- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.681
çok güzel bi duygu anası ben geçenlerde tüm aldıklarımızı topladım şu büyük hurçlar varya onu doldurdu maşallahhhh odaya girdikçe arabasınıda seviyommmmm ben dün pazarda hoşam gitti bi zıbın aldım akşam çeker yüklerimmmm ne heyecanlı ona hazırlanmakkk
hele bide hepsini yıkayıp ütülerken insanın içi bir tuhaf oluyor
beceremedim demiyo da
aynen kuzum ya elbiselerine bu şekilde tepki veriyoruz kendisi olsa naparız bilmiyom...
oh my godsen buna küçük mü dioun bebeğim yaaaw masallah masallah gayet iyi
heee beceremedim ne yaniii
uyyyy kurbanı oluruz onlarınnnnnnnn
kız mide tarafım daha şişti resmen göğüs altmdan baslıyodu o bakımdan dedim diyom ya ben tepeden görüyom ondan herhalde bide göbüşüm yukarı çıktı he alt karnım yani öyle hissediyorum
gayet güzel sivri oğluş göbüşü
doktor teyzemize kaldı 25 gün
randevun ne zamandı kuzu ben daha saymaya başlamadım ama 3 haftamız kesin var...
8 haziran bebikommm o zaman sizden 1 hafta sonrayızdır
günaydın kızlarrrrbugün daha iyiyim kuzuma kırkyamadan yatak örtüsü yapmaya karar verdim bakalım becerebilirsem , ben sıkıldıkça karar alıyom galibaaa fulim nasıl oldun bebeğim , gel beni dinle ayağını sıcak tut kafanı serin
benim ki de 6 haziran yavrum senden 2 gün önce
hamarat hatunun hali başka tabeegünaydın kızlarrrrbugün daha iyiyim kuzuma kırkyamadan yatak örtüsü yapmaya karar verdim bakalım becerebilirsem , ben sıkıldıkça karar alıyom galibaaa fulim nasıl oldun bebeğim , gel beni dinle ayağını sıcak tut kafanı serin
günaydın fıstık iyi olmana sevindimmmm
erken başlamışsınız kuzular benimde 1 haziran 16 gün var
hamarat hatunun hali başka tabee
Günaydın iremim, kararlar güzel sıkıntı yok
Günaydın fatmam, benim randevum da 29 mayıs, 15 günüm kaldı benim de
günaydınnn kızlar nasılsınız.
Ben pek iyi deilim. Klasik bi mide bulantısı ile uyandım. Allahtan çıkartınca az buçuk rahatladım, yağsız bi kuru tost yedim, onu tutmaya çalışıyorum
Sizler nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?