- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.581
fulyacım, iyileştin mi bebişim
Serabım cicilerin çok güzel güle gğle gysin paşan
Kızlar beni bugün mazur görün ben hala aynıyım izin alıcaktım bu saat oldu vazgeçtim kitledim kapımı uzandım odamda birazdan yine aynı işlemi yapıcam
ah canım, seninle aynı durumdayım kuzum. Sarı elma yiyorum sürekli de iyi geliyor. Yediklerim çıkmasın diye kafamı oyalıyorum net başında...keşke evde olabilsekkk. Yat uzan hayatım. Geçer inşallah geceye kalmaz.
Valla ne güzel olurdu. Bir dahakine buluşalım, hatta Kübrayı da alalım inşallah:))
ben dün farketmeden ceryanda kaldım sanırım balkon kapısı açık mutfaktaydım bütün gün yemek yaparken ocağın ateşi ile anlamadım hiç bişeyim yoktu sabah oldu inşaallah eve gşdşp yatınca toparlarım
kuzum sıcak su torbanı yapsın eray enişte üstüne battaniye al yat yemeği eray enişte yapsın
bebeğim yemeklerim hazır gidince dediğin gibi yapayım erayda sofrayı hazırlıyıversin artık
bebeğim yemeklerim hazır gidince dediğin gibi yapayım erayda sofrayı hazırlıyıversin artık
mayışık tuğbişşş geldiii.
öğlen süt ürünlerini abartıncaaa (sölemesi ayıp hem yoğurt yedim hem de ayran içtim) şimdi gözümü açamıyorum iyi miiiii
aynen kuzumm
kız çocuğun dişli doğacakkk bu kadar kalsiyumdan
süt içemiyorum ya fatmam, e akşam da doğru düzgün yemek yiyemiyom. yemişken öğlen yiyim dedim
bi de korkuttular beni. evet bebek ekstra kalsiyuma gerek duymuyomuş ilk 3 ay ama annenin depolarından alıyomuş. o da dişlere vuruyomuş. tırstım ben de :18: yiyom
yok kuzum ya ilk üç ayda pek bişi olmaz minnak o daha sen ye tabi bakma bana şaka yapıyorum sana ama inan 12den sonra diceksinki daha az yesemmi acaba çok açılıyor iştah
ayy o iştah açılmasından ben de korkuyom. şimdi istesem de yiyemiyom, o zaman da istesem de yiyemek kötü olur her hal. olmadı diyetisyene giderim yemek yeme durumumla ilgili napiimm önüm açık çünkü beni de..yok kuzum ya ilk üç ayda pek bişi olmaz minnak o daha sen ye tabi bakma bana şaka yapıyorum sana ama inan 12den sonra diceksinki daha az yesemmi acaba çok açılıyor iştah
benim daha iştahım o kadar acılmadı ama tatlı istiyo hep canım bişiler yedim iyi geldi sanırım toparlıyorum bende şaun için iyiyiz
benim daha iştahım o kadar acılmadı ama tatlı istiyo hep canım bişiler yedim iyi geldi sanırım toparlıyorum bende şaun için iyiyiz
bizim burda bi yağmur yağdı kızlar, bahçeyi yolları sel aldı, çakan şimşekler de cabası. kocam da beni arıyo "korkmuyosun di mi " diye
ayy o iştah açılmasından ben de korkuyom. şimdi istesem de yiyemiyom, o zaman da istesem de yiyemek kötü olur her hal. olmadı diyetisyene giderim yemek yeme durumumla ilgili napiimm önüm açık çünkü beni de..
ohh ohh toparla canım, o kusma krizlerinden sonra insanın vücudu da yorgun düşüyo çok.
sen 71 kilosun sana 85 kilo sınır koyuyorum bebeğimmm kendime 90 koymuştum boyunda uzun sırıtmaz diyetisyene gitmek yok kızarım yeğenime sen iyi bakarsın bilinçli kadınsın zaten
teşekkür ederimmm fatmam
ufak bi düzeltme yapayım 71,9. biz 72 diyeliminşallah sölediğin gibi olur canım da 13 kg ile kapatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?