- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.541
Off kızlar ya daha şimdiden eşimle doğum konuşunda ters düştük. :44: Ama bu konuda o haklı kesinlikle normal doğuma bir türlü sıcak bakamadım ben henüz kimse ikna edebilmiş deil.! Rabbimin gücüne gitmesin hayırlısı olsun sşyorum hep ama ben normal doğuramıcam sanırım
Off kızlar ya daha şimdiden eşimle doğum konuşunda ters düştük. :44: Ama bu konuda o haklı kesinlikle normal doğuma bir türlü sıcak bakamadım ben henüz kimse ikna edebilmiş deil.! Rabbimin gücüne gitmesin hayırlısı olsun sşyorum hep ama ben normal doğuramıcam sanırım
herkeslere merhabaaa ben biraz geç kalıyorum bu topiğe siz güne erken başlıyosunuz malum çalışan olunca :) bende kayınvalide kayınpederi gönderdim 10 gündür verem ettiler beni sonunda gittiler bende anca gelebildim :)) geçmişe göz attım ama gözden kaçanlar mutlaka olmuştur ne var ne yok ? fulya erkekin olcakmış sanırım hayırlı olsun %80 demişse kesin erkektir banada öyle demişti 2 haftaya netleşir,sudecim bişey dikkatimi çekti sezeryandan sonra normal doğum yapılabiliomu yaa dikişler atmasın sonra ??
adı üstünde ama denizcim normal doğum normali o ,
bi kitap duydum içgüdüsel doğum diye alıcam onu normal doğuma hazırlıyormus
biliyorum fatmam bana diyorlar sen şimdiden şartlarsan kendini nasıl olacak bu iş diye off rabbim hayırlısını versin ama bana normal hiç normal gelmiyor işte
Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun kv fırtınan:))
Evet canım sezeryandan sonra normal yapılabiliyor ama aradan en az 5 yıl geçmesi gerek dedi doktor. Ama her doktor bu riske girmiyormuş. Benimkini daha ikna edemedim ama benim en son doğumumun üzerinden 12 yıl geçti. Artık dikiş mikiş kalmamıştır:)) Doktor diyorki doğumun ortasında beni sezeryana al diye yalvarırsan umurumda bile olmazsın:)) Eşim de karşı normale ama bakalım...
saolasın valla geçti gitti birdaha yaşamamak dileğiyle :)) yalvarma umrumda olmazsın hee güldüm valla doktora bak sen :)) duyunca şaşırdım ben olmuyo diye biliyodum çünkü hayırlısı olsun bende karşıyım normale yaa o kafasını nasıl çekip uzatıyolar çıkarmak için çok korkunç ben artık diyorum eziyetini ben çekiyim çocuk rahat çıksın :))
ben şu kitabı alıyım okuyayım eğer tamam dersem sanada derim al çok yardımı oluyormuş muhtemelen şimdi söyleyeceğimi bin kere duydun ama o sezeryan doğum değil biliyorsun operasyon ameliyat yani
roseis canım ya cekicek tabi bebekte mücadele edecek dünyaya gelmek için o da çaba gösterecek
yüce rabbimm eğer sezeryan bizim ve bebek için uygun olsaydı onu öğretirdi bize ama diğerini yani vajinadan çıkışı normal olan diye öğretmiş bebek ve anne için en hayırlısı bu ama tabi asla riskli doğumları buna katmıyorum mecburen sezeryan olacaksan normal diye tutturmanın anlamı yok
öyle tabi ama neler duyuyoruz korkuyorum valla çocuk için bide videolarını falan izledim tamamen koptum bakalım hayırlısı artık :))
saol ablacım çok beğendik bizde izmitte gördüm ilkkez öztalayda bi bebek mağazasında sanırım annemler ordan alacaklar orda çok güzel bi tane sepet beşik var ama biraz pahalı
Hoş geldin DidemÖzledik seni çokkkk. Nasılsın bakalım?
Bu arada herkese günaydın.
Fitoş,göbeğin çok tatlı, derli toplu görünüyor maşallah.
