- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.721
günaydın ablammmmmmmmtamam sen ister 1 haziran ister 29 mayıs seç birini sıraya girelim böyle olunca zamanda çabuk geçiyo
Genelde evet canım. Bazılarının doktoru aynı zamanda radoloji uzmanı oluyor. Onların işi iyi:) Bence şimdiden doktorunu seç ve sıranı al, çok sıra var ayrıntılı ultrasonlarda. Bir ay sonra akşam 5'e zor yer buldum. 24. haftadan sonra yapılan ayrıntılının da pek manası kalmıyormuş.
günaydınnn fulimmmmm.. oh oh düzelmişsin ne güzel, kusma sırası bugün ben deeee
benim dr. randevum 29 mayıs
günaydın ablacım. ben seni memur sanıyodum :44: sanki bi resmi kurumda çalışıyodun. şimdi işe gidiyorum diyince dank etti birden.
bizde randevuyu dr. alıyo radyolojiden. senin denk geldiğin sekreter de antikaymış haaa, şikayet et doktoruna
kızçeler ben bişi sorucam dün akşam oturduğum yerde sağ kasığımın üstüne bi ağrı girdi sanki top gibi bişey kaskatı oldu orda çok korktum zorla ayağa kalktım ovaladım yavaşça geçti tabi aptallaştım yatıncada etkisinde kalmışım bütün gece rüyamda kötü kötü şeyler gördümmm geçen bahsettiğiniz kasılma bumuydu ????
hoşbulduk canım nasılsınız bakayım....
doktorum bişi demedi ama bana...birde kürtaj olmadan önce ben ayrıntılıya girmiştim bebeğin kalp atımını o duyabailecek mi diye gelişimini incelesin diye...o zaman hiç beklemedim...10 dakika sonra aldılar hemen içeri..
Günaydın gülüm. Fatmikle pişti olduk:) Ben en eyisi 29 mayısta gideyim, hergün ayrı bir heyecan olsun:))
Eki Görüntüle 710925
ekmek babadannnn süt annedennn gel keyfim gelll
bizde bunu pazar günü aldık kihkihkihhhhh
ama o zaman acil durumun vardı canım. Sana da bir ay sonraya sıra veremezlerdi ya. Her doktorun yoğunluğu aynı değildir. Muayeneye gidince doktorunuza sorun olmazsa. 20. haftadan sonra yapılıyor. Sizin de birşey kalmadı.
29 mayısta benim randevum var ablacım, fulim yanlış yazmış
iyi olmaya çalışıyorum bebek dünden beri oğlumu pek hissetmiyorum korkuyorum acaba bişi oldu mu diye
herkese günaydın
ben geldim
doktor srasına girdik desene
Günaydın bebikommmmm iyiyim şükür dün akşam güzelce yemeğeimi yedim kalın giyindim sıcak sıcak oturdum tvnın karsında sabah hafifti ama kahvaltı yaptım sanırım bastırdımmmm
Günaydın fatmikimmmmmmmmmm
Günaydın ballı lokmammm
Ehehehehe senin göbüşün daha dadlıııı olcak bebikommmm az kaldı pırtlar yakındaaa
Günaydın bebikommmmmmmHoşgldinizzz
Demekkiii dr sırası şimdilik şöyle
24 mayıs iremiommm
26 mayıs ballı lokmammmm
1 haziran fatmikimmmmmm
6 hazirannn serabımmmm bebikommm
8 haziran bizzzzzzzzzzzzzzz
Cümleten günaydın ahaliii
ama ama ama ama düzlttimmmm
ablammmm hoşgeldinnnnnnn günaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?