Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

6 ay mı ama kağıdında 18 aya kadar kullanılabilinir yazıyordu...:44:

18 ay bir buçuk yaş yapar benim için az ben 3 yaş olsun istiyorum benim beşiği gördüm kadın ona 5 yaşına kadar dedi ama sanmam 5 yaş olsun bide senin gördüğün nasıl bişeydi küçük bişeyse çok yatamaz dönerken çarpar

Canım bebekler 5 aydan sonra dönmeye kalkma hareketleri yapmaya başlar. Belki ebat olarak bu beşiğe sığar ama düşme tehlikesi olur Allah korusun. O yüzden 6 aydan sonra pek kullanılmaz.

model olarak buna benziyordu ama içinden kalkıpda düşmesi imkansız derindi yawww bulamıyorum ki nette...kudurcam haaa şimdi...

300 civarıydı abla 300-350 arası bişeydi ama kaliteli bi beşikti tahtası filan ayrıca yatağı korumaları ve cibinliği dahil bu fiyat
benim baktığımda 650 lira ama dediğim gibi herşy dahilll

Aaa iyiymiş. Ben hiç 600 den aşağı diyeni görmedim. Hemen bakmalıım oraya...Cibinlik farkı da koyarlar bir 200:44:

Serabım cicilerin çok güzel güle gğle gysin paşan

Kızlar beni bugün mazur görün ben hala aynıyım izin alıcaktım bu saat oldu vazgeçtim kitledim kapımı uzandım odamda birazdan yine aynı işlemi yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…