- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.641
canım sandviç ekmeklerimi kullandığın , onlar için şeker miktarının fazla olduğu ve o yüzden normal ekmeğe göre tatlı olduğu söyleniyo oda dişleri çok etkiliyomuş , eğer o değilse de bilgine şeker bizde önemli biliyosun
canım elevit ve kan demir ilacı diye bişey alıyorum zaten açmadı iştah falan bende, ekstra bişey verirse bilmem , gelse şu randevu ya daha 11 gün var :106::106:
niye korktuğumu yazmıycam buraya , kendimede çok kızıyom özellikle okumadımda bişey okurken karşılaştım işte hep aklımda şimdi
e bende söliimm balii
ben her öğün ekmek yiyorum. ekmek kuru kuru mideme daha iyi geliyor. buna karşın makarna ve pilavı kestim tamamen. iş yerindekiler midemi bulandırıyor, evde de kocama kadar yapıyom.
sabah 2, öğlen 2, akşam 2 istikrarlıyım yani. ama sabah ve akşam yediğim dilim kalınlığı ile öğlen yediğim farklı tabi. öğlenkiler azcuk godaman oluyo
bu arada ben beyaz ekmek yememeye çalışıyorum tam bugday cavdar veya ruşeymli ekmek filan alıyoruz benim için
saol canım inşaallah en iyisi ben biraz daha bekleyip idrar testini tekrarlayayım. cumaya kadar tutmam lazım kendimi umarım başarabilirimmmm.. evde test yok şimdi en iyisi almamak
öyleymişş canım arada evimiz dısında yemek yediğimizde beyaz yemek zorunda kalıyorum o zaman yiyorumm diye üstüne düşmüyorum daha fazla
ben akşam pilav makarna türevi şeyler yada patates varsa ekmek yemiyorum,yoksa 1 dilim yiyorum...
kızlar sizce ben neden bu kadarcık yememe rağmen gereğinden fazla kilo alıyorum..
şekerden korkuyorum yaaaaa inşallah öyle bi sorun çıkmaz... annem şeker hastası benim..:18::18:
ben de öyle öğlenleri zaten beyaz ekmek yiyorum...
evde de bir tane ekmek alıyorum dolaba atıyorum 1 hafta yetiyo bana..eşim de yerse bir öğün yetiyo
akşama ne yiceksiniz ne yemek var kızlar ben bulamadım hiç bişi
akşama ne yiceksiniz ne yemek var kızlar ben bulamadım hiç bişi
ben de aynı şekilde düşünüp duruyorum...
iki tane biber dolmam var,biri kocişe biri bana.... yeter daha ne olsun
şaka bi yana da ne yapsakki?
evde de hiç bişey kalmadı....
ben de aynı şekilde düşünüp duruyorum...
iki tane biber dolmam var,biri kocişe biri bana.... yeter daha ne olsun
şaka bi yana da ne yapsakki?
evde de hiç bişey kalmadı....
sorma ben bu hafta işimi kolaylıyım die üşüttüm ya zaten
etli patates yemeği yaptım pilav mercimek çorba z.yağlı enginar z.yağlı taze fasulye bunlar bizi idare eder 2 akşam sonrası içinde köfte hazırladım kocam fırında köfte istedi semiz salatası yaptım birde artık kalan günlerde de buluruz yapıcak bişi
he bide kek yaptım işte yanıma alıp ara öğün yaparım sütle die
sorma ben bu hafta işimi kolaylıyım die üşüttüm ya zaten
etli patates yemeği yaptım pilav mercimek çorba z.yağlı enginar z.yağlı taze fasulye bunlar bizi idare eder 2 akşam sonrası içinde köfte hazırladım kocam fırında köfte istedi semiz salatası yaptım birde artık kalan günlerde de buluruz yapıcak bişi
bana uyar.... etli patates benim ama hepsiiiitoplaşıp bana gelin yemeğe bebeklerimmmmm
benimde bişeyim yok dün pazar vardı gidemedik dolap tam takırrr
maşallah fulim ne çok şey yapmışsın. bence bunlarla haftayı çıkartırsınız siz...
hemen menünden zeytinyağlı fasulye çalıyorum......ve pilav ama bulgur pilavı... sarımsaklı yoğurt yanına..
valla döktürmüşsün tebrik ederim seni
bana uyar.... etli patates benim ama hepsiiii
bizim de bugün pazar,ama hiç gidesim yok
işte ben pazara çıktım dün herşeyi tazecik görünce alım yapım dedim ki akşam işten gelince zor olur eşim çok kg aldı die bi gece yer bi gece yemez o yüzden bunlarla haftayı bitirebiliriz tabi bukadar işi mutfakta balkon kapısı açık yaptım bire akşam ben salağı düştan sonra pijama yerine şort giydim yattım al sunuç bugün kendimden geçtim allahtan şuan az daha iyyim sabah korktum kendimden
son gücümle yapmışım demekki partim artık
gel bebeğimmmm feda olsun sana tüüm yemekler yeterki soframızı şenlendir
işte ben pazara çıktım dün herşeyi tazecik görünce alım yapım dedim ki akşam işten gelince zor olur eşim çok kg aldı die bi gece yer bi gece yemez o yüzden bunlarla haftayı bitirebiliriz tabi bukadar işi mutfakta balkon kapısı açık yaptım bire akşam ben salağı düştan sonra pijama yerine şort giydim yattım al sunuç bugün kendimden geçtim allahtan şuan az daha iyyim sabah korktum kendimden
yapma fulim be şortluk hava yok daha...
sen muhtemelen ondan üşüttün...
dün ben de temizlik yaptım bütün kapılar açıktı iyice havalandı ev...ayaklarım bütün gün sudaydı. duş aldım sonra yattım ama saçlarımı kuruttum,kapı pencere her yeri kapadım,yorgan örtünüp öyle yattım...şükür iyiyim...
oyyyyy canım benim..... keşke çok yakın olsak,ben bu kadroyu çok seviyorum...
bak gider ayak yaptıkları ortaya çıkıyo hasbamınTatlım ayaklarım üşümüyo ama yinede çorapsız gezmiyorum ne zaman çıkartsam anlıyorum üşütcem çünkü , vucut güçsüzleşti ve metabolizma ağır çalışıyo bence bir süre daha piş ama üşütme
oooo fulimmmm döktürmüşsünsorma ben bu hafta işimi kolaylıyım die üşüttüm ya zaten
ben de çokkk seviyommm siziiioyyyyy canım benim..... keşke çok yakın olsak,ben bu kadroyu çok seviyorum...
oooo fulimmmm döktürmüşsün
benim ezo gelin çorbam ve kocama kadar makarnam var, kaç zamandır kızartma istiyo kocam, gözümü karartıp yapcam bugün ona köfteli.
ben de senin zeytinyağlı enginarını çalayım da gör
ben de çokkk seviyommm siziii
bak bak bakk saatler geçtikçe kabahatlerini döküyor bizim hatunnnn. hem duş al hem şortla yat
bi daha yapmazsın kuzum, bak miden ne kadar kötü oldu, ateşli hatun, ört dötünü başını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?