- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.801
la her doktor aynı yöntemi mi kullanıyo , her doktorun yoğurt yiyişi ayrı ne terelelleniyon ....
dimiibakalım doktor bizim gezmeye izin verecekmi bende tam 22 de gitcem 4 lüyü ona göre ayarlamam lazım ha
bence de cnm,en iyisi burda yaptır gerçekten...Yine kesin aynı fiyat mı sormadım ama,herne olursa olsun sizin ordan hesaplı olacağı kesin..
Kızlar ben kaçtım şehirde accık işlerim var onları halledeyim sonra okuluma koşayım öpüldünüz kuzularınızla beraber...
bu istanbulun adı batsın zaten boşuna burda yaşıyoz bu aldığımız maaşların yarısı ile küçük bi yerde yaşasak köşe olmuştuk
aynen öyle canım. Biz burda tek eşimin maaşıyla bile çok rahat geçiniriz çok şükür.... Ki öyle de olacak nasipse..
bu istanbulun adı batsın zaten boşuna burda yaşıyoz bu aldığımız maaşların yarısı ile küçük bi yerde yaşasak köşe olmuştuk
oohhh tatilllerede gidiliyooBenim gözüm kesmiyo bi yere gitmeyi gitsek gitsek bandırmaya gideriz ordan erdeğe falan geceriz bana kalırsa en güzeli evde oturmak tabi şuanki fikrim Uykulara doyamadımmm
istanbulda yaşayanlara allah gerçekten yardım etsin. Neyine özenip de işsiz güçsüz çol çocuk toplanıp gidebiliyorlar oraya anlamadım. Istanbul gezmek için yaratılmış bir şehir, yaşamak için değil bence. Hele o trafik...kurban olurum izmit'e:))
beeen geldimmmm....
işler bi anda yoğunlaştı, gelemedim yanınıza.
bu arada yemeği de yedim, umarım tutarım içimde
siz neler yaptınız.
bu arada geçen hafta bebek görmeye gitmiştik ya hastaneye, bugün babası geldi, tüm hamileler merak ettiğimiz şeyi sorduk. sezeryan olmuştu eşi. 2 gün de yatış yapılmış. toplam 550 TL vermişler. normal doğum da 500 TL imiş. biz şaşırdık tabi ucuz geldi.
çok iimiş anladığım kadarıyla anadolu şehirlerinde sezeryan daha ucuz normalle arasında hiç fark yok
slm hatunlar bugun nasılsınız bakalım hastalar iyleşmiştir umarım bu arada burda sezeryan 350 tl normal doğum 400 tl geçmişe bakarken gördüm yazmışsınız en ucuzu burası hepiniz buraya gelin :)) bu arada bebekimin hareketlerini hissediyorum artık çok net çok garip bi duygu inş sizde biran önce yaşarsınız hiç bişeye değişilmez valla :)) herkes yemekte mi topik kesat 3-5 kişi kalmışız ?
tatil degil bebeğim kuzenimin düğünü var oraya gitmişken bi kaç gün kalalım dedik ama bakalım daha eşim net bişi demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?