Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

adı üstünde ama denizcim normal doğum normali o ,
bi kitap duydum içgüdüsel doğum diye alıcam onu normal doğuma hazırlıyormus

canım zorunlu değilde isteyerek sezeryan olmanın fiyatını öğren istersen belki faydası olur

Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun kv fırtınan:))

Evet canım sezeryandan sonra normal yapılabiliyor ama aradan en az 5 yıl geçmesi gerek dedi doktor. Ama her doktor bu riske girmiyormuş. Benimkini daha ikna edemedim ama benim en son doğumumun üzerinden 12 yıl geçti. Artık dikiş mikiş kalmamıştır:)) Doktor diyorki doğumun ortasında beni sezeryana al diye yalvarırsan umurumda bile olmazsın:)) Eşim de karşı normale ama bakalım...

adı üstünde ama denizcim normal doğum normali o ,
bi kitap duydum içgüdüsel doğum diye alıcam onu normal doğuma hazırlıyormus

biliyorum fatmam bana diyorlar sen şimdiden şartlarsan kendini nasıl olacak bu iş diye off rabbim hayırlısını versin ama bana normal hiç normal gelmiyor işte

biliyorum fatmam bana diyorlar sen şimdiden şartlarsan kendini nasıl olacak bu iş diye off rabbim hayırlısını versin ama bana normal hiç normal gelmiyor işte

ben şu kitabı alıyım okuyayım eğer tamam dersem sanada derim al çok yardımı oluyormuş muhtemelen şimdi söyleyeceğimi bin kere duydun ama o sezeryan doğum değil biliyorsun operasyon ameliyat yani

saolasın valla geçti gitti birdaha yaşamamak dileğiyle :)) yalvarma umrumda olmazsın hee güldüm valla doktora bak sen :)) duyunca şaşırdım ben olmuyo diye biliyodum çünkü hayırlısı olsun bende karşıyım normale yaa o kafasını nasıl çekip uzatıyolar çıkarmak için çok korkunç ben artık diyorum eziyetini ben çekiyim çocuk rahat çıksın :))

roseis canım ya cekicek tabi bebekte mücadele edecek dünyaya gelmek için o da çaba gösterecek
yüce rabbimm eğer sezeryan bizim ve bebek için uygun olsaydı onu öğretirdi bize ama diğerini yani vajinadan çıkışı normal olan diye öğretmiş bebek ve anne için en hayırlısı bu ama tabi asla riskli doğumları buna katmıyorum mecburen sezeryan olacaksan normal diye tutturmanın anlamı yok

ben şu kitabı alıyım okuyayım eğer tamam dersem sanada derim al çok yardımı oluyormuş muhtemelen şimdi söyleyeceğimi bin kere duydun ama o sezeryan doğum değil biliyorsun operasyon ameliyat yani

duymam mı al kuzum sonra olmadı bende okurum

öyle tabi ama neler duyuyoruz korkuyorum valla çocuk için bide videolarını falan izledim tamamen koptum bakalım hayırlısı artık :))

öyle tabi ama neler duyuyoruz korkuyorum valla çocuk için bide videolarını falan izledim tamamen koptum bakalım hayırlısı artık :))

Canım artık ağrısız normal doğum diye birşey var ve çok yaygın. Ağrıyı birazcık çekiyorsun belli bir açılmadan sonra sana belden iğne yapıyorlar ve doğumun sonuna kadar ağrı hissetmiyorsun. Bebeğin kafasını çekmiyolar aslında bebek kendini itiyor anne ıkınıyor ebeler sadece az bir müdahele ediyor hepsi bu. Sezaryeni iki defa yaşadım, her ikisinde de 7 gün hastanede kaldım. Tabi o zaman imkanlar bu kadar geniş değildi ve ben çok cahildim.İlki ters olduğu için sezeryan oldum. Halbuki miadından 20 gün önce alındı kızım belki de dönerdi. Eşimin askerden geliş izni ancak o zamana uygun oluyor diye ben de fazla diretmedim ve sezeryanı kabul ettim. 12 yıl önce doktora el parası adı altında 250 tl verdik. O zaman anladık neden ille de sezeryan diye. Doğumdna sonra çektiklerimi anlatmak bile istemiyorum. Öksüremiyorsun, bırak onu bir hafta gülemiyorsun bile. Milelte beni ağlatın ama yalvarırım güldürmeyimn diye yaşlvarmıştım. Neyse ya, ben inşallah normal doğururum. İkincı kızımda hasteneye gidene kadar hafif ağrılarla 4 cm açıklığım olmuştu. O zaman ebeler hemen doğurursun sen dediler. Ama malesef yine aynı doktor sezeryan dedi. Normali riskli buldu. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Geçiyor gidiyor işte. Geçmese unutulmasa analarımız 5-6 tane hem de ağzrı kesici bile olmadan doğurabilirler miydi. Anneciğim hep der doğumlardan sonra toparlanma sancısı olurmuş onun için bile ebeler sadece bir tane aspirin bırakıp giderlermiş ona Canım annem...Onunki de candı.

