Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet sersem gibiyim kamyon çarpmış gibi

sen tatlıyı severmiydin canımcım ben çok severdim şimdi kesildi
şuan toparlamana sevindim canımcımmmm

şerbetli tatlı sevmezdim ama yine o tarz değil daha çok pasta vari şeyler çekiyo canım

benim asıl korkum bu zaten : TATLI
hamişlikten önceki halim gibi tatlı yersem o kadar yemeğin üzerine ne sen sor ne ben söliiimm..

evet sersem gibiyim kamyon çarpmış gibi

şerbetli tatlı sevmezdim ama yine o tarz değil daha çok pasta vari şeyler çekiyo canım

hamişlikten önceki halim gibi tatlı yersem o kadar yemeğin üzerine ne sen sor ne ben söliiimm..

allah bi kolaylığını verir bende öyleydim aklım hep tatlıya çalışırdı şimdi yemiyorum yemekler yetiyor sizin içinde bi kolayı vardır heralde

hepimizin korkusu tatlı canım ya bir de benım ekmege asırı meylim var ekmeksiz yapamıyorum ekmek diyince dilim hesabı düşünme sakın adet olarak tüketiyorum ben mesela günde 1 ekmek

Kızlar ya benim ne iştah açıldı ne de ara öğün ihtiyacı duyuyorum ya zorlayarak bişeyler atıyom ağzıma acıktığımdan falan değil yani :44::44::44:

Kızlar ya benim ne iştah açıldı ne de ara öğün ihtiyacı duyuyorum ya zorlayarak bişeyler atıyom ağzıma acıktığımdan falan değil yani :44::44::44:

kuzum bence sana nazar degdi..ilk üc ayı sorunsuz atlattın güzelce yemegını yedin ya bence nazara geldin:44:ama bazen olur öyle gecer yakında

kızlarrr şimdi bana kızacaksınız çünkü ben kendime çok kızdım benim adete 5-6 gün kaldı ya beni az önce dürttüler kalktım salak gibi test yaptım. şimndi size bi sorum var belirli belirsiz çok zçık bi renkte 2. çizgi görüyorrum sizce gözlerim psikolojik olarak beni yanıltıyo olabilir miii siz yaptığınızda negatif olsa da böyle gölge gibi belli belirsiz bi çizgi oluyo muydu ben ilk hamileliğimi hatırlayamıyorum da şu andaaaaaaa. resim yüklerdim ama resimde belli olmuyo

canım erken yapmışsın , zaten çıkmaz da kastettiğin buharlaşma çizgisi olabilir resimde çıkmıyosa , içerdeki çizginin belirtisi yani ................

biliyorum insan sabırsızlanıyor ama en azından adet gününe kadar bekle cnm yada 1 2 gün sonra kanda baktır en net orda belli olur

kuzu valla benimki var gibi bile değildi çöpe attım sonra gittim aldım çizgi silikti sabah yapunca net çıktı şimdi görmedende bişi diyemem ki

canım hemen ümitlenmemek için sana tavsiyem o 5-6 günün geçmesini bekleyelim geçsin bi o zaman yap testini belkide gözün yanılıyordurr

kız sen test yazınca kendi test yaptığım gün geldi allah herkese nasip etsinnnn

ben maksimum 3 dilim anca kahvaltıda yiyorum , çorbalarlada birer dilim 6 ya ulaşmıyo bile makarna pilav kesin tüketince ekmek yemiyorum .....

maşallah maşallah irem hanım diyetinize dikkat ediyorsunuz

canım ben adet olmam gereken gün yapmıştım 2. çizgi silik çooookkk silikti fotoda felan çıkmıyodu. sen daha gününden çok önce yapmışsın bir, ikincisi gün ortası deil sabah idrarınla yaptığın daha sağlıklı sonuç veriyo. ama ikinci çizgi varsa (ki psikolojin öle göstermek isteseydi, şimdiye kadar geçen aylarda 10 kez görürdün) sonuç pozitiftir. bence hemen istiyosan sonucu kan ver ya da adet gününü bekle testi tekrarla canım.

diyet değil kız böyle gözüm yemekte kalmıyo işte , ilk başlarda daha iyiydi iştahım valla .............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…