- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.781
ay içim bi garip oldu yaa renkli görücezz nisa hastanesini aradım 172 liraymış oraya yaptırıcammm
ayrıntılıya doktorun mu dedi yoksa sen kendin mi aldın kuzu hoşgeldin bu arada...
haklısın canım takmamak lazımm tekmeler şiddetleşince bu seferde ondan şikayet edicez canımız yanıyor diyeeee yaaa senin ayrıntılı zamanın geldi mi bizim doktor 1 haziranda yaptır dicekkk
evet cnm,bu sefer de ay tekmeledi ay uyutmadı diycez...
4 haziranda canım tam 20 haftalık olcaz inşallah o zaman..
sen 1 haziran da ayrıntılıyı mı konuşcaksınız_?
şimdi şöyle anlatayım.. devlet hastanesinde ki dr. detaylı için ünv. hastanesine gönderiyo manisaya... özele de gidiyorum ya ordaki dr. da bulunduğu hastanede yapıyo... 2 hafta önce randevu verdi,4 haziranda saat 5 te gel bakalım dedi ayrıntılıyı..
devlete gidince de burda bakıyolarmış diycem manisaya gitmesem olur mu diye sorcam bakalım ne diyecek,eğer oraa da git derse randevu alcam ordan da... ama gerek olmaz diye tahmin ediyorum...
evet cnm geç kalmadan hemen almak lazım... heleki istanbulda daha zor alıyosunuz galiba sırayı...rutin kontrole gidicez muhtemelen doktor o zaman dicek artık ayrıntılı yaptırabilirsin diye bende hemen sonraki haftaya alırım ayrıntılı randevumu
yani özeldeki seni yönlendirdi ama benimki yönlendirmedi bişi demedi
evet cnm geç kalmadan hemen almak lazım... heleki istanbulda daha zor alıyosunuz galiba sırayı...
burdaki ücretler de çok uygun yanlış hatırlamıyosam ilkinde ben mecburen detaylı yapmışlardı 35-40 tl gibi bişeydi...
evet cnm,2 hafta önceki muayenede konuştuk... bahsetti,ne olduğunu anlattı,gün verdi...
seninki neden anlatmadı ki?
eee sen şimdi 6 haziranda gidicen,ondan sonra mı gün vericek,belki pek yoğun olmaz o yüzden şimdiden vermemiştir.
bi arayıp sorsana dr.unu....
evet cnm geç kalmadan hemen almak lazım... heleki istanbulda daha zor alıyosunuz galiba sırayı...
burdaki ücretler de çok uygun yanlış hatırlamıyosam ilkinde ben mecburen detaylı yapmışlardı 35-40 tl gibi bişeydi...
evet cnm,2 hafta önceki muayenede konuştuk... bahsetti,ne olduğunu anlattı,gün verdi...
seninki neden anlatmadı ki?
eee sen şimdi 6 haziranda gidicen,ondan sonra mı gün vericek,belki pek yoğun olmaz o yüzden şimdiden vermemiştir.
bi arayıp sorsana dr.unu....
kızzzz yerim onu ben hem 4 boyutlu görüceksinnnnnn allahımmmmmm kurban olurummmmm onlara bennn
tam olarak kaçıncı haftalarda yapılıyor bu 4 boyutlu :44::44::44:
tam olarak kaçıncı haftalarda yapılıyor bu 4 boyutlu :44::44::44:
ayyy çok heyecanlandımm kuzummmmm
20.haftadan sonra cnm.ama kaçıncı haftaya kadar bi bilgim yok..
20-24 arası canım en iyi zamanı 22. hafta diye biliyorum
yaw gıcık oldum bak şimdi..acaba yoğun mu olmuyo da ondan gün vermedi...hele dur ayrıntılıyı arayamda soram hastaneye kaç tane varmış diye..belki yoğun olmuyordur...
evet cnm geç kalmadan hemen almak lazım... Heleki istanbulda daha zor alıyosunuz galiba sırayı...
Burdaki ücretler de çok uygun yanlış hatırlamıyosam ilkinde ben mecburen detaylı yapmışlardı 35-40 tl gibi bişeydi...
Evet cnm,2 hafta önceki muayenede konuştuk... Bahsetti,ne olduğunu anlattı,gün verdi...
Seninki neden anlatmadı ki?
Eee sen şimdi 6 haziranda gidicen,ondan sonra mı gün vericek,belki pek yoğun olmaz o yüzden şimdiden vermemiştir.
Bi arayıp sorsana dr.unu....
hımmmm anladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o zamannn tam 8 hafta var bize kihkihkihhhh
35-40 mı ben 22 haziranda çeşmeye gidicem gitmeden sizin oraya uğrayıp yaptırayım barı 172 liraya bulduk ucuz diyoruz biz
35-40 mı ben 22 haziranda çeşmeye gidicem gitmeden sizin oraya uğrayıp yaptırayım barı 172 liraya bulduk ucuz diyoruz biz
sen sıranı savdında benim daha önemli randevularım var şuan
biliyom biliyommmmm cinsiyet öğreniceksinizzzzz annüüüüü yerim onun herbişeyiniiii nanakları nasılda büyüştür he şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?