Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayrıntılıya doktorun mu dedi yoksa sen kendin mi aldın kuzu hoşgeldin bu arada...

şimdi şöyle anlatayım.. devlet hastanesinde ki dr. detaylı için ünv. hastanesine gönderiyo manisaya... özele de gidiyorum ya ordaki dr. da bulunduğu hastanede yapıyo... 2 hafta önce randevu verdi,4 haziranda saat 5 te gel bakalım dedi ayrıntılıyı..

devlete gidince de burda bakıyolarmış diycem manisaya gitmesem olur mu diye sorcam bakalım ne diyecek,eğer oraa da git derse randevu alcam ordan da... ama gerek olmaz diye tahmin ediyorum...

haklısın canım takmamak lazımm tekmeler şiddetleşince bu seferde ondan şikayet edicez canımız yanıyor diyeeee yaaa senin ayrıntılı zamanın geldi mi bizim doktor 1 haziranda yaptır dicekkk

evet cnm,bu sefer de ay tekmeledi ay uyutmadı diycez...

4 haziranda canım tam 20 haftalık olcaz inşallah o zaman..

sen 1 haziran da ayrıntılıyı mı konuşcaksınız_?

evet cnm,bu sefer de ay tekmeledi ay uyutmadı diycez...

4 haziranda canım tam 20 haftalık olcaz inşallah o zaman..

sen 1 haziran da ayrıntılıyı mı konuşcaksınız_?

rutin kontrole gidicez muhtemelen doktor o zaman dicek artık ayrıntılı yaptırabilirsin diye bende hemen sonraki haftaya alırım ayrıntılı randevumu

yani özeldeki seni yönlendirdi ama benimki yönlendirmedi bişi demedi

rutin kontrole gidicez muhtemelen doktor o zaman dicek artık ayrıntılı yaptırabilirsin diye bende hemen sonraki haftaya alırım ayrıntılı randevumu
evet cnm geç kalmadan hemen almak lazım... heleki istanbulda daha zor alıyosunuz galiba sırayı...
burdaki ücretler de çok uygun yanlış hatırlamıyosam ilkinde ben mecburen detaylı yapmışlardı 35-40 tl gibi bişeydi...

yani özeldeki seni yönlendirdi ama benimki yönlendirmedi bişi demedi

evet cnm,2 hafta önceki muayenede konuştuk... bahsetti,ne olduğunu anlattı,gün verdi...
seninki neden anlatmadı ki?
eee sen şimdi 6 haziranda gidicen,ondan sonra mı gün vericek,belki pek yoğun olmaz o yüzden şimdiden vermemiştir.
bi arayıp sorsana dr.unu....

yaw gıcık oldum bak şimdi..acaba yoğun mu olmuyo da ondan gün vermedi...hele dur ayrıntılıyı arayamda soram hastaneye kaç tane varmış diye..belki yoğun olmuyordur...

tam olarak kaçıncı haftalarda yapılıyor bu 4 boyutlu :44::44::44:

35-40 mı ben 22 haziranda çeşmeye gidicem gitmeden sizin oraya uğrayıp yaptırayım barı 172 liraya bulduk ucuz diyoruz biz

35-40 mı ben 22 haziranda çeşmeye gidicem gitmeden sizin oraya uğrayıp yaptırayım barı 172 liraya bulduk ucuz diyoruz biz

bence de cnm,en iyisi burda yaptır gerçekten... yine kesin aynı fiyat mı sormadım ama,herne olursa olsun sizin ordan hesaplı olacağı kesin..

oohhh tatilllerede gidiliyoo benim gözüm kesmiyo bi yere gitmeyi gitsek gitsek bandırmaya gideriz ordan erdeğe falan geceriz bana kalırsa en güzeli evde oturmak tabi şuanki fikrim uykulara doyamadımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…