saol ablacım çok beğendik bizde izmitte gördüm ilkkez öztalayda bi bebek mağazasında sanırım annemler ordan alacaklar orda çok güzel bi tane sepet beşik var ama biraz pahalı

Nerde kalıyor orası canım. Sepet beşikler biraz fantaziye kaçtığı için midir nedir, çok pahalı heryerde. Amann son beşiğim almak istiyorum ne yapayım:) Öbür bebeklerimde hiçbir şey istediğim gibi olmamıştı. Hep birileri karar vermişti Bu hafta bir gidip bakayım dediğin yere. Olmasa internetten sipariş edeceğim orda biraz daha uygun. Senin beşiğinin tarzından da isterdim ama malsef şu an evimde beşik koyacak yer yok. Park yatağı odama, sepeti oturma odasına koyacağım. Tekerlekleri de var, küçücük de olduğu için heryere sürütüp götürürüm prensesimi:)) Yemek yaparken de yanımda olur, balkonda otururken de.

ah aynurcum keşke ama nafile yok öyle bişey
ama olsun sonuçta göbeği yarıştırıyom sizle

maşallah çok güzelmiş ciciler ben yazlık kışlık nasıl alıcam karar veremedimmm

seni orada yönlendiriyolar kuzu merak etme...ama içinden hepsini alıp çıkasın geliyo

güle kullansın sıpan çok güzellermişşş parası neyse vercem bir öpücük lütfennn bu arada 0-3 ay aldın mı kız sanki en az 3-6 ay gibi geldiler bana hep :44::44:
önce parayı görelim yavrum..beleşe öptürmek yok

amin canım beğenmenize sevindim..

Hepsi birbirinden şeker. Güle güle giydirmek nasip olsun inşallah. Oğluşuna çok yakışacak bu ciciler.
amin canım inşallah

o zaman odan darsa 60*120lik bi beşik işini görebilir bu park yatakta olur park yatak gibi beşikte olur

nenny babyde buldum bitane eşim de ona çok küçük dedi...fotosunu bulursam netten eklerim

bana hem pratik hem kullanışlı geldi park yataklarda bir araştır istersen ,
kullanışlı ve pratik işte bu benim aradığım bi de dün benim bi tane baktığım hemen sökülüp yapılan cinsteydi..uşağımın çoğu vakti babannede geçeceği için bi tane de oraya almayı planlıyorum..

erekn de mi canım,biz para biriktiriyoruz,hepsini sonra alcaz,ama şimdi en azından bi kaç parça bişeyler almak istiyorum,bakıp bakıp severim evde...

tabi erken ben bakmak için girmiştim...dayanamadım aldım..bu da benim huyum canım...

dün ne oldu kızlar..eşimden küstüm ...erkenden uyudum...eve gelmiş beni uyandırmaya çalışmış tabi ben uyanamamışım...açmış kıyafetleri açmış tek tek katlamış dizayn etmiş...bir uyandım ki oturma odasının ışığı yanıyo.. fırladım hemen yerimden odaya geçtim ki benim kalas olacak herifim elini kulağına atmış kıyafetlere bakıyo kıyafetlerle konuşuyo...beni aldı bir kahkaha..o da dalmış zavallım kahkahama irkildi...sonra barıştık çiçeğimi verdi..anneler günü tebriklerin de eşimin öpücüğüyle kapanmış oldu...

fehtiye caddesinde öztalay pasajı var abla bilirsin hamile kiyafetleride var onun fethiye kapısında değilde diğer yandan girişteki kapısının yanında bi bebek mağazası var bilirsin kesin sen orayı

BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi bu modelden vardı canlı gördüm bende hayran kaldım ama benim için ikinci bi masraf olacak

bu arada zaten park yatak alacaksan benim beşiğim park yatak büyüklüğünde eğer o magazaya gidersen benim beşiğide görürsün

ben eminönüne bi insem bi insem bakıcam ben o kıyafetlerin icabına

beşik konusundada eğer bi büyüğünü istersen 70*130 olanları da var ama benim odam çok dar anca bu sığar ayrıca biz hiç tecrübeli olmadığımız için küçük geliyo gözümüze ama 3 yaşına kadar yatar diyolar

BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi Ay bu çok tatlı. Tam istediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…