Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hamarat hatunun hali başka tabee
günaydın iremim, kararlar güzel sıkıntı yok

günaydın fatmam, benim randevum da 29 mayıs, 15 günüm kaldı benim de

tatlım seni perişan etti bu yavru seraptan sonra en bulantılı sensin heralde aynur abla olayı aştı zaten onun kaç ay oldu hala bulanıyorr

yalnız hepimiz hep arka arkaya gidicez bi dönem heyecan içinde kalıyoruz bi dönemde sakin geçiriyoruzzz

bulanıyom diyene ben erkek diyesim geliyo fitoş hariççç
hayırlısı olsun diyom, ama artık annesini bulandırmasın bu sıpacık, kendime önümüzdeki dr. kontrolünü milad sayıyom. 3 ay bitmiş olcak, hala kesilmesse hapı yuttummm...

valla sorma afedersin safra çıkarmak çok kötü, yediğini çıkarmak ayrı kötü. 2 gündür iyiydim ama bugün gene başladı
umarım 3. ayda atlatırım.
he he her ayın belli dönemleri hep heyecanlıyız. bebşten önce ay geldi mi gelmedimi, bebişten sonra ay az kaldı görmeye, doğum ayı ay doğdu mu doğmadı mı, bebek olunca ay aşı ayı çocuk dr. kontrol ayı. bundan sora böleyiz, ömrümüz gün saymakla geçiyi

sorma kuzum ben geçen sene aralıktan beri gün sayıyorum önce eşimi bekledim askerden gelsin diye sonra düğünü saydım sonra ay ay adet tarihlerini şimdide bebekleri sayıyoruzzz nedir bizim bu çilemiz

Günaydın kızlar. Nassınız bakalım?
Ben sabah sabah sinir oldum. Ayrıntılı ultrason için sıra alayım dedim teee 12 hazirana sıra verdiler bana. Dedim ben o zamana doğururum, sekreter de dediki doğurmazsan gelirsin o zaman:))

Sizin yakınmış doktor kontrollleri ne güzel. Ben de 1 haziran dedi mi sütler kamak tutar tutmaz, ibibikler öter ötmez doktordayım inşallah:)) Şimdi işe gidiyorum. Öptüm hepiciğinizi...

benim ki de 6 haziran yavrum senden 2 gün önce

doktor srasına girdik desene

günaydın bebikommmmm iyiyim şükür dün akşam güzelce yemeğeimi yedim kalın giyindim sıcak sıcak oturdum tvnın karsında sabah hafifti ama kahvaltı yaptım sanırım bastırdımmmm

günaydın fıstık iyi olmana sevindimmmm

erken başlamışsınız kuzular benimde 1 haziran 16 gün var

günaydın fatmikimmmmmmmmmm

hamarat hatunun hali başka tabee
günaydın iremim, kararlar güzel sıkıntı yok

günaydın fatmam, benim randevum da 29 mayıs, 15 günüm kaldı benim de

günaydın ballı lokmammm

dün biri benden sonra göbek show yapmış, amaniiinnnn... fulimmmm ben de istiyom böle göbekkkk

ehehehehe senin göbüşün daha dadlıııı olcak bebikommmm az kaldı pırtlar yakındaaa

Açılın kızlarrrr kuzumla biz geldik...
günaydın herkese...

günaydın bebikommmmmmm hoşgldinizzz

demekkiii dr sırası şimdilik şöyle

24 mayıs iremiommm
26 mayıs ballı lokmammmm
1 haziran fatmikimmmmmm
6 hazirannn serabımmmm bebikommm
8 haziran bizzzzzzzzzzzzzzz

cümleten günaydın ahaliii

ona da ayrı randevu mu almamız gerekiyor...:44::44:

Günaydın gülüm. Fatmikle pişti olduk:) Ben en eyisi 29 mayısta gideyim, hergün ayrı bir heyecan olsun:))

sona kalmışız beaaaaa

ona da ayrı randevu mu almamız gerekiyor...:44::44:

Genelde evet canım. Bazılarının doktoru aynı zamanda radoloji uzmanı oluyor. Onların işi iyi:) Bence şimdiden doktorunu seç ve sıranı al, çok sıra var ayrıntılı ultrasonlarda. Bir ay sonra akşam 5'e zor yer buldum. 24. haftadan sonra yapılan ayrıntılının da pek manası kalmıyormuş.

kızçeler ben bişi sorucam dün akşam oturduğum yerde sağ kasığımın üstüne bi ağrı girdi sanki top gibi bişey kaskatı oldu orda çok korktum zorla ayağa kalktım ovaladım yavaşça geçti tabi aptallaştım yatıncada etkisinde kalmışım bütün gece rüyamda kötü kötü şeyler gördümmm geçen bahsettiğiniz kasılma bumuydu ????

günaydınnn fulimmmmm.. oh oh düzelmişsin ne güzel, kusma sırası bugün ben deeee
benim dr. randevum 29 mayıs

günaydın ablacım. ben seni memur sanıyodum :44: sanki bi resmi kurumda çalışıyodun. şimdi işe gidiyorum diyince dank etti birden.
bizde randevuyu dr. alıyo radyolojiden. senin denk geldiğin sekreter de antikaymış haaa, şikayet et doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…