- 6 Ocak 2013
- 946
- 30
- 68
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.621
canım erken yapmışsın , zaten çıkmaz da kastettiğin buharlaşma çizgisi olabilir resimde çıkmıyosa , içerdeki çizginin belirtisi yani ................
biliyorum insan sabırsızlanıyor ama en azından adet gününe kadar bekle cnm yada 1 2 gün sonra kanda baktır en net orda belli olur
kuzu valla benimki var gibi bile değildi çöpe attım sonra gittim aldım çizgi silikti sabah yapunca net çıktı şimdi görmedende bişi diyemem ki
ya sadece burayı kastetmiyorum genelde de iştah açılır 3. Aydan sonra deniyo ki bulantım bile yoktu aksine korkuyom ben ya ..............
ya sadece burayı kastetmiyorum genelde de iştah açılır 3. Aydan sonra deniyo ki bulantım bile yoktu aksine korkuyom ben ya ..............
canım hemen ümitlenmemek için sana tavsiyem o 5-6 günün geçmesini bekleyelim geçsin bi o zaman yap testini belkide gözün yanılıyordurr
kız sen test yazınca kendi test yaptığım gün geldi allah herkese nasip etsinnnn
maşallah maşallah irem hanım diyetinize dikkat ediyorsunuz
canım ben adet olmam gereken gün yapmıştım 2. çizgi silik çooookkk silikti fotoda felan çıkmıyodu. sen daha gününden çok önce yapmışsın bir, ikincisi gün ortası deil sabah idrarınla yaptığın daha sağlıklı sonuç veriyo. ama ikinci çizgi varsa (ki psikolojin öle göstermek isteseydi, şimdiye kadar geçen aylarda 10 kez görürdün) sonuç pozitiftir. bence hemen istiyosan sonucu kan ver ya da adet gününü bekle testi tekrarla canım.
ekmekten konu açılmışken ben sabah sandviç yapıyorum hani unanun küçük sandivç ekmekleri varya ona öğlendede 2-3 dilim sulu yemek varsa yada çorba yanına akşamda aynı bazen yemiyorum bazen yiyorum midemin durumuna göre
bu durumu kontrolünde doktoruna söyle canım olmazsa vitamın fln yazar o zaman zaten deli gibi yiyosn inan
iremikom neden korkuyosun canım benim. Hamişlik dokuz aylık bi süreç bi günümüz bi günümüze tutmuyo neticede...
ekmekten konu açılmışken ben sabah sandviç yapıyorum hani unanun küçük sandivç ekmekleri varya ona öğlendede 2-3 dilim sulu yemek varsa yada çorba yanına akşamda aynı bazen yemiyorum bazen yiyorum midemin durumuna göre
akşam eşim gelsin de ona da göstereyim o da benim gibi görürseakşam acile gidip bi tahlil yaptırırım belki.. Aman erken yapmayacaktım bu kez çok kızdım kendime kafam allak bullak oldu ümitlenmek istemiyorum.. Hayırlısı olsun inşaallah dua edin benim içinnn
diyet değil kız böyle gözüm yemekte kalmıyo işte , ilk başlarda daha iyiydi iştahım valla .............
akşam eşim gelsin de ona da göstereyim o da benim gibi görürseakşam acile gidip bi tahlil yaptırırım belki.. aman erken yapmayacaktım bu kez çok kızdım kendime kafam allak bullak oldu ümitlenmek istemiyorum.. hayırlısı olsun inşaallah dua edin benim içinnn
yok ya 1 ekmek çokmuş ben maksimum 10 dilim yiyorumdur normalde diyetisyen 6 dilim veriyor zaten
canım kan için bile 2 gün bekle bence .....
canım sandviç ekmeklerimi kullandığın , onlar için şeker miktarının fazla olduğu ve o yüzden normal ekmeğe göre tatlı olduğu söyleniyo oda dişleri çok etkiliyomuş , eğer o değilse de bilgine şeker bizde önemli biliyosun
canım elevit ve kan demir ilacı diye bişey alıyorum zaten açmadı iştah falan bende, ekstra bişey verirse bilmem , gelse şu randevu ya daha 11 gün var :106::106:
niye korktuğumu yazmıycam buraya , kendimede çok kızıyom özellikle okumadımda bişey okurken karşılaştım işte hep aklımda şimdi
neeeeeeeeeeeeeeeeee 10 dilim mi?????
ben kahvaltıda 2-3 dilim,öğlen 1-2 dilim yiyorum toplasan 5 maksimum 6 dilim..
ama ona rağmen hepicinizden çok kilo aldım
üstelik tatlı falan da çok yemem tadımlık sadece,yemek te öle çok yemem,pilav makarna 2-3 kaşık anca...
bu kilolar seviyo beni kardeeeeeeşşşşşş
bu arada ben beyaz ekmek yememeye çalışıyorum tam bugday cavdar veya ruşeymli ekmek filan alıyoruz benim için
canım benim inşallah vardır diyorum ya benim ilk yaptığımda aynı senın gibi tepki verdim hattabendeki gölge beyazdı amman zihnimin oyunu deyip çöpe attım 2 dk sonra dürttü bişi baktım pembeydi sabah yapıncada direk çıktı hayırlısı olsun
kuzucum canını sıkıcak şeyleri okuma hiç, yanlışlıkla karşılaşırsan da sonunu getirmeden kapat... Aklından da atmayaa çalış her şey güzel gidiyo, ve inşallah hep öle gidecek. Ilk zamanlar da korkuların vardı çok hiç belirtin yok diye, bak o korkular da boşa çıktı. Sıkma canını kuzucum
ben de ben deeeeeeeeeee
tam buğday bi de yulaf ekmeği çok hoşuma gidiyo benim,ama arada beyaz ekmek te yemek lazım fatoşum....
maksimum dedim ama yediğim oluyordur mutlaka bu arada akşam yemiyomusunuz ekmek
sabah 5 dilim atmıştım çantaya ama bi kaçı minik şimdi bitti akşamada yicem 2-3 dilim
pilav yemiyorum bende pirinç pilavını kolay kolay yapmıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?