Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

doktorum bişi demedi ama bana...birde kürtaj olmadan önce ben ayrıntılıya girmiştim bebeğin kalp atımını o duyabailecek mi diye gelişimini incelesin diye...o zaman hiç beklemedim...10 dakika sonra aldılar hemen içeri..

Günaydın kuzum. Evet memurum, ama yağlı memurlardan:))) Bilmemki benim doktor hiçbir şey demedi ayrıntılı konusunda. Ben işimi sağlama alayım dedim. Diğer topiklerde de kızlar kendileri aldı hep randevuyu. Kimisi muayene olduğu hastaneyi değil de daha iyi bir yeri tercih ediyor ondan belki. Ücrette çokmuş. En az 300 dediler ama astarı varmı bilmiyorum. İnşallah asparagastır.

evet dediğimiz kasılma bu canım bende de oluyordu arada..ve ben nefesimizn kesildiğini bilirim...bu gece bende acayip rüyalar gördüm suyun yüzünde geziyorum ağ atmışlar balık tutmak için ağa takılıyorum balık gibi tutyolar beni ama sonra kurtuluyom..totom açık kalmış herhalde...

ama o zaman acil durumun vardı canım. Sana da bir ay sonraya sıra veremezlerdi ya. Her doktorun yoğunluğu aynı değildir. Muayeneye gidince doktorunuza sorun olmazsa. 20. haftadan sonra yapılıyor. Sizin de birşey kalmadı.

17 mayıs fitoşum gülücükümmmm
24 mayıs iremiommmmm
29 mayıs ballı lokmammmm
29 mayıs küboşummmm
31 mayıs aynur ablammmm
1 haziran fatmikimmmmm
6 haziran serabımmmm
8 haziran bizzzzzz

Son düzenleme:

inşallah çok bekletmezler..ben özel hastaneye gidiyorrum..öyle bişi olsaydı söylerdi ama doktorum...kılı kırk yaran bir cinste kendileri..

iyi olmaya çalışıyorum bebek dünden beri oğlumu pek hissetmiyorum korkuyorum acaba bişi oldu mu diye

Son cevabı da sana yazıp çıkaım bari. Güşüm senin onu hergün hissetmemen çok normal. Ben bile 22. haftada günde bir kaç kere hissediyorum. Onlar 20 saat uyuyorlarmış. Senin bu haftalarda bebikonu hissetmen bile nadir görünen bir durum. Korkma emi. Uyuyor o. Hareketli ama sen hissetmiyorsun. 28. haftadan sonra bebek hareketleri düzenli olarak sayılmalı. O zamana kadar tembellik yapar bebekler. Hem her bebek kıpır kıpır da olmaz. Bazıları sakindir 9 ay bıyunca. Merak edcek bir durum yok canım.

günaydın kuzu kulağımmm sende doktor listesi yaptın bu da güzellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…