Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yok kuzu onun boyutlarında küçük ekmekler var işte onlara yapıyorum yada oiste peynir ekmek yiyorum işte

sende okuduğunu unut bebişin çok iyi Allaha şükür

kuzum bende yiyemiyorum makarna pilav bi bulgur pilavını zorluyorum bebikoya iyi gelsin die ama ben makarna ve pilavı kg bakımından değil içimden gelmiyo yemek :26::26:

bu arada ben beyaz ekmek yememeye çalışıyorum tam bugday cavdar veya ruşeymli ekmek filan alıyoruz benim için

ben normaldede hiç beyaz ekmek almam çavdarcıyım bende

saol canım inşaallah en iyisi ben biraz daha bekleyip idrar testini tekrarlayayım. cumaya kadar tutmam lazım kendimi umarım başarabilirimmmm.. evde test yok şimdi en iyisi almamak

test yoksa kurcalamazsında bi kaç gün kafanı dağıt kendini uzak tut bu konudan

öyleymişş canım arada evimiz dısında yemek yediğimizde beyaz yemek zorunda kalıyorum o zaman yiyorumm diye üstüne düşmüyorum daha fazla

ben de öyle öğlenleri zaten beyaz ekmek yiyorum...
evde de bir tane ekmek alıyorum dolaba atıyorum 1 hafta yetiyo bana..eşim de yerse bir öğün yetiyo

ben de öyle öğlenleri zaten beyaz ekmek yiyorum...
evde de bir tane ekmek alıyorum dolaba atıyorum 1 hafta yetiyo bana..eşim de yerse bir öğün yetiyo

akşama ne yiceksiniz ne yemek var kızlar ben bulamadım hiç bişi

akşama ne yiceksiniz ne yemek var kızlar ben bulamadım hiç bişi

sorma ben bu hafta işimi kolaylıyım die üşüttüm ya zaten

etli patates yemeği yaptım pilav mercimek çorba z.yağlı enginar z.yağlı taze fasulye bunlar bizi idare eder 2 akşam sonrası içinde köfte hazırladım kocam fırında köfte istedi semiz salatası yaptım birde artık kalan günlerde de buluruz yapıcak bişi

he bide kek yaptım işte yanıma alıp ara öğün yaparım sütle die

Son düzenleme:

maşallah fulim ne çok şey yapmışsın. bence bunlarla haftayı çıkartırsınız siz...
hemen menünden zeytinyağlı fasulye çalıyorum......ve pilav ama bulgur pilavı... sarımsaklı yoğurt yanına..

Ben bir heves sarma yapmak için markete yaprak almaya gittim ama hiç bir yerde yok burda kara lahana ünlü olunca Mercimek çorbam var benimde pilav yapmıştım yoğurt salata , birde haşlama patates istedi kocam .....

valla döktürmüşsün tebrik ederim seni

işte ben pazara çıktım dün herşeyi tazecik görünce alım yapım dedim ki akşam işten gelince zor olur eşim çok kg aldı die bi gece yer bi gece yemez o yüzden bunlarla haftayı bitirebiliriz tabi bukadar işi mutfakta balkon kapısı açık yaptım bire akşam ben salağı düştan sonra pijama yerine şort giydim yattım al sunuç bugün kendimden geçtim allahtan şuan az daha iyyim sabah korktum kendimden

yapma fulim be şortluk hava yok daha...
sen muhtemelen ondan üşüttün...
dün ben de temizlik yaptım bütün kapılar açıktı iyice havalandı ev...ayaklarım bütün gün sudaydı. duş aldım sonra yattım ama saçlarımı kuruttum,kapı pencere her yeri kapadım,yorgan örtünüp öyle yattım...şükür iyiyim...

bak gider ayak yaptıkları ortaya çıkıyo hasbamın Tatlım ayaklarım üşümüyo ama yinede çorapsız gezmiyorum ne zaman çıkartsam anlıyorum üşütcem çünkü , vucut güçsüzleşti ve metabolizma ağır çalışıyo bence bir süre daha piş ama üşütme

eşim uyardı beni ama o harahetle iyi geldiydi şort aldım azımın payını sabahtan beri kafama kakıp duruyo oda

oyyyyy canım benim..... keşke çok yakın olsak,ben bu kadroyu çok seviyorum...

keşke kuzummm ben hep söylüyorum bu kadro aynı apartmanda oturucaktı varyaaaa ne muhteşem olurdu die

bebeğim haklısın corabımı terliğimi giydim ama tabi ne kadar korur o an iyi geldi tabi acısı bugun çıktı tövbe bi daha

oooo fulimmmm döktürmüşsün
benim ezo gelin çorbam ve kocama kadar makarnam var, kaç zamandır kızartma istiyo kocam, gözümü karartıp yapcam bugün ona köfteli.
ben de senin zeytinyağlı enginarını çalayım da gör

oyyyyy canım benim..... keşke çok yakın olsak,ben bu kadroyu çok seviyorum...
ben de çokkk seviyommm siziii

bak bak bakk saatler geçtikçe kabahatlerini döküyor bizim hatunnnn. hem duş al hem şortla yat
bi daha yapmazsın kuzum, bak miden ne kadar kötü oldu, ateşli hatun, ört dötünü başını

çal kuzum benim çalll ben hem kendim rahat edim h.içi die yaptım iyi de oldu kafam rahat şimdi

haklısınız valla ne deseniz aldım boyumun ölçüsünü daha temmuzu görmeden giymem şort mort

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…