Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hemen büyüsün hemen al çok cici duruyor ben bugün giyicektimm ama istanbulda hava bozdu cesaret edemedim

ya ben dün bisüürü yemek yaptım mutfak balkonuda tüm gün açıktı o mu çarptı beni acaba havada çok güzeldi hiç üşümedim ama :44::44::44:

hehe öyle bişey olsa süpriz yumurta olur
benim kocişde kıpkırmızı olur tek seferde yakaladım diye

izmire bakıcan artık kesin bulursun orda istersen ben gönderiyim benimkinden alıyım
ayyyyy cnm çok teşekkür ederim pıtırcığım benim.......
burda yeni bi alışveriş merkezi açıldı balıcam oralarda yoksa,izmir yolu görünüyo zaten

hem nasıl canım,dün yaptım azıcık ama,eşim geldi onun peşinde koşuyom dağıtıp kirletmesin diye....

Beşikte ne düşünüyonuz kızlar...:44::44::44::44::44:
ben park beşiklerden alıcam canım. kısmetse doğumdan bir yıl sonra sonrada kendi evimize geçicez, direk genç odası alıcam o zamanda.

canım çiğ köfte etsiz olanından yiyebilirsin, içinde çiğ et olna şeyler yasak bize. yoksa bulgur ve baharat dokunmuyosa ye. benim de kaç zamandır canım istiyo ama mideme güvenemediğim için yiyemiyorum. tutma kendini yani, ama etsiz olanından.

Kızlar selamlarrr bebişleriniz kocaman olmuş maşallah hepisineee..

Nasılsınızz ne var ne yokkk?

fulimmm canım benim, bak sen ilk 3 ayı bitirdin, artık bebek senle birlikte senin yediklerine de ortak, sen yemezsen ona giden besin miktarı da azalır. bak Aynur abla en iyi örnek önümüzde. kurban olduğum kalk bi kaç lokma bi şey ye, safra çıktıysa yediğin rahatsız etmez seni artık.

Kızlar selamlarrr bebişleriniz kocaman olmuş maşallah hepisineee..

Nasılsınızz ne var ne yokkk?

hoşgeldinnnn didoş.
biz iyyiz, bulantılar devam ama kusmalar azaldı. benim sıpam da kocaman oldu geçen hafta kontrolümüz vardi. ayın 29 unda da ikili test için gidecez.
sen nasılsın bebek ve bebeği

kuzu yiycem yemesinede galiba devam ediyo bu safra durumu birazdan yiycem söz

ya kızlar şu altta,yeni konu görünüyo,su kesesi yırtıldı diye..
ben onu görünce kötü oldum yaaaaa içim cızzz dedi resmen........
Allahım bebeğini arkadaşımıza bağışlasın....

ozaman nnnnn oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hiç kirlenmesin istiyoruz tabi ben de hala parça parça eve bişiler aldığım için dün koridora yolluk aldık sanki üzerime bişi almışım gibi çıkıp çıkıp koridora bakıyorum

ya ben dün bisüürü yemek yaptım mutfak balkonuda tüm gün açıktı o mu çarptı beni acaba havada çok güzeldi hiç üşümedim ama :44::44::44:

kuzum herşey olabilir amman sakın ya yere çıplak ayak basma dikkat

ohh maşallah size 11 haftalıkta olmuşsunuz maşallah aaa bak aynıyız benimde aram yok tatlıyla hayırlısı

hoşgeldinnnn didoş.
biz iyyiz, bulantılar devam ama kusmalar azaldı. benim sıpam da kocaman oldu geçen hafta kontrolümüz vardi. ayın 29 unda da ikili test için gidecez.
sen nasılsın bebek ve bebeği

hoşbulduk reçelimmm.. Maşallah yaa görmeyeli 11 haftalık olmuşsunuzz zaman bana hızlı geçti

Bizlerde iyiyiz canım.. ASlında anneme geldim geleli daha iyiyim köyde baya şişmiştimm burada rahatladım. KArnımda acayip ağrılar da olmaya başladı ama ilaçlarımı düzenli içemedim ondan olmuş olabilir diyorum..

iyiyiz kuzum sen nasılsın?

hoşgeldinnnn.....
benim de paşam geliyo

Hoşbulduk canımmm... Senin kız durumu yalan oldu desenee?? Ne hissettiniz erkek dediklerinde sen eşin kayınvaliden özellikle?

Kızlar ya bu arada bi aynur ablanın kızı oluyo başka kimsede kız yok bizim sıpalar kız bulamayacak ilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…