- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.501
evet magnorm kasılmaları önlüyomuş... bacak kramplarını ve karındaki kasılmaları da.....fulimmmm bence şu an gitmene gerek yok. hem hamişsin hem de dün kapı pencere açmışın her yeri üşütmüşsündür de..
didoşum bizim burda hamişliği ilerleyen arkadaşlar için dr. onlara magnom vermiş. onu içeli beri çok rahatlar. eğer ilaçların arasında bu da varsa ihmal etme canım.
senin çatlayan yumurtanı yisinler...
teşekkür ederim canım... büyüyoz tabi teyzesi....Fulyacımmm geçmiş olsun canımmm ya üşüttün ya da yediğin bir şey dokunmuştur.. Dikkat et kendine kuzumm çok devam ederse doktoruna bir danışır ona göre hareket edersin.
fitşş senin göbek ne güzel olmuş öylee çok beğendim
hülya ablacım göbeğin içi inşallah dolu olur Allah verecek olduktan sonra bir kereyle oluyor bu iş. Nasip kısmet bakalımm
oyyyy yesünler göbüşünü...kız penyeyi nirden aldın..yemişim senin çatlamış yumurtanı...
didoşum saol kuzum üşüttüm dün muhtemelen şimdi bişşiler yemeye basladım gecicek umarımmmmm sen nasılsın bebikon nasıllllllll
burada öyle dün yaz havasıydı k.validem aradı denize giriyolarmış erdektebide bugünkü havaya bak
kuzu şimdi azbucuk tatlı yiyorum daha doğrusu kakaolu çikolatalı kek yapmıştım öğleden sonra sütle yerim die süt az önce güme gitti kek gitmiycek gibi ne zaman bulansam tatlı iyi geliyodu hadi inşallah buda iyi gelsin...
bu arada benim göbüş indimi ne :44::44::44: yada sabahtan beri sefil olduk pıstı herhalde
Kızlar selamlarrr bebişleriniz kocaman olmuş maşallah hepisineee..
Nasılsınızz ne var ne yokkk?
fulya kuzum gecmiş olsn bence mideni üşütmüşsün sen ayaklarını sıcak tut havalar bozdu bir anda bende haftasonu kötüydum biliosn haileyken bünyemiz zayıflıyor dikkat et canım
iremin de belli değil daha dimi???
bir kaç tane de kızımız olsun yaa dimiii
irem ben kübroş tubişhayırlısıyla inş.
ay cinsiyeti öğrensek de alışverişe başlasakben dördümüzden de kız bekliyorum
Kızlarr benim çıkmam gerekiyor işlerimiz varr artık evime gittiğimde rahat rahat konuşurum sizlerlee kendinize bebişlerinize çokiyi bakınn
görüşmeküzereee
geveze karılar yetişemedim size kime cevap vereceğimi şaşırdımmm:44::44::44::44:
ben dördümüzden de kız bekliyorum
ben dördümüzden de kız bekliyorum
çenesi düşük hatunlar topiği burası boşuna demiyom ben
alalh bozmasın muhabbetimizi
Kızlar selamlarrr bebişleriniz kocaman olmuş maşallah hepisineee..
Nasılsınızz ne var ne yokkk?
Hoş geldin DidemÖzledik seni çokkkk. Nasılsın bakalım?
Bu arada herkese günaydın.
Fitoş,göbeğin çok tatlı, derli toplu görünüyor maşallah.
Hülyacım, senin göbek de 10 numara canım:) İnşallah içi doludur bu ay yaa:)) Benim göbeğim kadar var. Bu arada dün tartıldım 400 gr almışım iki haftada. Onu da göbek aldı sanırım bende en ufak değişiklik yok.
ilk bana irkek tahminin vardı ya neyseee
ne çenelisiniz ha oku oku anca bitti, kız fuli kaç kere diycem üşütmeyin bulanırsınız diye ataşlı garısın açtın kapı pencere gördün gününü , ben banyodan idmanlı olunca asla cereyan yapmasına izin vermiyom en fazla herifi cerayanda bırakıyom
serocum bende park yatak alcam kısmetse , aldığın cicileri övene kadar çek resimde bizde görelim
didoş hülya abla hoşgeldinizzzzz
herkese tekrar slm bu arada
teşekkür ederim ablacım....
sen de 400 gr. göbek değil bebek aldı diyecektin herhalde?
bende kararsız kaldım dün yine çıktım beşiklere falan baktım gördüğüm beşiğe yapıştım epey zorlanacağım beşik konuusnda...
eklerim kuzu az sonra okul saatimde geliyo gerçi acele edem de yükleyem minnakımın kıyafetlerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?