- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.481
benim dra gitmem gerekir mi???? hala devam ediyo boş safra
çıkmadık candan , adet gelmeyen rahimden umut kesilmez ablacım. bak fuli adet olmadan hamiş kaldı, hem de bi kereylen . ama bebek yoksa da ki 22 mayısa daha var şu an varsada belli etmez kendini, dr. a görün mutlaka
valla topik başından beri hiç kızmadım sana, çikerim kulaklarını
bak ben de zorla şu an kuru yemiş yiyom ara öğün diye napiimm
çıkmadık candan , adet gelmeyen rahimden umut kesilmez ablacım. bak fuli adet olmadan hamiş kaldı, hem de bi kereylen . ama bebek yoksa da ki 22 mayısa daha var şu an varsada belli etmez kendini, dr. a görün mutlaka
valla topik başından beri hiç kızmadım sana, çikerim kulaklarını
bak ben de zorla şu an kuru yemiş yiyom ara öğün diye napiimm
hoşbulduk reçelimmm.. Maşallah yaa görmeyeli 11 haftalık olmuşsunuzz zaman bana hızlı geçti
Bizlerde iyiyiz canım.. ASlında anneme geldim geleli daha iyiyim köyde baya şişmiştimm burada rahatladım. KArnımda acayip ağrılar da olmaya başladı ama ilaçlarımı düzenli içemedim ondan olmuş olabilir diyorum..
Hoşbulduk canımmm... Senin kız durumu yalan oldu desenee?? Ne hissettiniz erkek dediklerinde sen eşin kayınvaliden özellikle?
Kızlar ya bu arada bi aynur ablanın kızı oluyo başka kimsede kız yok bizim sıpalar kız bulamayacak ilerde
didoşum bizim burda hamişliği ilerleyen arkadaşlar için dr. onlara magnom vermiş. onu içeli beri çok rahatlar. eğer ilaçların arasında bu da varsa ihmal etme canım.hoşbulduk reçelimmm.. Maşallah yaa görmeyeli 11 haftalık olmuşsunuzz zaman bana hızlı geçti
Bizlerde iyiyiz canım.. ASlında anneme geldim geleli daha iyiyim köyde baya şişmiştimm burada rahatladım. KArnımda acayip ağrılar da olmaya başladı ama ilaçlarımı düzenli içemedim ondan olmuş olabilir diyorum..
Hoşbulduk canımmm... Senin kız durumu yalan oldu desenee?? Ne hissettiniz erkek dediklerinde sen eşin kayınvaliden özellikle?
Kızlar ya bu arada bi aynur ablanın kızı oluyo başka kimsede kız yok bizim sıpalar kız bulamayacak ilerde
Fulyacımmm geçmiş olsun canımmm ya üşüttün ya da yediğin bir şey dokunmuştur.. Dikkat et kendine kuzumm çok devam ederse doktoruna bir danışır ona göre hareket edersin.
fitşş senin göbek ne güzel olmuş öylee çok beğendim
hülya ablacım göbeğin içi inşallah dolu olur Allah verecek olduktan sonra bir kereyle oluyor bu iş. Nasip kısmet bakalımm
ayyy kıyamam canım yaaa,sen en iyisi kuru bişeyler atıştır şuan ne yersen ye sana sıkıntı verecek,kraker,leblebi falan en başa dönüyosun bugün biraz,ama yiyemiyosan kendini çok zorlama geçici bi durumdur nasılsa,zorlarsan yemek için daha çok tiksinirsin....üşüttüğün için olmuştur.. istersen bi doktorunu ara...kuzu bu 5 oldu sabahtan beri çıkıyo 2 dk rahatım sonra basa dönüyo az önce ağladım artık wcde işin kötüsü tek kaldım koca ofisteşimdi yiycem bişey çıkartmam inşallahhh
teşekkür ederim ablacım,senin de göbüşün bebişli halini görürüz inşallah...oy oy maşallah allah nazarlardan saklasın yerim ben onu
ayyy yerim ben sizin göbüşünüzüüüü maşşallahhhhhhhhhh
hoşbulduk reçelimmm.. Maşallah yaa görmeyeli 11 haftalık olmuşsunuzz zaman bana hızlı geçti
maşallah sizeeeee
didoşşşşşşşşşşşşş daha durrr tubişle ben varım bizim kiler belli değil dahaa
kızlar son zamanlarda yemek yerken iki lokmadan sonra bulantım olurdu peşine tatlı yerdim tatlı derken bi parça nutellalı ekmek gibi o zaman kesilirdi bulantım şimdi deniycem umarım kesilir yoksa akşamı edemiycem bu halde
Fulyacımmm geçmiş olsun canımmm ya üşüttün ya da yediğin bir şey dokunmuştur.. Dikkat et kendine kuzumm çok devam ederse doktoruna bir danışır ona göre hareket edersin.
fitşş senin göbek ne güzel olmuş öylee çok beğendim
hülya ablacım göbeğin içi inşallah dolu olur Allah verecek olduktan sonra bir kereyle oluyor bu iş. Nasip kısmet bakalımm
bizim burda hava çok kötü kızlar ya. hem gümbür gümbür gök gürlüyor hem de soğuk. giyilmiş olan kazakları yıkamıştım, hurçlayıp kaldırayım diye. bugün bi tanesini ipten aldım giydim. valla soğuk yawww
ayyy kıyamam canım yaaa,sen en iyisi kuru bişeyler atıştır şuan ne yersen ye sana sıkıntı verecek,kraker,leblebi falan en başa dönüyosun bugün biraz,ama yiyemiyosan kendini çok zorlama geçici bi durumdur nasılsa,zorlarsan yemek için daha çok tiksinirsin....üşüttüğün için olmuştur.. istersen bi doktorunu ara...
teşekkür ederim ablacım,senin de göbüşün bebişli halini görürüz inşallah...
teşekkür ederiz fulya teyzesi,size yetişmeye çalışıyozzzz
kuzum limon ağırlıklı nane limon yapsana doktor bana onu önermişti..ve bayağı rahatlıyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?