Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aynı ben gelmek istedikten sonra engel olmaıyosun burnundan çıkar gelir.

mevlam o günleri yaşatmasın tekrardan kuzu.

korkma korkmaaa...bişi olmaz kuzun accık senin canını yakmış o kadar..

Annemi aradım dün.

Telefonla.
Vefatından sonra kapatmadık, sesini son kez oradan duyduğum hattını… Koparmıyorum bağlantıyı.
Arıyorum aklıma düştüğünde.
Uzuuun uzun çaldırıyorum.
Açmıyorsa, komşudadır mutlaka.
Veya markete filan gitmiştir.
Alışamadı çünkü şu cep telefonu denilen alete, sabit telefonun yanına koyuyor, dışarı çıkarken çantasına almıyor iyi mi… Hadi bi ara gene ararım diyorum, kapatıyorum.

*

Bir senedir böyleyiz.

*

Arıyorum.
Komşudadır.

*

Seninki komşuda değilse…
Uğra bugün kardeşim.
Yoksa inan, sonra çok arıyorsun.

Hürriyet

fena oldum bennn

pazar günü ben de gazeteden okudum bu yazıyı. hem anneler günü hem hamişlik, ben de bi hoş olmuştum

ben de varım amaaaaaaaaa......

Fitoş gacısı 2 doktora gidiyo 17 mayısta yine gidecek acayip kıskancımmm
iviiiiittt sölemesi ayıp öleeeeeeeeee
iyi olmaya çalışıyorum bebek dünden beri oğlumu pek hissetmiyorum korkuyorum acaba bişi oldu mu diye
canım benim ben de gün içinde pek hissetmiyorum farklı şeylerle meşgul olduğumdan bi de kuzumun ne kadar kuvveti varki,her zmana hissedemeyiz ki... daha çok erken.. benim arkadaşım ikinci gebeliği olmasına rağmen 20.haftada hissetmiş... takıp üzme yeğenimi....

17 mayıs fitoşum gülücükümmmm
24 mayıs iremiommmmm
29 mayıs ballı lokmammmm
29 mayıs küboşummmm
31 mayıs aynur ablammmm
1 haziran fatmikimmmmm
6 haziran serabımmmm
8 haziran bizzzzzz

ben number one olmuşum beeeeeeeee

ha bir de fatmikle serap azcık açılın da aranıza girmem lazım.... 4 haziranda ayrıntılı ultrasonum var da:103::103::103::103::103::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::103:

ama ama ama yapılmaz ki buuu

ahahahahaha ozaman bende göbek atımmmm sondan birinciyimmm

AMA KUZUM EN SON SEN GİTTİN DOKTORA SONA KALMAN NORMALL 1 HAZİRAN GELİNCE SONRA BEN 2 HAFTA İÇİNDE YİNE GİDİCEM AYRINTILI İÇİN ÇOK HEYECANLANIYORUM [/QUOTE]

evet kuzummm benim bi şikayetim yok şimdilik haftaya baslar karın ağrımmm geçmiyorr günlerrrrr leeeeleeeelleeee die

ayyy o değilde bizde o zaman ayrıntılı için temmuz basında gidicezzzzzz gidin gidin siz gittikçe sıra bize geliyo

pazar günü ben de gazeteden okudum bu yazıyı. hem anneler günü hem hamişlik, ben de bi hoş olmuştum

bende bir hoş oldummm havada yağmurlu ağlayacak yer arıyorummm ben gidim içimdeki piçi bulim azcık eğlenimmmm ağlamanın luzmu yok şimdi

AMA KUZUM EN SON SEN GİTTİN DOKTORA SONA KALMAN NORMALL 1 HAZİRAN GELİNCE SONRA BEN 2 HAFTA İÇİNDE YİNE GİDİCEM AYRINTILI İÇİN ÇOK HEYECANLANIYORUM

evet kuzummm benim bi şikayetim yok şimdilik haftaya baslar karın ağrımmm geçmiyorr günlerrrrr leeeeleeeelleeee die

ayyy o değilde bizde o zaman ayrıntılı için temmuz basında gidicezzzzzz gidin gidin siz gittikçe sıra bize geliyo

bende bir hoş oldummm havada yağmurlu ağlayacak yer arıyorummm ben gidim içimdeki piçi bulim azcık eğlenimmmm ağlamanın luzmu yok şimdi [/QUOTE]

ay içim bi garip oldu yaa renkli görücezz nisa hastanesini aradım 172 liraymış oraya yaptırıcammm

ayrıntılıya doktorun mu dedi yoksa sen kendin mi aldın kuzu hoşgeldin bu arada...

haklısın canım takmamak lazımm tekmeler şiddetleşince bu seferde ondan şikayet edicez canımız yanıyor diyeeee yaaa senin ayrıntılı zamanın geldi mi bizim doktor 1 haziranda yaptır dicekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…