- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.601
bizim burda bi yağmur yağdı kızlar, bahçeyi yolları sel aldı, çakan şimşekler de cabası. kocam da beni arıyo "korkmuyosun di mi " diye
ayy o iştah açılmasından ben de korkuyom. şimdi istesem de yiyemiyom, o zaman da istesem de yiyemek kötü olur her hal. olmadı diyetisyene giderim yemek yeme durumumla ilgili napiimm önüm açık çünkü beni de..
ohh ohh toparla canım, o kusma krizlerinden sonra insanın vücudu da yorgun düşüyo çok.
sen tatlıyı severmiydin canımcım ben çok severdim şimdi kesildi
şuan toparlamana sevindim canımcımmmm
ilk 3 aydaki istikrarlı kilo alımımdan dolayı benim doktorda 70kg kadar cıkmama izin verdi sanki ona sorucmbenim iştah fena açıldı şimdiden dün yaptığım sütlü tatlıyı eve gidince nasıl yiyeceğimn hayallerini kuruyorum
evet sersem gibiyim kamyon çarpmış gibi
şerbetli tatlı sevmezdim ama yine o tarz değil daha çok pasta vari şeyler çekiyo canım
evet sersem gibiyim kamyon çarpmış gibi
şerbetli tatlı sevmezdim ama yine o tarz değil daha çok pasta vari şeyler çekiyo canım
benim asıl korkum bu zaten : TATLI
hamişlikten önceki halim gibi tatlı yersem o kadar yemeğin üzerinene sen sor ne ben söliiimm..
benim asıl korkum bu zaten : TATLI
hamişlikten önceki halim gibi tatlı yersem o kadar yemeğin üzerinene sen sor ne ben söliiimm..
Kızlar ya benim ne iştah açıldı ne de ara öğün ihtiyacı duyuyorum ya zorlayarak bişeyler atıyom ağzıma acıktığımdan falan değil yani :44::44::44:
hepimizin korkusu tatlı canım ya bir de benım ekmege asırı meylim var ekmeksiz yapamıyorum ekmek diyince dilim hesabı düşünme sakın adet olarak tüketiyorum ben mesela günde 1 ekmek
kuzum bence sana nazar degdi..ilk üc ayı sorunsuz atlattın güzelce yemegını yedin ya bence nazara geldin:44:ama bazen olur öyle gecer yakında
fulimmm seninki parmağını emiyo, annesiii
Kızlar ya benim ne iştah açıldı ne de ara öğün ihtiyacı duyuyorum ya zorlayarak bişeyler atıyom ağzıma acıktığımdan falan değil yani :44::44::44:
yok ya 1 ekmek çokmuş ben maksimum 10 dilim yiyorumdur normalde diyetisyen 6 dilim veriyor zaten
sen kenarı dur hele istatistikleri iyice alt üst etme
kızlarrr şimdi bana kızacaksınız çünkü ben kendime çok kızdım benim adete 5-6 gün kaldı ya beni az önce dürttüler kalktım salak gibi test yaptım. şimndi size bi sorum var belirli belirsiz çok zçık bi renkte 2. çizgi görüyorrum sizce gözlerim psikolojik olarak beni yanıltıyo olabilir miii siz yaptığınızda negatif olsa da böyle gölge gibi belli belirsiz bi çizgi oluyo muydu ben ilk hamileliğimi hatırlayamıyorum da şu andaaaaaaa. Resim yüklerdim ama resimde belli olmuyo
kızlarrr şimdi bana kızacaksınız çünkü ben kendime çok kızdım benim adete 5-6 gün kaldı ya beni az önce dürttüler kalktım salak gibi test yaptım. şimndi size bi sorum var belirli belirsiz çok zçık bi renkte 2. çizgi görüyorrum sizce gözlerim psikolojik olarak beni yanıltıyo olabilir miii siz yaptığınızda negatif olsa da böyle gölge gibi belli belirsiz bi çizgi oluyo muydu ben ilk hamileliğimi hatırlayamıyorum da şu andaaaaaaa. resim yüklerdim ama resimde belli olmuyo
kızlarrr şimdi bana kızacaksınız çünkü ben kendime çok kızdım benim adete 5-6 gün kaldı ya beni az önce dürttüler kalktım salak gibi test yaptım. şimndi size bi sorum var belirli belirsiz çok zçık bi renkte 2. çizgi görüyorrum sizce gözlerim psikolojik olarak beni yanıltıyo olabilir miii siz yaptığınızda negatif olsa da böyle gölge gibi belli belirsiz bi çizgi oluyo muydu ben ilk hamileliğimi hatırlayamıyorum da şu andaaaaaaa. resim yüklerdim ama resimde belli olmuyo
ben maksimum 3 dilim anca kahvaltıda yiyorum , çorbalarlada birer dilim 6 ya ulaşmıyo bile makarna pilav kesin tüketince ekmek yemiyorum .....
canım hemen ümitlenmemek için sana tavsiyem o 5-6 günün geçmesini bekleyelim geçsin bi o zaman yap testini belkide gözün yanılıyordurr
kız sen test yazınca kendi test yaptığım gün geldi allah herkese nasip etsinnnn
maşallah maşallah irem hanım diyetinize dikkat ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?