- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.741
17 mayıs fitoşum gülücükümmmm
24 mayıs iremiommmmm
29 mayıs ballı lokmammmm
31 mayıs aynur ablammmm
1 haziran fatmikimmmmm
6 haziran serabımmmm
8 haziran bizzzzzz
17 mayıs fitoşum gülücükümmmm
24 mayıs iremiommmmm
29 mayıs ballı lokmammmm
31 mayıs aynur ablammmm
1 haziran fatmikimmmmm
6 haziran serabımmmm
8 haziran bizzzzzz
hoşgeldinnn
fulim şu listeyi sondan yaz da bari başta biz oallım kız..listeyi gördükçe en sona biz kaldık diyorumm...
leblebi afedersin safrayı emdiği için herhal kusmamı kolaylaştırıyor, benim ilginç bi huyum vardır, midem bulanınca ağzımı kapasam burnumdan çıkar, şu sıralar yine öleyim. ama olsunnn, bebişim sağlıklı olsun da bu krizlere rağzıyım. az kaldı geçicek inşallah..oy kuzum ya...çok çektim bende bilirim ...sabret eaz kalmış kuzum ya 12.haftanı devirdin mi biter bulantılar...leblebi kar etmiyor mu?
canım acil durum olunca hemen herkesi bi kenara bırakıp seni alıyolar. bende de aynı senin gibi olmuştu, 15 dk içinde ayrıntılı ultrasondaydım.doktorum bişi demedi ama bana...birde kürtaj olmadan önce ben ayrıntılıya girmiştim bebeğin kalp atımını o duyabailecek mi diye gelişimini incelesin diye...o zaman hiç beklemedim...10 dakika sonra aldılar hemen içeri..
çok güzelllll ben böle mesajlı bodylere bayılıyom, güle güle iyi günlerde giyin.Eki Görüntüle 710925
ekmek babadannnn süt annedennn gel keyfim gelll
bizde bunu pazar günü aldık kihkihkihhhhh
herkese günaydın
ben geldim
leblebi afedersin safrayı emdiği için herhal kusmamı kolaylaştırıyor, benim ilginç bi huyum vardır, midem bulanınca ağzımı kapasam burnumdan çıkar, şu sıralar yine öleyim. ama olsunnn, bebişim sağlıklı olsun da bu krizlere rağzıyım. az kaldı geçicek inşallah..
canım acil durum olunca hemen herkesi bi kenara bırakıp seni alıyolar. bende de aynı senin gibi olmuştu, 15 dk içinde ayrıntılı ultrasondaydım.
çok güzelllll ben böle mesajlı bodylere bayılıyom, güle güle iyi günlerde giyin.
hoş geldin ablacım günaydın nasılsın bugün...
günaydınnn fulimmmmm.. oh oh düzelmişsin ne güzel, kusma sırası bugün ben deeee
benim dr. randevum 29 mayıs
günaydın ablacım. ben seni memur sanıyodum :44: sanki bi resmi kurumda çalışıyodun. şimdi işe gidiyorum diyince dank etti birden.
bizde randevuyu dr. alıyo radyolojiden. senin denk geldiğin sekreter de antikaymış haaa, şikayet et doktoruna
Yaz kızım. Karar: 31 mayıs cumartesi :))Son kararım bir aksilik olmazsa.
Fitoş gacısı 2 doktora gidiyo 17 mayısta yine gidecek acayip kıskancımmm
evet dediğimiz kasılma bu canım bende de oluyordu arada..ve ben nefesimizn kesildiğini bilirim...bu gece bende acayip rüyalar gördüm suyun yüzünde geziyorum ağ atmışlar balık tutmak için ağa takılıyorum balık gibi tutyolar beni ama sonra kurtuluyom..totom açık kalmış herhalde...
