- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.761
aynı ben gelmek istedikten sonra engel olmaıyosun burnundan çıkar gelir.leblebi afedersin safrayı emdiği için herhal kusmamı kolaylaştırıyor, benim ilginç bi huyum vardır, midem bulanınca ağzımı kapasam burnumdan çıkar, şu sıralar yine öleyim. ama olsunnn, bebişim sağlıklı olsun da bu krizlere rağzıyım. az kaldı geçicek inşallah..
canım acil durum olunca hemen herkesi bi kenara bırakıp seni alıyolar. bende de aynı senin gibi olmuştu, 15 dk içinde ayrıntılı ultrasondaydım.
çok güzelllll ben böle mesajlı bodylere bayılıyom, güle güle iyi günlerde giyin.
hoş geldin ablacım günaydın nasılsın bugün...
düzelttim bebikommmmmm
okeytooo yazdım ablaammmmm
heh onuda ekledim bak
işte kasılma olunca aklıma drek sen geldin ama ödüm koptu heeebenim totom kapalıydı bilinçaltı yaptım sanırım
iiiwwiiiittttttt hayal ediyommm kopuyommm anam butlarını yediğimmmmmm
teşekkürederiz teyzesiiiii
kız hatırlayamadım onune zamandı ay sonu aybasımı :44::44::44::44:
şükür daha iyiyim ablammm toparladım sanırım sen nasılsınnnnn ablişkommm
hım istersen ekleyelim ablammmgün sayarken iyi geliyo
kız olsun onlar gidicek peşimize ekleniceklerrrbiz tepeye çıkıcaz
fatmikimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nası yok be 18 gün var aramızda
[/QUOTE]17 mayıs fitoşum gülücükümmmm
24 mayıs iremiommmmm
29 mayıs ballı lokmammmm
29 mayıs küboşummmm
31 mayıs aynur ablammmm
1 haziran fatmikimmmmm
6 haziran serabımmmm
8 haziran bizzzzzz
Annemi aradım dün.
Telefonla.
Vefatından sonra kapatmadık, sesini son kez oradan duyduğum hattını Koparmıyorum bağlantıyı.
Arıyorum aklıma düştüğünde.
Uzuuun uzun çaldırıyorum.
Açmıyorsa, komşudadır mutlaka.
Veya markete filan gitmiştir.
Alışamadı çünkü şu cep telefonu denilen alete, sabit telefonun yanına koyuyor, dışarı çıkarken çantasına almıyor iyi mi Hadi bi ara gene ararım diyorum, kapatıyorum.
*
Bir senedir böyleyiz.
*
Arıyorum.
Komşudadır.
*
Seninki komşuda değilse
Uğra bugün kardeşim.
Yoksa inan, sonra çok arıyorsun.
Hürriyet
fena oldum bennn
ilk üçteyimmmmm
yaw işte toparlak hesap 2 hafta eder...
Annemi aradım dün.
Telefonla.
Vefatından sonra kapatmadık, sesini son kez oradan duyduğum hattını… Koparmıyorum bağlantıyı.
Alışamadı çünkü şu cep telefonu denilen alete, sabit telefonun yanına koyuyor, dışarı çıkarken çantasına almıyor iyi mi… Hadi bi ara gene ararım diyorum, kapatıyorum.
*
Bir senedir böyleyiz.
*
Arıyorum.
Komşudadır.
*
Seninki komşuda değilse…
Uğra bugün kardeşim.
