- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.661
kızlar benim mesaim bitiyo, masamı toplayıp çıkıcam.
hepinize iyi akşamlar, hepiciğinizi ve bebeklerinizi ayrı ayrı öpüyom...
canım zorunlu değilde isteyerek sezeryan olmanın fiyatını öğren istersen belki faydası olur
Serabım cicilerin çok güzel güle gğle gysin paşan
Kızlar beni bugün mazur görün ben hala aynıyım izin alıcaktım bu saat oldu vazgeçtim kitledim kapımı uzandım odamda birazdan yine aynı işlemi yapıcam
bennnn geldimmmmmmmmmmmmmmmm
Yaaa ama bu düz olsunnn
yahuuu düzleyemedimmmmm artık boynunuzu çevirin
çok beklersin artık düz olmasını
Yaaa ama bu düz olsunnn
yahuuu düzleyemedimmmmm artık boynunuzu çevirin
fotoyu buraya eklemeden önce düzle kuzu sonra ekle...
minnakımla ben geldim..oyyyy içeri girdiğimde kıyafetleri kanepenin üstündeydi öğlede toparlayamadım sanki kuzumu görmüş gibi çığlık attım oyyyy yer annesi dedim...oyyy tuhaf bi duygu kuzum ya...sen değil siz geldinizzzzzz hoşgeldinizzzzzz
senin aksam göbüşü benim öğle göbeği Allahım sonunda karnım ne kadar büyücek cok merak ediyorummasallah erkek göbüşü belli ama
kız resim düz olsun die şettyidimmmmm
çok güzel bi duygu anası ben geçenlerde tüm aldıklarımızı topladım şu büyük hurçlar varya onu doldurdu maşallahhhh odaya girdikçe arabasınıda seviyommmmm ben dün pazarda hoşam gitti bi zıbın aldım akşam çeker yüklerimmmm ne heyecanlı ona hazırlanmakkkminnakımla ben geldim..oyyyy içeri girdiğimde kıyafetleri kanepenin üstündeydi öğlede toparlayamadım sanki kuzumu görmüş gibi çığlık attım oyyyy yer annesi dedim...oyyy tuhaf bi duygu kuzum ya...
kız tlfndan attımmm şimdi pc ye geçtim ama düzelmiyo yüklemiş bulunduk bi kere
aslında benimde az daha iriydi ama bugün fenayım ondan mı bilmiyorum gözüme küçük geliyo yukardan bakıyom belki ondandır
çok güzel bi duygu anası ben geçenlerde tüm aldıklarımızı topladım şu büyük hurçlar varya onu doldurdu maşallahhhh odaya girdikçe arabasınıda seviyommmmm ben dün pazarda hoşam gitti bi zıbın aldım akşam çeker yüklerimmmm ne heyecanlı ona hazırlanmakkk
bizim iyi analiz etmemiz için her açıdan görmemiz lazııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?