çokkkk datlu otur içinde hayal et sıpanııı
oyyyy yesinler kuzuyu ve kıyafetini...
küboşuda hatırla bakıyım gelince asmasın suratını
hoşbuldum ablam bugün daha iyisin dimi
Canım 15 mayısta devlette kontrolüm var ama onu muayeneden sayamııyorum ben. Adam 6 ay oldu hala bebeği net göremedi, cinsiyetini bile tahmin edemedi:)) Acil bir durum olurda hastaneye gitmek zorunda kalırım diye devletteki muayeneye mecbur devam ediyorum. Eğer ordaki doktora muayene olmuyorsan acil durumlarda yüzüne bile bakmıyorlar.
fulim şu listeyi sondan yaz da bari başta biz oallım kız..listeyi gördükçe en sona biz kaldık diyorumm...
düzelttim bebikommmmmm
okeytooo yazdım ablaammmmm
heh onuda ekledim bak
işte kasılma olunca aklıma drek sen geldin ama ödüm koptu heeebenim totom kapalıydı bilinçaltı yaptım sanırım
iiiwwiiiittttttt hayal ediyommm kopuyommm anam butlarını yediğimmmmmm
teşekkürederiz teyzesiiiii
kız hatırlayamadım onune zamandı ay sonu aybasımı :44::44::44::44:
şükür daha iyiyim ablammm toparladım sanırım sen nasılsınnnnn ablişkommm
hım istersen ekleyelim ablammmgün sayarken iyi geliyo
kız olsun onlar gidicek peşimize ekleniceklerrrbiz tepeye çıkıcaz
fatmikimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
düzelttim bebikommmmmm
okeytooo yazdım ablaammmmm
heh onuda ekledim bak
işte kasılma olunca aklıma drek sen geldin ama ödüm koptu heeebenim totom kapalıydı bilinçaltı yaptım sanırım
iiiwwiiiittttttt hayal ediyommm kopuyommm anam butlarını yediğimmmmmm
teşekkürederiz teyzesiiiii
kız hatırlayamadım onune zamandı ay sonu aybasımı :44::44::44::44:
şükür daha iyiyim ablammm toparladım sanırım sen nasılsınnnnn ablişkommm
hım istersen ekleyelim ablammmgün sayarken iyi geliyo
kız olsun onlar gidicek peşimize ekleniceklerrrbiz tepeye çıkıcaz
fatmikimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben çok iyiyim ablam sen nasılsın yeğenim nasıl
son cevabı da sana yazıp çıkaım bari. Güşüm senin onu hergün hissetmemen çok normal. Ben bile 22. Haftada günde bir kaç kere hissediyorum. Onlar 20 saat uyuyorlarmış. Senin bu haftalarda bebikonu hissetmen bile nadir görünen bir durum. Korkma emi. Uyuyor o. Hareketli ama sen hissetmiyorsun. 28. Haftadan sonra bebek hareketleri düzenli olarak sayılmalı. O zamana kadar tembellik yapar bebekler. Hem her bebek kıpır kıpır da olmaz. Bazıları sakindir 9 ay bıyunca. Merak edcek bir durum yok canım.
ben bulantılıyım, yiğeninde bulantılarla sinyal çakıyo anasına, iyidir herhalde, 29unda görücez bakalım..
senin karnın nasıl oldu, hala şişlik var mı..
leblebi afedersin safrayı emdiği için herhal kusmamı kolaylaştırıyor, benim ilginç bi huyum vardır, midem bulanınca ağzımı kapasam burnumdan çıkar, şu sıralar yine öleyim. ama olsunnn, bebişim sağlıklı olsun da bu krizlere rağzıyım. az kaldı geçicek inşallah..
canım acil durum olunca hemen herkesi bi kenara bırakıp seni alıyolar. bende de aynı senin gibi olmuştu, 15 dk içinde ayrıntılı ultrasondaydım.
çok güzelllll ben böle mesajlı bodylere bayılıyom, güle güle iyi günlerde giyin.
hoş geldin ablacım günaydın nasılsın bugün...
amaaaaaa yaaaaa senle benim aramda bişi yoktu ki zaten :84::84:sus kız demekki en son siz görmüşsünüz sıpalarınızı, yeni yeni randevum yaklaştı gibi geliyo bana
du şimdi araştırmacı gazeteciliğimle bulurum onu
evraka buldum buldummmküboşta 29 mayıs aslında hatırlıyomuşum ben
amaaaaaa yaaaaa senle benim aramda bişi yoktu ki zaten :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?