- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.561
ah aynurcum keşke ama nafile yok öyle bişey
ama olsun sonuçta göbeği yarıştırıyom sizle
bu tarzlar küçük ama sepek beşik dediklerimizden işte bunda çok az yatabiliyorlar 6 ay en fazla
6 ay mı ama kağıdında 18 aya kadar kullanılabilinir yazıyordu...:44:
6 ay mı ama kağıdında 18 aya kadar kullanılabilinir yazıyordu...:44:
bu var işte o dediğim yerde sana gönderdiğimle aynı sadece cibinliği değiştirmişlerçok güzel yaa tam kız işi
Ne kadardı tam olarak canımcım sordun mu.
kızlar bebeklerin yatak örtüsü yada yorgan ölçüsü ne kadar biliyonuz mu ,
Canım bebekler 5 aydan sonra dönmeye kalkma hareketleri yapmaya başlar. Belki ebat olarak bu beşiğe sığar ama düşme tehlikesi olur Allah korusun. O yüzden 6 aydan sonra pek kullanılmaz.
18 ay bir buçuk yaş yapar benim için az ben 3 yaş olsun istiyorum benim beşiği gördüm kadın ona 5 yaşına kadar dedi ama sanmam 5 yaş olsun bide senin gördüğün nasıl bişeydi küçük bişeyse çok yatamaz dönerken çarpar
kızlar bebeklerin yatak örtüsü yada yorgan ölçüsü ne kadar biliyonuz mu ,
300 civarıydı abla 300-350 arası bişeydi ama kaliteli bi beşikti tahtası filan ayrıca yatağı korumaları ve cibinliği dahil bu fiyat
benim baktığımda 650 lira ama dediğim gibi herşy dahilll
Aaa iyiymiş. Ben hiç 600 den aşağı diyeni görmedim. Hemen bakmalıım oraya...Cibinlik farkı da koyarlar bir 200:44:
yok yok o dahil herşey dahil yatağı dahil hepsi dahilolduğu yeri anlamışsındır abla heralde dimi
Anladım bebeğim sağol. Haftaiçi gidip bakacağım ve muhtemelen alacağım da erken mi acaba ya. Daha 4 ay var. Odada eskir bu kızların elinde:)) Almasak belki zam gelir.
kutulu olcak zaten sen kuracaksın bi kaç sonra kurarsınnn
Sağol canım. O zaman tamamdır. Beşik işini hallettim sayıyorum:))
umarım gördüğündede içine siner ablacımmm keşke bu haftasonu buluşup beraber gitseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?