Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben şuan ayrı oda yapmıyacam park yataklarda bir 3 yaşına kadar kullanılıyomuş , o zamana kadar çatı katı bitmiş olur bizim oda yaparım, direk büyüyenlerden oda takımı alcam o zamanda kısmet olursa ..............

anası gösterir ona fit takılmayı...
ahdın var ya 4 kg. doğcak...

Heheh doğuma girerken baktıracağım kilosuna 4 ten aşağıysa sıkacağım kendimi doğurmayacağım:) İşin esprisi tabi. 3 kg doğsa öpüp başıma koyacağım. Bu arada iki sezeryanddan sonra normal doğuma karar verdim. İnşallah bir aksilik çıkmazsa. Kesilmek istemiyorum, hemen kalkıp bebeğime çocuklarıma kavuşmak istiyorum nasipse.

Fatmacım, beşiğn çok güzel. Bez ve mama Reklamlarında dikkat ettiyseniz hep bu tarz beşikler var. Güle güle kullan inşallah. Ben sepet beşik alacağım ilk 6 ay için. Sonrası için kendi evimize geçtiğimizde evin en büyük odasını çocuk odası yapacağım. Üç kızım da bir odada kalacak. Güzel bir yatak odası takımı alacağım onlara inşallah.

oh maşallah ne çok şey almışsın kız sen öyle,benim paşam görünce kıskandı anası ona daha bi çorap bile almadı....çok mu kötüyüm ben yaaaaa
hiç bişey almadım...
ama senin aldıklarını çok beğendim hepsi birbirinden güzel..

bende kafama bi tane koydum diğerleri hiç güzel gelmiyorrr

yok valla her gördüğüme yapıştım aaaa bu da güzelmişş diye...

ya bende aslında oda istemiyorum yatak odamda dar zaten..ufak bişi istiyom zaten kendini accık ifade etti mi isteyeck oda takımından...

güle kullansın sıpan çok güzellermişşş parası neyse vercem bir öpücük lütfennn bu arada 0-3 ay aldın mı kız sanki en az 3-6 ay gibi geldiler bana hep :44::44:

ben de iki dakkada internetten alışveriş yaptım. seramik üçlü sahan takımı aldım. bu arada ben ev düzüyom, daha bebişimin çeyizine var
serabımmm hepsi çok güzel bayıldım allahım güzel günlerde giymeyi nasip etsin bebişine ve sana

kuuzm daha erken beeee...ben biraz erken davrandım...fişlerini bile atmadım...ki ne olur ne olmaz bi daha ki gidişimizde kız diye bir sürpriz yaparsa gidem de hemen değiştirem...üzme kendini ve kuzumu...

ya bende aslında oda istemiyorum yatak odamda dar zaten..ufak bişi istiyom zaten kendini accık ifade etti mi isteyeck oda takımından...

o zaman odan darsa 60*120lik bi beşik işini görebilir bu park yatakta olur park yatak gibi beşikte olur

bana hem pratik hem kullanışlı geldi park yataklarda bir araştır istersen ,

en önemlisi sağlıklı olmaları abla,kilosu normal olsun yeter... biz aldırırz onlara doğuna kiloları nasılsa....
inşallah gönlüne göre normal doğum olur,ben de hep normal istiyorum,anne olmak istiyorum ben ameliyatlı hasta değil...
ama tabi durum ne gösterir bilinmez zorunlu bi durum olmadıkça normal olur inşallah..

Kızlar okul saatim gelmiş dilekleriniz için teşekkürler benim hemen fırlayıp kıyafetlerimi giymem lazım....önlüğümü bile ütülemedim anacım yeni aklıma geldi...

güle kullansın sıpan çok güzellermişşş parası neyse vercem bir öpücük lütfennn bu arada 0-3 ay aldın mı kız sanki en az 3-6 ay gibi geldiler bana hep :44::44:

0-3 aylık fazla canım sadece benim haklarım olan penye 3-6 ay arası diğerleri hep 0-3 ay yazıyo içinde...

kuuzm daha erken beeee...ben biraz erken davrandım...fişlerini bile atmadım...ki ne olur ne olmaz bi daha ki gidişimizde kız diye bir sürpriz yaparsa gidem de hemen değiştirem...üzme kendini ve kuzumu...

erekn de mi canım,biz para biriktiriyoruz,hepsini sonra alcaz,ama şimdi en azından bi kaç parça bişeyler almak istiyorum,bakıp bakıp severim evde...

herkeslere merhabaaa ben biraz geç kalıyorum bu topiğe siz güne erken başlıyosunuz malum çalışan olunca :) bende kayınvalide kayınpederi gönderdim 10 gündür verem ettiler beni sonunda gittiler bende anca gelebildim :)) geçmişe göz attım ama gözden kaçanlar mutlaka olmuştur ne var ne yok ? fulya erkekin olcakmış sanırım hayırlı olsun %80 demişse kesin erkektir banada öyle demişti 2 haftaya netleşir,sudecim bişey dikkatimi çekti sezeryandan sonra normal doğum yapılabiliomu yaa dikişler atmasın sonra ??

Off kızlar ya daha şimdiden eşimle doğum konuşunda ters düştük. :44: Ama bu konuda o haklı kesinlikle normal doğuma bir türlü sıcak bakamadım ben henüz kimse ikna edebilmiş deil.! Rabbimin gücüne gitmesin hayırlısı olsun sşyorum hep ama ben normal doğuramıcam sanırım

saol ablacım çok beğendik bizde izmitte gördüm ilkkez öztalayda bi bebek mağazasında sanırım annemler ordan alacaklar orda çok güzel bi tane sepet beşik var ama biraz pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…