Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

o kırmızı gelmesede öyle gitsem doktora bebiş için ne güzel olur
ama gelirsede yine gidicem bakalım bişey varmı

kuzu bu 5 oldu sabahtan beri çıkıyo 2 dk rahatım sonra basa dönüyo az önce ağladım artık wcde işin kötüsü tek kaldım koca ofiste şimdi yiycem bişey çıkartmam inşallahhh

aynen canım...
biz sevindik erkek deyince,hoş kız dese de sevinecektik yaaa... hiç fark yapmaz
k.validem de sevindi ama içinde kız vardı ya o yüzden biraz burkuldu gibi oldu...

fulimmmm bence şu an gitmene gerek yok. hem hamişsin hem de dün kapı pencere açmışın her yeri üşütmüşsündür de..
didoşum bizim burda hamişliği ilerleyen arkadaşlar için dr. onlara magnom vermiş. onu içeli beri çok rahatlar. eğer ilaçların arasında bu da varsa ihmal etme canım.

senin çatlayan yumurtanı yisinler...

Fulyacımmm geçmiş olsun canımmm ya üşüttün ya da yediğin bir şey dokunmuştur.. Dikkat et kendine kuzumm çok devam ederse doktoruna bir danışır ona göre hareket edersin.

fitşş senin göbek ne güzel olmuş öylee çok beğendim

hülya ablacım göbeğin içi inşallah dolu olur Allah verecek olduktan sonra bir kereyle oluyor bu iş. Nasip kısmet bakalımm

bizim burda hava çok kötü kızlar ya. hem gümbür gümbür gök gürlüyor hem de soğuk. giyilmiş olan kazakları yıkamıştım, hurçlayıp kaldırayım diye. bugün bi tanesini ipten aldım giydim. valla soğuk yawww

kuzum hoşgeldin özledik seni
benim göbiş ilaç göbişi canım ama olsun inşallah birgün zamanı gelince
dolu göbiş olur

kuzu bu 5 oldu sabahtan beri çıkıyo 2 dk rahatım sonra basa dönüyo az önce ağladım artık wcde işin kötüsü tek kaldım koca ofiste şimdi yiycem bişey çıkartmam inşallahhh
ayyy kıyamam canım yaaa,sen en iyisi kuru bişeyler atıştır şuan ne yersen ye sana sıkıntı verecek,kraker,leblebi falan en başa dönüyosun bugün biraz,ama yiyemiyosan kendini çok zorlama geçici bi durumdur nasılsa,zorlarsan yemek için daha çok tiksinirsin....üşüttüğün için olmuştur.. istersen bi doktorunu ara...

oy oy maşallah allah nazarlardan saklasın yerim ben onu
teşekkür ederim ablacım,senin de göbüşün bebişli halini görürüz inşallah...

ayyy yerim ben sizin göbüşünüzüüüü maşşallahhhhhhhhhh

teşekkür ederiz fulya teyzesi,size yetişmeye çalışıyozzzz

kızlar son zamanlarda yemek yerken iki lokmadan sonra bulantım olurdu peşine tatlı yerdim tatlı derken bi parça nutellalı ekmek gibi o zaman kesilirdi bulantım şimdi deniycem umarım kesilir yoksa akşamı edemiycem bu halde

maşallah sizeeeee

didoşşşşşşşşşşşşş daha durrr tubişle ben varım bizim kiler belli değil dahaa

kuzum limon ağırlıklı nane limon yapsana doktor bana onu önermişti..ve bayağı rahatlıyordum..

didoşum saol kuzum üşüttüm dün muhtemelen şimdi bişşiler yemeye basladım gecicek umarımmmmm sen nasılsın bebikon nasıllllllll

burada öyle dün yaz havasıydı k.validem aradı denize giriyolarmış erdekte bide bugünkü havaya bak

kuzu şimdi azbucuk tatlı yiyorum daha doğrusu kakaolu çikolatalı kek yapmıştım öğleden sonra sütle yerim die süt az önce güme gitti kek gitmiycek gibi ne zaman bulansam tatlı iyi geliyodu hadi inşallah buda iyi gelsin...

bu arada benim göbüş indimi ne :44::44::44: yada sabahtan beri sefil olduk pıstı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…