- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.521
bende kararsız kaldım dün yine çıktım beşiklere falan baktım gördüğüm beşiğe yapıştım epey zorlanacağım beşik konuusnda...
eklerim kuzu az sonra okul saatimde geliyo gerçi acele edem de yükleyem minnakımın kıyafetlerini...
Bilemiyorum ki, göbek büyüdü dolayısıyla bebek de büyümüştür:) Ama 400 gr mın tamamını almamıştır kızcağızım, fit takılacağım ben size ne diye tutturdu sıpa:))
anası gösterir ona fit takılmayı...
ahdın var ya 4 kg. doğcak...
Zıbınlarımız teyzeleri kışlık battaniyemiz..çoraplarımız eldivenimiz mendillerimiz yakalığımız ve yazlık battaniyemiz...
Eki Görüntüle 710099 Eki Görüntüle 710100 Eki Görüntüle 710101 Eki Görüntüle 710103 Eki Görüntüle 710104 Eki Görüntüle 710105 Eki Görüntüle 710106
bende kafama bi tane koydum diğerleri hiç güzel gelmiyorrr
ben şuan ayrı oda yapmıyacam park yataklarda bir 3 yaşına kadar kullanılıyomuş , o zamana kadar çatı katı bitmiş olur bizim oda yaparım, direk büyüyenlerden oda takımı alcam o zamanda kısmet olursa ..............
Zıbınlarımız teyzeleri kışlık battaniyemiz..çoraplarımız eldivenimiz mendillerimiz yakalığımız ve yazlık battaniyemiz...
Eki Görüntüle 710099 Eki Görüntüle 710100 Eki Görüntüle 710101 Eki Görüntüle 710103 Eki Görüntüle 710104 Eki Görüntüle 710105 Eki Görüntüle 710106
oh maşallah ne çok şey almışsın kız sen öyle,benim paşam görünce kıskandı anası ona daha bi çorap bile almadı....çok mu kötüyüm ben yaaaaa
hiç bişey almadım...
ama senin aldıklarını çok beğendim hepsi birbirinden güzel..
yok valla her gördüğüme yapıştım aaaa bu da güzelmişş diye...
ya bende aslında oda istemiyorum yatak odamda dar zaten..ufak bişi istiyom zaten kendini accık ifade etti mi isteyeck oda takımından...
yok valla her gördüğüme yapıştım aaaa bu da güzelmişş diye...
ya bende aslında oda istemiyorum yatak odamda dar zaten..ufak bişi istiyom zaten kendini accık ifade etti mi isteyeck oda takımından...
Heheh doğuma girerken baktıracağım kilosuna 4 ten aşağıysa sıkacağım kendimi doğurmayacağım:) İşin esprisi tabi. 3 kg doğsa öpüp başıma koyacağım. Bu arada iki sezeryanddan sonra normal doğuma karar verdim. İnşallah bir aksilik çıkmazsa. Kesilmek istemiyorum, hemen kalkıp bebeğime çocuklarıma kavuşmak istiyorum nasipse.
Fatmacım, beşiğn çok güzel. Bez ve mama Reklamlarında dikkat ettiyseniz hep bu tarz beşikler var. Güle güle kullan inşallah. Ben sepet beşik alacağım ilk 6 ay için. Sonrası için kendi evimize geçtiğimizde evin en büyük odasını çocuk odası yapacağım. Üç kızım da bir odada kalacak. Güzel bir yatak odası takımı alacağım onlara inşallah.
güle kullansın sıpan çok güzellermişşşparası neyse vercem bir öpücük lütfennn bu arada 0-3 ay aldın mı kız sanki en az 3-6 ay gibi geldiler bana hep :44::44:
kuuzm daha erken beeee...ben biraz erken davrandım...fişlerini bile atmadım...ki ne olur ne olmaz bi daha ki gidişimizde kız diye bir sürpriz yaparsa gidem de hemen değiştirem...üzme kendini ve kuzumu...
Heheh doğuma girerken baktıracağım kilosuna 4 ten aşağıysa sıkacağım kendimi doğurmayacağım:) İşin esprisi tabi. 3 kg doğsa öpüp başıma koyacağım. Bu arada iki sezeryanddan sonra normal doğuma karar verdim. İnşallah bir aksilik çıkmazsa. Kesilmek istemiyorum, hemen kalkıp bebeğime çocuklarıma kavuşmak istiyorum nasipse.
Fatmacım, beşiğn çok güzel. Bez ve mama Reklamlarında dikkat ettiyseniz hep bu tarz beşikler var. Güle güle kullan inşallah. Ben sepet beşik alacağım ilk 6 ay için. Sonrası için kendi evimize geçtiğimizde evin en büyük odasını çocuk odası yapacağım. Üç kızım da bir odada kalacak. Güzel bir yatak odası takımı alacağım onlara inşallah.
en önemlisi sağlıklı olmaları abla,kilosu normal olsun yeter... biz aldırırz onlara doğuna kiloları nasılsa....
inşallah gönlüne göre normal doğum olur,ben de hep normal istiyorum,anne olmak istiyorum ben ameliyatlı hasta değil...
ama tabi durum ne gösterir bilinmez zorunlu bi durum olmadıkça normal olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?