Hürriyet
fena oldum bennn
tamam zaten randevular arası 2 hafta var , özeti baştan aşağı yazılamaz listeee
ben de varım amaaaaaaaaa......doktor srasına girdik desene
günaydın bebikommmmm iyiyim şükür dün akşam güzelce yemeğeimi yedim kalın giyindim sıcak sıcak oturdum tvnın karsında sabah hafifti ama kahvaltı yaptım sanırım bastırdımmmm
günaydın fatmikimmmmmmmmmm
günaydın ballı lokmammm
ehehehehe senin göbüşün daha dadlıııı olcak bebikommmm az kaldı pırtlar yakındaaa
günaydın bebikommmmmmmhoşgldinizzz
demekkiii dr sırası şimdilik şöyle
24 mayıs iremiommm
26 mayıs ballı lokmammmm
1 haziran fatmikimmmmmm
6 hazirannn serabımmmm bebikommm
8 haziran bizzzzzzzzzzzzzzz
cümleten günaydın ahaliii
Fitoş gacısı 2 doktora gidiyo 17 mayısta yine gidecek acayip kıskancımmm
canım benim ben de gün içinde pek hissetmiyorum farklı şeylerle meşgul olduğumdan bi de kuzumun ne kadar kuvveti varki,her zmana hissedemeyiz ki... daha çok erken.. benim arkadaşım ikinci gebeliği olmasına rağmen 20.haftada hissetmiş... takıp üzme yeğenimi....iyi olmaya çalışıyorum bebek dünden beri oğlumu pek hissetmiyorum korkuyorum acaba bişi oldu mu diye
17 mayıs fitoşum gülücükümmmm
24 mayıs iremiommmmm
29 mayıs ballı lokmammmm
29 mayıs küboşummmm
31 mayıs aynur ablammmm
1 haziran fatmikimmmmm
6 haziran serabımmmm
8 haziran bizzzzzz
Annemi aradım dün.
Telefonla.
Vefatından sonra kapatmadık, sesini son kez oradan duyduğum hattını Koparmıyorum bağlantıyı.
Alışamadı çünkü şu cep telefonu denilen alete, sabit telefonun yanına koyuyor, dışarı çıkarken çantasına almıyor iyi mi Hadi bi ara gene ararım diyorum, kapatıyorum.
*
Bir senedir böyleyiz.
*
Arıyorum.
Komşudadır.
*
Seninki komşuda değilse
Uğra bugün kardeşim.
Hürriyet
fena oldum bennn
ahahahahaha ozaman bende göbek atımmmm sondan birinciyimmm
pazar günü ben de gazeteden okudum bu yazıyı. hem anneler günü hem hamişlik, ben de bi hoş olmuştum
bak kuzu sende diyon baştan aşağı yazılamaz diye aşağıdan başa yazılır...
AMA KUZUM EN SON SEN GİTTİN DOKTORA SONA KALMAN NORMALL 1 HAZİRAN GELİNCE SONRA BEN 2 HAFTA İÇİNDE YİNE GİDİCEM AYRINTILI İÇİN ÇOK HEYECANLANIYORUM
ben de varım amaaaaaaaaa......
iviiiiittt sölemesi ayıp öleeeeeeeeee
canım benim ben de gün içinde pek hissetmiyorum farklı şeylerle meşgul olduğumdan bi de kuzumun ne kadar kuvveti varki,her zmana hissedemeyiz ki... daha çok erken.. benim arkadaşım ikinci gebeliği olmasına rağmen 20.haftada hissetmiş... takıp üzme yeğenimi....
ben number one olmuşum beeeeeeeee
ha bir de fatmikle serap azcık açılın da aranıza girmem lazım.... 4 haziranda ayrıntılı ultrasonum var da:103::103::103::103::103::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90: :103:
anladın sen onu baş baştadır başta kalacakkk
ben de varım amaaaaaaaaa......
iviiiiittt sölemesi ayıp öleeeeeeeeee
canım benim ben de gün içinde pek hissetmiyorum farklı şeylerle meşgul olduğumdan bi de kuzumun ne kadar kuvveti varki,her zmana hissedemeyiz ki... daha çok erken.. benim arkadaşım ikinci gebeliği olmasına rağmen 20.haftada hissetmiş... takıp üzme yeğenimi....
ben number one olmuşum beeeeeeeee
ha bir de fatmikle serap azcık açılın da aranıza girmem lazım.... 4 haziranda ayrıntılı ultrasonum var da:103::103::103::103::103::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90: :103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?