Hülyacım, senin göbek de 10 numara canım:) İnşallah içi doludur bu ay yaa:)) Benim göbeğim kadar var. Bu arada dün tartıldım 400 gr almışım iki haftada. Onu da göbek aldı sanırım bende en ufak değişiklik yok.
maşallah çok güzelmiş ciciler ben yazlık kışlık nasıl alıcam karar veremedimmm
önce parayı görelim yavrum..beleşe öptürmek yokgüle kullansın sıpan çok güzellermişşşparası neyse vercem bir öpücük lütfennn bu arada 0-3 ay aldın mı kız sanki en az 3-6 ay gibi geldiler bana hep :44::44:
amin canım beğenmenize sevindim..ben de iki dakkada internetten alışveriş yaptım. seramik üçlü sahan takımı aldım. bu arada ben ev düzüyom, daha bebişimin çeyizine var
serabımmm hepsi çok güzel bayıldımallahım güzel günlerde giymeyi nasip etsin bebişine ve sana
amin canım inşallahHepsi birbirinden şeker. Güle güle giydirmek nasip olsun inşallah. Oğluşuna çok yakışacak bu ciciler.
o zaman odan darsa 60*120lik bi beşik işini görebilir bu park yatakta olur park yatak gibi beşikte olur
kullanışlı ve pratik işte bu benim aradığım bi de dün benim bi tane baktığım hemen sökülüp yapılan cinsteydi..uşağımın çoğu vakti babannede geçeceği için bi tane de oraya almayı planlıyorum..bana hem pratik hem kullanışlı geldi park yataklarda bir araştır istersen ,
erekn de mi canım,biz para biriktiriyoruz,hepsini sonra alcaz,ama şimdi en azından bi kaç parça bişeyler almak istiyorum,bakıp bakıp severim evde...
Nerde kalıyor orası canım. Sepet beşikler biraz fantaziye kaçtığı için midir nedir, çok pahalı heryerde. Amann son beşiğim almak istiyorum ne yapayım:) Öbür bebeklerimde hiçbir şey istediğim gibi olmamıştı. Hep birileri karar vermiştiBu hafta bir gidip bakayım dediğin yere. Olmasa internetten sipariş edeceğim orda biraz daha uygun. Senin beşiğinin tarzından da isterdim ama malsef şu an evimde beşik koyacak yer yok. Park yatağı odama, sepeti oturma odasına koyacağım. Tekerlekleri de var, küçücük de olduğu için heryere sürütüp götürürüm prensesimi:)) Yemek yaparken de yanımda olur, balkonda otururken de.
seni orada yönlendiriyolar kuzu merak etme...ama içinden hepsini alıp çıkasın geliyo
önce parayı görelim yavrum..beleşe öptürmek yok
amin canım beğenmenize sevindim..
amin canım inşallah
nenny babyde buldum bitane eşim de ona çok küçük dedi...fotosunu bulursam netten eklerim
kullanışlı ve pratik işte bu benim aradığım bi de dün benim bi tane baktığım hemen sökülüp yapılan cinsteydi..uşağımın çoğu vakti babannede geçeceği için bi tane de oraya almayı planlıyorum..
tabi erken ben bakmak için girmiştim...dayanamadım aldım..bu da benim huyum canım...
dün ne oldu kızlar..eşimden küstüm ...erkenden uyudum...eve gelmiş beni uyandırmaya çalışmış tabi ben uyanamamışım...açmış kıyafetleri açmış tek tek katlamış dizayn etmiş...bir uyandım ki oturma odasının ışığı yanıyo.. fırladım hemen yerimden odaya geçtim ki benim kalas olacak herifim elini kulağına atmış kıyafetlere bakıyo kıyafetlerle konuşuyo...beni aldı bir kahkaha..o da dalmış zavallım kahkahama irkildi...sonra barıştık çiçeğimi verdi..anneler günü tebriklerin de eşimin öpücüğüyle kapanmış oldu...
fehtiye caddesinde öztalay pasajı var abla bilirsin hamile kiyafetleride var onun fethiye kapısında değilde diğer yandan girişteki kapısının yanında bi bebek mağazası var bilirsin kesin sen orayı
BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi bu modelden vardı canlı gördüm bende hayran kaldım ama benim için ikinci bi masraf olacak
bu arada zaten park yatak alacaksan benim beşiğim park yatak büyüklüğünde eğer o magazaya gidersen benim beşiğide görürsün
BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi Ay bu çok tatlı. Tam istediğim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?