Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Kızlar ben kaçtım şehirde accık işlerim var onları halledeyim sonra okuluma koşayım öpüldünüz kuzularınızla beraber...

bence de cnm,en iyisi burda yaptır gerçekten... Yine kesin aynı fiyat mı sormadım ama,herne olursa olsun sizin ordan hesaplı olacağı kesin..

bu istanbulun adı batsın zaten boşuna burda yaşıyoz bu aldığımız maaşların yarısı ile küçük bi yerde yaşasak köşe olmuştuk

Geldim kızlar. Ya ben de kıskandım şimdi. Benden küçük gebişler ayrıntılıya benden önce giriyor:) Ama şu da bir gerçek ne kadar sabırsızlansak da ayrıntılıya geç girmek en iyisi. O zaman bebeklerin bütün detayları daha bir oturmuş oluyor ama kim sabredecek bir ay daha. Neyse yarın gideyim şu devletteki Garfilde. Bakalım ne diyecek bu sefer. Yine göremiyorum derse valla lafı yapıştıracağım. Nerdeyse ben görüyorum onu karnımın üstünden:))

bu istanbulun adı batsın zaten boşuna burda yaşıyoz bu aldığımız maaşların yarısı ile küçük bi yerde yaşasak köşe olmuştuk

İstanbulda yaşayanlara Allah gerçekten yardım etsin. Neyine özenip de işsiz güçsüz çol çocuk toplanıp gidebiliyorlar oraya anlamadım. İstanbul gezmek için yaratılmış bir şehir, yaşamak için değil bence. Hele o trafik...Kurban olurum İzmit'e:))

beeen geldimmmm....
işler bi anda yoğunlaştı, gelemedim yanınıza.
bu arada yemeği de yedim, umarım tutarım içimde
siz neler yaptınız.
bu arada geçen hafta bebek görmeye gitmiştik ya hastaneye, bugün babası geldi, tüm hamileler merak ettiğimiz şeyi sorduk. sezeryan olmuştu eşi. 2 gün de yatış yapılmış. toplam 550 TL vermişler. normal doğum da 500 TL imiş. biz şaşırdık tabi ucuz geldi.

slm hatunlar bugun nasılsınız bakalım hastalar iyleşmiştir umarım bu arada burda sezeryan 350 tl normal doğum 400 tl geçmişe bakarken gördüm yazmışsınız en ucuzu burası hepiniz buraya gelin :)) bu arada bebekimin hareketlerini hissediyorum artık çok net çok garip bi duygu inş sizde biran önce yaşarsınız hiç bişeye değişilmez valla :)) herkes yemekte mi topik kesat 3-5 kişi kalmışız ?

oohhh tatilllerede gidiliyoo Benim gözüm kesmiyo bi yere gitmeyi gitsek gitsek bandırmaya gideriz ordan erdeğe falan geceriz bana kalırsa en güzeli evde oturmak tabi şuanki fikrim Uykulara doyamadımmm

tatil degil bebeğim kuzenimin düğünü var oraya gitmişken bi kaç gün kalalım dedik ama bakalım daha eşim net bişi demedi

ben 4 sene önce çalışmaya geldim işim ve şartları iyi olduğu için ama eşim şuan hadi kalk izmite gidelim dese 1 saniye durmam her zaman diyorum benim izmitim küçük büyük hem küçük hemde büyük bir il bende kurban olurum her köşesine

çok iimiş anladığım kadarıyla anadolu şehirlerinde sezeryan daha ucuz normalle arasında hiç fark yok

roises bacım sen hangi ilde oturuyon de bakem yakınsa gelelim

ben öğleden sonra yokum kızlar, başka kuruluşa geçicem. o kadar öğürmeye başımda da hafif bi ağrı var inşallah artmaz.
hepiciğinizi öpüyom.
bu arada illaki akşama ne yemek var muhabbet açılır ben şimdiden diyimm:
eşime dünden kızartma var, ben tost yerim büyük ihtimal. bi de tarhana çorbası yaparım tamamdır. bu akşam da böle oluversin kocam iare edversin

herkes yemeğe gitmiş kuzum sen nerede yaşıyodun hamileliğime ver herşeyi unutur oldum ben

tatil degil bebeğim kuzenimin düğünü var oraya gitmişken bi kaç gün kalalım dedik ama bakalım daha eşim net bişi demedi

bizim de temmuz ayında iki düğün var. eşimin kuzenlerinde 2si ( toplam sayıyı ben de karıştırıyom sormayın yani) evleniyor.
benim gözüm almıyor hiç. eşim kayınvalideme yolu yaptı zaten, tuğbişin belli olmaz gelemeyebilir diye... hamiş nazına çekicem kendimi azcık. sıcakta ve uzak yer gözüm almıyor hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…