ayı bitirdin, artık bebek senle birlikte senin yediklerine de ortak, sen yemezsen ona giden besin miktarı da azalır. bak Aynur abla en iyi örnek önümüzde. kurban olduğum kalk bi kaç lokma bi şey ye, safra çıktıysa yediğin rahatsız etmez seni artık.
ben park beşiklerden alıcam canım. kısmetse doğumdan bir yıl sonra sonrada kendi evimize geçicez, direk genç odası alıcam o zamanda.
canım çiğ köfte etsiz olanından yiyebilirsin, içinde çiğ et olna şeyler yasak bize. yoksa bulgur ve baharat dokunmuyosa ye. benim de kaç zamandır canım istiyo ama mideme güvenemediğim için yiyemiyorum. tutma kendini yani, ama etsiz olanından.
ayyyyy cnm çok teşekkür ederim pıtırcığım benim.......
burda yeni bi alışveriş merkezi açıldı balıcam oralarda yoksa,izmir yolu görünüyo zaten
hem nasıl canım,dün yaptım azıcık ama,eşim geldi onun peşinde koşuyom dağıtıp kirletmesin diye....
ya ben dün bisüürü yemek yaptım mutfak balkonuda tüm gün açıktı o mu çarptı beni acaba havada çok güzeldi hiç üşümedim ama :44::44::44:
hoş geldin deniz, nasılsın. senin de anneler günün kutlu olsun canım.
ben son 5-6 gündür kusmuyorum çok ama bulantılar tam gaz devam, dışarda yemek yiyemiyorum mesela, dün yedim midem bozuldu yine iyice
ben de tatlı yiyemiyorum. midem bulanıyo. hep yapacağım tatlıları yarım ölçek yapıyom evde, eşim yiyo sadece
hoşgeldin didoşummmmmmmmmmmm
abla bu bildiğin bebek göbüşü heeeee kereta saklanıyo olmasınnnn
hoşgeldinnnn didoş.
biz iyyiz, bulantılar devam ama kusmalar azaldı. benim sıpam da kocaman oldugeçen hafta kontrolümüz vardi. ayın 29 unda da ikili test için gidecez.
sen nasılsın bebek ve bebeği
iyiyiz kuzum sen nasılsın?
hoşgeldinnnn.....
benim de paşam geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?