Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Ah canım, seninle aynı durumdayım kuzum. Sarı elma yiyorum sürekli de iyi geliyor. Yediklerim çıkmasın diye kafamı oyalıyorum net başında...Keşke evde olabilsekkk. Yat uzan hayatım. Geçer inşallah geceye kalmaz.

ben dün farketmeden ceryanda kaldım sanırım balkon kapısı açık mutfaktaydım bütün gün yemek yaparken ocağın ateşi ile anlamadım hiç bişeyim yoktu sabah oldu inşaallah eve gşdşp yatınca toparlarım

merhaba kızlaaaarr ben de bugün hamile olduğumu öğrendim daha doğrusu dün evde test yapmıştım bugün de doktora gittim 4+5 haftalık hamileyim ama kan pıhtılaşması var ve daha önce 2 düşük yaptım o yüzden çok korkuyorum inşallah ben de aralık ocak ayı annelerinden olucamm allah hepimize nasip etsinn :)

kuzum sıcak su torbanı yapsın eray enişte üstüne battaniye al yat yemeği eray enişte yapsın

mayışık tuğbişşş geldiii.
öğlen süt ürünlerini abartıncaaa (sölemesi ayıp hem yoğurt yedim hem de ayran içtim ) şimdi gözümü açamıyorum iyi miiiii

bebeğim yemeklerim hazır gidince dediğin gibi yapayım erayda sofrayı hazırlıyıversin artık

aynen kuzumm

mayışık tuğbişşş geldiii.
öğlen süt ürünlerini abartıncaaa (sölemesi ayıp hem yoğurt yedim hem de ayran içtim ) şimdi gözümü açamıyorum iyi miiiii

kız çocuğun dişli doğacakkk bu kadar kalsiyumdan

aynen kuzumm

kız çocuğun dişli doğacakkk bu kadar kalsiyumdan

süt içemiyorum ya fatmam, e akşam da doğru düzgün yemek yiyemiyom. yemişken öğlen yiyim dedim
bi de korkuttular beni. evet bebek ekstra kalsiyuma gerek duymuyomuş ilk 3 ay ama annenin depolarından alıyomuş. o da dişlere vuruyomuş. tırstım ben de :18: yiyom

yok kuzum ya ilk üç ayda pek bişi olmaz minnak o daha sen ye tabi bakma bana şaka yapıyorum sana ama inan 12den sonra diceksinki daha az yesemmi acaba çok açılıyor iştah

yok kuzum ya ilk üç ayda pek bişi olmaz minnak o daha sen ye tabi bakma bana şaka yapıyorum sana ama inan 12den sonra diceksinki daha az yesemmi acaba çok açılıyor iştah

benim daha iştahım o kadar acılmadı ama tatlı istiyo hep canım bişiler yedim iyi geldi sanırım toparlıyorum bende şaun için iyiyiz

bizim burda bi yağmur yağdı kızlar, bahçeyi yolları sel aldı, çakan şimşekler de cabası. kocam da beni arıyo "korkmuyosun di mi " diye
ayy o iştah açılmasından ben de korkuyom. şimdi istesem de yiyemiyom, o zaman da istesem de yiyemek kötü olur her hal. olmadı diyetisyene giderim yemek yeme durumumla ilgili napiimm önüm açık çünkü beni de..
benim daha iştahım o kadar acılmadı ama tatlı istiyo hep canım bişiler yedim iyi geldi sanırım toparlıyorum bende şaun için iyiyiz

ohh ohh toparla canım, o kusma krizlerinden sonra insanın vücudu da yorgun düşüyo çok.

sen 71 kilosun sana 85 kilo sınır koyuyorum bebeğimmm kendime 90 koymuştum boyunda uzun sırıtmaz diyetisyene gitmek yok kızarım yeğenime sen iyi bakarsın bilinçli kadınsın zaten

sen 71 kilosun sana 85 kilo sınır koyuyorum bebeğimmm kendime 90 koymuştum boyunda uzun sırıtmaz diyetisyene gitmek yok kızarım yeğenime sen iyi bakarsın bilinçli kadınsın zaten

teşekkür ederimmm fatmam
ufak bi düzeltme yapayım 71,9. biz 72 diyelim inşallah sölediğin gibi olur canım da 13 kg ile kapatırım

ilk 3 aydaki istikrarlı kilo alımımdan dolayı benim doktorda 70kg kadar cıkmama izin verdi sanki ona sorucmbenim iştah fena açıldı şimdiden dün yaptığım sütlü tatlıyı eve gidince nasıl yiyeceğimn hayallerini kuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…