- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.701
günaydınnn kızlar nasılsınız.
ben pek iyi deilim. klasik bi mide bulantısı ile uyandım. Allahtan çıkartınca az buçuk rahatladım, yağsız bi kuru tost yedim, onu tutmaya çalışıyorum
sizler nasılsınız...
hamarat hatunun hali başka tabee
günaydın iremim, kararlar güzel sıkıntı yok
günaydın fatmam, benim randevum da 29 mayıs, 15 günüm kaldı benim de
hayırlısı olsun diyom, ama artık annesini bulandırmasın bu sıpacık, kendime önümüzdeki dr. kontrolünü milad sayıyom. 3 ay bitmiş olcak, hala kesilmesse hapı yuttummm...bulanıyom diyene ben erkek diyesim geliyo fitoş hariççç
tatlım seni perişan etti bu yavru seraptan sonra en bulantılı sensin heralde aynur abla olayı aştı zaten onun kaç ay oldu hala bulanıyorr
yalnız hepimiz hep arka arkaya gidicez bi dönem heyecan içinde kalıyoruz bi dönemde sakin geçiriyoruzzz
Açılın kızlarrrr kuzumla biz geldik...
günaydın herkese...
hoşgeldinizzz, günaydın sizeee
günaydın herkese...
günaydın kuzular hoşgeldnizz
hayırlısı olsun diyom, ama artık annesini bulandırmasın bu sıpacık, kendime önümüzdeki dr. kontrolünü milad sayıyom. 3 ay bitmiş olcak, hala kesilmesse hapı yuttummm...
valla sorma afedersin safra çıkarmak çok kötü, yediğini çıkarmak ayrı kötü. 2 gündür iyiydim ama bugün gene başladı
umarım 3. ayda atlatırım.
he he her ayın belli dönemleri hep heyecanlıyız. bebşten önce ay geldi mi gelmedimi, bebişten sonra ay az kaldı görmeye, doğum ayı ay doğdu mu doğmadı mı, bebek olunca ay aşı ayı çocuk dr. kontrol ayı. bundan sora böleyiz, ömrümüz gün saymakla geçiyi
benim ki de 6 haziran yavrum senden 2 gün önce
günaydın kızlarrrrbugün daha iyiyim kuzuma kırkyamadan yatak örtüsü yapmaya karar verdim bakalım becerebilirsem , ben sıkıldıkça karar alıyom galibaaa fulim nasıl oldun bebeğim , gel beni dinle ayağını sıcak tut kafanı serin
günaydın fıstık iyi olmana sevindimmmm
erken başlamışsınız kuzular benimde 1 haziran 16 gün var
hamarat hatunun hali başka tabee
günaydın iremim, kararlar güzel sıkıntı yok
günaydın fatmam, benim randevum da 29 mayıs, 15 günüm kaldı benim de
dün biri benden sonra göbek show yapmış, amaniiinnnn... fulimmmmben de istiyom böle göbekkkk
günaydın herkese...
hoşbulduk canım nasılsınız bakayım bulantılar ne alemde...
Günaydın kızlar. Nassınız bakalım?
Ben sabah sabah sinir oldum. Ayrıntılı ultrason için sıra alayım dedim teee 12 hazirana sıra verdiler bana. Dedim ben o zamana doğururum, sekreter de dediki doğurmazsan gelirsin o zaman:))
Sizin yakınmış doktor kontrollleri ne güzel. Ben de 1 haziran dedi mi sütler kamak tutar tutmaz, ibibikler öter ötmez doktordayım inşallah:)) Şimdi işe gidiyorum. Öptüm hepiciğinizi...
doktor srasına girdik desene
demekkiii dr sırası şimdilik şöyle
24 mayıs iremiommm
26 mayıs ballı lokmammmm
1 haziran fatmikimmmmmm
6 hazirannn serabımmmm bebikommm
8 haziran bizzzzzzzzzzzzzzz
cümleten günaydın ahaliii
doktor srasına girdik desene
günaydın bebikommmmm iyiyim şükür dün akşam güzelce yemeğeimi yedim kalın giyindim sıcak sıcak oturdum tvnın karsında sabah hafifti ama kahvaltı yaptım sanırım bastırdımmmm
günaydın fatmikimmmmmmmmmm
günaydın ballı lokmammm
ehehehehe senin göbüşün daha dadlıııı olcak bebikommmm az kaldı pırtlar yakındaaa
günaydın bebikommmmmmmhoşgldinizzz
24 mayıs iremiommm
26 mayıs ballı lokmammmm
1 haziran fatmikimmmmmm
Günaydın gülüm. Fatmikle pişti olduk:) Ben en eyisi 29 mayısta gideyim, hergün ayrı bir heyecan olsun:))
ona da ayrı randevu mu almamız gerekiyor...:44::44:
bugün kötüyüm serabım. bulantı kriziyle uyandım bu sabah, hala da bulanıyom inşallah geçer..
günaydınnn fulimmmmm.. oh oh düzelmişsin ne güzel, kusma sırası bugün ben deeeedoktor srasına girdik desene
günaydın bebikommmmm iyiyim şükür dün akşam güzelce yemeğeimi yedim kalın giyindim sıcak sıcak oturdum tvnın karsında sabah hafifti ama kahvaltı yaptım sanırım bastırdımmmm
günaydın fatmikimmmmmmmmmm
günaydın ballı lokmammm
ehehehehe senin göbüşün daha dadlıııı olcak bebikommmm az kaldı pırtlar yakındaaa
günaydın bebikommmmmmmhoşgldinizzz
24 mayıs iremiommm
26 mayıs ballı lokmammmm
1 haziran fatmikimmmmmm
Günaydın kızlar. Nassınız bakalım?
Ben sabah sabah sinir oldum. Ayrıntılı ultrason için sıra alayım dedim teee 12 hazirana sıra verdiler bana. Dedim ben o zamana doğururum, sekreter de dediki doğurmazsan gelirsin o zaman:))
Sizin yakınmış doktor kontrollleri ne güzel. Ben de 1 haziran dedi mi sütler kamak tutar tutmaz, ibibikler öter ötmez doktordayım inşallah:)) Şimdi işe gidiyorum. Öptüm hepiciğinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?