Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet magnorm kasılmaları önlüyomuş... bacak kramplarını ve karındaki kasılmaları da.....
yiiii benim çatlayan yumurtamı yiiiiiii

teşekkür ederim canım... büyüyoz tabi teyzesi....
dün bu göbüşe en alt komşum ne dese beğenirsin.. eeeeeee kız senin karnın hiç çıkmamış ya dediiiiçok güldümmmm.. yuhhhhh dedim....

oyyyy yesünler göbüşünü...kız penyeyi nirden aldın..yemişim senin çatlamış yumurtanı...

yeee serap teyzesi... tişörtü lcw,dan arkadaşım hediye almıştı,ilk hamiş haberi aldığımızda...

çıkar canım o göbüş yine,benim de sabah kalkınca bu kadar olmuyo...
güzelce kahvaltı yaptım,şimdiden 1 lt. su devirdim,eee haliyle göbüş ben burdayım dedi....

fulya kuzum gecmiş olsn bence mideni üşütmüşsün sen ayaklarını sıcak tut havalar bozdu bir anda bende haftasonu kötüydum biliosn haileyken bünyemiz zayıflıyor dikkat et canım

bugün aşırı uyku hali var üzerimde gözlerim kapanck diye korkuyorum bide sinsi sinsi bir bas agrısı basladı umarım şiddetlenip komaya sokmaz

Kızlarr benim çıkmam gerekiyor işlerimiz varr artık evime gittiğimde rahat rahat konuşurum sizlerlee kendinize bebişlerinize çokiyi bakınn

görüşmeküzereee

ben dördümüzden de kız bekliyorum
ay cinsiyeti öğrensek de alışverişe başlasak en azından kendi adıma böyle bi milad koydum kendime. kendimi frenlemek adına. am kızım olursa mutlaka bi tütü alcam bi de anne kız pijama takımlarında, hayalimde bunlar var şimdilik. erkek bebk hayallerini kocam bol bol kuruyo zaten bana çaktırmasa da

Kızlarr benim çıkmam gerekiyor işlerimiz varr artık evime gittiğimde rahat rahat konuşurum sizlerlee kendinize bebişlerinize çokiyi bakınn

görüşmeküzereee

gül güle canım, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

ben dördümüzden de kız bekliyorum

ilk bana irkek tahminin vardı ya neyseee

ne çenelisiniz ha oku oku anca bitti, kız fuli kaç kere diycem üşütmeyin bulanırsınız diye ataşlı garısın açtın kapı pencere gördün gününü , ben banyodan idmanlı olunca asla cereyan yapmasına izin vermiyom en fazla herifi cerayanda bırakıyom

serocum bende park yatak alcam kısmetse , aldığın cicileri övene kadar çek resimde bizde görelim

didoş hülya abla hoşgeldinizzzzz

herkese tekrar slm bu arada

Kızlar selamlarrr bebişleriniz kocaman olmuş maşallah hepisineee..

Nasılsınızz ne var ne yokkk?

Hoş geldin Didem Özledik seni çokkkk. Nasılsın bakalım?

Bu arada herkese günaydın.

Fitoş, göbeğin çok tatlı, derli toplu görünüyor maşallah.

Hülyacım, senin göbek de 10 numara canım:) İnşallah içi doludur bu ay yaa:)) Benim göbeğim kadar var. Bu arada dün tartıldım 400 gr almışım iki haftada. Onu da göbek aldı sanırım bende en ufak değişiklik yok.

teşekkür ederim ablacım....

sen de 400 gr. göbek değil bebek aldı diyecektin herhalde?

bende kararsız kaldım dün yine çıktım beşiklere falan baktım gördüğüm beşiğe yapıştım epey zorlanacağım beşik konuusnda...

eklerim kuzu az sonra okul saatimde geliyo gerçi acele edem de yükleyem minnakımın kıyafetlerini...

bende kafama bi tane koydum diğerleri hiç güzel gelmiyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…